دوستان سلام. یه نکته در مورد تماشای فیلم با زیرنویس های خارجی (external) بگم. نمیدونم قبلاً تو این تاپیک گفته شده یا نه، اما من خودم تازه متوجه شدم.
همونطور که میدونید برای تماشای زیرنویس خارجی، باید اون رو همنام با نام فیلم کرد. مثلاً اینطوری:
کد:
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).mkv
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).srt
اما با این روش فقط میشه یک زیرنویس خارجی داشت. در حالی که امکان استفاده از چند زیرنویس خارجی هم وجود داره. در مورد حداکثر تعداد مجاز هیچ اطلاعی ندارم. اما قطعاً اونقدری هست که نیازها رو بر طرف کنه.
کافیه نام زیرنویس ها رو به این شکل قرار بدید (از راست به چپ بخونید)؛
نام فایل فیلم (بدون اکستنشن) + یک کاراکتر آزاد مجاز + یک عبارت آزاد + کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس
نام فایل فیلم: این که مشخصه.
کاراکتر آزاد مجاز: یک کاراکتر دلخواه (که البته استفاده ازش تو اسم فایل مجاز باشه). معمولاً نقطه استفاده میشه.
عبارت آزاد: هر چیزی میتونه باشه و با هر طولی. البته بازم باید کاراکترهاش مجاز باشن و طول کل اسم فایل از حد مجاز بیشتر نشه. (مثلاً در سیستم فایل NTFS، طول مجاز اسم فایل 256 کاراکتره.)
از این عبارت آزاد باید برای مشخص کردن زبان زیرنویس استفاده کرد، و همینطور نوع زیرنویس (مثلاً زیرنویس مخصوص ناشنوایان و کم شنوایان). من به جای این عبارت از کد مخفف زیان انگلیسی (EN) استفاده کردم و کد رو شناخت و در منو English درج کرد. اما کد FA رو که اونم متعلق به کدهای ISO 639-1 هست، نشناخت و به همون صورت FA نوشت. کدهای ISO 639-2 و ISO 639-3 رو هم تشخیص نداد. میتونید Persian رو به شکل کامل درج کنید، چون بازم میگم این قسمت محدودیت طول نداره.
کاراکتر نقطه + اکستنشن زیرنویس: اینم مشخصه.
و حالا یک مثال:
کد:
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).mkv
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010).en.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010)-fa.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010) eng.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010)_per.srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010),Persian (HI).srt
Prince of Persia, The Sands of Time (2010)xEnglish.srt
تموم زیرنویس های مثال بالا توسط دستگاه لود میشن و میتونید فیلم رو باهاشون تماشا کنید.
:40::40::40::40::40: