بهترین راه استفاده از مودم های ثابت هستنقل قول:
Printable View
بهترین راه استفاده از مودم های ثابت هستنقل قول:
الان که مودم ثابت مخابرات دارم اما راضی نیستم اما از 3g و 4g ایرانسل خیلی راضیم ضمنا وایمکس ایرانسل هم راضی کننده نیست حالا چی پیشنهاد میدیدنقل قول:
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سلام دوستان من قصد خرید یک مودم 4g دارم مدل d100 میخواستم بدونم چطوره؟ از نظر سرعت انتن دهی و پینگ من برای کنسول xbox one می خواستم بگیرم
میشه باهاش انلاین بازی کرد و برای دانلود در کنسول چطوره ؟
انتن دهی وایفای خوبه خونرو تقریبا پوشش میده در مقایسه با مودم تک انتن میشه گف برابره انتن دهی اینترنت از گوشی یخورده بیشتره البته مودمی ک شما فرمودیند انتن خور هست ولی تو جعبه انتن نداره انتن بگیری براش انتن دهیش دوبرابر میشه
خب بستگی به اینترنتی ک ازش میخوای بگیری داره ( ایرانسل همراه اول رایتل) داره ایرانسل ک حرفشم نزن بعضی از مناطق ترکونده بعضی از مناطق پاجیده
همراه اول کیفیت دانلودش بیشتر میخوره داخلیش بهتر باشه رایتل سلکت بهتری هست فک کنم البته همه جا این حرفم درست نیست شما با ی گوشی یا موبایلی کیفیت هردوشو با گوشی تست کن بهتر به نتیجه میرسی
من با ۴ جی دم ایرانسل صب فقط باهاش دان میکنم راضی کننده است حدودا ۴۰ مگابیت میده
اگر برای بازی انلاین اینا میخوای باید هزینه ای ک میخوای براش بکنی پوشش بدی رو وایرلسی چیزی ک خیلی بهتره
یک شب خیر سرم اومدم تست کنم 4 جی رو ببینم ارزش داره مودم بگیرم
خوب بود سرعتش 17 تا لینک گذاشتم هر کدام 300 کیلو
اما 3 گیگ دانلود کرد بعد نت قطع شد با هیچ گوشی و سیم کارت ایرانسلی هم نت وصل نشد :))
الان این 3 ساعت شبانه را چطور حساب می کنه ؟ هر وقت نت روشن بشه حساب می کنه یا از زمان روشن کردن نت سه ساعت مهلت داری ؟
در کل گند بزنن بهشون 1 روز بیشتر وایمکس خراب بود بعد یعنی درست شده سرعت نصف شده الان هم که نت سیم کارت کلا قطع شد بعد از 40 دقیقه
سوال وای فای مودم های 4 جی رومیزی در حد مودم وایمکس هست ؟ مدل xfmm 130 دارم
نقل قول:
از 2 شب به بعد از زمان اتصال نت 3 ساعت حساب می کنه ، اونم نوسانیه جدیدا یهو میشه 500 کیلو بعد میشه 2 میگ بعد 1 میگ ... ، یه چند روز خیلی حال میداد به ما از 3.5 تا 4 میگ ثابت دانلود میداد فرصت رو مغتنم شمردیم مثل خرس دانلود کردیم :n02:
اون مشکلی که بعضی از سایت ها برای من باز نمیشد حل شد
هر چی بود زیر سر خود ایرانسل بود
من یه بسته ماهانه با حجم 4800 مگی داشتم
دیشب یه بسته یه ساعته شبانه خریدم و ساعت 2 به بعد فعال کردم ، دگ نگاه نکردم
مطئمن بودم از بسته شبانه کم میکنه ، نزدیک به 2 گیگ از بسته ماهانه منو کم کرد به جای شبانه
مسخره کردن مارو :n24:
i willنقل قول:
thanks body
4 گیگ اینترنت هدیه بخاطر شارژ بالای 5 تومن (2 تا 8)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]