آقا اینجا کسی آنلاین بازی نمی کنه منظورم از آنلاین یعنی توسط همون هاما چیه
اگه کسی بازی می کنه اونم c&c 3 kane's wrath این نتورک منه:
CNC3Viper
no pass
با تشکر
Printable View
آقا اینجا کسی آنلاین بازی نمی کنه منظورم از آنلاین یعنی توسط همون هاما چیه
اگه کسی بازی می کنه اونم c&c 3 kane's wrath این نتورک منه:
CNC3Viper
no pass
با تشکر
دوستان من عاشق بازیهای C&C هستم و تقریباً از 7-8 سال پیش که Red Alert 2 بود ... تا حالا این بازی رو آنلاین انجام ندادم و این نسخه ها رو هم دارم ...
C&C 3 : Tiberium Wars , C&C 3 : Kane's Wrath , C&C Red Alert 3 , Red Alert 2
حالا با کدومشون میتونم آنلاین بازی کن م و مهمتر اینکه من اینترنتم 512 هست و محدودیت دارم ترافیک مصرفیش چطوره؟
دوست عزیز شما با همشون می تونید بازی کنید
فقط شما نیاز به یک برنامه ای دارید که بتونید توسط اون دیگرانی که این بازیو می کنن پیدا کنید مثل هاماچیمنظورتون از ترافیک مصرفیت چیه اگر منظورتون همون میزان شارژ هست خوب بستگس به بازی داره معمولا هر بازی 1به 1 حدود 10 مگ می گیره نتورک من: CNC3Viper
no password
موفق باشید
دوستان این تاپیک تعطیله؟
بازیه جنرالو چجوری انلاین بازی کنم؟!!!
برای بازی از طریق سرورهای اصلی ، باید سریال اورجینال داشته باشید .
برای بازی بدون استفاده از سرورهای اصلی ، پست اول این تاپیک رو بخونید .
آقای قضیه ی این سریال نامبر اورجینال برای بازی آنلان چیه ؟ از کجا می شه پیداش کرد؟ اصلا ما می تونیم تو ایران! جنرال رو آنلاین بازی کنیم؟
سلام . ميخواستم ببينم براي بازي كردن در گيم نت به صورت شبكه lan بين يوزها وقتي ميخواي شبكه درست كنم ارور cd key ميده كسي ميدونه مشكلش چيه و چه كارش بايد بكنم .
نقل قول:
سریال اورجینال رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ از همونجایی که بازی اورجینال رو میشه پیدا کرد !
تو اینترنت هم من به چشمم خورده جاهایی که سریال میفروشن ولی اینکه چقدر قابل اطمینان باشه یه بحث دیگه ست .
اگر ADSL داشته باشید تو ایران میتونید Online بازی کنید .
یه سری سریال ها تو وب پیدا میشه تحت عنوان سریال اورجینال قضیه ی اونا چیه؟
اقا یه راه پیش من بزارید من می خوام آنلاین بازی کنم سریال اورجینال هم ندارم!!!!!!