بله کاملا درسته. هرچند با توجه به این لینک زیر، این برتری اونقدر ناچیز هست که حداقل ایشون که تست رو انجام داده تفاوتی احساس نمیکنه.
کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=48208
Printable View
بله کاملا درسته. هرچند با توجه به این لینک زیر، این برتری اونقدر ناچیز هست که حداقل ایشون که تست رو انجام داده تفاوتی احساس نمیکنه.
کد:http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=48208
حق با شماست
من که کاملا گیج شدم , اگه اینطوره کیفیت fuze , clip, clipplus یکسانه ولی تو ریویو ها چیزه دیگه نوشته بودن.
حالا مشکل بعدی اینه که از کجا باید بخریم. چند تا مغازه گفتن بعیده تو ایران پیدا کنی.
نه ....نقل قول:
اعصاب خورد کن که نیست ...
ولی قطعا کار کردن با پلاس راحته ... من پلیر های سانسا رو به راحتی در کار کردن باشون و سایز کوچیکو .. کیفیت صدای خوب میشناسم
نه به نظرم من i9 کیفیت صداش کاملا یک پله بالاتر از پلاسه ... با توجه به جت افکت i9 اصلا هم سطح نیستن ...
درسته پلاس از راک باکس سود میبره ...
ولی یه قاعده کلی رو من اعتقاد دارم که کارای کووان کاملا سر تر از سانسا هستن ...
حالت صدای کوون با سن سا متفاوته من این دو برند رو کنار هم قشنگ میبینم.نقل قول:
تو پست بالا گفتم......نقل قول:
همه پلیر های کوون هست ولی سنسا به صورتی فصلی تو بازار میاد مثلا همکف پایتخت یه مغازه چند تا فیوز 2 ماه پیش موجود داشت 4 گیگ میداد 90 تومننقل قول:
کار کردن با پلیر های سنسا خیلی راحت هست کیفیت صدای فیوز و کلیپ و کلیپ پلاس تقریبا فرق نمیکنه.نقل قول:
و همون طور که گفتم حالت صدای این دو برند متفاوت هست هر کدوم برای یه سری سبک مناسب هستند.
فکر کنم این لینک بتونه کمک کنه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4928099&postcount=6
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خوب پلیر یک گوشه موضوع هست هدفون و کیفیت فایل و یک سری چیز های دیگه این اجازه رو به بعضی میده تا موشکافانه تر موضوع رو بیان کنند.نقل قول:
من خودم هر دو رو کنار هم دوست دارم هر کدوم از این برند ها رو تو شراط مناسبش استفاده میکنم.نقل قول:
peaceful جان خیلی ممنون.
حالا به نظرت اگر تفکیک پذیری صداها بیشتر مهم باشه، کدوم بهتر هست؟ یعنی برای سبک هایی که گفتم (چلو) کدوم مناسب تره؟
:11:
میشه یه بار دیگه بگی چی گوش میدی شرمنده اینجا پست خیلی زیاد هست.
اگه سبک های مثل متال و راک و ... (کوون بهتره)
اگه سبک هایی که ملایم تره مثل نمیدونم کلاسیک /سنتی/new age و Vocalو....
ولی حالا این طور نیست که اگه جا بجا گوش بدی بد میشه یا کسی ناراحت میشه من خودم pop/female models /pop rock/blues/dance/ alternative rock/ و دوست دارم با پلیر فیوز گوش بدم گاهی هم اون هایی که دیگه سر آدم رو میبره رو با D2+ گوش میدم.(فعلا این توری هست) قبلا همه رو با D2+ گوش میکردم.
پس خیلی نباید سختش کنیم.
بهترین پلیری که به نظر من تو پلیر های سنسا به تناسب قیمت و کارایی ارزش خرید داره فیوز هست (اگه به قیمت بخری!)
کلیپ صداش مثل همونه ولی خوب رم نمیخوره حجم 2 گیگ بیشتر نمیشه پیدا کرد و ....
سلامنقل قول:
نتیجه اخلاقی اینه که جفتشو بخره دیگه :31:
تاکید اصلیم روی Cello rock و Cello metal هست. همون Apocalyptica :دی
من الآن iTouch دارم و ex32 سونی، تقریبا هیچ مشکلی ندارم باهاشون و همه ی نیازهام رو برطرف میکنه. این پلیر و هدفون که میخوام بگیرم فقط محض همین آپوکالیپتیکا هست
چاکریم
peacful جان مرسیییییی.
من بیشتر کلاسیک گوش میدم پس همون clip+ میگرم . جایی دیدین clip+ داشت لطفا خبر بدین.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این cx-300 II رو از کجا گرفتی راضی هستی؟من از باس زیاد بدم میاد باسش چطوره؟؟. تو پایتخت همه قلابی بود .جمهوری شنیدم نمایندگی داره؟
ای شیطون...نقل قول:
شما نگران نباش دوتا هم بخره به پای شما که باید فروشگاه بزنی نمیرسه.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
تو ایران نیست اگه دسترسی نداری میتونی فیوز از ایران بگیری.نقل قول:
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
(یه چیزی گفتم خودم هم معنیش رو نمیدونم):31:نقل قول:
اگه از ایران میخوای بگیری تو مجتمع پایتخت بعضیها رو تست کنی!