خوب اپلودا چیه زده دو گیگ ؟ اینا ضربدر 2 شده ؟نقل قول:
Printable View
خوب اپلودا چیه زده دو گیگ ؟ اینا ضربدر 2 شده ؟نقل قول:
نقل قول:
من به آپلود توی پروفایل توجه نکردم و حجم کل مورد نظرم هست. برای من تا 28 ام تو پروفایلم 33.91 گیگ حساب کرده که تو ویندوز مصرفم تا الان 39.5 بوده و تو گوشی هم حدود 2.5 گیگ مصرف کردم که میشه 42 گیگ سر هم. این اختلاف 8 گیگ هم مربوط به 3 روز تاخیر در محاسبه پروفایل که تو ویندوز این 3 روز 3 گیگ مصرف کردم + این که یک بسته 5 گیگ هم با مودم lte دانلود داشتم تو ویندوز که با 39.5 گیگ قاطی شده. پس برای من محاسبه درست بوده.
كجا اين مورد رو نوشته كه سرعت هاي ١ و ٢ مگ الان ضريب ٤ شده ؟!نقل قول:
منظورتون اينه ١ گيگ مصرف بين الملل رو ٤ گيگ حساب ميكنن ؟!
لطفا لينك بديد من كه چنين چيزي نديدم !
مگه میتونن بدون هماهنگی عوض کنن طرحو..؟؟نقل قول:
قرارداد داریم باهاشون..
برای ما که قبلا گرفتیم هم 1 به 4 حساب می شه الان؟ دزدی از این تابلو تر؟
والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
برام جالبه همشون دروغ حرف میزدند. اول پافشاری می کردن که من فیبرم. بعد گفتن باشه فیبر نیستی ولی میبریمت رو فیبر. در آخر هم گفتن زورمون زیاده و نمی زاریم بری از بیرون بگیری !!
حالا اینترنتم قطعه ولی همچنان صفحه مخابرات بالا میاد و خطم رو هنوز آزاد نکردن. حالا من به شرکت خصوصیه پول رو واریز می کنم بعد تو سامانه 195 شکایت می کنم.
نقل قول:
والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و فیبر هستن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
برام جالبه همشون دروغ حرف میزدند. اول پافشاری می کردن که من فیبرم. بعد گفتن باشه فیبر نیستی ولی میبریمت رو فیبر. در آخر هم گفتن زورمون زیاده و نمی زاریم بری از بیرون بگیری !!
حالا اینترنتم قطعه ولی همچنان صفحه مخابرات بالا میاد و خطم رو هنوز آزاد نکردن. حالا من به شرکت خصوصیه پول رو واریز می کنم بعد تو سامانه 195 شکایت می کنم.
خیر ! برای اونایی که قبل از تعرفه جدید سرویس گرفتن همون 1 به 2 محاسبه میشهنقل قول:
==========
من موقع دانلود از سایت های منتخب داخلی سرعت حداکثری دارم ! ولی با باقی سایت ها سرعت همون سرعت اسمی هست که خریدم ! برای شما هم اینجوریه ؟
نباید اون جوری باهاشون صحبت میکردی گفتم چی بگو بهشون که به منم همین و گفتن منتها من گفتم من میخوام مودم جیبی بگیرم به کارم نمیداد adsl بعد اونا هر چی میگفتن من گفتم نه همیننقل قول:
بعدش پولو واریز کردم بعد 195 شکایت کردم البته از سمت شرکتم درخواست تخلیه دادن منتها من صداشون و ضبط کرده بودم و تو شکایتمم گفتم به 195 اینا دارن به کل ایران اینترنت خودشونو زوری میدن فیبر کلا 2درصد بیشتر نیست تو ایران