سلام من وقتی با foxit phantom هایلایت میکنم فقط کلمات رو هایلات میکنه کسی راهی بلد نیست که همه جمله هایلایت بشه:n40:
ممنون سیوان
Printable View
سلام من وقتی با foxit phantom هایلایت میکنم فقط کلمات رو هایلات میکنه کسی راهی بلد نیست که همه جمله هایلایت بشه:n40:
ممنون سیوان
سلام دوستان
من یه برنامه میخام که متنی که هرجا هست رو وقتی میخای پرینت کنی فرمت pdfپرینت کنه.
بهترین که داشتم ریدر 9 بود که سریال میخاد..بعد نیترو رو گرفتم با کروم مشکل داره..
کسی هست چیزی پیشنهاد بده؟
حتی ریدر پرو که سریالشم کار کنه عالیه
مچکرم
سلامنقل قول:
منظورتان صفخات وب هست؟
ببینید این برنامه ها میاد یه پزینتر pdfدرست میکنه،که یه نمونش وب هم میشخ
بیشتر نرم افزارهای ویرایش فایل های pdf ؛ پزینتر مجازی را ایجاد می کنند. شما می توانید از نرم افزار زیر استفاده نمایید.نقل قول:
پس از اجرای هر گونه سند و یا صفحات وب کافی است ctrl+ p را بزنید و dopdf را به عنوان پرینتر پیشفرض انتخاب کنید.
گزینه های high quality و embed font را هم تیک بزنید.
کد:http://www.softpedia.com/get/Office-tools/PDF/doPDF.shtml
کسی نرم افزاری سراغ داره PDF رو به کتابچه (Booklet) فارسی تبدیل کنه؟؟؟
تنطیمات خود پرینتر بوکلت داره ولی وقتی گزینه راست ب چپ رو فعال میکنی صفحات ست نیست با اینکه در انگلیسی مشکلی نداره!
در ضمن میخوام در هر صفحه 2 تا باشه یعنی 2 pages per sheet
لطفا اگه کسی تنطیمات با نرم افزاری بلده راهنمایی کنه!!!
پ.ن: فقط در یک صورت میشه ک یکبار odd و بار دیگه even page رو بزنی اما من میخوام پشت رو رو بزنه چون پرینترم پشت و رو میزنه...
ممنون
دوستان عزیز
ممنون میشم یه نرم افزار معرفی کنید که حجم فایل pdf کم بکنه ؟
تا حالا هرچی دانلود کردم جواب نداده یا کرکش اشتباه بوده:(
بازم ممنووووووووووون
سلام.
یک نرم افزار خوب معرفی کنید که فایل پاورپوینت رو بتونم به pdf تبدیل کنم.
مرسی.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگر آفیس شما 2007 هست میتونید افزونه مایکروسافت رو نصب کنید ::n01:
بعد نصب در قسمت ذخیره سازی فایل پاورپوینت شما گزینه Pdf ظاهرا میشه که میتونید به Pdf تبدیل کنید!کد:http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=9943
در آفیس 2013 به صورت پیش فرض این افزونه اضافه شده و هست!
موفق باشید:n12:
راهکاری که در پست بالا اشاره شده بهترین کار هست اما اگر حتما دنبال نرم افزاری برای اینکار هستید یک نرم افزار خوب و ساده هست به اسم dopdf که با یک سرچ ساده در گوگل قابل دسترسی هستنقل قول:
موفق باشید