سلام دوستان
من هر کاری می کنم بیشتر از 2 درس اختصاصی و عمومی رشته ریاضی نمی تونم بخونم کسی می تونه به من کمک کنه ؟ چی کار کنم؟
راستی سایت جالبی هست
Printable View
سلام دوستان
من هر کاری می کنم بیشتر از 2 درس اختصاصی و عمومی رشته ریاضی نمی تونم بخونم کسی می تونه به من کمک کنه ؟ چی کار کنم؟
راستی سایت جالبی هست
کسی چیزی نمیدونه ؟نقل قول:
فوری میخوام
ايول بازم از اين حرفاي اميدواركننده بزن! (بي شوخي)نقل قول:
:-)
منم موافقم...آزموناي تابستون خوب و مفيده (من خودم از غيبتم تو آزمون قبلي خيلي پشيمون شدم)...خودم به نتيجش زياد اهميت نمي دم ولي به اجراي برنامه قبل از آزمون خيلي حساسم مخصوصا از هفته ي قبل به اين ورنقل قول:
من هر وقت درسارو در حد يادآوري مي خونم و مي رم سرجلسه با راه حلاي تشريحي حل مي كنم مسائلو اين طوري وقت كم ميارم...قبلا خيلي حساس بودم رو اين مسئله اما كم كم ديدم وقتي درسارو خوب مي خونم مشكلم حل مي شه
ما مگه گفتيم مي خواييم مسلط شيم رو همه ي اينا :18: اصلا آزموناي تابستون قلم چي كه در حد تسلط نيستن فقط در حد يادآوري و يادگيري كليات مطالب كه بتونيم بعد مهر بشينيم رو تستاي هم سطح كنكور كار كنيم و الكي دوباره وقت واسه كاراي اوليه نذاريم :20:نقل قول:
از منبع موثقي نشنيدم ولي شخصا اين كنكورو شركت مي كنم بدون خوندن كتاباش...هنرا درساي عمومي رو خوب كار نمي كنن معمولا و بقيه رشته ها خيلي راحت مي تونن جبران كنن نخوندن درساي اختصاصي اونارو...اينو يه دانش آموز هنرستاني مي گفت كه از قانون شركت بقيه رشته ها تو كنكور هنرشاكي بودنقل قول:
نقل قول:
من فقط نظر خودمو میدم دیگه انتخاب با خودتونه 1. علاقه به عربی مهمه کلا اگه درسشو دوست نداشته باشی یه کم اذیت میشی این دوست نداشتن معمولا ناشی از عدم تسلطه 2.به نظرم روی ترکیب و تجزیه تمام درسا کار کن و جاهایی که مشکل داری رو بپرس این خیلی مهمه که وقتی یه جمله رو میخونی در عین فهمیدن معنی بتونی نقش کلمه ها رو دقیقا متوجه بشی 3.یه جزوه خوب و کامل در عین حال مختصر خیلی کمک میکنه یه جزوه ای که علاوه بر نکته حتما مثال داشته باشه 4.تیپ سوالای عربی یه جوریه که میتونی با یه کمی تست راه بیفتی از تست نترس حتی اگه تمام تستایی که میزنی غلط باشه 5.یه نیم نگاهی هم به مدل سوالای 3یا 4 یا حتی 5 سال اخیر داشته باشه یه کوچولو نکاتش ریز شده سوالای عربی آزاد کاملا با سراسری متفاوته 6.حتما حتما توی تابستون ترجمه بخون چون لازمه مثل ما نزاری برای آخر سال با توکل به خدا و تلاش امیدوارم موفق باشی
توی این سه سال و این دو ماه پیش که عربی داشتیم انقدر جمله های مختلفی رو ترکیب کردیم میتونم بگم ترکیب کردن برام دیگه راحت شده یعنی میتونم بفهمم نقش این کلمه تو این جمله چیه یا تو اون جمله ولی ترجمه بعضی وقتا میشه کلمه رو اشتباه میخونم بعد پیش خودم میگم این کلمه رو که تا حالا نداشتیم ترجمه یکم اذیتم میکنه اونم با همون یادداشت لعات هر درس و کار کردن روی اونا حل میشه :d:d :دی
