چندین دایره ی قرمز هست!نقل قول:
* روی نقشه به معنی کسی که باید دنبالش کنی و از بین ببریش
* تو قسمت میزان خون هم به معنی میزان تحت تعقیب بودنت هست. این عکسی که گذاشتی یعنی هر سربازی ببینت بهت گیر می ده. باید نقشه رو نگاه کنی و وقتی یه نشانی مثل چشم اومد دنبالش کنی و بکشیش تا 75% تحت تعقیبیت از بین بره. نشان چشم به معنی جاسوس هست. می تونی خودت از رو نقشه اعلامیه های تحت تعقیب بودنت رو پیدا و از دیوار بکنی که اینکار 25% تحت تعقیب بودن رو از بین می بره. یکار دیگه هم اینه که به اون آخوندهایی که تو شهر دارن به مردم رو شستشوی مغزی می دن و علیه ت حرف می زنن یه پولی بدی تا خفه بشن، فکر می کنم 50% تحت تعقیب بودن رو از بین ببره. برای اینکار باید بری پیش آخونده و کلید E رو بزنی. ولی من اونا رو می کشم. البته اونا جزء مردم حساب می شن و کشتنشون غدغن هست. برای کشتنشون باید اول یکسری که غدغن نیست رو بکشی و بعد اونا رو اون بین بکشی. اگه میزان تحت تعقیبیت زیاد شد بهترین کار بیشتر کردن تحت تعقیب بودن هست تا جاسوس ظاهر بشه. بعد یه جاسوس رو بکش و یک اعلامیه رو بکن.
* توی نقشه ی کلی رو هم که (Tab) مناطقی به شکل قرمز کمرنگ هست که میزان حفاظت و خطر رو نشون می ده
* یکسری نقطه ی قرمز هم تو نقشه هست که به معنی سربازهای حکومتی هست
من فکر کنم منظورت قسمت خون بوده
در ضمن از این به بعد لطف کن تصاویری که بارگذاری می کنی رو کوچیک کنی و بعد بارگذاری کنی تا سرعت Load و بازخوانی صفحه پایین نیاد :46: