سلام.لوفا جان من به یک فروشنده لوازم خانگی که آشنا بود سفارش دادم و قرار شد امروز خبرش رو بده.امروز هم باهاش تماس گرفتم که گفت این دوربین در اصفهان هست و 280 تومنه و گفت 5 تومن هم خودش برمیداره که خوب به حرفش اعتماد دارم.چون در اصفهان همه وسایل دیجیتالش 20 الی 40 تومن از تهران گرون تر هست و ما هم دیگه عادت کردیم به گرونتر خریدن.
حتی اگه 20 تومن هم خودش برداره من میگم حلالش باشه.ضمنا گفت که با ضمانت آهونگار هست.
شاعر میگه :
عاقبت جویده یابنده بود........سایه حق بر سر بنده بود
لوفا جان گفتی که 50 تا از عکسهات رو چاپ کردی و خوب در اومده.هزینه چاپ عکس در اندازه کوچیکش چند در میاد؟
و از آقای ebi هم تشکر میکنم به خاطر توضیحاتشون.
آقای ebi به نظر شما عاقلانه هست که 150 تومن اضافه بدم برای خرید sx10?
چون دوستان که میگن تفاوت چندانی نداره .تنها چیزی که من رو نگران کرده این هست که عکسهاش خیلی بیش از حد روشن هستن.فقط به خاطر این دو دلم.مخصوصا اون عکسهایی که سایت dpreviw گذاشته از فضای باز.
به خاطر نویز عکس رو داخل نرم افزار بردن رو من تائید میکنم ولی به خاطر کم رنگ بودن عکس رو دستکاری کردن یکم من رو نگران میکنه که کار هر روزه نشه.
اگه دوستان مایل باشن یه نرم افزار هست به نام dcenhance که خیلی عالی عمل میکنه و کار با اون خیلی راحت هست و نتیجه تغییرات اعمال شده رو در همون لحظه میشه دید و من خودم با این نرم افزار عکس های موبایل رو دستکاری میکنم رو آپلود کنم.موفق باشین.