نویز شما به خاطر چند تکه بودن سیم و یا انتقال با کابل برق هستش . پیشنهاد می کنم سیم شیلدار بگیرید و یک تکه باشه حتما. من خودم برای اینترنت ADSL یک خط مجزا خریدم و سیم کشی مجزا . هیچ تلفنی هم بهش وصل نیستنقل قول:
Printable View
نویز شما به خاطر چند تکه بودن سیم و یا انتقال با کابل برق هستش . پیشنهاد می کنم سیم شیلدار بگیرید و یک تکه باشه حتما. من خودم برای اینترنت ADSL یک خط مجزا خریدم و سیم کشی مجزا . هیچ تلفنی هم بهش وصل نیستنقل قول:
منم تهران پیشگامان همین مشکل رو دارم، چند تا از Isp ها اینجوری شدن نزدیک به یک سال شده فکر کنم وضع اینطور هست باید دست همشون رو بشه و تخلیه کنیم ازین دزد هانقل قول:
اتفاقا قبلش هم پارس آنلاین داشنم که snr میومد زیر 1 اینترنت غیر قابل استفاده می شد.
دوستان من تهران هستم مخابرات دستغیب . این پارس آنلاین روانیم کرده . سرویس 8 مگ دارم اما فقط برای مولتی کانکشن این سرعت رو میده و تک کانکشن خارجی که اساس استریم هست به شدت نوسان داره . یعنی حتی تا 500 کیلوبیت هم میاد پایین !! عملا این 8 مگ فقط برای دانلود هست و تک کانکشن خارجی به طور میانگین حدود 3 مگ هست . پشتیبانیشم که فقط اراجیف تحویل میده .فقط مشکل منه یا کلا پارس داغونه ؟
منم پیشگامان هستم 8 ماه وضعم این هست و نمیدونم حدود 1 ماهی میشه که حدود 8 تا 12 ساعت در روز سرعتم زیر 70 کیلوبایت میاد حتی رو بین الملل مثلا 16 مگ (ققط داخلی خوب هست)
fast mode
speedtest.net/result/8968051465.png
1535 16478 Max Rate(kbps) 1662 16574 SNR Margin(dB) 8.7 10.1 Line Attenuation(dB) 17.7 25.5 Errors(pkts) 0 449
اینم تست سرعتم همین الان 4:25 صبح تازه از خواب پاشذم (الان ساعت خوبش هست)
میخوام برم شاتل یا شبدیز بعد از این 1 ماهم وضع اونارو ببینم تهران هستم مخابرات نواب
Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=6ms TTL=254
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=254
Ping statistics for 1.1.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 6ms, Average = 5ms
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=43ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=39ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 39ms, Maximum = 43ms, Average = 40ms
همینطور که میبینی پینگ و وضعیت سرعتم این هست ولی ببین چه بلایی به سر ما میارن :sad:
شبدیز تهران آی پی هاش که پیشگامانه و سرعتش هم از بعد از ظهر ساعت ۳ حدود ۶۴ کیلوبایت (۵۱۲ کیلوبیت) میشه برای خارجی تا ۲ نصف شبنقل قول:
عزیز منم تبریز مخابرات ائل گلی هستم سرویس 8 مگ گرفتم سرعت دانلود 1 مگابایت هست ولی 10% تایم اوت با 8.8.8.8 دارم اسپید تست با نزدیک ترین سرور خارجی ساعت 22 تا 1 شب میشه 500 کیلوبیت پینگ 8.8.8.8 هم 70 هسنقل قول:
اگه همه شکایت کنید به 195 حتما باید پاسخگو باشن 90 درصد باید تضمین سرعت بدن ولی 40 درصد هم نیست این میزان
من یه بار محکم بهش گفتم من 8 خریدم باید 8 بدین . گفت ما 8 مولتی رو تضمین میکنیم اما 8 تک کانکشن تضمین نمیدیم !! 195 هم از خود ایناس فرقی ندارن
8 مگ مولتی رو هم نمیده اخه مرد حسابی. من شب ها نزدیک به 4 ساعت سرعت کمتر از 5 مگابیت هست.نقل قول:
راهش تخلیست فکر کنم ..ازون روزی های وب خریدش سقوطش شروع شد
سلامنقل قول:
من همین مشکل دارم حالا میخوام سیم بگیرم از همون سیمی که مخابرات اومده داخل خانه و دو سیم تلفن ها متصل هست و نویز دارن به همان ها پیچ بدم این کار درسته؟ نویز که روی این سیم ها هست به سیم جدید منتقل نمیشه ؟
(نحوه اتصال به این صورت دو سیم مشکی مخابرات.من 2 تا سیم تلفن تو کار و دو سیم جدید به سیم مشکی متصل کنم 6 سیم همه به هم بچسبونم !)
آقا امروز بلاخره قبول کردن سرویس دهیشون مشکل داره و کمبود پهنای باند دارن و شنبه میخوان برا جمع آوری تماس بگیرن امیدوارم بتونم پولم رو ازشون بگیرم
امروز واقعا افتضاح بود از صبح چند بار قطع شده :grrr:الانم سایت ها رو خیلی بد باز میکنه تایم اوت روی ای پی های خارج بشدت زیادهههههههه :blink:ی سری از پروتکل های قند شکنم مثل اینکه کلا بستن یا شایدم بخاطر سرعت افتضاح و تایم اوت شدید متصل نمیشه :weird::grrr:
نظر شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید...
قطعی موقت اینترنت در ایران در پی «حمله سایبری»نقل قول:
یک عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ایران روز شنبه، ۱۹ بهمن، از قطعی «موقت» اینترنت در ایران خبر داد.
سجاد بنابی در یک پیام توییتری نوشت: «در ساعت ١١:۴۴ امروز به دلیل حمله منع سرویس توزیع شده [DDoS]، اینترنت برخی اپراتورهای همراه و ثابت برای مدت یک ساعت با اختلال مواجه شد که با مداخله سپر دژفا و تلاش همکاران شرکت زیرساخت این ارتباطات هماکنون عادی شده است. »
با این حال این مقام مسئول توضیحی درباره منشأ این «حمله» و دیگر جزئیات فنی این اختلال بیان نکرد.
ساعتی بعد وبسایت نتبلاکس که ترافیک اینترنت و قطعی آن در سراسر جهان را رصد میکند تأیید کرد که ارتباط اینترنتی در ایران پیش از ظهر روز شنبه به ۷۵ درصد کاهش پیدا کرده است. ...
4ماه اومدم روی پارس انلاین ، بخاطر جشنوارش
الان تموم شده حجمم و نمیصرفه قیمتا و میخوام برم رو اسیاتک ، تخلیه بهم میده ؟
یه سوال پارس انلاین بسته شبانه رایگان هم جدا میفروشه ؟ چنده !
این چند وقته واقعا خیلی قطعی داره پارس انلاین :devil:نقل قول:
تخلیه رو هر زمان بخواین باید بده
شبانه روی بسته ها داره که 10 هزارتومن اضافه میشه به بسته ها ولی مثل اینکه بعضی جاها سرعت شبانه زیاد جالب نیس
جدیدنم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه از سرویس های اینترنت شرکت ها تو محدوده خودتون مطلع بشین مثل اینکه
دوستان زمان نتم دوماه مونده و حجمم تموم شده ، میشه یه سرویس 1ماهه سفارش بدم ؟ یا باید بمونم تا 70روز تموم بشه !
چون نمیصرفه گیگ بزنم
توی مدیریت سرویس قسمت فعال سازی قرار داد رزرو بری اون پایینش گذینه فعال سازی قرار داد رزرو و سوزاندن قرار داد فعلی میاد روز بزنی قرار داد فعلیت میسوزه و جدیده میاد جاش :rolleye:نقل قول:
منم زنگ زدم از بس افت سرعت داشتم
خودشونم قبول دارن
چیکار کردی شما برای جمع آوری و تخلیه؟؟
من ۱۰ ماه هنوز دارم...
داداش سوالم ازشما بودنقل قول:
سلام، نت من وقتی روی 8 مگ بسته شده بود وقتی کسی از خونه به مودم وصل میشد مودم چندین بار قطع و صل می شد تا نهایت اتوماتیک سرعتش در داخل مودم روی 6-7 ثابت می شد و قطع وو صل نمی شد دیگه
مودم رو عوض کردم و گفتم سرع رو روی 10 مگ ببندن! اینبار هنوزم وقتی کسی به مودم وصل میشه مودم یک حالت قطعی میگیره اما سرعتش روی 10 مگ توی تنظیمات باقی می مونه
اینترنت رو از پارس آنلاین دارم، کسی راه حلی براش داره؟ (البته الان 2-3 روزه از ساعت 11-12 سرعت با اینکه در داخل مدم 10 مگ نشون میده اما تا 3-4 بیشتر نیست! زنگ هم میزنم میره روی پیغام گیر!!!)
ADSL info:
Mode: ADSL_2plus Status: Up Downstream Upstream SNR Margin (0.1 dB): 66 172 Attenuation (0.1 dB): 305 205 Output Power (0.1 dBm): 0 126 Rate (Kbps): 10237 1020
:
درود
دوستان یکماهی هست اینترنت من تمام شده
قصد داشتم شرکت اینترنت رو عوض کنم ولی هیچکدوم پیشنهاد جالبی ندارن...
الان یه جشنواره برای پروفایل بنده هست که سرویس 16 مگ یکساله با 840 گیگ اینترنت بینالملل رو میده 600 هزارتومن
به نظرتون میصرفه یا نه؟
نه سراغ پارس آنلاین نیانقل قول:
خیلی داغون شده. من خودم ۱ ساله ۱۶ مگ خریدم الان ۲ماهه ۸۰ درصد مواقع سرعت دانلودم ۳۰۰ کبلوبایته..دارم جمع میکنم برم
پارس انلاین پهنای باند کم اورده و اضافه هم نمیکنه به دلیل تحریم ها زیرساخت پهنای باند خالی نداره که به هیچ شرکتی بده پس اگر میخواید اینترنت بگیرید حتما و حتما یک ساله نگیرید که اگر مشکلی بود بتونید تخلیه کنید برید شرکت های دیگه پارس انلاین در 24 ساعت دیگه سرعتش بیشتر از 300 کیلوبایت نمیشه.
دقیقا این مشکل برا منم وجود داره سرعتم بهتر شده تا 8 مگ بالا میره ولی پکت لاس دیوونم کرده تا 20% هس بیشتر مواقعنقل قول:
سلام از 100 گیگ جایزه بخاطر کرونا خبری نیست؟
تا جایی که من اطلاع دارمنقل قول:
نقل قول:
������ راهنمای دریافت بسته 100 گیگابایت اینترنت داخلی
✅مشترکین آسیاتک میتونید با مراجعه به پرتال خود بسته ۱۰۰ گیگ اینترنت خودشونو فعال کنن.
✅ مشترکین پارس آنلاین هم بصورت خودکار براشون فعال شده و نیازی به فعال سازی نیست.
✅ مشترکین مخابرات هم بعضی شهرها فعال شده اونایی که فعال نشده از فردا بصورت اتوماتیک براشون فعال میشه.
✅ 100گیگابایت اینترنت از فردا بطور اتوماتیک برای سرویس هایTdLte ایرانسل فعال میگردد
✅ نحوه فعال سازی 100 گیگ نت برای مشترکین شاتل : برای فعالسازی بستهی ترافیک رایگان ۱۰۰ گیگابایتی ابتدا به صفحهی «کد تخفیف» در پورتال مایشاتل مراجعه کنید. کد تخفیف را در پایین صفحه دریافت و کپی و در بالای صفحه اعمال کنید. بستهی ترافیک روی سرویس شما فعال میشود.
والا هیچی به ترافیکی که مصرف میکردم اضافه نشده توی پنل هم جمع مصرف و باقیمانده میشه همون حجمی که خریدمنقل قول:
من فعال کردم ولی نمی توانم پنل کاربردی را دوباره چک کنم ببینم این 100 گیگ اضافه شده است یا نه برای یک نفر دیگر هم همینطور شده بعد از فعال کردن بسته 100 گیگ رایگان پنل کاربری ارور می دهد و نمی شود وارد آن شد.نقل قول:
نقل قول:
من فعال کردم ولی نمی توانم پنل کاربری را دوباره چک کنم ببینم این 100 گیگ اضافه شده است یا نه برای یک نفر دیگر هم همینطور شده بعد از فعال کردن بسته 100 گیگ رایگان پنل کاربری ارور می دهد و نمی شود وارد آن شد.
برای من هم هیچ چیزی اضافه نشده
اگه قابل انتقال به قرارداد بعدی باشه خوبه
قسمت مدیریت سرویس -> وضعیت سرویس
به صورت انرژی اضافه شده:blink:
برای من اصلا چیزی اضافه نشده،داخل وضعیت سرویسنقل قول:
کد خاصی لازم نیست بزنیم؟
دوستان اینجا رو چک کنن احتمالا ببینندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در نظر داشته باشند که اگر ساعت رایگان 2 تا 7 صبح دارند در صورت دانلود در این ساعات، از بسته انرژی کسر میشه.
اینم لینک توضیحات پارس انلاین
کد:http://www.parsonline.com/adsl/help/energy
نقل قول:
همینجا را چک کردم ولی اون قسمت انرژی فعال نیست و اصلا چیزی نیست،شبانه2تا 7 رایگان هم دارم
پس فکر کنم بد نباشه یک تماس با پشتیبانیشون بگیرین و پیگیری کنیننقل قول:
اینترنت به فاک رفت تمام سرعت و پکت لاست رکورد زد. ممنون اقای جهرمی با این 100 گیگ که دادی دیگه تیر خلاص رو زدی.
سرعت و پینگ بشدت افتضاح شده با این بسته مضخرف و بی مصرف 100 گیگابایتی عملا نت اصلی هم در کنارش داره میسوزه که پول دادیم واقعا گیر یک مشت آدم مغز فندقی افتادیم
الان من 16 مگ و گرفتم سرعت 12مگ به من میدن با این کار احمقانه همونم تبدیل شده به 2مگابایت کمتر
در حقیقت این بسته 100 گیگابایتی قابل استفاده نیست و فقط بدرد نمایش دادن تو پنل میخوره که بریم بیبنیم حال کنیم با این سرعت افتضاح و پینگ داغون
برای کاربرای نیومده به زودی اضافه میشه اگه اینستاگرامشونو چک کنین برای خیلیها اومده برای اونای هم نیومده تا فردا پس فردا میگن میاد به عنوان بسته انرژی 100 گیگابایتینقل قول:
اینترنت پارس برای من قطع شد شبش ولی الان فعلا درست کار می کنه گرچه من از ان حجم هدیه خیلی فاصله دارم ولی ببینم بعدا چطور است:whistle:
امیدوارم همه به سلامت رد کنیم