دوستان از EA SPORTS انتقاد نكنين برين نسخه كنسول و بازي كنين ديوانه كننده است فوتبال واقعي و عالي GAMESPOT بازي رو نقد كرده و بهش نمره داده 9
Printable View
دوستان از EA SPORTS انتقاد نكنين برين نسخه كنسول و بازي كنين ديوانه كننده است فوتبال واقعي و عالي GAMESPOT بازي رو نقد كرده و بهش نمره داده 9
درسته وقتی دیسک کنسول رو گذاشتم و منتظر بودم تا بازی رو بیارهنقل قول:
یه جورایی تو دلم غلغله بود ولی همینکه در اولین صحنه ..ورزشگاه تماشاگران...فلشهایی که تماشاگران
با دوربین های عکاسیشون دیده میشد...یه لحظه فکر کردم دارم یه بازی فوتبال نگاه میکنم.
مهمترین صفایی که در کنسول خواهید کرد 2 نفری بازی کردن هستش.
نسخه pc بازی با اینکه به پای کنسولش نمی رسه ولی ...باز میتونید از گیم پلی بازی لذت ببرید
نسخه pc هست . درسته intro نداره ، داور هم سبز هم قرمز هم زرد میپوشه . ولی این رو هم بدونیننقل قول:
Virtual Pro و Set Customize Piece و My Live Season فقط مخصوص نسخه XBOX360 و PS3 هست .
والسلام .
سلام؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GC 09: Game Features Trailer Director's Cut: Creative Director Gary Patterson analyzes the GC 09 Game Features trailer
File Size: 43.36mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/video/gc-09-fifa-soccer/57373
:11:کد:http://www.gametrailers.com/video/gc-09-fifa-soccer/57372
تریلرا رو وقتی میذارن که بازی نیومده باشه.حالا به چه دردی میخوره؟؟
بچه ها یکی از دوستامون تو یه انجمن معروف خارجی چندتا سوال در مورد اصل بودن یا نبودن بازی پرسیده و جوابهای خوبی هم گرفته:
سوال کننده:
: Has FIFA 10 Full Version any video intro?
جواب:
No my friend ...! it does not have any intro
are u using the original retail Disk
سوال کننده:yes sure
جواب:i think only Consoles versions have intro
جواب:
i say again that u guys have have version of fifa 10 with no intro. i could fix this if i had the fifa 10 game that worked for me (my current pc is nt high spec) and ny1 prvided me wid the intro. but since i dnt have these 2 i cant. mind it tht i have put fifa 09 intro fr my fifa 07
سوال کننده:is there any one only tell me that has fifa 10 any video intro?
جواب:
FIFA10 does have an intro video, but it's FIFA09 trailer and it's not added to be played at intro
جواب:FIFA 10 hasn't got an intro, not even at the PS3 and XBOX versions, I don't know why
جواب:No my friend, i've checked yesterday, and it has no intro.
جواب:
there is no intro, cuz EA didn't bother to create one for the new game. Guess they saw the fact that FIFA 10 PC being a failure coming and had a 'so be it' attitude.
یه سوال دیگه از این دوستمون که به نظر من سوال خیلی خوبی بود:
i have bought a copy of FIFA 10 in Tehran,
i don't know it is original one of ea or not can anyone help me how can i know that is this copy original or not?
for example i don't know manager mode menu is back one or the fifa 09 oneاما جوابها:
what files you have on the disk ?
bring a picture or something. (print screen)
بعد این دوست ما چند تا عکس قرار دادن و جواب گرفتن:
from the screen shots the game looks original
یه جواب جالب:
well i cant say anything abt that but my answer was based n the face that u were playing wid liverpool and that liverpool is nt in the game (though there are team patches that have nt seen) bt than again there was the manager mod that is only available in full version
سوال کننده:No , i have bought a full version but this version has not any intro video! any one knows that fifa 10 has intro video?
جواب:well i serched youtube buut all i found was dem intr s erhaps it doesnt have any
با سلام و خسته نباشيد يكي لطف كنه كل تكنيك ها و تاكتيك ها ويك و دو ... را به ما بكه تا ما هم نهايت استفاده رو از بازي ببريم
سلام من که همیشه با فیفا هستم شاید باور نکنید امسال فیفا 10 رو خریدم ولی یه هفته ای میشه یا کم تر اصلا" بازی رو از پاکت پست در نیاوردم تا همین الان هم که کار دارم امودم چند دقیقه ای انجمن رو چک کنم که جا نمونم خدایش فیفا امسال با گفته های شما گند زده من که پول داشتم کنسول بخرم فقط بخاطر فیفا ولی این مشکل برام ایجاد شد حالا مه کنسول ایکس باکس که هیچی حتی وقت ندارم فیفا رو در کامپیوتر بازی کنم
دوستان برام دعا کنید مشکل هرچه زودتر حل شه اونوقت اگه مشکلی در فیفا داشتید بگید حلش میکنم تا حداکثر تلاشم
موفق باشید
یه موردی که تو بازی بهش بر میخوریم که جالب هم هست وفتی با تیم حریف داریم بازی میکنیم جلو میوفتیم 20 دقیقه اخر بازی تعویض تهاجمی انجام میده .مدافع میکشه بیرون و مهاجم میاره ، ولی مهاجمه همون جای مدافع قرار میگیره یعنی سیستم رو تغییر نمیده که خیلی سوتی بدی هست .
البته شاید تو تنظیمات چیزی باشه که با استفاده از اون بشه خنگ بازی کامپیوتر رو تو این مورد برطرف کرد
خیلی جالب بود فکرشو بکن برهانی یا خلیلی بیان دفاع موقعی که تیمشون عقبه :27: اون وقت به اون مربی چی میگننقل قول: