دوستان راهی هست که از مدت کارکرد یه هارد به طور دقیق مطلع شیم؟
من هاردمو بردم گارانتی بم یه هارد جدید دادن ولی از نظر ظاهری مشخصه کارکرده هستش،با نرم افزار اما نگاه میکنم زده ۱ساعت کار!شکلو عمرش جور در نمیاد،مطمئنم شدم کارکرده هستش!
Printable View
دوستان راهی هست که از مدت کارکرد یه هارد به طور دقیق مطلع شیم؟
من هاردمو بردم گارانتی بم یه هارد جدید دادن ولی از نظر ظاهری مشخصه کارکرده هستش،با نرم افزار اما نگاه میکنم زده ۱ساعت کار!شکلو عمرش جور در نمیاد،مطمئنم شدم کارکرده هستش!
تا الان هر هارد دیسک آکبندی که خریدم Power On Hours Count صفر بوده . اینکه میگید یک ساعت کارکرد داشته پس کاملاً آکبند نبوده .نقل قول:
علاوه بر Power On Hours Count موارد زیر هم بررسی بشه که زیاد بالا نباشه .
Load Cycle Count
Start/Stop Count
Power Cycle Count
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان میخواد هارد بگیره.
میگه فرق my passport با my cloud چیه که این قدر اختلاف دارن.
ممنون.
my cloud در واقع nas هست و برای اشتراک گذاری اطلاعات در یک شبکه بین چند کامپیوتر هست و نمیتونید مثل هارد های اکسترنال معمولی از طریق usb به سیستم متصل کنید . یعنی my cloud رو باید به روتر وصل کنید و بقیه دستگاهها به همین روتر وصل بشوند . پورت usb که در my cloud وجود داره برای اتصال مستقیم به pc نیست بلکه فقط برای اتصال هاردهای اکسترنال دیگه و یا حتی پرینتر هست تا بین چند سیستم به اشتراک گذاشته بشه .نقل قول:
خیلی ممنون بابات توضیحات کامل.نقل قول:
:n16:
آهان پس استفاده عادی نداره ....
دوستم میپرسه که بین این دو تا کدومش بهتره :
Wd my book 4 tr
Adata hm900 4 tra
بارم تشکر.
من WD my book رو پیشنهاد میکنم .نقل قول:
وقتی که کارم با هارد تموم می شه و می خوام از سیستم خارج کنم اون گزینه غیرفعال سازی کنار ساعت رو می زنم اما بازم هارد چراغش روشن می مونه چی کنم؟ وسترن پاسپورت اولترا دارم و برنامه جانبیشو از کجا می تونم دانلود کنم؟ از هارد پاک شده
عبارت WD Quick View را جستجو کنی، لینک دانلودش را پیدا میکنی.نقل قول:
ممنونم:n40:
موقع خارج کردن این پیامو می ده
سلام دوستان میخوام یه هارد اکسترنال یک ترا بخرم ، توی منطقه ای که هستیم برق گاها نوسان داره و اینکه هارد ضد شوک باشه و همین طور ضد ضربه چون وسیله ها زیاد از دستم رها میشه می افته برام خیلی مهمه. حالا ضد آب بودنش زیاد مهم نیست. خودم تو سرچ هایی که چند هفته اخیر دارم میکنم بین سه گزینه مردد هستم
Silicon Power Armor A65
Silicon Power Armor A80
Adata HD710
از بین اینا کدومو انتخاب کنم . اگر دوستان انتخاب بهتری هم جز این سه مورد سراغ دارند لطفا معرفی بفرمایند ممنون میشم.
عدم امکان Safely remove کردن هارد دیسک اکسترنال به خاطر فعال بودن پراسسهایی روی آن هست . با برنامه Process Explorer ببینید چه پراسسهایی مانع از Safely remove هارد دیسک میشه و سعی کنید پراسسهای مزاحم رو ببندید . آموزش استفاده از Process Explorer در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تفضیل توضیح داده شد .نقل قول:
اگر جواب نداد ، offline کردن هارد دیسک از طریق Disk management یک راه دیگه برای حل این مشکل هست البته برای استفاده مجدد میبایستی آنلاین بشه (عکس زیر) .
سلام.نقل قول:
پیشنهاد من Silicon Power Armor A85 هست . در مقایسه با A80 جدیدتر و زیباتر هست .
برا آرشیو کردن میخوامنقل قول:
جواب منم اگه بدید ممنون میشم:n16:
سلام .نقل قول:
پیشنهاد من وسترن دیجیتال هست . اگر جابجایی زیاد دارید و هارد اکسترنال کوچک و قابل حمل میخواهید my passport رو انتخاب کنید . ولی اگر جابجایی ندارید و اکثر اوقات روی میز قرار میگیره my book رو انتخاب کنید که ارزانتر هست . دیجیکالا هردو مدل رو موجود داره .
سلام
هارد اکسترنال های توشیبا خوب هستن مدل 3 ترابایتی
چه فرقی بین 3 مدل پایین هست .
connect ii - Basic- Ready
راجبه گارانتی هم ماتریکس خوبه و یا لایف سرویس چون بینشون 30 تومن اختلاف قیمت هست ماتریکس ارزونتره البته تو 2 Tb
کسی نمیدونه راجبه هاردهای توشیبا و گارانتیشوننقل قول:
سلام هارد اکسترنال برای ps4 میخوام چه مارکی بهتره یک ترا بایت میخوام لطفا راهنمایی کنید
سلام .
من یک سری اطلاعات فوق العاده مهم دارم ،برای ارشیو کردنشون نیاز به یک هارد قابل اطمینان از هر نظر دارم،قیمتش مهم نیست اصلا،لطفا راهنمایی بفرمایین.
سلام .نقل قول:
بهتر هست حداقل دو هارد دیسک بخرید که اگر یکی خراب شد اطلاعات روی هارد دیسک دوم رو هنوز دارید .
از دو برند جداگانه میتونید انتخاب کنید مثلاً WD my passport و Silicon Power Armor A85 .
نقل قول:
سلام مهندس
یک هارد اکسترنال هم به من معرفی کنید ممنون میشم . نهایتا 1 ترابایت و قیمت هم دویستو خورده ای ممنون .
بیسیک و ردی تفاوتشون در قابلیت رمپ لود و سنسور شوک مدل ردی برای محافظت بیشتر از هارد هست و ظاهر متفاوت. مدل کانکت هم نرم افزار بک آپ گیری و ظاهر متفاوت. قابلیت هایی هستند که من دیدم شاید تفاوت های دیگه ای هم باشه.نقل قول:
منم راهنمایی کنید
نقل قول:سلام .نقل قول:
اگر بودجه کافی دارید میتونید Silicon Power Armor A85 رو تهیه کنید که حدود 295 هزار تومن هست یا اینکه WD My Passport رو تهیه کنید که حدود 234 هزار تومن هست .
ممنون WD که فرمودید فرقش با ین مدل چیهنقل قول:
از مورد 295 تومانی سلیکون پاور تو سایت دیجی موجود نبود و A80 داره . ایا ارزش داره داره بودجرو زیاد کنم ؟
واسه کار های دانشگاهی میخوام ( معماری )
سیلیکون پاوری که پیشنهاد دادم در دیجیکالا موجود هست .نقل قول:
با اینحال اگر موجود نیست توصیه میکنم بگردید شاید جاهای دیگه هم موجود داشته باشند . A80 هم بسیار قدیمی و سالهای متمادی هست که با این شکل و ظاهر تولید میشه . خریدش رو پیشنهاد نمیکنم البته خود هارد دیسک داخلی بکار رفته مشکلی نداره ، مشکل شکل و ظاهرش هست و اینکه اگر از گوشه ها زمین بیافته به خاطر جنس پلاستیک اطرافش به احتمال زیاد میشکنه .
WD Element هم در واقع خلاصه و ساده شده مدلهای my passport هست و با توجه به اختلاف قیمت اندک اگر میخواهید از این برند خریداری کنید بهتر هست my passport رو تهیه کنید .
دوستان یه هارد 2ترا وسترن المنت دارم که مدتیه دچار یه مشکل عجیبه !
اونم به این صورت که هارد توسط سیستم شناخته میشه ولی درایوش بالا نمیاد , حتی رو تی وی و ...
ولی با نرم افزارهای ریکاوری میشه اطلاعاتش رو دسترسی داشت
فک میکنم مشکل سخت افزاریه ... گفتم شاید دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
لطفاً یک عکس از قسمت Health برنامه HD Tune اینجا بذارید تا وضعیت و سلامتی هارد دیسک بررسی بشه . دقت کنید که بعد از اینکه هارد اکسترنال رو به سیستم متصل کردید باید از قسمت بالا و سمت چپ هارد اکسترنال مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد عکس بذارید . اگر سلامتی هارد دیسک OK باشه پیشنهاد میکنم پارتیشنها رو حذف و دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنید البته اگر اطلاعات مهمی ندارید . در صورتیکه اطلاعات برای شما مهم هست قبل از هرکاری اطلاعات رو روی هارد دیسک دیگه بازیابی کنید .نقل قول:
دوستان من یه هارد 1 TB وسترن دارم که به xbox وصل کردمش و اشتباهی فرمت شد البته xbox هارد رو با فرمت fat فرمت میکنه
وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم درایومو نشون نمیده ولی توی dsik management این تصویر رو نشون میده
حالا به نظرتون با partition recovery پارتیشن های هارد رو برگردونم ؟ با اینکار فایل هام هم برمیگرده ؟
یا با نرم افزار Data recover ?
