dimah2005
سوال: نظر شما در باره سولات ریاضی در کنکور امسال در تمام رشته ها چیه؟
هنوز سوالات را ندیده ام.
نظر تون در باره اینکه میگن ریاضی اثبات نشدنی هست چیه؟
ریاضیات چیزی نیست که اثبات بشه یا نشه، مثل این که بپرسیم آیا میز و صندلی اثبات شدنی هستند یا نه. اگر منظورتون جوهر و ماهیت ریاضی است، که البته بحث فلسفی و مشکلیه. بعضی اعتقاد دارند چنین ماهیتی اصالتاً وجود داره بعضی ها هم نه. وارد این بحث نشیم بهتره، خسته تون می کند. البته اگر خواستید بیشتر توضیح می دم.
نظرتون در مورد اینکه میکن وجود خداوند را از طریق ریاضیات اثبات کرده اند (توسط عده ای از ریاضیدان ها از جمله مهندس بازرگان) چیه؟
در پستهای قبلی مفصلا عرض کردم، برای اثبات وجود باریتعالی به چنین بحثهایی نیاز نداریم. بنده هم شخصا به چنین دلایلی اعتقاد ندارم. ضمنا توجه کنید که مهندس بازرگان ریاضیدان نبود.
آیا خودتون میخواستید معلم شید؟
بله
چرا دیگه تدریس نمیکنید؟
بنده کی گفتم تدریس نمی کنم. بیش از ده سال است که بی وقفه مشغول تدریس هستم.
چرا آواتورتون عکس خوازمی را گذاشته اید ؟
خوارزمی اولین ریاضیدان مشهور و تاثیر گذار مسلمان بود و به نوعی کارهاش به رشته اصلی بنده که جبراست نزدیکه.
نظر تون در رابطه با سیستم آموزشی کشور(مخصوصا در ریاضی) چی هست؟
متاسفانه با وجود استعدادهای عالی و بی نظیری که در این کشور یافت می شود، معتقدم که سیستم کنونی آموزشی کشور توان بهره برداری درست از آن را چه در دانشگاه و چه قبل از آن ندارد. تا قانون «نمره بگیر بالا بیا» به جای «یاد بگیر بالا بیا» در این سیستم حکمفرمایی می کند، مشکلات حاد کنونی ریشه کن نخواهد شد و تا سیستمی بومی و مخصوص به این کشور به جای روشهای دست چندم، قدیمی و مخالف با فرهنگ این مرز و بوم در امور آموزش نسل جوان «جمهوری اسلامی ایران» ایجاد نشود باید در نسل بعد شاهد یک فاجعه بزرگ باشیم.
آخریش: چرا بعد اسمتون 1 قرار دادید ؟
قبل از بنده، برادرم در این سایت عضو شده بود، لذا سایت نام کاربری mofidy را قبول نکرد.
9 تیر 1386