دیشب چند تا فایل گذاشتم برای دانلود صبح که پا شدم دیدم 700مگ بیشتر نگرفته!!!تازه من ازساعت 12 شب دانلود گذاشتم.نقل قول:
Printable View
دیشب چند تا فایل گذاشتم برای دانلود صبح که پا شدم دیدم 700مگ بیشتر نگرفته!!!تازه من ازساعت 12 شب دانلود گذاشتم.نقل قول:
خیلی جالبه .ادم تو کار این بشر میمونه واقعا:n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشای عزیز لطفا شایعه درست نکنید
چون به نظر من مخابرات بهترین ispخوزستانه و بس
برید خدارو شکر کنید که تعرفه هاش انقدر مناسبه و راحت میشه نا محدود گرفت
پینگ من دیگه خیلی بالا بره 200
سرعتم دانلود نت 256هم 32میزنه کمتر 32هم نمیشه
شرکت های دیگه نامحدود نمیدن یا اگر هم بدن خدا تومن هزینه داره و تازه بین چند نفر هم این رو شر میکنه که سرعتت پایین میاد
خدایا مخابرات رو از ما نگیر.:n05:
راستی یادم رفت بگم که تنها اشکالش پشتیبانی
وقتی که پشتیبانی بفهمه اینجا تاپیکشونه و برای تبلیغ، خودزنی کنه :n09:نقل قول:
با چه سرویسی دانلودت 130 هست کدوم شهری:n01:نقل قول:
1مگ نامحدود، دزفولنقل قول:
راستی خوده مخابرات گفته که ذیگه سرویس ارائه نمیده:n13:
پس کلا راضی هستی از مخابرت:n02:نقل قول:
سرعت دانلودت شب و روز یکسان هست رفیق؟؟؟
آره والا، از بقیه شون خیلی سرتره فعلانقل قول:
سرعت شب و روز نداره، همه اش یکیه، بهتره تقسیمش کنم به وقتی که اختلال سراسری هست و نیست... :n02:
سوالی بوده؟نقل قول:
گفتن حق نداره بده، ولی خودش در عمل گفته، خیلی خوبشم ارائه میدیم، تشویق هم میکنیم :n10:
به قول معروف above !!!نقل قول:
45 تومن ماهي زياد نيست سروش جان؟!:n02:
:n02:نقل قول:
نه، والا، به قول معروف: نترم غشق خورم :n02:
قبلا دو خط داشتیم، یه 512 برای من، یه 256 برا داداشم، هر دو از مخابرات، به هم گفتیم، چه کرمیه، یه 1 مگ میگیریم، تقریبا همون قیمت، سرعت هم بیشتر :n10:
مهم اینجاس که الان خرجی که من میکردم کمی کمتر شده :n19:
نظر دوستان چیه میخام جمع کنم بیام مخابرات
بنده ساکن اهواز هستم
فعلا اوضاع سرویس نامحدود چطوره:n13:
مثلا روزی چن ساعت قطعی داره:n13:
باید برم مخابرات درخواست بدم واسه adsl2 یا از طریقه سایت ثبت نام کنم
بعد از چه مدتی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به شدت به منطقه بستگی داره، اگر مخابرات منطقتون طوریه که برای مشترکین ADSL، به راحتی پهنای باند بالا می بنده و به قولی دستش باز هست، از مخابرات بگیر، وگرنه تفاوتی نخواهی دید.نقل قول:
منظورم اینه که مثلا اگر شما سرویس 512 داری، برات پهنای باند رو 1 یا 2 مگ ببندن...
