ویندوز اورجینال 100 تا 200 تومن به قیمت لپ تاپ اضافه می کنه، من خودم ترجیح می دم Dos بگیرم و یه وندوز کرک شده روش بریزم . ویندوز های کرک شده رو هم که دیگه راحت میشه اپدیت کرد.نقل قول:
ویندوز اورجینال 100 تا 200 تومن به قیمت لپ تاپ اضافه می کنه، من خودم ترجیح می دم Dos بگیرم و یه وندوز کرک شده روش بریزم . ویندوز های کرک شده رو هم که دیگه راحت میشه اپدیت کرد.نقل قول:
مدلهای لپ تاپ سریع آپدیت میشه
هر مدلی بخریم بعد از چند ماه از مد میفته
با سلام به همه دوستان :11:
بعد از تقریبا سه روز گشت و گذار تو این تاپیک ها :46:
مدل ایسوس N53SV به نظرم مدل ایده آل و شاید بهترین انتخاب تو رنج یک و نیم میلیون تومن به نظرم اومد
من کار گرافیکی و رندرهای 3D انجام میدم و عاشق گیم های گرافیکی:5: هستم
لطف کنین از دوستان هرکی گزینه مناسب تری ( که از لحاظ رم هم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه ) سراغ داره زحمت بکشه و معرفی کنه
در ضمن بلو ری هم وجودش واسم ضروری نیست جدا تهیش کنیم بهتره :13:تا یک و ششصد بیشتر نباشه هااااااا :31:
نقل قول:
دوست عزیزم :مرسی بابت همفکریت اما من این مسیر رو یک بار طی کردم : dell 1558 -> hp3052nr - > hp 3141tx -> asus x42jy ->n43jq->asus a42ja -> n43sn->asus a42jp -> asus k42jp
الان در حال حاضر در بدر k42jp ام چون هم کانفیگ فوق العاده ی داره و هم ظاهرش قشنگ تر از a42jp هست ك منتها نمی دونم از کجا پیداش کنم
اگر بتونی تو این ضمینه کمک کنی ممنون میشم + یا یه مدل دیگه ای بجز اینا پیشنهاد بدی
خیلی خیلی ممنون
با سلام
برادر من میخواد یه لپ تاپ بخره چون رشته تحصیلی معماری(نقشه کشی) هست.
و اکثر با نرم افزارهای سنگین و با ورژن های جدید این نرم افزارها کار میکنه.
مثل 3D max آخرین نسخه و گیم استادیو و........
و بیشتر با نرم افزارها هم تراز با 3D max اونم آخرین نسخه هاشون کار میکنه که یه سیستم لپ تاپخیلی قویی میخواد.بهم معرفی کنید.فقط چندتا چیز خیلی براش مهم هست.
1_ چون سرعت خیلی خیلی براش مهم هست میخواد این نرمافزارها که بالا نام بردم به راحتی روش اجرا بشه. نه اینکه نصب بشه ولی سیستم بخواد هی زور بزنه. و اعصاب خرد کن بشه.
2_چون کارش نفشه کش هست هر چی مانیتور بزرگتر باشه براش بهتر هست.(++15)
هزینه خرید یک میلیون تا یک صد (1,100,000).
(راستی یه جا رفته و بهش ASUS مدل k52 JT معرفی کردند که
مانیتور : 15.6
" CPU : CORE i7 " ________ " گرافیک : 1 گیگ " ____ " RAM : 4 G "
این لپ تاپ بدر کار ایشون با تئضیحات که بالا دادم میخوره یا نه.
با تشکر از شما اساتید عزیز لطفا" من رو راهنمایی کنید که بتونم به ایشون کمک کنم.
چون برادم از من کمک خواسته میخوام به خوبی و درست و حسابی بهش کمک کنم تا شرمندش نشم چون میخواد این پول زیاد رو هزینه کنه.
با تشکر.............
دوست عزیز شما که قصد خرید این مدل رو دارید یه نگه به این صفحه که لینکش رو گذاشتم بندازید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=482986
سلام دوست مننقل قول:
من هم مثل شما مدتی هست که دنبال یک لپ تاپ کامل و قوی تو این رنج قیمت هستم.
تا چند هفته پیش نظرم روی Hp Dv6-6090 بود که واقعاً کانفیگ خوبی داشت, اما به خاطر عدم وجود گارانتی معتبر برای محصولات Hp و ... از خریدش منصرف شدم.
حالا خوشحالم که اونو نخریدم چون تا چند وقت دیگه سری جدید Lenovo مدل Y570 به بازار میاد. چند روزی هست که در موردش تحقیق میکنم. بنظرم فوق العاده هست. ارزش صبر کردن رو داره:10:
با گارانتی سازگار ارقام توزیع میشه
هارد SSD 64gb داره که با هارد اصلی سیستم Raid شده
به کارت گرافیک Nvidia GT555m مجهز شده که از Ati 6770 hp قویتره:31:
سیستم صوتی JBL روش نصب شده:8:
و فعلاً سریعترین لپ تاپ دنیا تو این رده هست.:21: کمتر از 10 ثانیه ویندوز رو بالا میاره
سلام دوستام یه لپ تابی با قیمت 900 تا 1300 می خواستم ممنون می شم راهنمایی کنید (برا بازی ترجیحا دل یا hp باشه):20:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
قیمتش چه حدودیه؟نقل قول:
شما پاساژ ایران رو بلدید؟؟؟نقل قول:
طبقه سوم فروشگاه میلاد نور
من 2 هفته پیش دو دستگاه با کانفیگ مذکور تهیه کردم یا گارانتی سازگار
من میخوام یه لپتاپ برای خواهرم که کارهای معمولی و کمی گرافیک دو بعدی قراره باش انجام بده انتخاب کنم. الان خیلی تو باغ لپتاپ نیستم، خیلی سرچ کردم ولی چون همیشه وایو داشتم اصلا با این لپتاپهای ایسوس و اچپی و اماسآی و دل و لنوو و ...آشنایی ندارم و از اوضاع داخلیشون (!) خبر ندارم نمیتونم بین اینها مقایسه کنم.
نهایتا تا یک و سیصد میخواد باشه هر چی پایینتر بهتر. چهارده یا پونزده اینچ. اینجوری هم که میبینم اینجا همه ایسوس و اچپی پیشنهاد میکنند، اصلا مهم نیست چه برندی باشه فقط کانفیگش خوب و به نسبت جدید باشه که یه مدت زیادی براش کار کنه
بعد هم اصلا الان زمان مناسبی برای خرید لپتاپ هست؟ چیز جدیدی قراره معرفی بشه؟ این سندی بریج چیه؟ (کلن بیخبرم تا یکم برم بخونم ببینم چه خبره تو دنیا)
نقل قول:
نه راستش آدرسش رو ندارم ، زحمت ميكشين آدرس بديد؟
+ چه كانفيگي ،؟ كانفيگ k42jp?
core i7-740
4-6 gb ram ddr3
640 gb hdd
vga ati 6570 2gb ddr5
مخصوصا اين 6570 بودنشه كه تفاوت اصليش با باقيه است ، اين علاوه بر 2 گيگ بوده دي دي آر 5 هم هست
مرسي
آدرس کامل رو تو پی ام میدمنقل قول:
i7
4g ram
hdd یادم نیست
چیپست گرافیک در مدل های i3 دو گیگ هست اما در مدل های k42 مدل 6470 هست و در مدل های x42 مدل 6570 هست همه هم 1 گیگ هستند
k و x هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط سری کا یکدست قهوه ای سوخته هست و کارت 6470 اما ایکس قسمت کنار تاچ پدش به رنگ نقره ای و گرافیک 6570 هست....
نقل قول:
نه راستش آدرسش رو ندارم ، زحمت ميكشين آدرس بديد؟
+ چه كانفيگي ،؟ كانفيگ k42jp?
core i7-740
4-6 gb ram ddr3
640 gb hdd
vga ati 6570 2gb ddr5
مخصوصا اين 6570 بودنشه كه تفاوت اصليش با باقيه است ، اين علاوه بر 2 گيگ بوده دي دي آر 5 هم هست
مرسي
سلام دوستان من یه لپتاب میخواهم تا 1/5 میلیون. ضمنا میخواهم سبک باشه و البته مینی هم نمیخواهم . میخواهم تا حد امکان کانفیگش بالا باشد و وزنش حدود 1/5 کیلو باشه. یا کمتر
bioster عزيز ، كم پيدايي؟؟
در مورد k42jp -core i7 نظري ندارين؟
توي ايران هست؟
سلام دوستان
من دیگه می خواستم برم واسه خرید بین hp 6090 یا n53sn که زمزمه های ورود غول تازه لنوو رو شنیدم و دست و پام شل شد.
