یعنی واقعا مبین نت از 3-7 شده مجانیش؟
من امروز یک عالمه دان کردم :n02:
عجب ادم هایی هستن چرا خبر نمیدن که مجانی اینطوری شده من عمرا این مبین نت رو نگه دارم میردم اسیا تک :n03::n28:
Printable View
یعنی واقعا مبین نت از 3-7 شده مجانیش؟
من امروز یک عالمه دان کردم :n02:
عجب ادم هایی هستن چرا خبر نمیدن که مجانی اینطوری شده من عمرا این مبین نت رو نگه دارم میردم اسیا تک :n03::n28:
من که شخصا خیلی برام مهمه که دانلود رایگان شبانه داشته باشم. بابا اینجوریفیلم نمیشه دانلود کرد. مثلا فرض کنید طرح 1024- 18 گیگ- 6ماهه یه طرح که از نظر قیمتتوجیه داره بخوای بگیری، اونوقت از 30 روز ماه فقط سه- چهار شب بزاری دانلود حجمت تموممیشه. حالا باید حجم اضافه بخری 10000 تومن. خدایش میرزه؟ اگه بگی نمی خوام هم مودمشوبال گردنت حالا بگرد که یکی زیر قیمت ازت بخره.من زنگ زدم . گفتن "برای رفاه حال مشترکینیکه شب ها استفاده می کنن این کارو کردیم سرعت اون موقع ها خیلی کم میشه". آخهاگه سرعت مثلا 512 فروختی باید شبکه ات در تمام طول شبانه روز ظرفیت این سرعت رو داشتهباشه تازه اگه ساعت 2 کسی بیدار باشه. از اون گذشته ساعت رو کم کردین به خاطر رفاهحال مشترکین، محدودیت حجم به خاطر رفاه حال کیه شرکت یا مشترکین؟ بابا من هم جز مشترکینهستم.
منم دانلود کردم کم نکرده.نمیدونم قضیه چیه!نقل قول:
دوستان فکر کنم چند ساعت بعد بروز میشه حجمتون،چند ساعت بعد نگاه کنید البته مودم رو روشن خاموش کنیدنقل قول:
در care.mobinnet.ir
در قسمت تغییر و تمدید طرح هنوز این متن نوشته شده
راهنمای تغییر طرح
در هنگام خرید و یا تغییر طرح به نکات ذیل توجه بفرمایید :
ضریب اشتراک پیشفرض طرحهای اشتراکی یک به چهار میباشد.
کلیه طرح های اشتراکی از ساعت ۲ تا ۸ صبح رایگان میباشند.
راست میگین حجم کم کرده
2.20 بود الان 1.8 شده من تا 8:15 استفاده کردم اون یک ربع هم یک فایل 50 مگی گرفتم
عجب نامردایین والا البته تو نامردی بازم به پای ایرانسل دزد نمیرسن
منم از فروردین adsl میگیرم خیال خودمو راحت میکنم
اینو الان تو سایتشون دیدم
در همه طرحها، مصرف از ساعات ۳ تا ۷ صبح رایگان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین شرایط عمومی و خدمات
106 مگ ازم کم با اینکه شب از 3 تا 7 گذاشته بودم :n24: نمیدونم والله چه خبره خدا ازشون نگذره حجم دزدی هم باز هست
نه از حجم چیزی کم نمی کنه من پرسیدم از پشتیبانی .. گفت اون ساعات دیگه نمی تونید دانلود داشته باشید !نقل قول:
دوست عزیز 106 مگ رو از ساعت 22:41 حساب کرده فک نمی کنم مربوط به ساعات رایگان بشه یعنی شما قبل ساعات رایگان 106 مگ استفاده داشتینقل قول: