منظورم دوستمون بود:n02:نقل قول:
منظورم دوستمون بود:n02:نقل قول:
والا اینو باید از های وب پرسید! متاسفانه توی خیلی از شهرها مشکل پهنای باند پیدا کرده های وب. کاملا مشخصه.نقل قول:
نقل قول:
مگه ترافیک من علفه خرسه ؟؟؟؟؟ :n02::n13:
ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اروپا :
آمریکا :
سوکس :
اینم صفحه پینگ ... اون سمته راستیه فکر نکنی سرور خارجکیه... سرور وطنیه .... :n08:
شما هم دقیقا الان مشکل پهنای باند رو داری. اگه دینامیت بگیری کاملا نشون می ده خودشو این مشکل. پینگت با داخل اصلا نباید بالای 40 باشه با های وب. من تا 1-2 ماه پیش با داخل همیشه ۳۵ بود اصلا هم مشکل سرعت نبود. تا حالا تماس هم گرفتی برای این پینگ؟ اصلا نباید اینجوری باشه. من زنگ زدم امروز می گه شما از قم اولین نفری هستین که مشکل پینگ و پهنای باند رو می گید. اگه مشکلی بود تعداد بیشتری تماس می گرفتن ما پیگیری می کردیم!!نقل قول:
رفیق شما می شه بی زحمت یه تست پینگ با دی ان اس شرکت بگیری. 46.224.1.42نقل قول:
وب کجاست؟نقل قول:
:n13::n13:
وب نه مجید جان دلبندم :n02: "های وب"نقل قول:
نام جدید شرکت نوین نت سابق!
بفرمایید:نقل قول:
عرض نکردم! پینگ بنده با دی ان اس شرکت در حال حاضر 110ه درست مثل دوستمون arasharad. تازه برای من تایم اوت هم داره با داخل!!! ولی پینگ شما هست 40. این ۸ مگ ۸ مگ که همینجوری کیلویی دادن به ملت توی شهرهایی که پهنای باند کم دارن مشکل ایجاد کردهنقل قول:
پ.ن: تماس گرفتم دوباره های وب می فرمایند که سرویس شما share هست و نهایت سرعت تضمینی ما برای 8 مگ 100 کیلوبایته!!!!!!!! خدایا....! خودکشی فکر خوبیه آیا؟!
شانس آوردم مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته ..... یه 3 4 نفر دیگه اضافه بشن معلون نیست چه خاک بر سری میشیم :n02: نه آخه کلا اصلا اهل بازی آنلاین نیستم ( با سرور وطنی ) ... وگرنه باباشونو میسوزندم :n02: من کلا یه سایت وطنی میرم ( ورزش 3 ) ... اونم فعلا کارمو راه میندازه ...نقل قول:
کلا شیراز همینه .... آسیاتک هم داشتم با وطن 70 80 پینگ داشتم .... :n13:
اصاَ معلوم نیس دارن چیکــــــــــــــــــــــ ـــــار میکنن:n13:
نقل قول:فکر کنم به خاطر این باشه که چالوس نزدیکه تهرانه،پینگش این طوریه،شیراز پینگش تا سرور تهران 80 این طورا فکر می کنم حالت عادی باید باشه.نقل قول:
یه trace با بلاد کفر هم بگیر بی زحمت:n02: مثلا 4.2.2.4نقل قول:
کلا شیراز اصلا یه وضی.... من 8 تا آی اس پی شیراز داشتم :n04: بچه های شیراز پینگشون میاد روو 200 و تک کانکشنشون با سرور خارجکی برسه به مگ ذوق مرگ میشن .... :n02:
ربطی نداره عزیز. کلا با داخل پینگ بالائه حالا هرجا نه فقط با تهران. در ضمن من که قمم که نسبت به شما به تهران نزدیک ترم! 100 کیلومتر فاصلست!نقل قول:
مسیر گیت وی ه فرق میکنه و جایی که پهنای باند رد میشه مال این دوستمون ariayiboy از جایی رد شده که پهنای باند بین الملل یا ضعف داره یا ظرفیتش شلوغه یا واسه تحریم کاهش سرعت دارهنقل قول:
ای بابا قبلا 18 19 تا روتر رد میکرد.. الان شده 13 تا .... میون بور میزنه .... اصلا یه وضی ... :n21:روحانی نیومده تاثیر خودشو گذاشته هااا... مچکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........نقل قول:
دوست من گیت وی یه شرکت که ۱۰ تا نمی شه! تا ۲ ماه پیش گیت وی های وب بر خلاف همه شرکت ها ۲ تا بود به طرز عجیبی که با هر بار ریست از یکیش شانسی رد می شد! ولی الان ۱ ماهه گیت ویش فقط یکی شده که اونم از باکو رد می شه. اصلا حال عکس گرفتن ندارم وگرنه trace می گرفتم ببینی :n01:نقل قول:
گیت وی روت اطلاعات چه داخل چه خارج هیچ تفاوتی بین یوزرها نمی کنه. دوستان های وبی تست trace با 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 یا غیره بگیرن می بینن که اولین جایی که دیتا خارج می شه از کشور به باکو می ره که این آی پی رو هم داره در ضمن: 85.132.90.153
مثلا پینگ من به داخلی نزدیکه ولی کلا سرور خارجی سرعتم در حد میکرو گرمه :n10:
پس ربطی به نزدیکی پینگ داخل نداره :n02:
نه چالوس نزدیک تره،به صورت خطی 80 km فاصله هستش،دلیل دیگه ممکن ایم باشه،چون یکی از اصلی ترین مراکز مخابراتی،شمال،شهر بابل(0111) هستش.در کل gate way باکو واسه ما خوب شده :n02:نقل قول:
میگم اصلا معلوم نیس دارن چیکار میکنن باور نکیند:n02:
تا همین چند دقیقه پیش پینگ گوگل 70 بود ولی الان 2 برابر شد:n13:
C:\Users\hossein>ping google.com
Pinging google.com [173.194.65.113] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.65.113: bytes=32 time=158ms TTL=45
Reply from 173.194.65.113: bytes=32 time=155ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.65.113:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 155ms, Maximum = 158ms, Average = 157ms
C:\Users\hossein>ping gmail.com
Pinging gmail.com [173.194.39.246] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=71ms TTL=45
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=69ms TTL=45
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=71ms TTL=45
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=68ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.246:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 68ms, Maximum = 71ms, Average = 69ms
من خودم تاحالا trace 6 تا از بچه های مخابرات تهران که از هم نصبتا فاصله داشتم چک کردم کاملا با هم فرق میکرد یکی از آلمان رد میشد یکی از تایوان یکی دیگه چین در صورتی که من 100 بار هم مودم خودمو ریست میکنم 1 روت بیشتر ندارم با پینگ های مختلف که فقط از روس تلکام یعنی اشقال ترین پهنای باندی که الان به ایران داده میشه مال منه که منطقه مخابراتی ما اینجوریهنقل قول:
ببین عزیز مشکلات یکی دوتا که نیست که! بله شما مخابرات داری کلا گیت ویت فرق داره با های وب. یه وقت می بینی دیتا از وقتی که از زیرساخت میره به طرف خارج مشکل پیدا میکنه یه وقتی می بینی از همون ابتدا از داخل مشکل داره که نشون دهندش اینه که پینگت با داخل غیرعادی بالا بشه.نقل قول:
عزیز چالوس تا تهران 80 کیلومتره؟! از کی تاحالا؟! پاشیم بریم چالوس ظهر برگردیم پس! :n02:فاصله تهران تا چالوس 209 کیلومتره. بعدم در کل اینا هیچ کدوم تاثیری نداره روی مشکلی که من دارم می گم. گیت وی باکو هم بله عالیه. بهترین گیت وی های خروجی نت ایران یکی باکوئه یکی ترکیه. این دوتا بهترین پینگ رو می دن. ولی متاسفانه مشکلات بسیار باعث شده در ۲ ماه گذشته پینگ تایم زیر 170 نبینیم.(بهترین حالتش 170 می شه)نقل قول:
بله مخابرات بنده هم دارم. کلا مسخرست! گیت ویش شانسیه! جالبه گیت وی 4.2.2.1 مثلا با 4.2.2.4 فرق داره حتی! ولی ریست کنی گیت وی ها دوباره جا به جا می شه! کلا سرزمین عجایب نت ایران!!نقل قول:
رفیق تا موقعی که سرویست خوب بود هفته ای بزور یه بار اینجا سر میزدی و به بچه ها حال میدادی و میرفتی و دیگه پیدات نمیشد تا هفته بعد....ولی الان اوضاع نتت که خراب شده بیشتر سر میزنی....نقل قول:
پ.ن: امیدوارم اواضات همیشه بد باشه تا همیشه حضورتو ببینیم:n02: و دور همی شاد باشیم
مبین نت هم به ملکوت اعلا پیوست:
:n08:نقل قول:
