1سوال:سرویس نامحدود اعتباری با نامحدود دایمی چه فرقی داره؟!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Printable View
1سوال:سرویس نامحدود اعتباری با نامحدود دایمی چه فرقی داره؟!
آخه این چه وضعیه، من تو این تاپیک تاحالا به هیچ کدوم از جوابای سوالام نرسیدم. جان ایرانسل این یک سوالو جواب بدید :20::
میشه از طریق روتر به تنظیمات مودم ایرانسل دسترسی داشت یا باید حتما مودم مستقیم به سیستم وصل شه؟
منتظر پاسخ شرم کشانه شما هستم :46:
فعلا که تهران نیستم رفتم حتما یه تست مشتی میگذارم خود ایرانسل تعجب کنه!نقل قول:
Milad_4171 شما قرار بود نتیجه تست بخش پشتیبانی سایت ایرانسل رو باسه من بفرستی پس چی شد؟؟؟؟
آره یادم رفت. راستش من اون بخش رو تست کردم
کاربردش خوبه و واسه من بهرحال جواب دادن.
-
اینم داستان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه عزیز.ip مودم رو بزن میره تو تنظیماتش.فقط نباید چیز پی.ان . رو شن باشهنقل قول:
فایده ای نداره. من تو آدرس بار آی پی 192.168.0.10 رو می زنم ولی نمی تونه باز کنه و پیغام خطا می ده.نقل قول:
برای اینکه کاملا در جریان کارام باشید باید بگم که اینترنت روتر D-LInk رو دستی تنظیم کردم. یعنی DNS گوگل رو وارد کردم، رنج آی پی DHCP رو از 2 تا 199 گذاشتم و برای آدرس مک هم Copy PC's MAC Address رو زدم.
تا جایی که من در جریان هستم آی پی مودم ها 192.168.1.1 هست. این آی پی که دارید می زنید احتمالا اشتباهه.نقل قول:
192.168.1.1 هم می زنم ولی وارد تنظیمات نمیشه واینم خطا می ده. من وقتی مودمم مستقیم به کیس وصله همیشه با 192.168.0.10 وارد تنظیماتش می شمنقل قول:
نوع مودم ایرانسل شما چیه؟ جیبیه؟نقل قول:
مودم فضای باز BM8301نقل قول:
خوبنقل قول:
کاری که شما می خواید انجام بدید اینه که کابل لن که از مودم بیرون خونه میاد رو میخوای وصل کنی به روتر D-link تا اینترنت رو بصورت Wifi داشته باشید
معمولا روترهای D-link دارای ای پی 192.168.0.1 هستند برای اطمینان می تونی نوشته های روی جعبه رو هم نگاه کنید حتما یه شماره ip نوشته شده (توی دفترچه راهنماش هم هست)
بله آی پی 192.168.0.1 برای تنظیمات روتره. اما من می خوام وارد تنظیمات خود مودم ایرانسل شم نه روترنقل قول:
برای رفتن به تنظیمات مودم ایرانسل باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنی
اگه وارد نمیشه ببین تنظیماتت مثل اینه
چه با تنظیمات دستی آی پی و چه اتوماتیک وارد آی پی 192.168.0.10 نمی شه. ولی وقتی مودم وصله به سیستم با این آی پی می تونم وارد شم
؟؟؟؟نقل قول:
با این ای پی به چی وصل مشه؟ روتر؟
الان با روتر اینترنت شیر میشه؟
اصلا به هیچی وصل نمیشه، Error می ده.
