نقل قول:نقل قول:
سلام
بايد بگم كه رعايت كردن قدم به قدم مواردي كه من توضيح دادم براي رسيدن به ظاهر صحيح شعر در ورد از الزاماته
شما نبايد اينتر اضافي هنگام تايپ بزني
دقيقا همونطوري كه گفتم بايد باشه تا جواب بده
Printable View
نقل قول:نقل قول:
سلام
بايد بگم كه رعايت كردن قدم به قدم مواردي كه من توضيح دادم براي رسيدن به ظاهر صحيح شعر در ورد از الزاماته
شما نبايد اينتر اضافي هنگام تايپ بزني
دقيقا همونطوري كه گفتم بايد باشه تا جواب بده
با سلام
منظورتون از اینتر اضافه چی هستش من که اینتر اضافه نمی زنم گفتم فقط در پایان هر مصرع شیفت + اینتر می زنم فقط همین
اگه می شه اون پستی رو که می گید رعایت اون موارد برام نقل قول کنید با تشکر
سلام دوستان
بیشتر فایلهایی را که در ورد 2007 میخوام در save as به PDF تبدیل کنم این خطا را میده:
this file is in use by another application
بعضی وقتها با ریستارت وبستن بودن همه برنامه ها درست میشه ولی اکثر مواقع کار نمیده, ممنون میشم راهنمایی کنید.
باتشکر
يک بار به صورت يک فايل داک ذخيره کن بعد از ذخيره کردن اين کار رو انجام بده.اسمش انگليسي باشه.اگر حل نشد مي مونه پاک کردن ad onsو نصب مجدد.نقل قول:
بصورت داک ذخیره کردم نشدنقل قول:
فایل نصب add - ins را از خیلی وقت پیش داشتم آنیستال کردم ولی نمیتونم از سایت مایکرو سافت جدیده را بگیرم میگه آفیست قانونی نیست.
اگه لطف کنی طریقه قانونی کردنش را بذاری یا فایل جدید نصب add - in را ممنون میشم.
متشکرم
به نظر من نيازي به Add - in نيست
به شما توصيه ميكنم از نرم افزار Jaws Pdf Creator يا نرم افزار هاي مشابه استفاده كنيد
كار اين گونه نرم افزار ها ايجاد يك پرينتر مجازيه و وقتي دكمه Print زده ميشه يه فايل Pdf از وردتون ميسازه
يه سرچ كنيد تو فروم لينكشو مي يابيد.
نقل قول:
درود
برنامه PrimoPDF هم خیلی عالی است لینک های شما را در سند هم حفظ می کند و مشکلات به هم ریختگی فونت فارسی را هم اصلا ندارد در وب سرچ کن حجمش کمتر از 5 مگابایت هست. سرعت آن هم خوب است.
دوست خوبمان وردیست به دو نرم افزار PDF Machine و پلاگین تبدیل به پی دی اف خود مایکروسافت اشاره کرد که من خودم کمی مشکل با این دو تا داشتم بخصوص دومی که چند نسخه را امتحان کردم و فونت های فارسی را با کمی فاصله در پی دی اف نشان می داد. البته اولی خوب هست و مدتها پیش در همین تاپیک معرفی شد و دارم. ولی اگر سرعت برایتان مهم است از PrimoPDF استفاده کنید. قابلیت رمز گذاری 128 بیت را هم دارد. ولی از لحاظ امکانات به PDFMachine نمی رسد. در آخر همه این اینهایی را که دوستان و اینPrimoPDF را مدتی امتحان کنید تا ببینید با کدام راحتتر هستید.
:11:
موفق باشید
بدرود
درود
آیا در ورد 2007 مثل ایندیزاین می شود تعدادی شکل و آبجکت را به هم لینک کرد و به یکباره نوشته داخل آن یا رنگ همگی را تغییر داد تا مجبور نشویم تک تک این کار را برای هر شکل انجام دهیم. یعنی با تغییر شکل مادر یا اولیه شکلهایی که از آن کپی و یا کلون شده است را عوض کنیم؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلامنقل قول:
اينا اينتر هاي اضافي هستن كه زدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از عنوان شعر (شماره 1) ببين چند تا خورده و ...
سلامنقل قول:
توي ورد تا اونجايي كه من ميدونم و چك هم كردم فقط و فقط براي متنها اين مطلب امكان پذيره نه براي اشكال و آبجكتهاي ديگه