به 7 8 نفر زنگ زدم ولی مثل اینکه به گوششون هم نخورده بودنقل قول:
فردا به بقیه زنگ میزنم
--
الان زنگ زدم به خود مبین نت که دارم آهنگ پیشواز گوش میدم 10 دقیقست
Printable View
به 7 8 نفر زنگ زدم ولی مثل اینکه به گوششون هم نخورده بودنقل قول:
فردا به بقیه زنگ میزنم
--
الان زنگ زدم به خود مبین نت که دارم آهنگ پیشواز گوش میدم 10 دقیقست
نقل قول:برادرا نبودنقل قول:
نقل قول:
فقط مودم های bm632w قابل تبدیل هست وبعد از اینکه روی شبکه مبین رجیستر شد دیگه قابل برگشت نیست....
اگر کماکان اصرار دارید امتحانش مجانیه عزیز.... ;)
نهنقل قول:
من جمعه بین 8 تا 14 دانلود کردم، بعد موردم رو قطع و وصل کردم، رفتم دیدم کم نکرده!
چرا نمیشه ، دلیلتون چیه ؟نقل قول:
مگه غیر از تغییر فیرم ویر و فرکانسه و مکه ؟
-
رو سایت ایرانسل فیرم جدید این مودم هست میتونی دوباره آپدیت کنی و به فرکانس و مک قبلی برگردونی
---
راستی زنگ زدم چندین بار به مبین نت، ولی اینقدر آهنگ پیشواز گذاشت و بعدشم قطع شد :( دیگه کجا میتونم پیگیری کنم ؟
به خود مبین نت زنگ بزن مک مودم رو بهشون بگو ببین توی شبکه ثبت میکنن یا نه؟نقل قول:
اگه مک رو ثبت کردن، فقط خودت باید مودم رو کانفیگ کنی. کانفیگ کردنش هم شق القمر نیست باید تنظیمات اکانت مبین نت و فرکانس ها و ... رو بزنی.
از تنظیمات قبلیت هم یک بکاپ بگیر که بعدا بتونی دوباره استفاده کنی ازش.
firmware آپدیت کردن هم کشکه تنها تفاوتش اینه که توی کنترل پنل مودم بجای لوگوی ایرانسل لوگوی مبین میاد!:19:
خودت میتونی با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اسکریپت بنویسی.نقل قول:
آموزش ها رو بخونی کاری نداره فقط 2 ساعت وقت میخواد!:46:
فقط مک مودم توی شبکه مبین نت رجیستر میشه! یعنی فقط یک سریال توی دیتابیس مبین ثبت میشه که اجازه میده مودم با این سریال ازش استفاده کنه. از قبل هم مک مودم توی ایرانسل رجیستر شده. این طوری هم نیست که توی مبین رجیستر کنی از ایرانسل پاک بشه. این مودم توی هر 2 تا شبکه کار میکنه فقط باید کانفیگ رو عوض کنی.نقل قول:
من مودم رو دادن تبدیل کردن الان هم می تونم به مبین وصل بشم هم به ایرانسل هر دو تاش میشه
تو قسمت فرکانس ها هم فرکانس مبین رو دادم هم ایرانسل تو قسمت سکیورتی مودم فقط قسمت @mobinenet.net v رو و شناسه و پس ایرانسل رو تغییر میدم میره به ایرانسل
ی طرح گذاشته مبین نت ، مودم یو اس بی ، 12 گیگ 1 ساله ، دانلود شبانه رایگان 1 مگابیت 100 تومن ، هر 1 گیگ هم 8 تومن اضافه !
حالا چند تا سوال
1-دانگل یو اس بی ها کیفیتشون نسبت به مودم های وای فای چطوره از نظر آنتن دهی
2-قبل از 1 سال میشه وقتی حجم دانلود تموم بشه میشه طرح دیگه ای فعال کرد،یا مجبوریم بابت هر گیگ 8 تومن بدیم ؟
3-تواین یک سال وقتی حجم دانلود تموم بشه ، دانلود شبانش کار میکنه ؟
سلام دوستان
برای پرداخت حق اشتراک ماهیانه میشه آنلاین پرداخت کرد؟ تو خود سایت مبین نوشته پرداخت اینترنتی از همون جا باید بریم؟ چند روز قبل از اتمام دوره میشه واریز کرد یا باید صبر کنم تمام بشه؟ چقدر طول میکشه حساب شارژ بشه؟
ببخشید ماه اول هست اشتراک گرفتم!
ممنون
شما یک کار بکن، داخل تنظیمات مودم بخش statistics و Wimax معمولا download و upload رو مینویسهنقل قول:
با خاموش روشن کردن مودم هم حجم توی سایت آپدیت میشه
شما اول حجم مصرف شده رو توی سایت ببین بعد میزان حجم رو هم روی مودم ببین، خاموش روشن کن برو سایت ببین حجم درست کم شده یا نه این دیگه نرم افزارم نیست که بخوان ایراد بگیرن
اگه درست نبود بگو بهت بگم چکار کنی
اینم آدرس صفحه ریبوت مودم شما :
reboot.php
با Scheduled Tasks بلدی کار کنی؟ اگر بلدی که که این آدرس رو بزار ساعت 2:00 اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بلد نیستی - ویندوزت رو بگو تا برات با عکس بزارم
درسته همونجا و مبلغشم هم توی همون صفحه مشترکین یه قسمتی داره نوشتهنقل قول:
بعد از واریز معمولا حداکثر تا 2 ساعت در روز کاری اضافه میشه به لیست بعد از اتمام این دوره هم اتومات میره رو بعدی
در ضمن برخلاف تصور اکثر افراد که MAC مودم ها و ابزار های سخت افزاری یک مقدار ثابت و غیرقابل تغییر هست، باید بگم که روش هایی برای حک کردن مک انواع مودم از جمله این مودم های وایمکس وجود داره.
دوستان لطف می کنید range آی پی شبکه مشترکین مبین نت رو بهم بگین
مگه الان تفاوت قیمت مودم وایمکس ایرانسل و مبین نت چقدره؟
اگر بخواهیم 25 تومان بدهیم تغییرش بدهند، این مودم را بفروشیم و یک مودم مبین نت بگیریم، به صرفه تر نیست؟
نقل قول:
بله عزیز....علاوه بر این ها که شما اشاره کردید.مبین نت توسط نرم افزار پیوند که کار بروز رسانی و آپدیت مودم را انجام میده....اون فریم را لاک میکنه که قابل تغییر نباشه....رو همین حساب همون اول هم قبل انجام این کار از شما تعهد میگیرد برای این کار....
نقل قول:
بله علاوه بر اون نرم افزار مبین نت هم روش نصب میشه که جدای از فریم هست و برای همین قابل بازگشت نیست....
نقل قول:
بله مک را میشه تغییر داد ولی قسمت پسوندش را یعنی در حالت هگزال 6 رقم سمت راسیت را میشه تغییر داد
نقل قول:دادا پس این دوستمون چی میگه ؟؟نقل قول:
مسئله اصلی اینجاست که اصلا لزومی به آپدیت firmware نیست!نقل قول:
خیر منظور من تمام 12 رقم هست
یه قابلیتی هم توی انجمن ها هست به اسم multi quote -> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه ازش استفاده کنید
این برای کله قند خودمون :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند تا سوال در مورد مبین نت
1- تو ترافیک رایگان افت سرعت پیش میاد؟ (ارومیه هستیم)
2- میشه از یه اشتراک رو دو تا مودم استفاده کرد؟
3- اگه مورد بالا میشه ، دو تا مودم میتونن همزمان کانکت باشن
4- به نظرتون بهترین مودم وایرلس داخلی با بیشترین برد چیه؟
5- سرعت سایت های اس اس ال (https) که رو مبین نت لیمیت نیست؟
6- اوضاع مبین نت و چیز p ان به چه صورته؟
7- در مجموع از خدماتش راضی هستین ؟
ممنون
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
بچه ها کسی با مودم جیبی کار میکنه؟سرعتش چطوره؟
1- بله زیاد.نقل قول:
4- وایفای
5- هم لیمیت و هم ناپایدار است.
