من با این سیستم میتونم راحت بازی کنم یا نه:
cpu:core 2 due 2.13
ram:2 gig 800
vga:4850
Printable View
من با این سیستم میتونم راحت بازی کنم یا نه:
cpu:core 2 due 2.13
ram:2 gig 800
vga:4850
اصلا این بازی رو با هیچ سیستمی نمیشه راحت بازی کرد.مگه اینکه یه سری کار باید انجام بدی ببینی میشه یا نه.
کلا نسخه pc مشکل داره و به نظر من روی pc اصلا ارزش نداره نصب کنید.
خیر از روی X360 پورت شده دوست عزیزنقل قول:
100٪ تائید میشه سیستم های خانگی قوی هر چقدر هم که fps بالایی توی بنچ مارک بگیرن در حین بازی به دلایلی دچار افت فریم و مسائل عجیب غریب میشن. صحبت سر این نیست که سیستم های قوی نمی تونن به خوبی اجرا کنن. چرا می تونن ولی 100 تا مانع وجود داره که هر لحظه بالقوه هست که پیش بیاد. چون خشت اول رو بنا کج نهاده بازی بد پورت شده و تا ثریا کج رفته و هیچ چیزی نمی تونه این حفره رو پر کنه و از بین ببره. در کل همه اینها برای اون کسانی هست که حساس هستند به فرض خود من 3 بار دقیقا بازی رو تموم کردم Story ش رو و هر 3 بار هم برای جلوگیری از افت فریم در کمترین حد و کیفیت ممکن بازی کردم. با سیستمی که وارهد رو روی نرمال خیلی راحت می تونم بازی کنم این بازی رو که کیفیت پایین تری نسبت به کرایزس داره.نقل قول:
فقط آرزو می کنم شماره بعدی GTA برای PC مجزا ساخته بشه و گیم پد های کامپیوتر بهش بخوره و بشه Remap کرد. در واقع یک GTA San Andreas پیشرفته رو ببینیم.
از دوستان عزيز ملتمسانه كمك ميخوام
چه کمکی میخوای دوست عزیز؟شما که چیزی نخواستید؟؟نقل قول:
از دوستان عزيز ملتمسانه كمك ميخوام
من مخالفم...هر چقدر هم که این بازی توی گرافیک و این جور چیزها مشکل داشته باشه ولی ارزش بازی کردن رو دارهنقل قول:
اگه گرافیک بازی بده ولی بجاش گیم پلی و هوش مصنوعی بازی خوب کار شده
به نظر من هر چی باشه و هر مشکلی که داشته باشه حداقل ارزش یک بار تموم کردن رو داره
امتیاز این بازی 10 شده،که شامل گرافیک هم میشه.نقل قول:
وقتی گرافیکش رو تا آخر بیاری پایین دیگه به چه دردی میخوره؛حداقل لذتی رو که کنسول داره pc نداره،تاره به اون همه افت فریم و لود نشدن تکسچرا اصلا نمیارزه.البته میگم این نظر منه اینم دلایلش بود.
اينجاکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4288848&postcount=4813
اینجا که گذاشتید تاپیک SA هست.:18:نقل قول:
شما منظورتون کدوم بازیه،IV یا SA؟
شرمندم از بس اونجا جوابمو ندادن اينجا گذاشتمنقل قول:
نقل قول:
:5:
نظر شما قابل احترام من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم اونم با گرافیک
نسبتا بالا اونهای که با بازی مشکل داشتن نمیدونستن چکار باید میکردن که
بازی با مشکل مواجه نشه در ضمن نسخه pc خیلی حال داد به طوری که من دو ماه
به این بازی ور رفتم من نمیدونم سیستم دوستان چی بود که با افت فریم مواجه بودن
بازی واقعا کیفیت عالی در نسخه pc داشت و از روی ps3 پورت شده بود نه xbox 360
یه سایت خوب واسه خرید iv با قیمت مناسب
کسی سراغ داره؟
ممنون
واسه pc میخوای؟؟نقل قول:
یه سایت خوب واسه خرید iv با قیمت مناسب
همین p30world داره.
والا من پیدا نکردم..نقل قول:
قبلا یه پ.خ واسم اومده بود که فروش همین gta iv از p30world بود.نقل قول:
والا من پیدا نکردم..
راستی برو از مغازه بخر ارزونتره.
تو مراحل آخر بازی، مرحله ای که باید Jimmy Pegorino رو بکشیم، وقتی با موتور از روی سکو پرش میکنه و پایه هلیکوپتر رو میگیره، پیغام میده که دکمه space رو پشت سر هم فشار بده تا بره داخل هلیکوپتر، ولی من هر چی اینکار رو میکنم فایده ای نداره و بعد از چند لحظه سقوط میکنه.
شما باید خیلی سریع دکمه space رو بزنین و همزمان جهت بالا یا همون W رو بزنین
من هم همین مشکل رو دارم. با سرعت نور هم دکمه رو زدم. فایده ای نداشت. حتی کلید رو از space به M تغییر دادم تا بشه سریعتر انجام داد. ولی پس از 20 بار تکرار این مرحله آخرش هم نتونستم از هلیکوپتر بالا برم. آخرش بیخیالش شدم و ولش کردم.نقل قول:
من الان حول و حوش 51 درصد بازي رو رفتم اما اون مرحله اي رو كه با يه كاميون متوسط همراه يه نفر ديكه ميرويد جلوي يه سوله كنار دريا كه 3 4 تا قايق توشه مي ايستيد و هزار نفر ميريزن سرتون رو نتونستم رد كنم خيلي مرحله آشغاليه البته اون يارو رفيقش اكه نميره و بتونه از خودش دفاع كنه من كلك همشونو ميكنم اما اون بي عرضه ميميره و كار رو خراب ميكنه يه كدي نيست بزنم همشون بميرن?
