دوستان سلام. نوکیا برای مشتریانش سایت زیر را راه اندازی کرده که پر از برنامه های مفیده که برای n95 هم برنامه و تم و ... های زیادی داره .حتما سر بزنید:
MOSH.NOKIA.COM
Printable View
دوستان سلام. نوکیا برای مشتریانش سایت زیر را راه اندازی کرده که پر از برنامه های مفیده که برای n95 هم برنامه و تم و ... های زیادی داره .حتما سر بزنید:
MOSH.NOKIA.COM
n95 8 giga shode 980 bedoone garanti dahane nokia sevis kharab kard n95 ro ba in
سلام
من يك گوشي N95 از خارج آوردم
تو ايران كار نميكنه و سيم كارت رو نميشناسه
از يك پرووايدر خريدم كه با Cdma كار ميكرد
لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم؟
بابا تو رو خدا يكي جواب بده لطفن
دوستان با سلام خدمت شما . من چند روز پيش يه گوشي ان95 گرفتم ولي تو قسمت مپ هيچ نقشه اي وجود ندارد حتي ريست كارخانه هم كردم ولي باز هم هيچ . لطفا بگوييد چگونه ميتونم به اين قسمت نقشه هاي مختلف و ايران را اضافه كنم . با سپاس فراوان
دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو هم بگم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(همونی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امارات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم
باید به وسیله برنامه مپ لودر، نقشه کشورهایی که مورد نیاز خودتون هست رو دانلود کنید...نقل قول:
سلام به همگی...یه درخواست!
دوستانی که N70 دارن می دونن چی می گم.اون دسته از بچه ها که N70 دارن واسشون یه برنامه ای هست تحت عنوان Winamp Player یا PowerMp3 With Winamp Skin یا یه همچین چیزایی...که خلاصه و در هر حال یه برنامه ای هست که ظاهر Winamp کامپیوتر رو داره...
حالا می خوام بدونم آیا یه همچین برنامه ای برای N95 یا در کل S60 V3 هست یا نه!!!اگه هست لطفا دوستان لینکش رو بذارن واسه دانلود خواهشا...ممنون میشم!
با سلام.
من از مرداد تا به حال یه گوشی ان 95 خریدم از دوبی و خیلی هم خوب کا می کنه...
اما به الان نزدیک 1 ماه هست که هرچی به روش ها ی مختلف سعی می کنم روش تم بریزم نمیشه!!!
همه ی تم ها رو هم از سایتمی گیرم یا همین جاو اما همش روی گوشیم پیغام خطای FILE CORRUPTED! می گیرم!!!!!کد:www.zedge.net
گوشیم رو هم خواستم آپدیت کنم، گفت آخرین ورژن 12.01.13 هست که مال تو هم همون، می خوای یا نه که من گذاشتم و 40MB رفته بو که connection error داد!!!
گوشیم رو هم فرمت کارخونه کردم، اما بازم مشکلم حل نشد!!!!
در ضمن بگم کلی هم گشتم در در forum خودzedge هم گشتم، بعضی ها error تاریخ گذشته گرفته بودن.
حالا می خوام بدونم که کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم:20:
در ضمن این رو هم بگم که MAP LOADEER رو که از سایت نوکیا گرفتم و خواستم بریزم هم باز همین error رو داد!!!
دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو هم بگم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(همونی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امارات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم
تنها کاری که باید بکنی اینه که تاریخ گوشیت رو از 2007 به 2006 برگردونی.بعد وقتی تم یا برنامه ی مورد نظرت نصب شد تاریخش رو به حالت اول برگردون!!!من حتی خودم برای این مشکل یه تاپیک هم زده بودم ولی کسی جواب نداد تا اینکه خودم فهمیدم...امیدوارم مشکلت حل بشه!نقل قول: