سرویس 16 مگ جدید مخابرات
سرور خارجه - تک لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی برکت الله
Printable View
سرویس 16 مگ جدید مخابرات
سرور خارجه - تک لینک
علی برکت الله
سلام
یکی از اشناهامون مخابرات داشت چند سال نامحدود 256
امروز اومدم خونشون و گفت که چطوری سرعت بالاتر ببرم و خلاصه زنگ زدم و حجمی کردم واسش 2مگ 75 گیگ
حالا سوالی که دارم اینه که : این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقی مونده رو میزنه دیگه ؟ رفتم دیدم هیچی نمیزنه که
بعد وقتی حجم تموم شد سرعت میشه 128 دیگه ؟ + لیست سایت های داخلی که مخابرات ضریب 1 حساب میکنه رو از کجا بگیرم ؟
هنوز مشترکین نامجدود سابق بیخیال سرعت های 256 - 512 نشدن با این طرح جدید هم ؟ :n02:
سلام ، الان حدود ١٠ روزه كه خودم ٢ مگ ٧٥ گيگ دارم كه گوش شيطون كر ثابت و بدون نوسان وده تا بحال با پينگ خوب.نقل قول:
مصرف هم همون ecare نشون خواهد داد تو قسمت گزارشات : گزارش مصرف. فعلا در حال بروز رساني نرم افزاري هست يك صبح تا ظهر فعال شد هفته پيش كه تونستم مصرف رو ببينم بعدش غير فعال شد . ولي به تفكيك داخلي و خارجي نشون ميداد.
سايت داخلي مخابرات هم اينجا ميتونيد ببينيد.
کد:http://eportal.tci.ir/منابع-اطلاعاتی/مجله-خبری/مشاهده-خبر/ctl/ArticleView/mid/479/articleId/5818
کد:http://www.tct.ir/uploads/1_120_1502257748457_5.pdf
امروز از مخابرات مامور اومده بود باسه همسایه مون واقعیت و گفت گفت مخابرات از عمد بهتون سرعت اصلی و نمیده الان شما از شرکتی بگیری سرعت اصلی و بهت میده گفت اگر گفتن فیبر هستی شما فیبر نیستی راحت برو از شرکتی بگیر دقیقا تو یه جعبه پست هست کابلامون
مخابرات تهران 16 مگ
بخاطر نویز خط روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود بین 13-14 مگابیت یا 1.7 الی 1.8 مگابایت بر ثانیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: پینگ
نقل قول:
سرعت و پینگت خیلی خوبه. برای ما که عملاً اینترانت هست. می خوام برم پس بدم.
شما کدوم مرکزی؟
یه تست تک کانکشن از اینجا هم بزار:
مخابرات 16 مگ که خط روی 18 مگ بسته شده.نقل قول:
برای من همین االان به صورت میانگین 100 کیلو بایت هست!نقل قول:
سرور داخلی هیچ مشکلی نیست و تا 2 مگابایت میره!
همه این داستان ها بر میگرده به مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند و شرایط همه جا یکسان نیست. مثلا من یه خط دیگه های وب داشتم پهنای باند تا خرخره پر بود و مشترک نمیگرفتن عینه قضیه شما شده بود سرعتم.:n27:نقل قول: