دوستان من اگه سرویس غیر حجمی شاتل رو بگیرم سرعت خطم رو بالاترین حد کشش میزارن؟!
Printable View
دوستان من اگه سرویس غیر حجمی شاتل رو بگیرم سرعت خطم رو بالاترین حد کشش میزارن؟!
دوستان الان ترافیک رایگان شبانه واسه چه سرویسایی میشه خرید؟؟
هنوز آرت 5 هستم و امروز محدود شدم.
مقدار دانلود 42 گیگ .
قیمت سرویس خالص 63 هزار تومان.
سرعت تقریبی 3 مگابیت بر ثانیه هست.
بعد چطور می فرمائید این طرح جدید بد هست؟ من با 40 هزار تومن میتونم 55 گیگ فقط بین المملی با سرعت 4096 کیلوبیت داشته باشم.
این دوستانی که معترض به طرح جدید هستند . ببنید..
برای خودش محدود میکنه. حرف هم میزنی میگه بالاتر از سرعت قرارداد داری
نمیخواهی هم برو سرویس بالاتر.
راست هم میگه . چون طبق قرارداد های قبل ما حق و حقوقی نداشتیم.
اما هیچی که نباشه تو طرح جدید، حق کاربر مشخص هست و نه حق اشتراک دارن و نه غافلگیر محدود کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس اکو کلا جمع شد یا هنوز به کاربران فعلی ارائه میشه؟
چون یه جا خوندم نوشته بود تا آذر 97 واگذاری سرویس اکو ادامه داره ولی تو سایتش هر دو سرویس ارت و اکو حذف شده و سرویس های جدید موجوده
ادیت : تکراری! پاک شود
جالبه همون فاکتوری هم که الان صادر کرده و به قول خودشون فقط پول شبانه رو میخواد بگیره خیلی بالاتره قیمتش! قبلا شبانه من هر دوره سه ماهه حدود 20 تومان بود که الان زده 30 تومان! یعنی برای من از 1396/11/21 تا 1397/08/09 زده 94 تومان!
ضمن اینکه کلا من شبانه دیگه خیلی کم دانلود دارم ولی با اینحال هر شب ساعت 1 که میشه اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه! امرزو سر صبح ساعت 6 صبح هم که ملت خوابن باز هم همچنان هیچی باز نمیشد!
ظاهرا برای دانلود شبانه باید از همراه اول و ایرانسل استفاده کرد. الان همراه اول تا آخر پاییز از 3 صبح تا 9 رایگانه. من فقط از 7 صبح تا 9 تمام چیزهایی که میخوام رو دانلود میکنم و هیچ محدودیتی هم نداره!
شاتل گفته:
1- " سرعت سرویسها مطابق سرعت گفته شده در بالاست. حال آن که شاتل، سرعت هر یک از سرویسها را برای ۹۵ درصد اوقات تضمین میکند. "
95درصد اوقاتو نه 95 درصد سرعت.
2- " در سرویسهای بالا، انتقال آستانه مصرف منصفانه از یک ماه به ماه بعد امکانپذیر نیست مگر ترافیک های افزوده شده از محل خرید که به مدت یکسال قابلیت انتقال به دورههای بعدی را دارد."
حالا گیریم من ماه اول روز 27 ام حد مصرفم تموم بشه و بسته بخرم ( فرض کنید 50 گیگ خریدم) ، بعد از 3 روز بعد که ماه جدید شروع میشه خود به خود از سهم همون ماهم کم میشه یا از ادامه اون 50 گیگ؟!
خوب وقتی یه طرح رو اجبارا به همه ملت قالب کنن نتیجه ش همین میشه دیگه. تا وقتی که طرحشون نیاز همه گروه های کم مصرف و با مصرف متوسط رو پوشش نده مسلما اون دسته ای از کاربرا که هزینه شون بیشتر میشه ناراضی هستن. هیچ دکتری برای همه یه نسخه رو نمیپیچه بگذریم که اینا دکتر نیستن و ملت رو عمدا تا الآن بیمار نگه داشتن.نقل قول:
امیدوارم که تنوع این طرح زیاد بشه که واسه کاربرای کم مصرف هم جوابگو باشه.
اتفاقا فوق العاده طرح خوبی است و اصلا جدا از اینکه به نفع کی هست و کی نیست، درست و اصولی است، خیلی ها که تا دیروز به آذری جهرمی فحش می دادند حالا دارن تحسینش می کنن الان اکثر شرکت ها سودشون کم شده شما برو مصاحبه آقای نخجوانی مدیر شرکت شاتل رو بخونید تا بببیند چقدر دارن می سوزن. الان حجمی رو که تا دیروز 400 هزار تومان می دادند حالا باید و بالاجبار با قیمت 80 هزار تومان به مردم بدن. به نظر من اعتراض کم مصرف ها درست نیست و بنا به دلایل زیادی اونها حق اعتراض ندارن چرا که عامل اصلی دزدی شرکت ها همین افراد بودند.نقل قول:
دوستان تکلیف بسته حجمی که داریم چی میشه؟من هنوز 60 گیگ از بسته 100 گیگم مونده
شبانه سرویس جدید ها مثل قبل بلک لیست دارن؟
دوستان کسی از کرمان هست شاتل داشته باشه؟ یه پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام بگیرید ممنون میشم
از طرز بیانتون کاملا مشخصه که فقط به کاربرایی که مثل خودتون مصرف بالایی دارن حق استفاده از اینترنت با قیمت مناسب نیازشون رو می دید. دیدگاه شما هم دقیقا کپی هموناییه که این طرح رو تصویب کردن. منطق حکم می کنه که تنوع طرح ها انقدر زیاد باشه که جوابگوی نیاز همه باشه و به کسی هزینه بابات چیزی که استفاده نمی کنه تحمیل نشه.نقل قول:
شما فرض کن الآن هزینه آب و برق و گاز رو هم این طوری پله ای می کردن طوری که هزینه 50 درصد مردم چند برابر می شد. نه تنها ایران که هیچ جای دنیا همچین چیزی رو قبول نمی کردن.
شاید اصول طرح خوب باشه ولی مهم تر از اصول جزئیاته. به قول خارجیا The devil is in the details. همین که اومدن به هزینه ماهیانه 12- 25 تومن که در توان اکثر مردم هست یه سرعتی اختصاص دادن که واسه چند سال پیش هم خیلی کم حساب می شد خودش یه ایراد بزرگه. آخه 512 کیلوبیت الآن در حد دایال آپ 3 سال پیشه واسه الآن که دیگه در حد قطع حساب میشه.
مطمئنم اگه تنوع این طرحو زیاد نکنن به اون هدفایی که داشته مثل رواج دادن محتوای ویدیویی داخلی بین مردم بود هم نمی رسن. چون اکثریت مردم با 12.5 تا 20 تومن در ماه سرعت خوبی به دست نمیارن که حتی بخوان استریم ویدیوی با کیفیت متوسط هم ببینن.
کم مصرفها نگران نباشند :
وزیر ارتباطات: اگر احساس شود تعرفه های جدید اینترنت برای اقشار کم درآمد مناسب نیست، ممکن است مدل فروش حجمی را برای سرویس ثابت به عنوان سرویس جانبی در نظر بگیریم.
شاتل برای کم مصرفها هم سرویسی رو در نظر گرفته البته 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود سرعت تا 16 مگ بازه فقط 10000 تومان...
از اولشم باید همین کارو می کردن. به زور نباید چیزی رو تو پاچه مردم کرد. اصلا نباید قبلیا رو حذف می کردن و فقط باید این جدیدا رو اضافه می کردن یا این که جایگزین غیرحجمی های قبلی می کردن. مردم خودشون به مرور تشخیص میدن که کدوم مناسب نیازشونه.نقل قول:
سرویس Unlimited 512-16Mbps برای کم مصرفهایی در نظر گرفته شده که به سرعت بالا نیاز دارند! بدون شبانه قیمت 10 تومان با شبانه 20 تومان..
قضیه اینه که تو همه جای دنیا اینترنت رو نامحدود عرضه می کنند و فروش حجمی وجود نداره اینکه قیمت ها در ایران بالاست که شکی درش نیست اما هر کس سرعت رو خریداری می کنه یکی یک گیگ استفاده می کنه یکی 100 گیگ یکی تا مصرف منصفانه اون سرعت مثلا یک ترابایت اما همه کسانی که اون سرعت رو دارن یک مبلغ می پردازند که این کار درستی است و در هر شرایطی فروش حجم نادرست است.نقل قول:
من خبر دار شدم که شرکت های اینترنتی به شدت معترض شدند و ناراضی هستند
اینا بابت هر گیگ ترافیک و صد کیلوبایت دانلود اضافه تر ، رو جیب مردم حساب باز کرده بودند
تمام شرکت های اینترنتی از فرط پول زیاد رفتن سهام شرکت ها تو بورس رو خریدند
از کاشی سازی بگیرید تا ....
کجا میشد با چهل تومن سرعت چهارمگ بگیری که شیر نشه و پنجاه و پنج گیگ ترافیک داخل و پنج و پنج تا خارج داد؟؟
کم کم شرکت ها شبانه و سایر موارد هم به مرور مجبورن برگزدونن
الان از فرط عصبانیت نمیدونن چی کنند
شرکتهای اینترنتی قلط کردن که معترض شدند :n19:
دوستان کسی نیست جواب منو بدهنقل قول:
نه سرعت اسمی رو بهتون میدن و دیگه Up to 16Mbps نیست
- - - Updated - - -
نه سرعت اسمی رو بهتون میدن و دیگه Up to 16Mbps نیست
این حرفتون یک جور مغالطه است که این طرح برای کم مصرف ها فکری نکرده استنقل قول:
چونکه این قیمت های اعلامی سقف قیمت های هست و شرکت ها میتونند ارزونتر بدن
خوب شاتل و شرکت های دیگه اگر خیلی به فکر کم مصرف ها هست مثلا سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ رو با ترافیک کمتر و ارزونتر از قیمت های اعلامی بده
پس این حرف هایی که زده میشه بیشتر مغاطه هایی هست که این شرکت های نسبتا دزد میزنند تا دوباره طرح های قبلی رو برگردونند و دوباره جیب ملت رو خالی بکنند
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
فک کنم اینی که یک سرویس رو با دو گیگ مختلف بدن خلاف قانون میشه.چون دوباره میشه همون حجم فروشینقل قول:
دوست عزیز بزرگترین مشکل این طرح نداشتن حجم های پایین برای سرعت های بالا استنقل قول:
اینا که ادعای جلو رفتن با دنیا رو دارن نباید سرعت کسی که تا 10مگ باز بوده رو بیارن رو 512بگن چون تو حجم کمی میخری پس باید بری لا باقالیا
بله برای یک عده که هرماه 50تا 100خرج می کردن برای حجم روزانه بد نشده گرچه همون نگا به طر حهای قبل می کنی می بینی مثلا 512 رو که ملت ازهمین مخابرات می گرغتن 22 تومان و تا ماهی 150گیگ حجم داشت الان به اسم 2مگ دارن با نهایت 20گیگ ترافیک 25 تومان بهتون می رن
کلا انقلاب بزرگی رخ نداده که اینقدر الکی دفاع می کنید تازه اگه اعتراض مردم نبود اینا قصد داشتن کل تشویقی ها رو جمع کنن ماهی 5گیگ ترافیک خارج بدن ماهی 30 تومانم بگیرن که اعتراضا یکم وضعیت رو بهبود داد
اون چه دنیا داره می کنه این حجما و این سرعتا و تهدید به 128 نیست که بگیم رفتیم ازاونا تقلید کردیم
ترافیک داخلی هم اگه تمام ای پی ها رو قبول نکنه عملا فعلا ب هیچ دردی نمی خوره چون شما حتی نمی تونی یک لینک بیاری رو سرورایران که دانلود کنی وجزو ترافیک داخل حساب شه صبر کنیم ببینیم اخرش چی می شه تو مملکتی که هرروز صبح یک خوابی می بینن دیشبم گفتم اینا خیلی دلسوز بودن این رو می زاشتن کنار بقیه طرح ها تا ببینن چه استقبالی می شه
من نمیدونم چرا هی میگین برا کم مصرفها طرحی رو در نظر نگرفتند، شرکتها خودشون باید در نظر بگیرن! مثلا شاتل در نظر گرفته طرح 512-16Mbps رو برای شما کم مصرفها در نظر گرفتن دیگه! 4 گیگ ترافیک بین الملل داره ترافیک داخلی هم نامحدود! با قیمت 10 تومان دیگه از این بهتر! اگه ترافیک خارجی بیشتری هم بخواین میتونید ترافیک مازاد بخرید با قیمت هر گیگ 2000... سرعتش هم تا نهایت کشش خط بازه!
سلام دوستان
کسی تعرفه جدید گرفته ؟
سرعت دانلود چطوره ؟
خیر همین الان مخابرات دو طرح جدید 8 مگ و 16 مگ رو در 2 حجم مختلف ارایه میدننقل قول:
من خودم همیشه نسبت به همه چی تو این مملکت بدبینم ولی فعلا در مورد طرح جدید برای من که مصرف بالایی دارم نسبتا مناسبه و امیدوارم که به درستی اجرا بشه
البته اگه درست اجرا بشه و انحصار چندین ساله مخابرات هر چه زودتر برداشته بشه
منظور از کم مصرف دیگه 4 گیگ نیست،وقتی که در این طرح ها هز گیگ حدودی 500 تومان حساب شده چرا باید مجبور بود که گیگی 2000 تومان پول داد؟ اون ترافیک نامحدود داخلی هم به هیج دردی نمیخوره،500 تا سایت بی استفاده!نقل قول:
در اصل بیشتر بهش میخوره یک بسته تشویقی باشه تا یک طرح.
این که طرح رو دارن به زور به ملت تحمیل می کنند هم مغالطه ست لابد؟ دوست عزیز من نمی گم این طرحا رو جمعش کنن من می گم طرح های قبلی رو نگه دارن اینا رو هم اضافه کنند اونوقت مشخص میشه که در عمل این طرح ها چقدر به نفع مردم هست. خیلی پیچیده نیست که یه آمار ساده مشخص می کنه که چه درصدی از کاربرا بعد از چند ماه سراغ این طرح ها میرن.نقل قول:
این طور نیست که اصلا تو دنیا بسته حجمی وجود نداشته باشه، هست ولی با حجم های خیلی بیشتر از ایران. اصلا مقایسه شرایط داخل و خارج کاملا اشتباهه. اینا می خوان اینترت نامحدود خارجیا رو به صورت محدود و با هزینه ده برابر اونجا به مردمی با یک دهم درآمد اونا قالب کنن و اسمشو بزارن اینترنت نامحدود. این سرویس ها همشون حجمی هستن. منتهی با سرعت خیلی پایین تر نسبت به قبلیا و در عوض حجم بیشتر. هزینه ای که در خارج یه مصرف کننده بابت پهنای باند و حجم قابل قبول پرداخت می کنه بسیار کمه در مقابل متوسط درآمدشون و کل نیازشون رو بی دغدغه برآورده می کنه، به همین خاطرم اکثرا بحثی از حجم تو مصارف عادی و روزمره نیست.نقل قول:
دقیقا، از دید این طرح های جدید هم کاربری با مصرف زیر 10-15 گیگ وجود نداره پس بیان سرویس های با همین میزان حجم و سرعت بالاتر ارائه بدن که نیاز همه برطرف شه. انقدر بحث و جدل هم نداره. تنوع تو سرویس ها ضروریه. مسلما اگه کابرا ساکت نشینن عقب نشینی می کنن و طرح های با حجم کمتر رو هم در کنار اینا ارائه میدن.نقل قول:
نقل قول:
اون سرویس 10 تومانی که شما میگید رو زده پایه: ۵۱۲Kbps تا ۱۶Mbps یعنی تضمین نمیکنه سرعت 16مگ رو
الان از فروش شاتل پرسیدم میگن برای دانلود شبانه باید 10 هزار تومن بیشتر پول بدید تا از ساعت1 تا8 شبانه تعلق بگیره
بله موافقم. چه اشکالی داره در کنار سرویس مثلا؟!؟ غیر حجمی یک سرویس واقعا! حجمی هم باشه. منتهی با حجم خیلی کم. حالا ما یکدفعه هم نخواستیم از اینترنت جهان سومی بریم سمت کره جنوبی و سنگاپور! خیلی کشش این همه پیشرفت! یک دفعه ای رو نداریم!!! :n33:نقل قول:
سرعت شبانشون به درد عمشون هم نمیخوره! راس ساعت یک که میشه مثلا تلگرامت میره رو Updating و میمونه همینطور.نقل قول:
این حرف شما مثل این میمونه که بگیم دولت چرا جلوی پیکان رو گرفت خوب ماشینای خوب رو میدادن بیرون در کنارش پیکان رو هم میذاشتن باشهنقل قول:
خوب وقتی تو سرویس حجمی این همه حق مردم داره ضایع میشه از قیمت بالا بگیر تا حجم خوری این شرکت ها و ... چرا دولت نباید جلوش بگیره
در ضمن انچه که من دارم میبینم تو شبکه های اجتماعی همه راضی هستند از طرح ها فقط اپراتور ها ناراحت هستند که اونم به درک
اینکه بگیم برای کم مصرف ها فکری نشده اولا که من قبول ندارم دوما اونکه برای کم مصرف ها فکری نکرده شرکت ها هستند نه این طرح چونکه شرکت ها میتونند با کم کردن حجم و قیمت برای کم مصرف ها طرح های مختلف بزارند
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
دیگه فک نکنم کم مصرفها بیشتر از 10-15 گیگ مصرف کنند در ماه! طرح بالا خیلی خوبه فقط شاتل باید ترافیک جداگانه با قیمت کمتر برای این سرویس تعریف کند تا کم مصرفها هم حقشون پایمال نشه! یه چیزی تو مایه های فشفشه های وب! مثلا 10 گیگ ترافیک رو بده 5000 تومان و فقط یکبار در ماه قابلیت فعالسازی داشته باشه اونم فقط برای همین سرویس 512-16M...
نقل قول:
البته من خودم مصرف متوسطی دارم و برای من خوبه ولی با توجه به مثالی که زدید
جریان اینه که تو دنیا وقتی همین ماشین مدل جدیدتر میاد ، مدل قدیمی از دور تولید خارج میشه و مدل جدیدتر تقریبا با همون قیمت مدل قدیم رده خودش عرضه میشه. ولی اینجا مثلا 206 که از رده خارج شده رو میدن 35 تومان و مدل جدید 301 رو بدون اینکه همون 206 رو از رده خارج کنن میارن میدن 90 تومان!! این جریان اینترنت ما هم همینه فقط فرقش اینه که مدل قبلی رو از رده خارج کردن و مدل جدید رو دارن با دو یا چند برابر قیمت به مردم تحمیل میکنن.
یعنی الآن طرح ها دیگه اصلا حجمی نیستن؟!!!! دیگه محاسبه حجم هم نداریم؟!!!! تفکیک ترافیک داخلی و خارجی هم که اصلا نداریم؟!!!! سر همین تفکیک چقدر دزدی ها که اپراتور ها خواهند کرد تا متضرر نشن. اینا که این طرح رو دادن باید یه نرم افزار لوکال که وابسته به سرور نباشه واسه همه پلتفورمای موبایل و دسکتاپ تولید می کردن که مردم بتونن حجم مصرفیشون رو از هم تفکیک کنن و اگه اپراتور حجم خوری کرد بتونن اعتراض کنند.نقل قول: