سلام اینو هم در نظر بگیر که از کل بچه های این تاپیکفقط 2 نفر سرعت بالای 30 دارن!نقل قول:
ایشون و دوستشون در مرکز مخابراتی مفتح!
بقیمون 20 روزی هست که مشکل داریم! :41:
Printable View
سلام اینو هم در نظر بگیر که از کل بچه های این تاپیکفقط 2 نفر سرعت بالای 30 دارن!نقل قول:
ایشون و دوستشون در مرکز مخابراتی مفتح!
بقیمون 20 روزی هست که مشکل داریم! :41:
نمیدونم داداش چطوری میشه فهمید؟:31:نقل قول:
نقل قول:راست میگه هیچی معلوم نیست . منم نزدیک 1هفته ست گرفتم . مناطق دیگه سرعت کمتره . شاید دو هفته دیگه سرعت اینجا هم بیاد پایین .نقل قول:
من فکر می کنم خود پارس این سرعتا رو کم و زیاد می کنه . واسه جلب مشتری و این چیزا .
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: سرعت زیر 30 دارن بقیه؟!!!!!!!!نقل قول:
موقتیه دیگه؟؟؟؟؟خوب موقتی که مربوط به همون منطقست.:27:
خوب راهی هم ندارین چون 30 همون سرعت اسمی شماست دیگه.
اگه خوب بشه سرویس 256 باید شب رو 190 باشه مگه؟؟؟خیلی زیاده
یا اینکه موقتا سرعت بقیه رفته واسه این دوتا آقایون؟
پسرعموی من در تهران خیابان پرستار هست... مرکز مخابراتیشو نمیدونم اونم با پارس 256 نهایت 20 میگیره!نقل قول:
جالبه با چند تا از بچه های همین تاپیک که توی شهرای مختلف هستن صحبت کردم! همه مشکل دارن بجز 2 نفری که یکیشون رفیقمون در پست بالایی و یک نفر دیگه!!!! اونا هم در مرکزی هستند که در منطقه تجاری هستن!
خلاصه اگه میخوای ریسک کنی باید بگم که احتمال سرعت بالا برای شما زیر 0 هست!!!!!!
صد رحمت به شاتل 2 مگ! این پارس انلاین خر تو خر ترین isp هست که ما دیدیم!!!!!
راستی 256 سرعت واقعیش باید 25 باشه اما بعضی وقتا همین سرعت هم بزور میگیریم!!!!!
:13:
نه نویز داریم.... نه هیچی .... تازه رو 2 مگ هم خیر سرشون بستنمون!
یه راه دارم! یه تف میندازم کف دستشون میرم صبانت! حداقل اون شبانش 80 هست!
دوستان من تازه ADSL گرفتم و تا حالا دانلود های سنگین نداشتم یه سوال دارم :
نحوه ی دانلود پشت سر هم توی IDM چه طوریه ؟ با Quene یه کم ور رفتم ولی همزمان دانلود می کنه . من می خوام مثلا" 4تا فایل پشت سر هم به ترتیب دانلود بشن . آخه همزمان سرعت میاد پایین و ممکنه چند تاشون دانلود نشند .
کسی می تونه کمک کنه . ممنون .
جاش اینجا نبود ولی اینم جواب:
روی صف مورد نظر راس کلیک کن edite queue رو بزن یه صفحه باز میشه تو تب دوم اون بالا تعداد دانلودهای همزمان تو اون صف رو مشخص میکنی که باید 1 باشه تا پشت سرهم دانلود شن.ضمن اینکه idm رو فارسی کن دیگه خودت بلد میشی .ویو...لنگوییچ....فارسی رو بزنی فارسی میشه
---------- Post added at 05:12 AM ---------- Previous post was at 05:07 AM ----------
256 قانونیش باید 32 باشه سرعت.میدونید که 256 تقسیم بر 8 میشه 32.نقل قول:
و 2 مگابیت هم باید سرعت دانلودش 256 کیلوبایت باشه که شاتل و خیلی از شرکتا دارن ارائه میدن از جمله صبانت تو تبریز.
من فعلا بیخیال شرکتای دیگه شدم همون شرکت شمالی خودمو فردا تمدید میکنم که ماهی 70 گیگ دانلود میکنم...قول دادن کیفیتو بهتر کنن
متاسفانه کل دانلود ما امشب از 950 مگابایت فراتر نرفت
این پارس آنلاین برای ما درست شدنی نیست انگار و محدودیت سرعت رو از خیلی وقت پیش ها اعمال کردن و به نظر میرسه دیگه طعم خوش سرعت دانلود 230 کیلوبایت در ثانیه رو نچشیم
نقل قول:مودمت لینکسیس هستش..؟؟؟نقل قول:
ماله منم بعضی موقع ها تو هفته اینجوری میشه خاموش روشن میکنم حل میشه.
نقل قول:نقل قول:
رفیق دوس داری بیای پارس بیا ولی شانس اینکه با همچین سرعتی دانلود کنی خیلی کمه.
الان تو همین تاپیک از این همه ادم 2-3 نفر اینجوری دانلود میکنن.
دقیقا تایید میشود.نقل قول:
اره دیگه الان زنگ بزنی پشتیبانی بگی قبلا با 190 دان میکردم الان با 30 میگه شما خیلی...میکردی همون 30 درسته.:27:نقل قول:
تازه منت هم سرت میزارن.
======================
اوضاع دیشب منم مثه همیشه خوب بود حدود 3.9 گیگ گرفته.
حالا قبول 256 با سرعت 32 مال من که 512 هست با سرعت 35 تا 50 دان میکنه چی این هم باید منت بزارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یه چند وقتی نبودم میخواستم ببینم هنوز دانلود شبانه از 12:35 تا 6:50 با همون روش قبلی هست یا نه ؟؟
سلام دوستان
دیشب از ساعت 2 تا 2.30 سرعت من اومد رو 110 ولی بعدش درست شد.بین 195 تا 205 متغییر بود. این طرح کابل برگردان مراکز مخابراتی که شهید مفتح هم توشه ممکن سرعت من رو که تو شهید مفتحم خیلی زیاد کنه و بر عکس خیلی کم هر چی شانس ادم باشه! و خدا بخواد همون میشه. :5:
yes:5:نقل قول:
منم مفتحم ولی پیش شمارم تو اون لیست نبود.نقل قول:
اگه اون لشگر که گفتم رانژه خطشون انجام بشه و بازم وضعیت همینطور بمونه جای شکرش باقیه.
ببخشید مگه دانلود از ساعت 1 تا 6 نیست. توی قرار داد که گفته از 1 تا 6 !!!!!!! پس چطوری از ساعت 12.35 تا 6.50 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا شب ها از ساعت 1 تا 6 سرعت من که تا 250 می اد می شه 20 تا 30 ؟؟؟؟؟؟
از یزدم
پس اخرش چی شد از ساعت 1 تا 6 هست یا 12:35 تا 6:50؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:13:
لطفا زود تر بگید دارم غش میکنم.:18:
با این سرعتی که ارس آنلاین داره تا 12 ظهر دانلود رایگان باشه من که دیگه دانلود نمی کنم. مسخره کردن. من 512 دارم اما سرعت دانلودم به 60 نمیرسه شب ها. الان داره یک ماه میشه که این وضعیت ادامه داره. اگه قرار باشه اینجوری باشه سرعت دانلود، خوب چه دردیه محدود بگیرم، میرم نامحدود میگیرم دیگه!!نقل قول:
سرعتها واقعا افتضاح شده،شب که دانلود درست و حسابی نداره،page زوری باز میکنه
نامحدود 512 قیمتش 219000 تومننقل قول:
و نامحدود 1024 قیمتش 395000 تومن
مختارید شما
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
نامحدود 512 قیمتش 219000 تومننقل قول:
و نامحدود 1024 قیمتش 395000 تومن
مختارید شما
من میگم همتون جمع کنید برید شاتل.دیگه تمدید نکنید
سلام دوستان جدیدا فقط هزینه رانژه چقدر پارس آنلاین میگیره؟
دیگه حالم بهم خورد از صبر کردن , با این سرعت ذغالی شبانه بهتره بزاری باد بخوره
من که میرم دانلود کنم :5:
کسی نیست بگه؟نقل قول:
قربونت حضوری 15000 و تلفنی 5000 تومننقل قول:
چرا کسی جواب من رو نمیده الان پارس انلاین در اهواز سرعتش توی شب ور روز برای سرویس 128 چند است میشه بدون مدرک هم سرویس بالاتر هم گرفت :37::37::37::37:
برای من زاکسله . همیشه قبل از وصل شدن چن ثانیه قرمز می مونه و بعد سبز میشه . ولی دیشب نمی دونم چش شده بود . تا حالا فقط یه بار اینجوری شده (دیشب) فکر کنم مشکلی نباشه :27:نقل قول:
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
نقل قول:در هر صورت 15 تومنه . از من 15 تومن گرفتند و گفتند که هزینه ی رانژه شدن خط همینه و تلفنی هم وصل کردم و نیومدند .نقل قول:
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
اگه از 12:32 (نه قبلش) وصل شی تا 1 دیسی نشی واست رایگان میندازه اما اگه دیسی شی کم می کنه !نقل قول:
از اونور هم همینه اگه از قبل از 6 (نه بعدش) تا 6:58 دیسی شی کم نمی کنه اما بگذره و بعد از 6:58 دیسی شی از 6 به بعد رو کم می کنه !
انگاری قرار بوده برای به خوزستان پهنای باند بده
یعنی پارس از مخابرات خواسته ولی مخابرات نامرد نداده
حالا راست ودروغش پای خود پارس
دوستان وقتی مودم روشنه رو تلفن نویز می افته و خش خش میکنه ولی وقتی مودم خاموشه نویزی نیست
یه مدته ک اینجوری شده
چچجوری می تونم حلش کنم؟
اینطوری:31:نقل قول:
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&highlight=%D9%85%D8%B4%DA% A9%D9%84%D8%A7%D8%AA+%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+adsl
[/HTML]
اسپیلیتر بزار .نقل قول:
اگه درست نشد میکرو فیلتر بزار.
بابا ما خودمون فروم باز هستیم :31: یه سرچی زدم چیزی پیدا نشد گفتم اینجا بپرسم . چون بچه ها رو بیشتر از بقیه جاهای سایت میشناسم :46:نقل قول:
مودم من زاکسل هست . همیشه قبل از وصل شدن چراغ یه لحظه قرمز میشه بعد سبز میشه . اما دیشب گیر داده بود قرمز می موند . که بعدش درست شد خودش . بار اولش بود دیشب . فکر کنم مشکلی نیست !نقل قول:
از 12:32 تا 6:58 هست . ولی از 12:32 تا 1:00 نباید دیسی بشی و همچن از 6 هم حد اکثر تا 6:58 دیسی بشی ! (بعد از 6:58 دیسی بشی از 6 به بعد رو هم کم می کنه) چون در غیر این صورت از حجمت توی این ساعت ها کم میشه . البته ساعت سیستم رو با ساعت پار تاظیم کن .نقل قول:
نقل قول:در هر صورت 15000 میگیرند . به من گفتند دیگه از اردیبهشت امسال هزینه ها همون 15 تومن شده . 15 تومن رو اول می گیرن و می گن هزینه ی رانژه شدن خطه . حالا چه بیان نصب کنند و چه تلفنی بگند . به من تلفنی گفتند .نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
ولی فکر کردم اینارو داره باز مشکل داره
بدون اسپلیتر انتظار داری....
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه در مرکز مخابرات شهید نبوی از تاریخ ۱۲ تیرماه و در مراکز مخابرات پیروزی و امامت از تاریخ ۱۳ تیرماه آغاز میشود.
به گزارش ایتنا، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره های ۳۳۲۵، ۳۳۷۸، ۳۳۷۹، ۳۳۳۰ الی ۳۳۳۶ در محدوده.
خیابانهای شکوفه، تیموری، حاجیان فرد، بو برکه و در مرکز مخابرات امامت با پیش شماره های ۷۷۴۰ الی ۷۷۴۳، ۷۷۴۶ الی ۷۷۴۸، ۷۷۱۵ الی ۷۷۱۷، ۷۷۹۸ در محدوده خیابانهای شهید برادران تیموری فر، شهید معنوی، مسیل جاجرود به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.
بر اساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط دیتای مشترکین در مرکز مخابرات شهید نبوی با پیش شماره ۳۳۴۲ از ساعت ۲۴ به مدت ۶ ساعت دچار اختلال میشود .
پارس انلاین هم اینترنتش در این مراکز قطع میشه یا با سرعت پایین دانلود شبانه مواجه میشیه.:5:
ببخشید اگه دو تا پست پشت سر هم زدم چون دو تا موضوع به هم ربطی نداشتن.
میگم پینگ پارس انلاین زیاد بالا نرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:
مال من که همیشه ی خدا بالاست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 99 درصد ملت سرعتم بیشتر زده :دی
انقد میانگین سرعت ایران داغونه بالای 30 رو 99% میزنه:31:نقل قول:
دوستان بنظرم پارس انلاین تراکیف دانلود کم میکنه! یعنی مثلا 1مگ دی ال کنی 10مگ کم میکنه
چون من خیلی زیاد دارم حجم تموم میکنم
ما که تمدید کردیم دیگه بیخیال پارس و شاتل
سرعت دائم 30 واسه دانلود و پیجم با 50 باز میکنه.
نامحدود 128 اندیشه 16000 تومن
دوستان من یه ماه نامحدود گرفتم حدود 150-200 تا دانلود کردم... چند روز پیش دوباره رفتم نامحدود بگیرم اینا گفتن که نامحدود 128 فقط 27 گیگ میتونی استفاده کنی... (بقیه تعرفه ها هم هر چی پهنای باند بیشتر بود ترافیک هم بیشتر میگفت) راسته؟؟؟
پس من چطور این همه دانلود کردم؟؟؟ تازه کلی هم آنلاین توی یوتوب فیلم دیدم تو اون مدت... پس چطور میگه فقط 27 گیگ؟؟؟
واسه منم چند روز پینگ داغون بود . الان بقیش داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا. یه زمانی ما 256 نامحدود داشتیم 20 هزار تومن. فکر نمی کردم اینجوری شده باشه قیمتا!!!!نقل قول:
عجیبه همه جای دنیا اینترنت ارزون و ارزون تر میشه. تو مملکت ما گرون میشه!!!!!!!