اون سیتم فوی داره ..
اما شماا از سیستمت جی میخوای ؟؟ . .
جند هسمش اون ؟؟ . .
اون سیتم فوی داره ..
اما شماا از سیستمت جی میخوای ؟؟ . .
جند هسمش اون ؟؟ . .
کلن می گم بین ای دوتا از همه نظر کدوم؟
منوجه نشدم . .
اما اون فک میکنم جز سیستم های گیم هستش . .
یاید ببینی اونی که اینجا بیدا میکنی کدوم کانفیگ رو داره . .
تو سایتش همه مدلهاش رو کناره هم میزنه . .
نقل قول:
قیمت اون 2700 هم قیمت MC723
مشخصاته اونی که اینجا هست رو نمیدونی . .
تو سایتش همه جیزهایی که رو اون میتونه ارایه بده رو میزنه ..
تونسی تو سایتهای ابرانی مشخصاتش رو بیین . .
اون برا ویندوز سیستمه فوی یه . .
اون سیستمه کانفیگ بالاتری داره . .
اکه وبندوز بخوای مک نخوای . .
سلام.می خواستم ببینم برنامه و بازی برای مک در چه حدی روی اینترنت وجود داره و اگه میشه سایت معرفی کنید.
در مورد لپ تاپی که شما پرسیدی به نظرم 3 گیگ رم کارت گرافیک فقط یه ظاهر گول زنندست چون منکه دقیقا 30 ماهه یه گرافیک 2 گیگه دارم جز یه بازی که حدود 1.5 گیگ رمشو پر کرد ندیدم جای دیگه حتی 1 گیگ از رمش پر شه
اگرم بیایم حساب چند سال دیگه رو داشته باشیم خب اون موقع دیگه پردازنده ی گرافیک و حتی ما بقی قطعات به اندازه ی 3 گیگ اون موقع توان پردازشی ندارن
الان نه اما 6 ماه پیش که سری 2011 اپل ساخته شد بالاترین کارت گرافیک موجود در سری 723 به کار گرفته شد
من باهاش کرایسس 1 و 2 ، کال آف دیوتی مادرن وار فیر 2 و بلک آپس رو با حد اکثر تنظیمات تموم کردم
درسته اون مدل از یه سری جهات به اپل برتری داره اما خب اپل هم ویژگی هایی داره که نه تنها ایسوس که هیچ مدلی نداره
حداقلش سیستم عاملشه که خودش یه دنیایی داره
حالا شما می تونی جزء به جزء مقایسه کنی تا بتونی بهتر انتخاب کنی
البته بگم که کلا نباید به لپ تاپ با دید کنسول بازی نگاه کرد چون با یک دهم قیمت می تونی اکس باکس یا پلی استیشن 3 بگیری
در مورد نرم افزار تا دلت بخواد هست، کرکش شدش هم هست سایت فارسیشم هست
آدرس یکی از بهترین هاش تو امضامه
سعید درس میکه . . :46::46:
اما سعید اکه سیستمی رمه سه گیگ داشته باشه بازی یک گیگ رو سبکتر وو راحتتر ارز اونی که رمه یک داره اجرا میکنه . .
اون سیستمه از لحاطه سخت افراری فویه . این مشخصه .
اما مک نداره . . :13::13:
خوده مک با مشخصاتی که داره اززششو بالا میبره . .
ایشون طاهرا اهله بازی هم هستن وو همه بازی ها برا مک وجود نداره . .
تشکر فراوان از پست عالیتون.نقل قول:
دیگه واقعا خسته شدم.
دقیقا منم همینطور فکر می کنم چون من لپ تاپو فقط واسه بازی نمی خوام و به نظرم ادم داره فقط پول گرافیک اون مدل رو می ده ولی چیزی مثل کیفیت صفحه و برند اپل خیلی مهم تره.
و اینکه یه سوال دیگه که البته arash59 عزیز تقریبا جواب دادن و اینکه اگه یه بازی یا برنامه سنگین واسه مک گیر نیومد و اون رو بریزم رو ویندوز مشکلی واسه دستگاه پیش نمی یاد؟واینکه چه مقدار کاهش کارایی سخت افزاری رو در پی داره.
بازم تشکر از شما والبته این فروم.