کارت صدای من نصب نمیشه
Printable View
کارت صدای من نصب نمیشه
سلام دوستان
من بعد از اين كه درايو ويندوزم رو ازNTFSبه FAT32 تغيير دادم بعد از كليك روي همه درايو هام با پيغام زير روبه رو ميشم البته اينم بگم كه ربطي به اتوران اون درايو نداره؟
سلام
درباره Local area connection سوالی داشتم. وقتی روی آیکونش توی tray کلیک میکنم در پنجره باز شده میشه میزان ارسال و دریافت رو دید. سوال اینجاست که وقتی این اطلاعات برحسب Packet باشه اولا هر packet چند بایته و ثانیا میشه کاری کرد که برحسب بایت(یا کیلوبایت و یا مگابایت) نمایش داده بشه؟
خیلی ممنون
سلام هومنی جان؛نقل قول:
هر واحدش بر حسب کیلوبایت....
فکر نکنم بشه تغییرش داد.
حالا تحقیق میکنم اگه بشه میگم....
اگه نشه هم که هیچ...
موفق باشید :11:
کجا میتونم یه لیست کامل از short cut هایی که تو ویندوز هست پیدا کنم؟؟
من یه ویندوز جدید نصب کردم اما چندتا مشکل برام پیش امد
1- وقتی می خوام رو داریو غیر از درایو c بشم ارور میده باید فرمت کنم تا باز بشن . الان یکی از درایو ها فایل های مهمی داخلش هست نمیخوام فرمت کنم چکارش کنم ؟ فرمت هم ntfs هست
2- وقتی سی دی درایور پرنتر رو میذارم ارم hp دیده میشه وقاتی کلیک مس کنم که واردی سی دی بشم میگه که سی دی اپ پی را وارد کنید
3- یه دستگاه پهار کاره دارم وقتی میخ اوم درایوش رو نصب کنم .وسط های نصب ارور میده که نمیتونی نصب کنی چون ویندوز یا اکس پی نیست یا ویستا 64 بیت هست در حالی که وینودزم اکس پی هست
چکار کنم با این مشکل ؟؟؟
وبندوز double up 2007 xp
من وقتي روي يه لينك كليك مي كنم براي دانلود ، هيچ چيزي نشون نميده ولي دانلود شروع شده (چون حجم انتقالي رو با يه نرم افزاري كه چك مي كنم ميبينم داره دانلود مي كنه كامپيوتر)!
دانلود منيجر من هم dap هست
اگه ميشه راهنماييم كنيد
با سلام
من قبلا" در مورد ویندوز اکس پی 32 و 64 سوال پرسیده بودم و یه تاپیک به من معرفی کردید ولی کامل جوابمو نگرفتم؟
سوال اولم اینه که اگه من xp 64 bit رو کامپیوترم نصب کنم و کامپیوتر بتونه اون رو بالا بیاره این معنی رو میده که سخت افزار من قابلیت پردازش این ویندوز رو داره یا اینکه باعث کندی سرعت کامپیوتر میشه؟
سوال دوم اینکه ویندوز 64 بیت چند ساله به بازار اومده و اینکه نسبتا" به من بگید برنامه ها یا بازیهایی که توی بازار هست معمولا" با 64 بیت سازگار هستند یا اینکه کار کردن با این ویندوز از این نظر و پیدا کردن درایورها دردسر داره ؟
با تشکر:11:
آقا سیستممون به سلامتی یه مشکلی پیدا کرده
و اونم اینه که وقتی وارد اینترنت میشم هر سه - چهار دقیقه قطع میشه
توی قسمت شبکه های کامپیوتری هم مطرح کردم یکی از دوستان گفت که مشکل از شبکه نیست
حالا میخوام بدونم مشکل از سیستمه ؟ اگه کسی میدونه کمک کنه
خیلی اذیت میکنه
خدا میدونه برای یه چرخی زدن توی انجمن و دادن این پست چند بار قطع شد
آقا سیستممون به سلامتی یه مشکلی پیدا کرده
و اونم اینه که وقتی وارد اینترنت میشم هر سه - چهار دقیقه قطع میشه
توی قسمت شبکه های کامپیوتری هم مطرح کردم یکی از دوستان گفت که مشکل از شبکه نیست
حالا میخوام بدونم مشکل از سیستمه ؟ اگه کسی میدونه کمک کنه
خیلی اذیت میکنه