من و خیلی های دیگه مجبوریم هیچ isp بجز وایمکس مبین نت و ایرانسل برای من که وجود نداره .نقل قول:
Printable View
من و خیلی های دیگه مجبوریم هیچ isp بجز وایمکس مبین نت و ایرانسل برای من که وجود نداره .نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه همین انحصار و اجباری سراغش رفتن باعث شده که اینجور به مشتری و حقوقش بیتوجه باشه.
به نظر من خیلی هم اجباری نیست.نقل قول:
من اگه تو 4 ماه باقی مونده از طرحم حالت قبلی باشه نکهش میدارم بعدا مودم رو 100 تومن میفروشم.
اگرم از الان اجرا کنه با همین طرح روش میفروشم میرم همون gprs میگیرم.
پول ریختن تو جیب این دزدها اول حیانت به خودمون بعد خیانت به دیگرانه .
ماشالا مشکل یکی دو تا هم نیست.میدونی چرا؟نقل قول:
چون مخابرات به خودش زحمت نمیده تا همه بتونن از امکانات adsl استفاده کنن.
شده جریان ریل قطار ساختناشون که 50 سال طول میکشه.اینا هم تا سیستم مخابراتیشون درست بشه فکر کنم ما پیر بشیم دیگه.
من که به زودی این مودم رو میفروشم و میرم adsl میگیرم.
بخدا داره به شعورم توهین میشه.
برای شما هم فکر کنم مخابرات(اسیاتک) وایرلس بده.یه سوالی بپرس.
دوستان فک کنم هنوز شبانه رو کم نکردن!!
بدبختی من هم این هست که فقط این2 گزینه را دارم.
1:مبین نت
2:شاتل
شاتل که از قبل دزدیش مشخص شد و محدود میکنه .مبین نت هم که شروع کرد به محدود کردن
اره من دارم استفاده میکنم.نقل قول:
امیدوارم یک هو نزنه همو رو کم کنه!
کلا تو مملکت ما رویه کار همین بوده و هست ، اول ذهن مخاطب یا بهتر بگم ملت رو آماده پذیرش اتفاقی بد میکنند بعدا آروم آروم ...نقل قول:
به تجربه دیدم هر چیزی حرفش رو زدن حتی در حد شایعه ، اگه به ضرر مردم بودم نهایتا اجرایی کردن.
دیر یا زود اینکارو میکنن ، سوال اینجاست اونایی که مثل من چند ماهه طرح گرفتن و پول برای چیز دیگری دادند الان تکلیفشون چی میشه !
اگه یکماهه طرح داشتم اصلا غصه نمیخورم ، میرفتم یه راست سراغ gprs.
ولی اونجای کار زور داره که 175 دادم برای اینکه شبانه دانلود کنم ! هنوز بیش از 4 ماه طرح رو دارم که یه کلاه گشاد سرم گذاشتن.
شما نگران 4 ماهی من نگران 11 ماه باقی مونده هستم که نمیدونم چطور میتونم کلا تو یک سال آینده 50 گیگ فقط دانلود داشته باشم!از روی اجبار تنها انتخواب واسم همین مبین نت بود و adsl نمیتونستم بگیرم الان با این وضعت نمیدونم چطور میشه ادامه داد 435 هزار تومن هم پول دادم پای این اشغال
داداش منم خیلی کمتر شما ندادم ، 170 تومن مودم + 175 تومن طرح 6 ماهه ، دو ماهی هم رو که ماهانه شارژ کردم حساب نکردم هنوز .نقل قول:
من هم شکایت خودم رو ثبت کردم ، هر چند فکر نمیکنم فرقی کنه ولی حداقل بزار یه صدایی کرده باشیم.
هی زدن تو سرمون مثل بره ، صدامون در نیومده ، اینه که میگن عجب مردم خوبی هستن اینا !
دوستانی که داخل فروم های دیگه فعال هستند لطفا لینک شکایت رو منتشر کنند .