6- کلاً غیر قابل استفاده است.
7- خیر.
سلام
من هم راضی نیستم. ولی بگم که چیزشکن هم بگیر نگیر داره. گاهی راحت وصل میشه و گاهی هم نمیشه.
کلاً مبین نت ثبات نداره.
دانلودو آپلود نداره داشنقل قول:
اطلاعات مودمم اینه:
Firmware version:
v2.8.8.1-g1.4.4-mobinnet
این صفحه رو چجوری باید بیارم؟نقل قول:
اینم آدرس صفحه ریبوت مودم شما :
reboot.php
بلد نیستم داداشنقل قول:
با Scheduled Tasks بلدی کار کنی؟ اگر بلدی که که این آدرس رو بزار ساعت 2:00 اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بلد نیستی - ویندوزت رو بگو تا برات با عکس بزارم
ویندوزمم سون هس
تو زحمت افتادی رفیق،منو ببخش
انشالله جبران کنم
این اطلاعات دانلود و آپلود شما بر حسب بایت :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کلیک روی این دکمه در واقغ این صفحه اجرا میشه :
زحمتی نیست دوست من،
مراحل ریست مودم با استفاده از Task در ویندوز 7:(دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه فونت)
1- با استفاده از دستور taskschd.msc که همان Task Scheduler را اجرا کنید.
2- بر روی Task Scheduler Library کلیک کنید و سپس از پنل Action گزنیه New Folder... را انتخاب کنید.
3- برای پوشه خوب نام مناسبی انتخاب کنید.
4- از پنل Action روی Create Basic Task... کلیک کنید.
5- در قسمت Create a Basic Task نام مناسب و توضیحات دلخواه را وارد کنید.
6- در قسمت Trigger زمان بندی اجرا را انتخاب کنید که ما در اینجا به صورت روزانه اجرا میکنیم.
7- در قسمت Daily تاریخ شروع و ساعت مورد نظر را انتخاب کنید، در اینجا ما مودم را 10 ثانیه قبل از ساعت رایگان ریست می کنیم.
8- در قسمت Action فعالیت مورد نیاز خودتون را انتخاب کنید، در اینجا ما یک برنامه را اجرا می کنیم.
9- در قسمت Start a Program برنامه مورد نظر را انتخاب می کنیم، در اینجا ما برنامه explorer را با استفاده از Browse انتخاب می کنیم و در پارامتر آن صفحه ریست مودم را ایجاد می کنیم.(شما می توانید از سایر مرورگر ها را نیز استفاده کنید)
10- در صفحه finish موارد را چک و تایید نهایی کنید.
11- پس این کار برای تست روی تسک ایجاد شده رایت کلیک و Run رو انتخاب کنید.
12- اگر پس از چند ثانیه صفحه زیر ظاهر شد، تسک شما به درستی تنظیم شده و آماده است.
