میشه یه عکس ازش بذاری؟
Printable View
میشه یه عکس ازش بذاری؟
نقل قول:
نه آقا مسخره چیه... چیه مگه که مسخره کنیم...
شما یه کاری کن هر فایلی که اینجوری بود و میخواستی بفرستی اول برو روش وایسا و بعد rename رو بزن و بعد اون پسوندش رو حذف کن مثلا فایلا sis رو نمی شه فرستاد شما موقع rename اون پوند .sis رو پاک کن و براحتی بفرستش و بعد تو موبایل مقصد دوباره اسمشو عوض کن و اون پسوند رو بهش اضافه کن....
-------------------------------نقل قول:
دوست عزیز مسخره برای چی شما می توانید با برنامه x-plore استفاده کنید که این برنامه قادر به کار های خیلی جالب مثلآ :ارسال برنامه با بلوتوث و انیفرارد و هدن برنامه و فیلم و عکس و صدا فکر کنم این برنامه توی برنامه های سیمبین 9.2 گذاشتم اگر نبود بگو برات بزارم ادرس توی امضام هست
عزیز من با گوشیهای جدید نوکیا براحتی نمیشه فایلهای نرم افزار و بازی رو سند کرد و یا باید پسوندشون رو rename کنی و یا باید از طریق نرم افزار xplore اونها رو سند کنی!!این برای رعایت کردن کپی رایته!
سلام به شما دوستان این یک برنامه خیلی جالب هست که امکان ارسال برنامه و هدن فیلم .برنامه.صدا.عکس قادر هست که خیلی کارش اسان و سریع است اسمش x-plore
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دوست عزیز its my life مخصوص 5700 و ان95
كسي نيست جواب منو بده ؟ :41:نقل قول:
نقل قول:
آقامن نرم افزار x-plor v1.50 رو دارم ولی نمی دونم چطوری رجیسترش کنم :41:
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟:19:
سلام به همه من رو گوشیم بعضی نرم افزار های جاوا نصب نمیشه واخطار میده و می گه : خطای مجوز.با ارائه دهنده برنامه تماس بگیرید. و بعضی هاشون هم نه اجرا می شند و نه پاک می شند
حالا من چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید ؟؟ متشکر می شوم
نقل قول:ببین این کرک شده هست ولی ورژنش 1.05 هست ... من 1.5 گیر نیاوردم...کد:http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=54382&d=1181643723
واسه این کار شما چیزی نیاز نداری باید گوشیرو ببری بیرون ببینی کی بلده این کارو بکنه تا واست انجام بده... باید باکس داشته باشی...نقل قول: