قبلا زنگ زدم گفت شما امروز 1200مگ مصرف داشتید چیزی کم نشده که از این 1200مگ 200مگ حجم اصلیه 1گیگش فشفشه هست که نه من یادم بود بگم نه اوننقل قول:
همونطور هم که میبینی اونایی که دیروز زنگ زدن تا شب حجمو دادن ولی ماله منو ندادن پس ثبت نشده فک کنم
Printable View
قبلا زنگ زدم گفت شما امروز 1200مگ مصرف داشتید چیزی کم نشده که از این 1200مگ 200مگ حجم اصلیه 1گیگش فشفشه هست که نه من یادم بود بگم نه اوننقل قول:
همونطور هم که میبینی اونایی که دیروز زنگ زدن تا شب حجمو دادن ولی ماله منو ندادن پس ثبت نشده فک کنم
من هم از دوشب پیش این بلا سرم اومده که امروز فهمیدم دیشب ساعت 4:20 رفتم گذاشتم برای دانلود صبح ساعت 6:15 دیدم پیام اومده کمتر از 100 مگ مونده که بعد اومدم دیدم 2140 مگابایتی که داشتم صفر کرده شب فبلش هم 1700مگ بوده که الان حجمم صفر شده زنگ زدم بعداز کلی تو صف بودن و 5 تومان دادم پای شارژ تلفن اینقدر بهش گفت که تو ساعت 4-7 حجمم شده صفر زیر بار نمی رفت گفت چیزی ثبت نشده اخرش گفت شنبه درست میکنیم درخواست خرابی نرم افزار رو براتون میگذارم حالا اگه این حجم نداد تنها راهش سامانه 195 اخه بدون اعلام قبلی میان شبانه رو قطع کنن!:n24: یک مشت دزد :n03:
شبی 8 تا 9 گیگ دانلود داشتم که الان شده 6 تا 7 گیگ
دیشب از حجم اصلیم کم کرده بود که هنوز زنگ نزدم تا خودشون برگردونن وگرنه میرم سراغ 195 تا اونا حجم رو برگردونن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
پس دوباره زنگ بزن من خودم ساعت 7 صبح زنگ زدم طرف فکر کنم خواب بود 10 تا بوق خورد تا برداشت :n02:نقل قول:
دقیقاً برای من هم اینطور شده!نقل قول:
3-4 روز پیش 7 گیگ داشتم الان دیدم شده 2 گیگ !
قضیه چیه؟ برمیگردونند؟
ماله منم اندازه تو بود تا الان که برنگردوندننقل قول:
این پشتیبانیشم میگه 40نفر تو صفه صبر میکنم به نفر اول که میرسه قطع میکنن :|||||||
پس زنگ زدن بی فایده ست؟نقل قول:
تا شنبه صبر می کنم شاید برگردوندن. امشب هم که نباید دانلود کنم وگرنه حجم به 0 میرسه
نقل قول:
من که امروز خیلی زنگ زدم موفق به برقراری نشدم
تو این دو روز 15تومان ضرر کردم :(
میترسم شنبه حجم برنگرده زنگ بزنیم بگه دیگه دیره اینا نمیشه زودتر میگفتین
و اینکه به نظرت شبانه جمع شده؟
نقل قول:
جمع که نه، فکر نمیکنم
بالاخره باید یه خبری بدن قبلش. من قبلا مخابرات داشتم میخواستن شبانه رو جمع کنن اطلاع دادن که تا پایان شارژ فعلی فقط شبانه دارید
از اون گذشته شبانه رایگان هنوز جزء پلن هست روی سایت
من که در هر صورت تا پایان این تخلیه میکنم. نمیدونم داستان چیه، من تمام تعرفه ها رو امتحان کردم، از 128 تا 1 مگ، نتونستم شبی از 2.5 گیگ بیشتر دانلود کنم، اونوقت دوستان حرف از 7-8 گیگ میزنن!
نه بابا اینایی که میگن شبی 7-8 گیگ دانلود میکنن فامیلی دوستی چیزی از های وب دارن اینجوری میگننقل قول:
وگرنه هر کدوم از سرویس های که دانلود رایگان دارن بیشتر از 2.4 نمیشه دانلود کرد ...
اوایل 8 تا 9 گیگ بود ولی الان 7 تا 8 گیگ هست که بشدت ناراضی هستم از این وضعنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوایل در 25 اگوست که تازه سرویس یک مگ خریده بودم شبی 8 گیگ میگرفتم ولی بعدش روی 6 گیگ ثابت شد
فقط در تاریخ 30 اگوست چون حجمم تموم شده بود نشد از بازه رایگان استفاده کنم که بعدش باز اول سپتامبر رو هم بخاطر اینکه چیزی برای دانلود در نظر نداشتم حروم شد
منم زنگ زدم و خودشون پیگیری کردن و حجمی که ازم کم شده بود رو برگردوندن
ازشون پرسیدم مشکل دانلود شبانه حل شده، گفت هنوز نه
خودشون پیگیری کردن منظورت اینه قبل اینکه زنگ بزنی حلش کردن خودشون؟نقل قول:
ینی این مشکل دانلود شبانه سراسری هستش؟چرا؟نقل قول:
راستی کسی اطلاع نداره چرا نامحدود ها از پنل حذف شده؟
سلام دوستان،شما رو این ip تایم اوت دارین؟ 46.224.0.12
آره 2 شبه اینطور شده سراسریم هست اما من هر چی تو این 2 شب دانلود کردم همون روز برگردوندننقل قول:
هنوز حجمتو برگشت ندادن ؟؟نقل قول:
نه به پیغمبر :| 1کیلوبایتم برنگردوندننقل قول:
سلامنقل قول:
من رو این آی پی تایم اوت ندارم پینگشم 49-50 ست
زنگ زدی بهشون ؟؟؟؟؟؟ من دیشبم دانلود کردم 1 ساعت پیش برگشت دادننقل قول:
یه بار زنگ زدمنقل قول:
فشفشه زده بودم پشتیبانی گفت چیزی ازتون کم نشده منم یادم نبدو فشفشه زدم اونم بادش نبود
الانم هر چی زنگ میزنم یا 50نفر تو صفه یا میرسم نفر اول اتوماتیک قطع میشه
میترسم بر نگردونن نزدیک 4.7گیگ از حجم اصلیم رفته چیکار کنم :n03:
هیچ راهی نداری جز اینکه با پشتیبانی یه بار دیگه حرف بزنی ،اگه چند روز بگذره احتمال داره بزنن زیر همه چی میگن اصلا شما مشتری ما نیستی :n02:نقل قول:
پس احتمالا" مرکز ما مشکل پیدا کردهنقل قول:
ای خداااااااااااااانقل قول:
22دقیقه تو صف بودم شدم نفر اول یه زنه انگلیسی میگه imsorry نمیدونم plz call back later
:n15::n23:
سلام
من نمیدونم چرا تنظیمات پنلشون به هم ریخته ؟؟؟
دقیقا 2 شبه که تو ساعت شبانه رایگان داره از حجم اصلی کم میکنه
البته هر 2 بارش زنگ زدم پشتیبانی که ساعت 10 شب حجم ها رو برگردوندن
ای کاش امشب دیگه مشکل برطرف شده باشه
پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه شما نفر 66 ام هستید باید همینطور بشینی پای تلفن ...
خیر، من تماس گرفتم یک ساعت بعدش خودشون زنگ زدن و حجم این 2 روز رو برگردوندن.نقل قول:
من یه بار زنگ زدم 35 دقیقه پشت خط بودم نوبتم که شد قطع شد. یه بار دیگه زنگ زدم بازم بیشتر از نیم ساعت پشت خط موندم تا جواب دادن
مگه اینا 20-30 داخل پشتیبانی ندارن ؟ :n02:نقل قول:
به نظرتون میشه به 195 شکایت کنیم بگیم بجای این دو شب که بازه ی رایگان خراب شده به علت عدم رعایت به قرار داد باید خسارت بدن
یه شب اومدیم خوب دانلود کردیم ولی از حجم اصلی کم کرده:n08:
خیر نبینن ایشالا:n24:
تازه سری قبل به من میگفت سیستم اشتباه نمیکنه:n08:
زنگ زدم میگه تا شنبه صبر کن مسئولش نیست:n06:
های وب اوایل خیلی خوب بود هم سرعتش هم پینگش منم جمع کنم برم دیگه شورشو درآوردن دزدی هم که میکنن
دوستان تو قسمت ساخت کد تخفیف میتونیم خودمون کد بسازیم؟
مثلا کد 1گیگ 1روزه؟
میشه عایانقل قول:
انگاری اوضاع خوبه بچه ها دو روزه اینجا پست نمیدن :Dنقل قول:
ما که هر کاری کردیم اون حجم که در ساعت رایگان کوفت کردن رو بر نمیگردونن
سلام
آقا منم زنگ زدم خودشون 2 گیگ حجمم رو برگردوندن....ولی نمیدونم امشب دوباره بزاریم دانلود یانه؟
به نظر میاد مشکل سیستمشون رو حل کردن دیشب دانلود کردم از حجم اصلی کم نکردنقل قول:
اقا حجم منو برگشت ندادن فک کنم دیگه وقتشه از طریق 195 شکایتمو بدم نظرت چیه :n24:نقل قول:
سلام
آقا منم زنگ زدم خودشون 2 گیگ حجمم رو برگردوندن....ولی نمیدونم امشب دوباره بزاریم دانلود یانه؟
اره اگه متنی نوشتی اینجا بزار تا توی ویرایشش کمک کنیم بهتوننقل قول: