توسط یکی از دوستان به اتاق خبر تو و من گزارش شد ...
اینکارو کنن مودم رو میندازم سظل آشغال !
Printable View
توسط یکی از دوستان به اتاق خبر تو و من گزارش شد ...
اینکارو کنن مودم رو میندازم سظل آشغال !
چیمون مثل امریکاست که اینمون باشه ! بهترین کار تمدید نکردنه ، خلاص شد رفتنقل قول:
دوستان من دیگه میخوام از شر این مبین نت خلاص بشم مودم رو ببرم نمایندگی نقد ازم میخرن ؟؟
بفروشم بهشون ؟
دوستان برید تو قسمت اعلانات و اطلاعات اون جا هم این پیغام رو زده
منم شکایت کردم تف تو ذات دزدشون
قیمت گیگ اضافه که برای این دو مگی که هیچوقت سرعتش 256 کیلوبایت هم نیست 12700 پول بدی همه قیمت ها بیشتر سرعت از قانونیش کمتر بعد شبانه رو هم عملا برداشتن
دیگه چه ارزشی داره بخوای شارژ کنی صفحات رو که درصد کمیش رو با سرعت خوب باز می کنه اصلا نمیصرفه دیگه شارژ کنی
یک سال یک ماه که دارم دیشب حساب کردم برای این نت بی خود 550000 خرج کردم حیف پول حیف
شکایت کنید
منم میرم سراغ همون gprs مخابرات اینجا هم نمی خواد از pcm ی خط ها رو در بیار تو جنگل زندگی می کنیم دزد ها
دوستان من دیشب تا صبح دانلود زدم از حجم روزانه کم نکرده ، چیزی هم نیست که بخواهیم ببینیم شبانه ای کم میشه یا نه !
من امشب هم 2 تا 8 میزنم دانلود ، نهایتش شارژ میشه 0 میندازم دورش ، آب از سرم گذشته
درسته منم این ریسک رو میکنم ولی هر لحظه ممکنه طرح به مرحله اجرا برسه و کم بشه ! فعلا مهندساش یا پا منقلن وقت نکردن و یا دارن با جایزه های بین المللی و جهانشیون عکس میگیرن .نقل قول:
و اینجاست که شاعر میگه مبین نت حیا کن
اینترنت را رها کن
:n18:
لعنت بهشون .. .. من 2 روز پیش 2 تا 8 گذاشتم واسه دانلود اومدم دیدم حجمم 2 گیگ کم شده .. بعد جالبیش اینجاس ساعتی که خانه نبودم و مودم خاموش بوده 100 مگ هم دانلود شده .. ..
دلمون به دانلود شبانه خوش بود که اونم ..........
من تا قبل مبین نت با gprs وصل میشدم 2 گیگ میداد اخر ماه که میشد 400 مگش اضافه میومد همه کارم باش میکردیم از انجمن و اخبار و فیس بوک و موزیکو ... هر جوری هم بود اون 400 مگ رو میسوزوندمش که 10 تومن :n02: هزینه اینترنتم حروم نشه :n08:نقل قول:
حالا اینجا طرح یک سالو 6 ماه میخری بعد 2 ماه تموم میشه هی حجم اضافه میخری 2 گیگ شارژ میکنی 10 روز بعد تموم شده . گزارششم که دقیق نیست یدفه میزنه از 20 تا 26 شما 870 مگ مصرف کردی!! هی ادم باید از خودش بپرسه وجدانن؟؟ کی ؟ کجا رفتم ؟ چیزی هم دانلود نکردم ! عجیبه !
اینجا هم گذاشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمشون گرم .نوشته وایمکس مبین نت گران بود خسیس نیز شد :n08:نقل قول:
وایمکس ایرانسل واسه دانشجو ها مودم را تا اخر سال 50 تومن میده . نظرتون چیه تا نخورده به تعطیلات اخر سال خوبه بخریم ؟ تعرفه هاشو ببینید از لینک زیر .نامحدود 512 ماهیانه داره 60 تومن دیگه 24 ساعت.فکر کنم بقیه طرح هاشم 1تا7 مجانیه ولی جایی ننوشته کسی تونست لینکشو پیدا کنه .