سلام
دوستان هارد داخلی Seagate Backup Plus Slim مدل 2 ترابایت یا 1 ترابایت قابل در اومدن از داخل باکس هست یا نه؟ میخواستم هارد داخلی PS4 رو عوض کنم گفتم با یه تیر 2 نشون بزنم که یه کیس هم گیرم بیاد و هارد قبلی رو بزارم داخلش و اکسترنال استفاده کنم
سلام .نقل قول:
بله ، میتونید باکس رو باز و قسمت sata to usb رو جدا کنید .
فقط دقت کنید گارانتی باطل میشه و ضمن اینکه ممکن هست خارهای باکس در حین باز کردن بشکنه . آموزشهایی که تو یوتیوب هست رو ببینید تا با بازکردن باکس مشکلی نداشته باشید .
سلام
بنده دیروز یه WD My Passport 2TB خریدم
الان با نرم افزار خودش قفلش کردم و میخوام با نرم افزار خودش هم ازش بکاپ بگیرم
سوالم اینه که آیا این قفل در همه سیستمها اعمال میشه و اگه فراموش بشه چی؟.امکان شکستن رمز و دسترسی به اطلاعات هارد یا فرمتش برای هر کسی وجود داره؟
و اینکه بکاپش حجمش زیاده یا نه؟(برای حدود 1 ترا فایل)
سلام .نقل قول:
هارد اکسترنال lock شده رو به هر سیستمی که متصل کنید بازهم قفل شده باقی میمونه و به هیچ عنوان هم امکان شکستن پسورد و دسترسی به اطلاعات وجود نداره . پسورد رو هم فراموش کنید دیگه نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .
فرمت میشه کرد به این شکل که چندبار پسورد اشتباه وارد میکنید تا پیغام فرمت شدن هارد ظاهر بشه و در صورتیکه تایید کنید بصورت غیر قابل برگشت اطلاعات از بین خواهد رفت .
حجم بکآب به اندازه حجم فایل اصلی هست و کم نمیشه .نقل قول:
و اینکه بکاپش حجمش زیاده یا نه؟
سلام.
به طور کلی میشه گفت که هارد اکسترنال SSD برای نگه داری اطلاعات حساس بهتر هست؟ با توجه به اینکه قطعات متحرک نداره و هد و صفحه و ... نداره که آسیب ببینه و ضد ضربه تر هست. ولی از طرفی هم الان بحث عمر پایین هاردهای SSD هم مطرحه که بیشتر فکر کنم منظور از عمر یعنی Read و Write متعدد اطلاعات باشه.
نظرتون چیه؟
با سلام من یه هارد 2 ترا پاسپورتی میخام برا شرکت چه مدلی بگیرم که در برابر ضربه هنگام کار هم مقاوم باشه؟
ممنون
سلام .نقل قول:
هارد دیسکها در مقابل ضربه مقاوم نیستند مخصوصاً در هنگام کار . میتونید به SSD اکسترنال فکر کنید که در برابر ضربه مقاوم هستند ولی قیمت بالایی دارند .
سلام وقت بخیر.
من الان سه گزینه وسترن دارم مدل 2015-2016-2017
یه عده میگن تو نظرات که مدل های جدید مخصوصا 2017 بشدت آسب پذیر و قابلیت اتصال به تلوزیون ها رو نداره برخلاف نسل های گذشته.
با این اوصاف کدوم یکی که در زیر قرار میدم منطقی تر هست خریدش؟
2015
2016
2017
سلام بهترین هارد اکسترنال1ترابایت قیمت تا 250 چه مدلی ممنون میشم بگید
نقل قول:
مدل های 2015 که دیگه تولید نمیشه ولی اگه پیدا هم کنید احتمالا قیمتشون خیلی بالا باشه. اون مدل 2016 اگه هنوز تولید میشه گزینه بهتری هست.
روش بک آپ گیری نرم افزار WD SmartWare چطوری هست؟ یعنی مثلا یک فولدر رو تعریف کنیم که بک آپ بگیره که اون رو کپی میکنه تو هارد. حالا اگه تغییرات تو اون فولدر بدیم ، اون تغییرات رو چطوری روی هارد اعمل میکنه؟ مثلا اگه از تو فولدر کامپیوتر چیزی رو پاک کنیم ، تو هارد اکسترنال هم پاک میکنه؟ اگه تو اون فولدر چند تا فایل رو فقط جا به جا کنیم به فولدرهای دیگه چی؟
مرسی
بهترین راه این هست که خودتان تست کنید تا با روش کار این نرم افزار آشنا بشید . حتی میتونید نرم افزارهای مختلفی رو تست کنید تا ببینید کدامیک بیشتر انتظارات شما رو برآورده میکنه . من خودم تست کردم و آموزش رو در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم .نقل قول:
سلام
توی نسخه جدید برنامه وسترن دیگه ابزار wd quick view نیست. برای safe emove کردن از طریق خود ویندوز کافیه ؟