سلام بچا،ساعات رایگان تغییر کرده؟شده 1تا7 یا نه؟ضحی
و اینکه من 1مگ داشتم الان رفتم مخابرات 2مگش کردم ولی دان/آپ استریم تغییری نکرده،بیشتر نمیکنن؟(3072/1024)
اگر داون استریم روی 1 مگ باشه چرا ولی اگر روی 2 مگه نه تغییر نمیدن.نقل قول:
پس یه ماه برا تست بگیرمنقل قول:
باقی سوالات جواب داده نشد؟؟؟؟
دوستانی که ضحی دارین ساعات رایگان از چند تا چنده؟البته دوستانی که این ماه سرویسشونو تمدید کردن،آخه پشتیبانی گفت اگه تو جشنواره ثبت نام کرده باشی1تا7 ،ولی ماله شما عادیه 1تا6؟
دادا شما هنو نگرفتی؟!!از یکی دوماه پیش که نت گرفتم یادمه شما هی میپرسی چطوره خو یه بار بگیر تست کن خودتو راحت کن:دینقل قول:
دوستان یه سوال
کسی میدونه تکنولوژی WebSocket چیه و ایا اینترنت مخابرات که من گرفتم از این تکنولوژی پشتیبانی میکنه یا نه؟
512 4 گیگ دارم
هر کسی میدونه لطف می کنه اگه جواب بده
آخر کسی جواب مارو نداد
2020 زنگ میزنم میگه اپراتور ها آزاد نیستن
من متولد 1378 هستم
اول دبیرستان در ایذه
گواهی اشتغال به تحصیل ببرم 512 بم میدن؟
امروز هر سایتی را باز میکنم فیلتره!!!حتما باید یه بار سایت را رفرش رکنم تا سایت بالا میاد!!!!!دوستان شما هم این مشکل را دارید یا نه؟
منم همین جوری شده نتمنقل قول:
باز که سرعت ترکیده
نهنقل قول:
من نتم 128 نامحدوده سرعتم عالی
دانلودم 16
کسی جواب مارو نمیده
جواب این سوالو بدیننقل قول:
ای خدا به این فروم چی بگم
1هفتست من منتظر جوابم ای خداآااااااااااااااااااااا اااا
..................................نقل قول:
اینم 2مگ از سرور داخل .اخه ادم چی بگه ؟:n04:
داداش خوب جوابشو نمیدونیم.نقل قول:
فکر نمیکنم اشتغال به تحصیل دبیرستان رو قبول کنن... بهتره مجوز از شرکتی چیزی ببری و مثلا با مجوز بابات سرویس بگیری.
یا اشتغال به تحصیل یکی از فامیلاتون رو ببری و فقط اشتراک به نام اون باشه.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
به نام داداشمه ولی
خواهرم دانشجو است میدن بم؟
اره میدن.........نقل قول:
دمت گرم داشنقل قول:
حال کردم بعد 30000000000 سال ماهم نت میگیریم
داش خواهرم اصفهان درس میخونه ها
فعلا نت دارم میخام خیالم راحت باشه حوصله دنگ وفنگ ندارمنقل قول:
بخام بیام مخابرات بایدشرکتی قبلی باید پورتمو ازاد کنه دوباره باید ثبت نام کنم باز چند روز طول می کشه تا فعال بشه وغیره......
سوال کردن عیب نیست ندونستن عیبه :n02:
بچه ها نمیدونم چرا امشب انقدر سرعتم با سرور های خارجی کم شده
برای شما هم اینطوری شده ؟
واسه من که همه چی روبراهه،سرعت دانلود شبانه هم که دیشب تست کردم حدود 250 هست،از ساعت 2تا7 هم رایگان بود،چون تابستون ثبت نام کردم احتمالا تو جشنواره بوده و همون 2تا7ـه .
فقط یه چیزی،جدیدا 2020 هم اعتبار باقیمونده رو اعلام میکنه (قبل از اینکه وصل شه به اپراتور )ولی مشکل اینجاس که اعتباری که اعلام میکنه با اعتباری که IBS نشون میده فرق داره،مثلا IBS میزنه 3.66(سه گیگ و 660 مگ) ،2020 میگه 3.74 حالا کدومش درسته؟میشه شما هم یه تستی بکنید ببنید واسه شما هم همینجوره یا نه لطفا؟
مردشور این ممکلت ببرن ! من چند روز آینده میرم مکان جدید اونجا فیبر نوری . زنگ زدم شماره رو میگم میگه نمیتونید سرویس بگیرید تا 1-2 ماه آینده پورت خالی نداریم ! یعنی من بدبخت باید 2 ماه بدون اینترنت بمونم ؟!!!!!! میگم من الان سرویس دارم نمیشه پورت انتقال داد میگه نه ! یعنی باید درشو تخته کنن که یه پورت خالی برای فیبر نوری ندارن :n29: کسی راه حلی نداره ؟! مجبورم برم وایمکس بگیرم که 150 تومان پول مودم بدم :n29:
2020 که مال یه نمایندگی دیگه هست شاید به خاطر همین باشه که متفاوته .اگر ماناماد هستی فقط از ibs و 3036 باید باقیمانده رو بفهمی .نقل قول:
128 نامحدود به این میگن: