ببخشید پک کوچک با بزرگش چه فرقی داره؟
Printable View
ببخشید پک کوچک با بزرگش چه فرقی داره؟
یعنی گوشیو عوض کردن؟؟؟ یا اینکه هاردش رو ارتقا دادن؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی برنامه gps data رو اجرا میکنم هر چقدر هم صبر میکنم امواج رو نمیگیره و متصل نمیشه من تو 95 8گیگ وقتی احراش میکردم یه کم که صبر میکردم امواج ماهواره رو میگرفت و مکانمم پیدا میکرد ولی این گوشی اصلا امواج ماهواره رو نمیگیره میخوام بدونم که باید کار خاصی بکنم یا اینکه گوشیم مشکل داره لطفا جواب بدید
نه گوشیم که خودشهنقل قول:
فک کنم هاردش مشکل پیدا کرده بود بجاش یه 16 گیگ گزاشتن روش اگه میخاین آموزش نحوه ارتقای مموریو براتون بزارم :21:
الان دیگه مثل قدیم وقتی با گوشی کار نمی کنم از شارژش کم نمی کنهنقل قول:
ولی وقتی کمی باهاش کار می کنم به طور محسوسی از شارژش کم می کنه
اگه با آپدیت درست بشه حتما یه اینترنت پر سرعت پیدا می کنم و آپدیت می کنم.:5:
معلوم هست با آپدیت دقیقاً چه تغییراتی می کنه؟
به نظر میاد با Pc studio7 امن ترین راه برای آپدیت باشه.
چیزی واسه آپدیت ندیدم. چه جوری با این برنامه آپدیت کنم. این رو هم قبلا آموزش دادین؟
ریسک اینکه اینجوری آپدیت بشه و مشکل پیش بیاد چه قدره؟ (فرض کنیم اینترنت قطع نشه)
یه سوال دیگه
من می خوام گوشیم به اینترنت وصل بشه. خود گوشی یا سیم کارت که این قابلیت یا Gprs رو نداره. میشه با کامپیوتر به اینترنت وصل بشه و برای وصل شدن گوشی به اینترنت از کامپیوتر استفاده کنم؟
اگه قبلاً با نوکیا کار کرده باشی میبینی که خط اول باتریش که بپره یعنی بیشتر از نصف باتریش پریده ولی این اینجوری نیست همه خطاش به یه اندازه شارژو نشون میدن یعنی اگه اولی پرید فقط یک هفتم شارژش پریده پس زیاد نگرانش نباشنقل قول:
الان دیگه مثل قدیم وقتی با گوشی کار نمی کنم از شارژش کم نمی کنه
ولی وقتی کمی باهاش کار می کنم به طور محسوسی از شارژش کم می کنه
اگه با آپدیت درست بشه حتما یه اینترنت پر سرعت پیدا می کنم و آپدیت می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم هست با آپدیت دقیقاً چه تغییراتی می کنه؟
گوشی من که آپدیت شده ولی تاحالا که ندیدم فرقی کرده باشه بجز اینکه مموریش شده 16 گیگ :دی و یکم سرعتش بیشتر شده البته الان فریمورش بازم قدیمی هست و ممکنه تو فریمورهای جدیدتر بهتر شده باشه
میخاستم با pc studio آپدیت کنم میگه این گوشی اپدیت نمیشه قبلاً اینجوری نبود !
pc studio که تو cd خود گوشی هست قدیمیه باید جدیدشو از سایت سامسونگ بگیرینقل قول:
به نظر میاد با Pc studio7 امن ترین راه برای آپدیت باشه.
چیزی واسه آپدیت ندیدم. چه جوری با این برنامه آپدیت کنم. این رو هم قبلا آموزش دادین؟
ریسک اینکه اینجوری آپدیت بشه و مشکل پیش بیاد چه قدره؟ (فرض کنیم اینترنت قطع نشه)
آموزش نداره وقتی ورژن جدیدشو بگیری حودش یه گزینه اپدیت داره
حداکثرش اینه که مجبورشی فلشش کنی
بر عکسش میشه یعنی میتونی با gprs با کامپیوتر به اینترنت وصل بشی ولی اینجوری که شما گفتیو نمیدونمنقل قول:
یه سوال دیگه
من می خوام گوشیم به اینترنت وصل بشه. خود گوشی یا سیم کارت که این قابلیت یا Gprs رو نداره. میشه با کامپیوتر به اینترنت وصل بشه و برای وصل شدن گوشی به اینترنت از کامپیوتر استفاده کنم؟
یه راهش اینه که بری یه جا که وای فای داره وصل بشی
حسن یعمی چی ؟؟؟ مموری 8 گیگ چطوری شده 16 گیگ !! هاااان :دی ؟؟
روششو کامل براتون توضیح میدم البته ریسکش با خودتونه :نقل قول:
1-اول گوشیتون باید گارانتی داشته باشه :دی
2-یه کابل micro usb لازم داریم که اونو از وسط ببرید
3-یه دونه از این شارژرایی که باتری قلمی میخورنم لازم دارید
4-خب وقتی که کابل micro usb رو میبرید 4 تا سیم داره به رنگهای آبی سفید زرد سبز
5-کابل micro usb رو به گوشیتون وصل کنید و اون 4 تا سیمو 2تا 2تا بزنید به شارژر قلمی
6-بعد شارژر خود گوشیو بزنید بهش ببینید مثل قبل شارژ میشه یا میزنه usb وصل شده
7- اگه میزنه usb وصل شده کار تمومه :دی
8-گوشی شما خراب شده و دیگه شارژ نمیشه :دی
9-ببریدش نمایندگی بگید شارژ نمیشه
10-نمایندگی براتون درستش میکنه
11- به احتمال خیلی کم به جای مموری 8 گیگ خودش براتون یه 16 گیگ میزاره روش چون با اون روش که گفتم مموریش خراب میشه :دی
نکته 1: ممکنه اصلاً مموری آسیب نبینه
نکته 2 : ممکنه بازم یه 8 گیگ بزارن روش
نکته3 : کلاً این کارو نکنید بهتره :دی
من با p990 هم نزدیک بود همین کارو بکنم یعنی با 4تا باتری براش شارژر بسازم :دی ولی خوشبختانه با اون هلدرش که همراهشه اینکارو کردم و خیلیم خوب کار میکرد
حالا اگه از اون شارژرای اشانتیون ان97 گیر بیاد خوبه اگه کسی دیده بگه آخه من چند روز دیگه دارم میام تهران میخام بخرم
بعدشم یکم راهنمایی کنید ببینم این علاعدین که هی میگن کیه؟ :دی
بدون شوخی بگید به اقدسیه نزدیکه یا نه یعنی میتونم برم ؟