بله حتما پیگیر باشین چون متاسفانه بعضی مواقع این به اون پاس میده اونم به دیگری و درخواست شما گم و گور میشه. اگه از زنگ زدن نتیجه نگرفتین حتما حضوری برین و مشکلتونو حل کنین. موفق باشیننقل قول:
Printable View
بله حتما پیگیر باشین چون متاسفانه بعضی مواقع این به اون پاس میده اونم به دیگری و درخواست شما گم و گور میشه. اگه از زنگ زدن نتیجه نگرفتین حتما حضوری برین و مشکلتونو حل کنین. موفق باشیننقل قول:
بله قیمت ها قیمت نهایی کاربر هستن. سرعت اکانت های محدود اکثرا یکی هستن ولی نامحدود ممکنه فرق داشته باشن. البته میتونید قبل از ثبت نام از 2020 یا نمایندگی های شهر خود استعلام بفرمایید.نقل قول:
من هرچقدر زنگ میزنم میپیچونن میگم داون استریم رو بالا ببرید میگن چجوری ؟؟؟:n04: بعدا میگن ما نمیتونیم اطلاعات خطتتون رو ببینیم (تو کف این مخابرات موندم:n04:) هربار زنگ میزنم یا نمیدوننن چیه یا میدونن میگن به اطلاعات خطتتون دسترسی نداریم.میگم خطم تا 9 مگ میکشه میگه باید ببینیم مگه نمی بینن:n04: میگن تو تاریخ 5/9 ثبت شده روی 4مگ ببندن ولی نمیدونم چرا نبستن:n03:
خواهش میکنم. البته نظر هر کسی واسه ما محترمه. من نمیدونم شما تو کدوم مرکز هستین و وضعیت خطتون چطوریه پس نمیتونم نظر بدم. در مورد سرعت دانلود هم شما با ماهی 5940 تومان میشه گفت انتظار زیادی دارین. میتونین به جای کلاسیک از توربو ، مگا و یا حتی اولترا استفاده کنین و به ترتیب 250، 460 و 900 دانلود داشته باشین همانطوری که بنده الان با اولترا دانلود رایگان شبانه 900 دارم پس من می تونم حتما شمام می تونین. شما باید نسبت به پولی که پرداخت می کنین انتظار داشته باشین. در مورد آخر هم بازم قصاص قبل از جنایت می کنین من که امیدوار هستم افزایش هم پیدا بکنه اگه اتفاق خاصی رخ نده. من بهتون اطمینان میدم تو همین مخابرات الان افراد دلسوزی هستن که اگه با چشم خودتون نبینین شاید باورتون نشه. انشا الله بالغو انحصار واردات پهنای باند از سوی سازمان زیر ساخت همه ی ISP ها وضعشون بهتر بشه و شرکت های خصوصی و دلسوز بتونن با قیمت کمتر از اینها اینترنت خیلی با کیفیت تر از این هم ارائه بدن.نقل قول:
بله متاسفانه با توجه به قیمت های بالاتر سرعت کمتری در مقایسه با دیگر شرکت ها ارئه میده.نقل قول:
برای مثال:
4گیگ سه ماهه با سرعت 90 به قیمت 33370 تومن.در مقایسه با مخابرات سرعت 130 به قیمت 21708 تومن
6 گیگ سه ماهه با سرعت دانلود 900 به قیمت 104650 تومن بدون دانلو رایگان شبانه و مخابرات 61344 تومن با دانلود رایگان شبانه با همان سرعت.
الانم که قطع و وصل های زیاد به خاطر دستگاههای فرسودش هم بهش اضافه شده واقعا صدای مشتری های زیادی رو در آورده.
واسه ماکس نت خیلی متاسفم که اصلا نه به فکر مشتریاش و نه به فکر اعتبار خودش هست.
بله متاسفانه با توجه به قیمت های بالاتر سرعت کمتری در مقایسه با دیگر شرکت ها ارئه میده.نقل قول:
برای مثال:
4گیگ سه ماهه با سرعت 90 به قیمت 33370 تومن.در مقایسه با مخابرات سرعت 130 به قیمت 21708 تومن
6 گیگ سه ماهه با سرعت دانلود 900 به قیمت 104650 تومن بدون دانلو رایگان شبانه و مخابرات 61344 تومن با دانلود رایگان شبانه با همان سرعت.
الانم که قطع و وصل های زیاد به خاطر دستگاههای فرسودش هم بهش اضافه شده واقعا صدای مشتری های زیادی رو در آورده.
واسه ماکس نت خیلی متاسفم که اصلا نه به فکر مشتریاش و نه به فکر اعتبار خودش هست.
عمرا انحصار زیر ساخت رو بردارن !!!نقل قول:
==================
من مرکز شهریار هستم و همیشه یکی از بهترین مراکز در زمینه adsl بوده !! و وقتی هم میگم که سرعت کلاسیک کمه شما سرویس من رو نادیده بگیر چون من خودم عمدا اون رو گرفتم که ارزونترین باشه (کلاسیک ماهانه 3-4 گیگ رو قیمتش رو حساب کن نه مال من رو که هیچی نداره)
نقل قول:ابهامی در کار نیست شما با توجه به نیازی که دارین می تونین ازنقل قول:
128 کلاسیک با دانلود 128
512 توربو با دانلود 250
1024 مگا با دانلود 460
و 2048 توربو با دانلود 900
روزانه و دانلود رایگان شبانه استفاده کنین.
اگه از وضعیت مودمتون هم snapshot بگیری و اینجا بزاری بهتر میشه. در مورد لغو انحصارم تابوتر از دیدار وزیر امور خارجه کشورمون با وزیر امور خارجه آمریکا که نیست پس انشاالله که به زودی اتفاق بیفته.نقل قول:
در مورد اکانتتونم کلاسیک با 4 گیگ میشه ماهی حدود 18000 تومن. پیشنهاد من به شما کمپین تابستانه 2048 ماهانه 3گیگ یکساله با قیمت کل 181500 تومن هست که دانلو رایگان شبانه با 460 و یک مودم وایرلس بیسیم که اگه نخواستی من ازت بر میدارم 50000 تومن. حالا 181500 منهای 50000 میشه 131500 تقسیم بر 12 میشه کمتر از 11000 تومن با 1 گیگ حجم اضافه میشه حدود 15000 تومن حالا شما هم 3000 تومن در ماه سرفه جویی میکنی و هم با سرعت 4مگ دانلود رایگان شبانه داری. اگه سرعت بیشتر از این هم خواستی کمپین 5 مگ ماهانه 3 گیگ هست که دانلود حدود 1100 تا 1200 داره. موفق باشید
خرید اینترتت در ایران برای بیش از 3 ماه مساویه خریت محضهالبته من قصد توهین به کسیرو ندارم وغی تو ایران نمیشه روی هیچ شرکتی حساب باز کرد و اینترنت 1ساله گرفتدر ضمن خوبه خودم تا دیروز 2 تا اینترنت از مخابرات داشتم و وضعیت شبانش رو دیدم وقتی که دانلود ها همشون از سرور های خارجیه و سرعت سرور های خارجی تا ساعت 4_5 زیر 10 کیلوبایته اینترانت 500 کیلو به چه درد میخوره!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@دوس انی که تو این تاپیک منو میشناسن میدونن که من الکی از شرکتی تعریف نمیکنمبرای همین فعلا میگم که دلتون رو به مخابرات خوش نکنید و هر چه زودتر بزنید بیرون و الکی گول مودم رایگان رو نخورید