این قسمتش که کاری نداره...من همون دفعه اول تونستم برم توی هلیکوپتر...شما سریع کلید space و جهت بالا یا همون W رو بزن میره داخل هلیکوپترنقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم. با سرعت نور هم دکمه رو زدم. فایده ای نداشت. حتی کلید رو از space به M تغییر دادم تا بشه سریعتر انجام داد. ولی پس از 20 بار تکرار این مرحله آخرش هم نتونستم از هلیکوپتر بالا برم. آخرش بیخیالش شدم و ولش کردم.
دوستان اون مرحله اي كه كفتم رو رد كردم خدا رو شكر
سلام من تو یکی از ماشین های استیو گیر کردم اون جایی که می گه یک comet رو باید بدزدی من نمیدونم کجا باید برم
من یادم میاد یه جای پارکینگ مانندی بود گوشه راست ته پارک کرده البته یه عکس هست راهنمایی ماشین های استیو از اون می تونی برای Locate کردن ماشینها استفاده کنینقل قول:
سلام
من چند ماه پیش این بازی رو داشتم میکردم کلی از مراحلش رو هم رفته بودم
ولی به دلایلی بازی رو پاک کردم ویندوز هم عوض کردم
امروز باز هوس کردم بازی رو نصب کردم
از سیو ها کپی گرفته بودم
ولی وقتی برشون میگردونم اصلا سیوها رو قبول نمیکنه
من از این دو تا آدرس کپی گرفته بودم
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از این عکس هم می تونی برای locate کردنش استفاده کنی.
کسی سیو این بازی رو همراه با راهنماش می تونه بزاره
سیو کل بازی تو همین تاپیک هست........از همین صفحه آخر شروع کن به گشتن.......یه 10-20صفحه بری ...پیداش میکنی....نقل قول:
کسی سیو این بازی رو همراه با راهنماش می تونه بزاره
آقا یه سوال ما این همه پول در مییاریم واسه چی
چی گرونترین چیز تو این بازیه تا هدف باشه بخریم؟
کسی سیو این بازی رو داره راستي چرا توي بازي رمز كه ميزني تصوير دور سرش ميچرخه
شما احتمالا از کرک درست استفاده نکردین و بازی حالت drunk camera داره باید کرک Razor 1911 رو بریزیننقل قول:
----------------------------
ویرایش شد ...
یه سوال هم خودم داشتم من بازی رو که تموم کردم یه آیکن یه ماشین تو اون جزیره اومده که میگه گاراژه اون چیه؟
:19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
دوستان مثل اینکه یه جی تی ای به صورت انحصاری واسه xbox در حال ساخته
ایا صحت داره
من شنیدم که اگر در طول بازی هیچ رمزی استفاده نکنی شاید بشه کاری کرد ولی نمیدونم چه کارینقل قول:
دو نسخه expantion به زودی برای gta iv داره میاد اما فقط برای xboxنقل قول:
سلام
ببخشید رفقا این دسته رو چجوری میشه به بازی شناسوند ؟
من هر کاری کردم نشد توی پست اولم نوشته بود باید دو تا فایلو دانلود کنیم و ... ولی فایل از روی سرور حذف شده بود . میشه یکی یه لینک دیگه بده ؟ یا یه راه دیگه ای پیشنهاد کنه ؟
بینهایت ممنون
با سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم و تصویر تکون میخوره
اگه میشه یه کرک خوب به من معرفی کنید
شما به این تاپیک مراجعه کنین...همون صفحه اول تاپیک کرک razor رو دانلود و استفاده کنین مشکلتون حل میشه
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
بهتره از خود اقایی که پست اول تایپیک " مشکلات GTA IV " رو زحمت کشیده ایجاد کرده ( Beny_Nvidia ) ، فایل ها رو درخواست کنی.نقل قول:
سلام
ببخشید رفقا این دسته رو چجوری میشه به بازی شناسوند ؟
من هر کاری کردم نشد توی پست اولم نوشته بود باید دو تا فایلو دانلود کنیم و ... ولی فایل از روی سرور حذف شده بود . میشه یکی یه لینک دیگه بده ؟ یا یه راه دیگه ای پیشنهاد کنه ؟
بینهایت ممنون
با دسته ی XBOX 360 که من امتحان کردم، مشکلی نداشت و رانندگی و خلبانی و راه رفتن باهاش خیلی لذت بخشه!
شما بهتره آخرین پچ بازی رو هم بریزید و امتحان کنید.
لینک زیر هم روشی رو معرفی کرده :
نقل قول:
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379477
سلام دوستان
سیو های بازی کجا ذخیره میشن من هرچی گشتم نتنستم پیدا کنم ویندوز عوض کردم سوام پرید.!!!
راستی تو او مرحله که بین dwayn و playboy یکی رو باید بکشی نظرتون چیه ؟ من که playboy رو کشتم
هم خونش درست و حسابی و میتونی سیو کنی اونجا، هم خیلی پررو بود من دو تاشونم یه بار کشتم دوباره لود
کردم دیدم playboy نامردتره اونو کشتم.کشتن هر کدوم تو ماجرای اصلی بازی تاثیر داره؟
شماره موبایل باحال یا سایت باحال تو بازی سراغ دارین بگین.
در ویستاC:\Users\------\Documents\rokstargame\savegameنقل قول:
نقطه چین ها هم اسم یوزرت هست