نقل قول:
من اکو 512 دارم downlstream روی 576 هست و آپاستریم روی 288 چطوره؟؟
اصلا استانداردش رو چند باید باشه؟
دان استریمت که مطمئنا درسته
ولی آپت رو نمیدونم تو خود شاتل سرویس اکو 512 رو چند زده برا دان / آپ ؟
Printable View
نقل قول:
من اکو 512 دارم downlstream روی 576 هست و آپاستریم روی 288 چطوره؟؟
اصلا استانداردش رو چند باید باشه؟
دان استریمت که مطمئنا درسته
ولی آپت رو نمیدونم تو خود شاتل سرویس اکو 512 رو چند زده برا دان / آپ ؟
مال من دان استریم شده 288 :41:
داون استریم مال سرویسای 128 آرت رفته روی 288
نقل قول:
داون استریم مال سرویسای 128 آرت رفته روی 288
آره بردیا از دیروز صبح اینطوری شدن نه فقط آرت 1 به گفته پشتیبان فنی شاتل تو چت به من همه سرویس افت کرده سرعتشون !!!!
نقل قول:
گل گفتی
اگه بره رو 2 مگ خیلی عالی میشه.
مارو با این سرعت 1 مگ بد عادت کردن.
حجم 3 ماهه و شش ماهه و یکساله را هم زیاد کردن...
نقل قول:
مشترك گرامي،
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم با هدف بسترسازي براي استفاده همگان از اينترنت پرسرعت از سويي و جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان، ترافيك سرويسهاي اقتصادي (اكو) از تاريخ 10 خرداد ماه به صورت زير افزايش خواهد يافت:
سرويسهاي سهماهه: 6 گيگ
سرويسها شش ماهه: 10 گيگ
سرويسهاي يك ساله: 15 گيگ
گفتتيست، اين موضوع ،شامل مشتريان شهرهاي اردبيل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسير، بم، بيرجند، پاكدشت، تهران، تبريز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساري، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شيراز، فولادشهر، فيروكوه، قزوين، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپايه، مراغه، مرند، مشهد، ميبد، ورامين خواهد بود.
اميدواريم همچون هميشه، ارايهي سرويس با بهترين كيفيت ممكن به شما مشتريان عزيز، يكي از افتخارات ما محسوب شود.
گروه شرکت های شاتل
باور کنید پهنای باندش رو هم دارن میتونن به همه 2 مگ هم بدن ام نمیدونم چرا نمیدن:2:نقل قول:
برای منم 288 هست هنوز
آره بابا دارن . من رو 1 مگ بود . یادش بخیر.نقل قول:
چطوری میشه سرویس اکو را از 3ماهه کرد 6ماهه
نه ندارن یادتون نیست همین چند خفته پیش همه غر میزدید که چرا دانلود شبانم خرابه و چرا افت سرعت دارم و چرا و.... واسه همین بود که سرعت ها رو زیادی بالا بردن!!