بله الان به روتر وصله و من دارم برای شما post می زنم :20:
الان ip شما چیه؟ دستی چی میدی؟
(مثل عکس دو پست قبل)
هر چیزی به غیر از 192.168.0.10، الان 192.168.0.12 دادم
برو تو cmd و192.168.0.10 رو ping کن ببین جواب میده؟
بنظرم مشکلت رو توی بخش مشکلات شبکه مطرح کن تا سربعتر به نتیجه برسی
احتمال زیاد مشکل از تنظیمات روتر است
تو CMD زدم جواب داد ولی unreachable زد
باشه اونجا هم پست می زنم. ممنون که پیگیر بودی :20:
192.168.1.1 یا 192.168.0.1
داشتیم در مورد روتر دی لینک صحبت می کردیمنقل قول:
192.168.0.1
هیچ فرقی ندارند فقط در دائمی باید دوبرابر هزینه (مثلا برای 6 ماه شما باید هزینه 12 ماه) رو بپردازید. همون اعتباری از همه بهترهنقل قول:
مودم های مبین نت و ایرانسل هر دو تا یکسان هستند bm632wنقل قول:
در ضمن در روی مودم من هم همون عکسی که شما مربوط به مبین نت ذکر کردید، کشیده شده است.
این هم از دفترچه انگلیسی ذکر کردم:
Put the external antenna in an open space without any obstacle surrounded, to ensure good reception of network signals
اینجا یکم مبهم ذکر کرده ولی به نظر میرسه که منظورش wifi نیست.
در ضمن گزینه فعال سازی آنتن اکسترنال در قسمت وایمکس قرار داره نه wifi
خودم هم امتحان کردم کیفیت دریافت سیگنال زیاد شده نه wifi
سرویس 2 مگ نامحدود دارم، سرعت دانلود تو 24 ساعت بیشتر از 40 کیلوبایت نمیشه زنگ زدیم پشتیبانی میگن که در حال پیگری در قسمت شبکه هست باید صبر کنید میگذره دوباره رنگ میرنیم میگن مجددا درخواست میزنیم باهاتون تماس میگیرن. یک ماه و نیم گذشته درست که نشده هیچی بدترم شده هیچکی هم تماس نگرفته زنگ میزنم 707 میگن نمیدونیم چی بگیم والا دست ما نیست بعد دادن بخش سرپرستی گفتن 100 درصد فردا زنگ میزنن 1 هفته گذشته هیچکی تماس نگرفت دوباره زنگ میزنم میگن ما نمیدونیم یه قسمت دیگه هست کاری از ما بر نمیاد (تا حالا 10 -11 بار درخواست پیگیری زدند)
الا نمیدونم چی بگم فقط میدونم یکسری آدم بی مسئولیت دست اندر کارن که اصلا رضایت مشترییان براشون معنایی نداره، حیف اون پولی که 3 ماه برای وایمکس ایرانسل دادم :41:
مودمت ایرانسله؟نقل قول:
رو مال برادرم شکلک دومی هست
سرعت اکانت یک مگابایت (دانلود 128) با قیمت 840000 تومان طی 5 روز گذشته حتی قادر به باز کردن صفحه وب هم نیست.سرعت دانلود 33KB/s.
3 دفعه تماس گرفتم 2 دفعش بیخود به تنظیمات کامی گیر میدن...میگم آقا جان , سرعت با کامی و نوت بوک و تبلت همین مقداره....باز انگار نه انگار......
ببینم دفعه سوم چی میخوان بهانه بیارن.............دزداااااااااا اااااا
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اونم اینه که بعضی مواقع که نت رو قطع میکنم و دوباره میخوام وصل بشم
نت کانکت نمیشه و اینجوری میشه
بعد روی مثلث زرد که کلیک میکنم یکم سرچ میکنه این گزینه رو میاره
روی گزینه check که میزنم دوباره یکمی سرچ میکنه و این ارور رو میاره
بعد وقتی سیستم رو ریستارت میکنم وصل میشه
میخوام ببینم مشکل چیه و چه جوری باید حلش کنم
درسته منم با 1 مگ الان حدود 256 سرعت دارم ولی 1 شب به بعدتا 1-2 ظهر میشه 1 مگ ! در صورتی که 512 داشتم همیشه یه جور بود و خیلی خوب بود 60 گیگ باش زدیم به بدن گفتم بذار 1 ماه 1 مگ بگیرم سوراخ کنم نت رو ! ولی الان 12 روز به اتمام مونده تنها 40 گیگ تونستم بگیرم ! تقریبا مساوی
به نظر ميرسه كه ويندوز شما 7 هست!نقل قول:
كارت لن شما به صورت Onborad هست يا USB يا PCI هست؟
چون اشكال همون اول شناسايي شبكه به مودم هست مشكل از مودم شماست.
يا درايور مودم درست نصب نشده يا يه اشكالي در اون وجود داره . خوبي 7 اينه كه اتصال رو پله به پله نشون ميده و ميشه فهميد مشكل عدم اتصال از كجاست!
نقل قول:
بله 7 هست
Onborad هستش
یعنی اگه درایورش رو پاک کنم دوباره نصب کنم درست میشه ؟
چون وقتی کانکت نمیشه سیستم رو که ریستارت میکنم مشکل حل میشه و کانکت میشه نت
آره. مشكل از مودمه . يه بار Uninstall كنيند و دوباره نصب كنين درست ميشه.
آره ایرانسلهنقل قول:
من اسفند سال پیش گرفتم
با سلاما
دوستان من سه تا سوال درباره وایمکس ایرانسل داشتم:
1- آیا مودم 100 تومنیش با کارت دانشجویی 30 تومن میدن؟
2- آیا دانلود رایگان یا نیم بها مثلا شبانه یا روزای تعطیل داره؟
3- نظرتون درباره سرویس 512 شش ماهه با حجم 24گیگ چیه؟
1- بله دوست عزیز شما تا آخر این ماه اگر درخواست بدی همچین تخفیف به شما میدن.نقل قول:
2- ایرانسل طرح رایگان شبانه یا روز تعطیل نداره.
3- در مورد سرویس پیشنهادی باید ببینید نیاز شما چی هست. اگر دانلود بالایی ندارید و فقط سرعت مهم هست براتون سرویس بدی نمی تونه باشه.
اگر دانلود بالایی دارید من توصیه می کنم جای 512 شش ماهه، سرویس 256 نامحدود 6 ماهه بگیرید.(چیزی که خودم دارم و روزانه بالای 2 گیگ دانلود میکنم)
سلام مشکل سرعت دانلود من از دیشب مثل اینکه درست شده ! دوستان دیگه هم مشکلتون حل شده یا نه ؟ از دیشب تا الان با سرعت 128 کیلوبایت بر ثانیه دارم دانلود میکنم به راحتی صفحه ها هم باز میشن . سرویسمم که 1 مگ هست منطقه تهران پارس فلکه 1
1- فقط مودم USB تخفیف دارهنقل قول:
2- نداره
3- ؟؟؟
1- تو اعياد معمولا تخفيف ميدن ولي فعلا تا آخر شهريور به دانشجوها 70 درصد تخفيف مودم usb ميدن.نقل قول:
2- قبلا داشت نميدوم الان هست يا نه . از 2 تا 6 صبح بود. كلا بود و نبودش فرقي نداره
3- خوبه اگه زياد اهل دانلود كردن نيستي 24 گيگ شش ماهه خوبه . ميشه ماهي 4 گيگ.
البته اگه تموم بشه ميتوني با بسته افزايشي 1 گيگ اضافه 6700 تومني بخري!
نقل قول:
سلام. 1مودم وایمکس مبین نت دارم میفروشمش.4ماه کار کرده. در حد آک است . مودم bm632 است. لطفا پیام بدید. از اهواز
چی شده همشهرینقل قول:
واست پ.خ دادم
سلام بچه ها ، مودم وایمکس همراه ایرانسل دارم ، میفروشمش تو تهران ... اعتباری 512 و تا 22 تیر سال آینده اعتبار داره
خواستید پیام بدید
خوش باشید