pls help me :دينقل قول:
Printable View
pls help me :دينقل قول:
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال من میتونم این بازیو از شرکتی که براتون پخش و تکثیر کرده بخرم؟
موفق باشید
سلام شما در پو شه :TextureSize_512 می تونید تصاویر قرار گیری هر شی را تعر یف کنید .نقل قول:
بر ای اینکه تونل را ببر ید تو تیم امر یکا باید کامل این شی را برای تیم امر یکا دو باره تعر یف کنید مثلا بهترین راهنما بر ای شما اینه که ببینید این تونل را در فابلیل ها بر ای جی ال ای بازی چجوری تعر یف کرده و شما همون را کپی کنید و اسامی شو عوض کنید بر ای امر یکا .....این کار ها خیلی سخت و حساسه و حتما با ید حضورا آموزش داد و بر ای همینه که من نمی تو نم آموزش ها را ادامه بدم چو ن به زبان نو شتار بر ای هر نکتش با ید تا مخاطب متو جه منظور دقیق شما بشه ساعتها وقت بزارید که حضورا نهایت یک ربع وقت می بره .....
بر ای شر وع ادیت و ساخت مد اول سعی کنید کار کرد و مسئو لیت هر فایل را دقیقا یاد بگیر ید در سایتهای خارجی زیاد این مطالب هست مثلا عوض کردن همین تونل بر ای امر یکا کار راحتی نیست و باید در چندین فایل از بازی بر نامه بنو یسید و اگر حتی یک کلمه اشتباه کنید و یک خط فاصله یا ... اشتباه کنید و همچی درست باشه بازی ارور می ده ..... من از این به بعد سعی می کنم شر و ع کنم به آموزش قدم به قدم و فایل ها را قدم به قدم تو ضیح بدم .....
سلام بر ای تهیه بازی برید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنكس.نقل قول:
پس ما منتظريم
سلام آقایون من finalbig ام ترکید کسی نداره یه لینکی چیزی ازش ؟:37:
پیدا شد
این نرم افزار را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنیدنقل قول:
نقل قول:
سلام ودرود به اقای منصوری عزیز و متیم عزیزشون
با سلام و تبر یک حلول ماه مبارک رمضان
اقای منصوری ورژن3 وار ارماگدون خوب بود خسته نباشید
اقای منصوری یک سوال داشتم
میخواستم بدونم فایل اجرای ورژن سه وار ارما گون رو چجوری ایکونشو تعغیر دادین با چه نرم افزاری این کارو کردین چون من هربار با شکست مواجه شدم
میخواستم بدونم من میتونم فایل اجرای جنرال رو با 7زیپ استخراج کنم
اگه بشه با یک نرم افزاردی گه ای هم اونو دوباره به همون فرمت اول (Application) برگردوند که نور الانوره
اگه میتونید کمکم کنید منتظرم
باسپاس
موفق باشید یاعلی
با سلام به آقاي منصوري اموز من هرچه سعي كردم كه بازي ورژن سوم را دانلود كنم صفحه دانلود ژرشين گگ باز نشد اگر امكان دارد در 4 شير قرار دهيد تا بتوانم دانلود كنم با تشكر:11::40:
سلام
دوستان بزودی نقد وبرسی بازی
WAR ARMAGEDDON Evolution-v.03
در دستور کار میگزاریم ازدوستان درخواست میشود این بازی را دانلود کرده و تمام تیم ها را نیز بازی بکنند تا با تمام ویژگی ها و کمیت های این بازی اشنا بشوند
تا بتوانیم نقد وبرسی در خور این ورژن زیبا انجام بدهیم
بند نیز در حال انجام این بازی هستم تا تراژدی های جدید این ور ژن را درک کنم
بزودی.......
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]