نه ساعت ده مودم رو من روشن میکنم تمام برنامه به جز IDM هم تو فایروال گذاشتم بعدش هم میرم میخوابم :n02:
دیشب کلا 600 مگ دانلود داشتم شبانه
Printable View
نه ساعت ده مودم رو من روشن میکنم تمام برنامه به جز IDM هم تو فایروال گذاشتم بعدش هم میرم میخوابم :n02:
دیشب کلا 600 مگ دانلود داشتم شبانه
این که بد هست چون اگه حجم تموم بشه و کار واجب هم داشته باشه دیگه شبها باید اینترنت دایالآپ یا سیمکارتی مصرف داشته باشیم. بدترش این هست که هنوز جایی هم معلوم نیست که طرف شبها چقدر مصرف کرده و چقدر مونده. اینجوری اگه بخوان نامردی کنن و حجم رو کم کنن که دستشون هم باز هست.نقل قول:
نقل قول:
ایشون ۳ تا ۷ دانلود کرده ولی به نظر چون مودم رو ریستارت نکرده بودن یه بخش هم توی زمان اصلی افتاده و یه بخش توی ساعت مجانی.
یعنی ساعت صبح باید بیدار باشیم مودم رو ریستارت کنیم اگه نکنیم حجم رو راحت میخورننقل قول:
اینه که تو لینک گذاشتم البته شده119 تومن .فقط usb داره بازم خوبه لااقل ایرانسل6 ساعت شبانش استواره .بهتره 14 فروردین به بعد مودم رو بخریم که بدونیم ایرانسل شبانشو حذف نکرده باشه ...یوقت اونم میبینه مبین نت اینکارو کرده میکنه..شما هم بفکر باش 12 گیگ ماهیانه دانلود که ماله 1هفتتم تا دیروز نبوده! دلت خوشه ؟ :دی اونم 60 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم
ادیت:البته 119 هزارو خورده ای .تا 5 ریال اخرشم نوشته :دی فکرکنم مدیر اون ایرانسل اشغال هم راننده تاکسی بوده قبلا ..قیمت گذاری هاشو طورو خدا مثلا323هزار455 تومنو 75 قرون
الان بحثی که مهمه اینه که شبانه محدود شده .دیگه رایگان نیست . نسبت به طرحی که میخری چند گیگ واسه شب داری.نقل قول:
یعنی دیگه ارزشی نداره که بخوایم راجب این موضوع حرف بزنیم . مثلا شما در ماه 4 شب میتونی رایگان دانلود کنی .دیگه این 4 شب رو هر طور میخوای میگذرونی . قرار نیست که هر شب بتونی دانلود کنی .مثلا کسی که طرح 6 ماه داشته برفرض30گیگ دانلود داره تو 2هفته تموم میشه. یعنی2 هفته شبانه رایگان در 6 ماه!
اینو گفتم چون بعضی ها به عمق فاجعه پی نبردن هنوز که هنوزه
شب هم 3:15 بزار تا 6:45 که از حجم روزانت کم نشه
مجانی ای که نتونی 500 مگ هم دانلود کنی سنار نمی ارزه من از ایرانسل اومدم مبین نت ایرانسل شدیدا سرعتو محدود میکنه طوری که شبانه سرعت دانلودت میرسه به 10 کیلوبایت عمرا با این سرعت بتونی تو ساعات رایگان 800 مگ تا 1 گیگ هم دانلود کنینقل قول:
چاره چیه؟اینا که هیچکدوم به حرف ما گوش نمیکنن فقط اگرم به اینترنت نیاز دارین یک کار میتونیم بکنیم یا از مبین نت استفاده نکنیم که نمیشه چون ما ده بیست نفرم نکنیم به جاییشون بر نمیخوره یا ترغیب کنیم اونایی که سرعت بالا دارن تغییر به 128 بدن شاید اونطوری شرکت ضرر بکنهنقل قول:
ولی خب اینو بسنجین تو این کشور مصرف کننده هیچ حقی در قبال پولی که میده و جنس میگیره نداره من ایده ای به نظرم نمیرسه حداقل کاری که حتما انجام میدم اینه که ایرانسلمو دیگه تمیدید نمیکنم
نقل قول:
وقتی قراره کامپیوتر و برنامههایی مثل IDM رو برای تنظیم شبانه آماده کنید، یه مودم رو هم ریستارت کنید و بخوابید. کلاً طرف این مبیننت میرید کلاهتون رو دو دستی بچسبید که ورنداره. از این نظر خیلی شرکت بدسابقه و بدنامی هست. بجز همین یک گیگ مجانی که معلوم نشد برای چی داده تابحال که ازش خیری ندیده بودم و بابت اشتراکهاش هر چقدر پول میدادم، کمترش رو ازش میگرفتم و میگیرم.
پس شبی 300 مگ مبین نت خوبهنقل قول:
من ی ساله مشترک مبین نتم شما تازه اومدی . سرعتو پینگتو الان انقدر خوب بستن که تبلیغ منفی نکنی بسردرد هاشم میرسی