باید میگفتی تقسیم بر 8 میشه 128 کیلو
اینم میگفتی که خیلی از شرکت ها اگر بخوان تقسیم بر 8 رو اجرا کنن که همه میشن دیال آپ:n08:
شما الان وضعیتت خوب نیست؟نقل قول:
به من همین پینگ هم بدن خوبه
gmail داره 70 پینگ میده
شما جاده رو حساب کردی شد 209؟نقل قول:
درسته؟ :دی
ای وای،اون جاده چالوس هستش که 170km هستش با پیچ و خمش،اینترنت که از جاده رد نمی شه،شما اگه یک خط مستقیم از چالوس به تهران بکشید 80km هستش،این آزاد راه تهران چالوسم که داره ساخته می شده این قدره،مسیر اینترنت با ماکروویو هستش :n02:نقل قول:
مشکل من پینگ نیست!!!نقل قول:
مشکل اینه::n02:
لامصب انقدر تایم اوت دارم که جیمیل برام بیشتر از 1 دقیقه طول میکشه تا لود شه:n15:
تایم اوت بدترین عذاب برای کابران اینترنته:n14:
چی بگم والا بهش وقتی اون حرف رو می زنه؟ هیچی نگم بهتره.نقل قول:
یه بار باور نمی کنی به خدا مخابرات ۲ مگ نامحدود داشتم سرعتش شده بود 25 کیلوبایت زنگ زدم گفتم این چرا اینجوریه 80 تومن پول دادم من گفت خیلیم عالیه! گفتم دایال آپ از این بهتره که گفت دایال آپ اگه ۲۴ ساعته ۳۰ روزه وصل باشی ۱ میلیون پول تلفن میاد پس این بهتره!!!!!!:n04::n04::n04:
پس کجا رو حساب کنم راه هوایی؟!:n08:نقل قول:
چی به چیه؟(منظورم اینه اینو واسم تحلیل کنید که از کجا میگذره).از کجا باید بفهمم گیت وی من از کجا گذشته.
با اینکه داره اسپم می شه پست های دوتامون و به تاپیک ربطی نداره اصلا ولی اینم باید بگم:n02:نقل قول:
اول اینکه فاصله تهران تا چالوس دقیقا 209 کیلومتره هرجای نت که سرچ کنی هم می بینی نه 170 کیلومتر. بعدم ببینم یعنی برای سیم کشی خطوط بین تهران تا چالوس خط کش گذاشتن صاف یه خط مستقیم رفته تا چالوس!!!؟:n08: بابا اونم از روی کوه و دشت و جنگل رد می شه خوب با جاده پیش می ره از قوزون آباد که نمی ره! از کنار جاده دقیقا رد می شه! بعدم اگه اونجوری حساب کنی قم تا تهران هم خوب کمتره پس! اونم خط کش گذاشتن وصل کردن!:n02:
می شه یه توضیحی بدی شما چجوری به نت وصل شدی؟! یه ایرادی داره این! اولین مسیری که بهت داده یه سرور مجازیه به نظر نه روترت!نقل قول:
بفرمایید اینم از روی نقشه،شما فاصله چالوس تا تهرانو با فاصله قم تا تهران مقایسه کنید،دیتا از طریق ماکروویو هستش نه از جاده :n02::n08:نقل قول:
عزیز تفاوت فاصله ای که شما توی این نقشه می بینی به نظرت باید تاثیری توی پینگ داشته باشه!! اگه این فاصله میلی متری روی نقشه اینقدر تاثر گذار باشه که پس باید پینگ با مثلا تبریز 1000 باشه که!!! ببین رفیق فاصله تاثیر خیلی زیادی نداره توی پینگ مخصوصا این فواصل کم. اصل افزایش پینگ به خاطر روت ها و هاپ های بیشماریه که سر راه اطلاعات قرار می گیره. هر بار که اطلاعات یه پرش یا هاپ داشته باشه باعث می شه این پینگ افزایش پیدا کنه. یه سوییچ اضافه توی مسیر اطلاعات باعث افزایش پینگ به اندازه 1000 کیلومتر می شه!نقل قول:
آحه شما گفتید 209km من این طوری شدم:n04:،این آزاد راه که داره ساخته می شه 80km هستش،تهرانیا 1 ساعته میان چالوس :n02:نقل قول:
بازم می گم! تهران تا چالوس ۲۰۹ کیلومتره آقاجان!نقل قول:
اون آزادراه هم بعید می دونم زیر 100 کیلومتر باشه. البته اطلاع دقیقی ندارم(در ضمن فکر کنم قرن 22 میلادی شاید افتتاح بشه!)
اولین باره واقعا دلم برات سوخت :n01:نقل قول:
هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند :n16:
مال من اینوریه :تریس از 4.2.2.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران
ناشناخته!
ناشناخنه!
ناشناخته!
ناشناخته!
آنتالیا
مادرید
فرانکفورت
ناشناخته!
ناشناخته!
ناشناخنه!
ناشناخته!