سلام...نقل قول:
حتما اسلیم بگیر چون امتحانش رو پس داده:31: روزی 10 ساعت باهاش ور میرم و بازی میکنم براتون بس نیست؟!
قیمت 250 گیگ هم حدود 430 تومنه..(کپی خور شده)
یا حق :)
سلام...نقل قول:
حتما اسلیم بگیر چون امتحانش رو پس داده:31: روزی 10 ساعت باهاش ور میرم و بازی میکنم براتون بس نیست؟!
قیمت 250 گیگ هم حدود 430 تومنه..(کپی خور شده)
یا حق :)
کلا بازیهایی که تو بازار هست خیلی هاشون بصورت فله ای و با سرعت بالا و روی دیسکهای کم کیفیت رایت شدن و دلیل اینکه می بینین بعضی وقتها باید چند بار سی دی رو در بیاری دوباره بندازی هم همینه. من خودم هم قبل از اینکه یه جای خوب پیدا کنم که خودش بازیها رو روی دی وی دی با کیفیت رایت می کرد ، همین مشکل رو داشتم ولی از وقتی از اونجا بازی می خرم به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم[/QUOTE]نقل قول:
منم با نظر این دوستمون موافقم من تا حالا فقط 1 بازیم این طوری شده که وقتی می زارم open tray میده من اون بازی رو از دوستم گرفتم که معلوم نبود از کجا گرفته ولی الان حدود 10 15 تا بازیه که از پست سفارش میدم همشون درستن به نظر من ربطی به درایو نداره . برای اطمینانتون هم اون بازی فیفا بود در حالی که من با همون درایو خیلی بازی های جدیدتری رو خوندم
سلام
اسلیم الان قیمتش چنده ؟
آرکید جسپر چقدر از فالکون بهتره ؟
من یه پریمیوم فالکون داشتم بعد از 2/5 سال خراب شد.
کسی از BAN WAVE امسال خبر داره که کی شروع شده یا اصلا شروع میشه یا نه ؟
همش می خوام برم لایو ولی دست و دلم می لرزه ...:31:
سلامنقل قول:
ای گفتی علیرضا خان. منم می خوام برم. ترسم دارم برم بن شم. البته رفتم برا چرخیدن اما هنوز بازی نکردم. علی اومد گفت که رفته بازی کرده. حتی انلاین اپدیت کرده . حالا منم شاید رفتم.
250 گيگش الان 440 تومانهنقل قول:
jasper مطمنا از falcon خنك تر و بهتر هست
گرچه خودم نزديك به 3 سال ميشه Falcon دارم و روزي 8 تا 10 ساعت اين كنسول روشنه
ولي الان ديگه falcon اي نيست كه بخواي بخري
همه jasper شدن
و جدا از اون همه دارن ميرن سمت slim و به زودي اين Fat ها هم ناياب ميشن
راستي اون premium شما چش شد ؟
مشكلش چيه ؟
من الان از CoD Bo دارم میام ! مشکلی نبودنقل قول:
سلام
ای گفتی علیرضا خان. منم می خوام برم. ترسم دارم برم بن شم. البته رفتم برا چرخیدن اما هنوز بازی نکردم. علی اومد گفت که رفته بازی کرده. حتی انلاین اپدیت کرده . حالا منم شاید رفتم.
ولی الان رفتم espn رو تست کنم یه آپدیت خواست براش که آپ کردم بعدش یه آپدیت دیگه مخصوص لایو نشون داد که 44 مگه
این یکی رو نمی دونم چیکارش کنم
اقا جون بچه تون نخندين به سوالم
اول اينكه من الان موقعيت شده كه از دبي خريد كنم
اول اينكه متوجه شدم الان به مرسوله هايي كه طرف مياره گير ميدن
من سايز دقيق كارتن 360 رو ميخوام.
اگه كسي داره يه لطف بكنه اندازه بگيره بهم بگه. ميخوام ببينم تو چمدون جا ميشه اصلا؟؟
:10:
سلام دوستان.
جایی رو می شناسید که بازی های اوریج بفروشن یا سفارش بگیرند؟
به چه صورته؟
ممنون.
سلام. من خیلی دنبال این موضوع رفتم ولی به جای نرسیدمنقل قول:
سلام دوستان.
جایی رو می شناسید که بازی های اوریج بفروشن یا سفارش بگیرند؟
به چه صورته؟
ممنون.