سلام دوستان
یکی به من بگه دقیقا چکار کنم دینی رو صد بزنم؟
در مورد ادبیات هم همینطور
دینی کتاب ایات و نکات و سفید گاج رو با هم یک 30 باری باید بخونی ادبیات هم هیچ راهی نداره مگر ذوق ادبی داشته باشی که در کل 100 زدن ادبیات خیلی سخته
من خودم تا بعد عید کلا سر تست های تحلیل صرفی و ترکیب و تشکل که میرسید اصلا نگاش نمیکردم و رد میشدم.بعدشم عید روی هم رفته یه 20 ساعتی کار کردم و یه شاید 100 تایی تست زدم.بعد دیگه کامل تونستم بزنم تست هاشو! اگه چند ساعت بشینی پاش خیلی راحت میشه زد اون تست ها رو.نقل قول:
برای ترجمه هم باید اول حتما کتاب رو خوند! اول کلمات، بعد ترجمه ی درس و بعد هم ترجمه ی تمرین ها و کلا همه ی متون کتاب. یه متن هایی هم اون آخر هر درسی بعد تمرین ها بودا،یادم رفته اسمشو(به دلیل فشار کنکور آلزایمر گرفتم:31:) اونا هم خیلی کار کنین برای ترجمه
با وجود اینکه مشکلتوحل کردی من معذرت میخوام که باز جواب میدمنقل قول:
ترجمه های الان نیاز کمتری به لغت داره درواقع سوالایی که احتیاج به لغت و ترجمه داره یکی قسمتیه که ممکنه مفهوم مشترک 2تا جمله رو بخواد یکی هم چند تا سوال اول درک مطلب البته مفهوم کلی جمله برای بعضی از قسمت های قواعد هم نیازه من منظورم اینه خیلی لغت محور نباشی بیشتر همون طور که گفتی جمله محور عادت هم نکن که حتما کلمه ی جدیدو یادداشت کنی سعی کن معنیشو حدس بزنی چون احتمال اینکه لغتی بدن که تا حالا ندیدی زیاده
برای اون سوالای ترجمه اول باید روی قواعد کار کنی اما یه مدل دیگه طوری که سریع بتونی توی جمله قسمت هایی که ممکنه ایراد داشته باشه چک کنی و در عین حال 4تا جمله رو با هم مقایسه کنی(مدل فعل ها هم بعضی وقتا کمک میکنه بعضی از قسمت های کتاب فوت و فن عربی کتاب سبز کمک کننده است)
راستی درک مطلب فراموش نشه اکثرا میزارن برای آخر کار(کلا عربی زیاد میمونه برای آخر که کار اشتباهیه حتی اگه تمام اون چیزی که تابستون خوندی به نظرت کاملا یادت رفته)باید از همین الان سعی کنی مدل درک مطلب خوندن رو یاد بگیری هر بار یه مدلی روی یه درک مطلب پیاده کن اونوقت متوجه میشی
موفق باشی
اگه دبیر درس داده میخوای بخونی من تعریف خوشخوان رو زیاد شنیده اما کتاب سبز رو خوندم یه کم سطحش بالاست و سوالاش زیاده واسه ی الان که وقتتون بیشتره خیلی خوبه(من خودم چند روز مونده به کنکور میخوندم بعد نمیتونستم با سرعت تستاشو بزنم حالم میگرفت ولی شما الان وقت خوبی داری)نقل قول:
اما اگه میخوای خودت شروع کنی بخونی اندیشه سازان ساده است
گاج هم من تعریفشو شنیدم (از آدمای توپ کنکور) گاج سبز برای آموزشش من خودم گاج سفید داشتم به نظرم واسه ی بعد درس دادن خوب بود چون سطحش متوسط بود
موفق باشی