موفق باشید
منم يه جورايي دوس دارم مودم جيبي بگيرم. اما بيشتره صرفم توي خونست.شما ك ميگي انتن نميده. مگه وقت خريد نياوردي خونه تست نكردي؟ توي خونه خوب انتن ميده؟ فاصلت تا انتن فرستنده چقدره ك ميگي انتن نميده؟نقل قول:
میخواستم ماه آخر استفاده از این سرویس دهندم باشه بعد از تموم شدن طرح 6ماهم، زنگ زدم پشتیبانی یه طرح یک مگ برام فعال کنه، که این تست سرعتشه (با ------ وصل بودم، برای این اسم سرویس دهندرو اشتباه زده)
ازون اول که یادمه من با آپلود مشکل داشتم و همیشه 90 کیلوبیت بوده! ولی دانلودم خوبه الان، بجز بعد از ظهر ها که به 30 کیلو میرسه بقیه موارد بالای 80 کیلوبایته (700 کیلوبیت) حتی شبانه
6- اوضاع مبین نت و چیز p ان به چه صورته؟نقل قول:
سلام
چند تا سوال در مورد مبین نت
1- تو ترافیک رایگان افت سرعت پیش میاد؟ (ارومیه هستیم)
2- میشه از یه اشتراک رو دو تا مودم استفاده کرد؟
3- اگه مورد بالا میشه ، دو تا مودم میتونن همزمان کانکت باشن
4- به نظرتون بهترین مودم وایرلس داخلی با بیشترین برد چیه؟
5- سرعت سایت های اس اس ال (https) که رو مبین نت لیمیت نیست؟
7- در مجموع از خدماتش راضی هستین ؟
ممنونشما دیگه خیلی جامع و کامل جواب دادی : ))نقل قول:
/
1- بله، بستگی به گروهتون داره، ولی حداقل 3/5 میشه
2- میشه
3- نمیشه
4- این سوال منم هست، من مودم گرین پکت رو دارم، برد وایرلسش خوبه، ولی چون تو دوطبقه استفاده داریم یه ریپیتر هم خریدم که کامل هر دو طبقه پوشش داشته باشن/فکر کنم اون مودم هواوی بهتره
5- نه تازمانی که حــکومت دست کاری کنه
6- بجز دوبار توی یک سالی که داشتم، بقیش خوب و قابل قبول بوده، با پـروکسی من حداکثر سرعتو دارم.
7- خدمات خوبه، ولی قیمتاش بچه گانس، باید خوب بشینی حساب کتاب کنی تو خرید زرحا، بعضی مواقع تا 50 تومن هم میتونی صرفه جویی کنی با انتخاب درست طرح. ولی بنظرم رونه نسبت به سرعتی که میده (سرعتاش دقیقا رو همون سرعتای قرار دادی لیمیت شده، برعکس بقیه شرکتا.)
همیشه سرعت اپلود اینقدر داغونه ؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
نظرتون در مورد فروش اقساطی مبین نت چیه؟
62000 تومان اول میگیره بقیه در اقساط 20 تومانی در طی ده ماه البته فقط به مشترکین دائمی همراه اول
آره .نقل قول:
آرش سراغ مبین نت نیا فعلا .
یا مخابرات یا مکس نت .
مبین نت هم مثل ایرانسل می شه با اکانت بقیه وصل شد ؟
نه نمیشه وصل شدنقل قول:
سلام چطور میشه با مکینتاژ به مبین نت کانکت شد ؟ مینویسه کانکتینگ تایم اوت !
با سلام دوستان .
این طرح حجم نامحدود 512 که محدودیت ساعتی داره داستانش چیه یعنی بعد از ساعت 8 دیگه ازش نمیشه استفاده کرد ؟
همین دیگه رفیق،قسمت Physical Status و System Status داره اما uplink و downlink رو خیرنقل قول:
واسه اسکریپ طبق دستورالعمل پیش رفتم و همه چیز درست شد
از جواب کامل و وقتی که گذاشتین بی نهایت ممنون
راستی دوستان ساعت مبین نت دقیقه دیگه؟مثه پارسال 10 دقیقه عقب نیفتاده که؟
اقا من 512 يكساله خريدم. سرعت دانلودمم بين 80 تا 100:5:
مبین توی اهواز خراب کرده. پینگ به شدت بالاست . امروز پینگ خیلی رفته بالا:42:
خواهش می کنمنقل قول:
احتمالا شما با user وارد میشید
با admin admin وارد بشید.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سرعت آپلود نصف یا کمتر از نصف سرعت دانلود است.نقل قول:
---
مبین نت در تعرفه ها هیچ اشاره ای به آن نکرده است. در تعرفه ها اشاره به سرعت کرده است یعنی نه فقط سرعت دانلود بلکه هم دانلود و هم آپلود. این نوعی کلاه برداری است.
بله حق با شما بودنقل قول:
با admin وارد شدم اونام اومد
در کل خیلی آقایین
ممنون
چند روز است که سرعت توی روز خیلی کمتر شده. الان هم سرعت باز شدن چند سایت با هم 7 کیلوبایت است.