نه علي جان مسير رو درست رفتي ولي نميدونم چرا مشكل داره .
منم يه بازي سيو مرحله آخر رو دانلود كردم همين ارور رو داد .
Printable View
نه علي جان مسير رو درست رفتي ولي نميدونم چرا مشكل داره .
منم يه بازي سيو مرحله آخر رو دانلود كردم همين ارور رو داد .
ارور جديد
اول مي گويد Must Check بعد هم ين ارور مي ايد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همه دوستان عزيز.من يه مشكلي در مورد بازي gta 5 دارم كه اميدوارم منو راهنمايي كنيد. من اين بازي رو نصب كردم ولي قيافه ادمها تو بازي و بطور كلي هيكلشون واضح نيست و شبيه يه شبخ مي مونن. يعني در اصل اصلا قيافه ندارن و يه تصوير كلي شبيه يه نقاشي از هيكل بدون جزئيات ديده مي شن. با تاو جه به اين كه كارت گرافيك من هم بد نيست ( nvida gforce fx 5500 with 256 mb ram) و ram كامپيوترم هم يك گيگ هستش.مشكل از چي مي تونه باشه؟ البته در قسمت option هم تغييراتي هم داردم ولي نتيجه اي نگرفتم.
[QUOTE=X_man;832716]کرک بازی رو از سایت زیر دریافت کنید ببینید باز همین مشکل رو دارید؟ ( فایلی که در اخر صفحه گذاشته رو دانلود کنید )
Error
یه کاری هم که میگم بکن شاید راه بیفتهنقل قول:
روی آیکن راست کلیک کن بعد proprties رو بزن بعد سرفصل compatibility رو بزن بعد تیک اولی رو بزار وبعد دونه دونه ویندوزا رو امتحان کن
یعنی یه ویندوزو انتخاب کن بعد ok کن اگه نشد یکی دیگه
باید DirectX 9.0c رو که یه چند تا فایل اظافه تر داره رو نصب کنینقل قول:
به نظر من DirectX های همه ی سی دی بازیهاتو نصب کن ببین کدومش چند تا فایل کپی میکنه
حالا مثل من شدينقل قول:
خوب کسي نيست به داد ما برسه اين ارور چيه بايد چي کار کنيم من 5 صفحه پيش سوال کردم و هنوز کسي جواب ما را نداده
بابا اين پرنس 3 منو به كلي رواني كردش
گفتين درايو رو Ntfs كن كردم ولي باز هم همون ارور رو ميده
فكر كنم اين سومين باري باشه كه دارم مشكلمو ميگم و كسي محل نميزاره
دوستان عزيز جان من به اين يكي محل بزارين
شاید مشکل از نصب باشه و یا اینکه نتونسته کارت گرافیک یا ویندوزت بسازهنقل قول:
یبار دوباره نصبش کن اگه نشد از نصب درست بودن درایور کارت گرافیکت مطمئن شو اگه بازم نشد ویندوزتو عوض کن
بعد از اون دیگه هیچ کاری به نظر من نمیرسه
یه کاری هم که میگم بکن شاید راه بیفتهنقل قول:
روی آیکن راست کلیک کن بعد proprties رو بزن بعد سرفصل compatibility رو بزن بعد تیک اولی رو بزار وبعد دونه دونه ویندوزا رو امتحان کن
یعنی یه ویندوزو انتخاب کن بعد ok کن اگه نشد یکی دیگه