eco 128 حدود یک روز سرعت روی 160 بسته شده بود امروز که چک کردم برگشت.اما شبانه همون آش و همون کاسه هست:13:نقل قول:
Printable View
eco 128 حدود یک روز سرعت روی 160 بسته شده بود امروز که چک کردم برگشت.اما شبانه همون آش و همون کاسه هست:13:نقل قول:
نه باز نمیشه...نقل قول:
پینگ هم که میگیری ازش هاستش را پیدا نمیکنه!:13:
ای بابا
کلی لینک دارم برا دانلود :41:
نکنه تحریممون کردن :19:
آپ کم میشه ولی داون استریم تغییری نمیکنهنقل قول:
Adrive کوچیکتر از این حرفاست:19:نقل قول:
ای بابا
کلی لینک دارم برا دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه تحریممون کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چیز میز ان هم بالا نمیاد
با سلام به دوستان یه سوال داشتم اگه با این وضعیتی که الان در شاتل بوجود اومده مخصوصا شبها که سرعت خیلی افت میکنه ایا اگه از اکانت پولی رپیدشیر هم استفاده کنیم باز هم سرعت دانلود پایین خواهد بود؟
درضمن من eco512 دارم و فقط شبها میتونم دانلود داشته باشم.
نقل قول:
up رو که تغییر میدن. down رو هم احتمال داره کمی بیشتر از این ببرن بالاتر ولی یه احتمال کم هم بده که در نهایت افت سرعت پیدا کنی.
تازه میگی یه ماه میخوای سرویس رو تغییر بدی و بعد چی؟ دوباره بیاری رو 512؟
یه ضرب المثل قدیمی (برای تقویت زبان انگلیسی): :46:
The old adage
If it’s not broken, don’t fix it
سلام. حتما شنیدین که شاتل، ترافيك سرويسهاي اكو (سرويسهاي سه ماهه به بالا) را از 10 خرداد زیاد میکنه: ترافیک سرويسهاي سهماهه میشه 6 گيگ.
سوال من اینه:
من تا حالا سرویس یک ماهه می خریدم. این ماه ام که تموم بشه، میتونم یه سه ماهه بگیرم و بعد از اتمام این سه ماه، دوباره برگردم به حالت قبلی و یک ماهه بگیرم؟
خب آره چه ایرادی داره . دوره سه ماهه تموم شده . هر چی دلت میخواد بعدش میتونی بگیری. :31:
سرعت روزانه صفر.
پینگ, حدود 3500.
بازیهای آنلاین, اصلا سرورها رو نشون نمیده!
برای من سرورای کال اف دیوتی ایران پینگشون 20 تا زیاد شدهنقل قول:
سرور های ترکیه هم نزدیک 200 تا!