سلام دوستان.در مورده آمپلیفایر ووچه 5.1 سوالی داشتم.اگه یه کامپوننت 125 واتی و یه کواک گرد 100 واتی داشته باشیم.کلاس ای بی رو به کدوم بدیم بهتره و کلاس ای رو به کدوم؟تشکر.
سلام دوستان.در مورده آمپلیفایر ووچه 5.1 سوالی داشتم.اگه یه کامپوننت 125 واتی و یه کواک گرد 100 واتی داشته باشیم.کلاس ای بی رو به کدوم بدیم بهتره و کلاس ای رو به کدوم؟تشکر.
اگه بخوام بدون امپ ببندم به نظرتوت کدوم بهتره ؟نقل قول:
با توجه به 3 اهمی بودن infinity اصلا توصیه نمیشه بدون آمپلی استفاده کرد.به پخش فشار میادنقل قول:
اگه میخوای بدون آمپ ببندی هلیکس بهتره.
Sent from my Optimus G using Tapatalk
خب ما بالاخره سیستمون رو بستیم و ب شدت جای خالی کامپونت توش حس میشه الان گفتم اگ بعدا کامپ بخرم چی پیشنهاد میدید؟ قاعدتا باید یه امپ هم همراهش ببندم یه امپ هم پیشنهاد بدید فک کنم دو کانال کافی باشه
بعد یه نگا ب تنظیمات این امپ تو عکس بندازین چطوری باید بفهمم ک رو امپ پل زده شده؟ بعد این کلید ها چیکار میکنن
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
ممنوننقل قول:
سیستم پیشنهادی شما ک راضی کننده باشه چیه؟:n16:
اینا نو هستن؟نقل قول:
سلام
ساب گلیدن m12 قیمت 240 باکس پورتد 48 لیتری حدودا 130-40
امپ 4 کانال گلیدن rc70c4 قیمت 570
اکسسوری هم حدود 180 تومن.
فرید جان مبارک باشه:n20:نقل قول:
الان قطعاتت چی شد ؟
شما در اینده که کامپ خریدی لازم نیس یه امپ دوکانال بخری .کامپ رو میزنی به همین امپ و ساب رو جدا میکنی باید یه امپ مونو تهیه کنی دیگه به فکر دو کانال نباش:n02:
و اما تنظیمات امپ :
Chan a: برای باند الان استفاده شده که فقط قسمت تنظیم گین داره و کراس اور و اون کلید کوچیک پایین که نوشته xover ch a هم 3حالت داره
Lo pass: مخصوص ساب ووفر یعنی فرکانس های پایین اجرا بشه
Full : یعنی فولرنج
High pass : این هم یعنی فرکانس های بالا که برای فعال شدن اون xover بالایی باید این کلید رو بین این 3حالت با توجه به درایورتون قرار بدین .
حالا اینجا اومده باندتون رو به این کانال a بسته تنظیماتش هم اینجوری که خوب دیده میشه در عمل شما باید بفهمی:n02:
Chan b : این کانال رو هم داده به ساب ووفرتون و من پیشنهادم اینه اون پیچ bass boost رو کلا ببندین 0کنین. چون bass boost به اصطلاح بیس کاذب ایجاد میکنه و اصلا شما مرحوم هایده هم گوش بدی:n08: بازم بیس ها یکنواخت و یه جور هستش.
یه نکته ای : برای تنظیم گین شما اول بیا تمام level های نوشته شده روی دوتا کانال امپ رو 0 کن و ببند کامل (گین).
بعد از روی پخش هم تمام تنظیمات رو به حالت flat کن.
صدای پخشت رو 90% زیاد کن.
حالا اگه به هم ریختگی صدا نداشتی و صدا کم بود برو از روی امپ پیچ level گین رو اروم باز کن تا جایی که صدات خراب نشه و خش خش و این چیزا نداشته باشی.
این اسون ترین روش برای تنظیم گین هستش .
بریج زدن هم از اون سمت امپتون مشخص میشه مثلا برای بریج سیم های سابتون رو ببینید کدوم مثبت و کدوم منفی وصل شدن کاملا مشهوده :n40:
اگه جایی رو بد توضیح دادم سوال بپرسین دیگه ببخشید معلم نیستیم جمله بندیا ناقصه:n02:
میتونید یه جفت باند 7158 جی وی سی بگیرید 200 تومن و یه امپ دوکانال دسته دو پیدا کنین پایونیر یا کنوود به قیمت 100 حالا 20 بالا و پایین و یه دونه پک برق گیج 6 یا 8 کارینا .نقل قول:
یه پیشنهاد خیلی بهتر هم اینه که کم کم بگیری و خوب بگیری :n06:
با 400تومن کاری نمیشه کرد در واقع :n16:
ووچه روی کلاس A هر کانال ۷۵ وات میده و روی کلاس A/B هر کانال ۱۴۰ وات. قاعدتا باید کلاس A/B رو بدین به کامپ و کلاس A رو به کواک گرد ولی ظاهرا کلاس A کیفیتش بالاتره. میارزه واسه امتحان هم شده یه بار اون رو بدین به کامپوننت ها. من خودم صداش رو شنیدم (با کامپ دی ال اس) البته رو حالت نتورک که کلاس A تویتر ها رو پر میکرد و کلاس A/B ووفر ها رو!نقل قول:
چاكر داش اميرنقل قول:
قطعات تا الان شده يه جفت باند 7158 جي وي سي يه ساب باكس ك سابش گليدن rs12 هست ك مو ب تنت سيخ ميكنه يه پخش پايونر 9650bt و يه آمپلي هرتز ep4x و سيم پك 4 گيج
الان فقط مونده يه جفت كامپونت و امپ منو ك بعدا بخرم
فقط باندا اول خوب بود ولي يكم دستكاري كردم الان خش خش ميكنه بايد ببرم دوباره تنظيم كنن برام
اميدوارم مال دستكاري بوده باشه چون من امروزم اينجوري ك گفتين تنظيم كردم باز خش خش مياد
Sent from my iPhone using Tapatalk