دوستان خبر ندارید کی وارد بازار ایزان میشه؟ قیمت حدودیش چنده؟
راستی قیمت n53sn رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم؟
منم دقیقا عین شما می خواستم 6090 بگیرم که y570 lenovo شدیدا نظرمو جلب کرد این طور که من شنیدم قراره خرداد وارد بشه و قیمتش حول و حوش y560. سایتش بالا ترین کانفیگ زده $1,349 saleنقل قول:
سلام شنیدم لب تاپی مثل دلxps l502 بلوری داره با این بلوری نمیشه dvd رایت کرد یا خوند آیا صحت داره؟ یعنی در واقع اون لب تاپ با بلوری dvd یا cd خون نداره؟واقعا همچین چیزی ممکنه؟
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
اصالتا و بدون هر گونه تعصب دل بهتره یا سونی وایو ؟ وافعا من موندم کدومو بخرم؟ دوستان برند دل مدل xps l502-a رو پیشنهاد کردند. آیا سونی وایو با همین امکانات دل چه مدلی رو میشه پیدا کرد و چه قیمتی هست ؟ ممنون
سلام دوستان ممنون میشم بهم پاسخ بدین مارو نمی بینیین منم خطمو درشت کنم شاید کسی جواب مارو داد؟
این لنوو چیه از دل بهتره میشه کمک کنید ممنون اگرسوالات بالا رو پاسخ بدین.
با سلام خدمت دوستان
یکی از اقوام گفته یه لپ تاب میخوام واسه دخترم که سقف قیمتش 1.5 باشه دوستان لطفا تو این رنج قیمت بهترین لپ تاب رو معرفی کنید.
با تشکر
درواقع مدل دل Blueray ROM داره ، یعنی قادر با خواندن دیسک های بلوری هست. اما قابلیت write روی Blueray رو ندارهنقل قول:
تمامی اپتیکل درایور ها که بلوری رو پخش می کنند دارای دو لنز هستند که یکی از این لنز ها red laser هست و برای DVD , CD کاربرد داره
در واقع تمامی کار هایی که شما با یک DVDRW می تونید انجام بدین رو Blueray ROM Driver ها انجام میدن
پس شما هم میتونید دیسک های DVD را ضبط و پخش کنید و هم دیسک های بلوری را پخش کنید
با فونت کوچیک هم تایپ کنید تا انجمن نظم داشته باشه.
در کل سونی از نظر کیفیتی از دل بالاتر هست اما هنوز سری جدید سونی واراد بازار ایران نشده و این مدل دل بهتر هست
اما به شما از سری جدید HP مثل 6090 یا 6080 پیشنهاد میکنم
سلام دوستان.
من یه لب تاب تو قیمت 1 تومن میخواستم.
نمیخوام با هاش کار گرافیکی کنم. فقط کار های ساده.
میشه یه مدل معرفی کنید؟
دوستان تفاوت اصلی سری z با y در لپ تاپهای لنوو مدل ideapad چی هست؟
برای کارهای فتوشاپ و ادیت عکس کدوم مدل مناسبتر هست z560 , z460 یا سریهای Y ?
bioster جان و دیگر دوستان
به نظرتون من صبر کنم واسه y570 یا برم 6090 رو بخرم؟
با هم خیلی فرق دارند؟کدوم سر تره؟
فکر میکنید قیمت حدودیy570 چند باشه حدودا و کی بیاد؟
با سلام
برادر من میخواد یه لپ تاپ بخره چون رشته تحصیلی معماری(نقشه کشی) هست.
و اکثر با نرم افزارهای سنگین و با ورژن های جدید این نرم افزارها کار میکنه.
مثل 3D max آخرین نسخه و گیم استادیو و........
و بیشتر با نرم افزارها هم تراز با 3D max اونم آخرین نسخه هاشون کار میکنه که یه سیستم لپ تاپخیلی قویی میخواد.بهم معرفی کنید.فقط چندتا چیز خیلی براش مهم هست.
1_ چون سرعت خیلی خیلی براش مهم هست میخواد این نرمافزارها که بالا نام بردم به راحتی روش اجرا بشه. نه اینکه نصب بشه ولی سیستم بخواد هی زور بزنه. و اعصاب خرد کن بشه.
2_چون کارش نفشه کش هست هر چی مانیتور بزرگتر باشه براش بهتر هست.(++15)
هزینه خرید یک میلیون تا یک صد (1,100,000).
(راستی یه جا رفته و بهش ASUS مدل k52 JT معرفی کردند که
مانیتور : 15.6
" CPU : CORE i7 " ________ " گرافیک : 1 گیگ " ____ " RAM : 4 G "
این لپ تاپ بدر کار ایشون با تئضیحات که بالا دادم میخوره یا نه.
با تشکر از شما اساتید عزیز لطفا" من رو راهنمایی کنید که بتونم به ایشون کمک کنم.
چون برادم از من کمک خواسته میخوام به خوبی و درست و حسابی بهش کمک کنم تا شرمندش نشم چون میخواد این پول زیاد رو هزینه کنه.
با تشکر.............
نقل قول:
اومدنش با خداست.
باز هم میگم که اگر واقعا منتظر هستید باید با سازگار تماس بگیرید چون تنها وارد کننده ی رسمی هست.
اگر Y570 FULLHD باشه می ارزه و در غیر اینصورت نمی ارزه
کمی بیشتر باید هزینه کرد !نقل قول:
نظر من روی Acer Aspire 5750G هست که توسط سازگار با قیمت 1150 عرضه میشه
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
نقل قول:
من مدل DV6 3300se رو به شما پیشنهاد میکنم
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5046285-5062438.html
سلام biostar عزیزنقل قول:
منم لپ تاپ نخریدم تا y570 بیاد و تا اونجایی که من میدونم full HD نیست می خواستم دلیلتونو بدونم که چرا نمی ارزه؟ چون نمیخوام بی خودی واسه چیزی که نمی ارزه صبر کنم
با تشکر
سلام
من یه لپ تاپ می خوام برای کارهای گرافیکی- ساخت فیلم- فیلم دیدن-بازیهای 3بعدی-خلاصه کارهای سنگین.
علاوه بر همه ی این امکانات خوش دست و شیک هم باشه.
اول ازهمه این که بهترین مارک درحال حاضر چیه؟
یه سری میگن سونی یه سری میگن سونی دیگه خوب نیست و دل خوبه.
اها حافظه اش هم خیلی زیاد باشه... بلوتوث داشته باشه... خلاصه همه چی داشته باشه. + کیف ضد ضربه.
اصلا تو این تاپیک بین1 میلیون تا1/5 میلیون میتونم همچین چیزی پیدا کنم یا برم سراغ تاپیک 1/5 تا2میلیون؟
هرکی بلده لطفا راهنمایی کنه... ممنون
سلام
آیا لپتاپ ASUS - N53Sv با کانفیگ زیر که در بازار هستند، ورژن جدیده یا از ورژنهای قدیمی که مشکل چیپست داشتند؟ از کجا باید تشخیص بدیم؟
ممنون
ASUS - N53Sv
cpu: i7 2630Qm
ram: 4 g
hard:500 g
vga: 540
کی گفته دل خوبه!!!!؟نقل قول:
سونی همیشه خوب بوده و با یکم افزایش بودجه میشه یه مدل توپ خرید که همه چی داشته باشه
اگه بودجه براتون مهم نیست شک نکنی
اپل
سونی
ام اس آی
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
شما قبل از خرید سریال نامبر رو توی سایت ایسوز چک کنیدنقل قول:
ولی به نظر نمیاد چون سیپیوش سکندجنریشن! هست
من اول نظرم رو سونی بود چون به ظاهرش هم اهمیت میدم :8:نقل قول:
ولی از چندنفر که یکیشون استاد کامپیوتر بود هم پرسیدم گفتن دل خوبه سونی دیگه الان خوب نیست و تقلبی شده خلاصه مجبورم کردن دنبال دل بگردم حتی مدلهای5010 ,5011 دل رو بهم پیشنهاد کردند :5:
ازاونجاییکه به شک افتادم و2راهی نمیدونم کدوم به کارم میاد...
میشه خودتون همراه با توضیح و عکس از همه سرترشو بهم معرفی کنین؟ :11:
من باز هم سر میزنم... فعلا :46:
بنده 4 سال DELL داشتم حرف نداشت هنوز که هنوزه به خوبی کار میکنه ولی الان نیاز داشتم به لپ تاپ بهتر، بعد از کلی جستجو و تحقیق تصمیم گرفتم DELL 5110 بگیرم با این مشخصات:
ram: 6 g
hard:560 g
vga: GT525m
کانفیگش که در حد بالاترین لپ تاپ های موجود در بازاره و الان تو بازار قیمت 1100 هست که نسبت به سایر برند ها با این کانفیگ قیمتش خیلی خیلی عالیه. الان دو سه هفته ای هست دارمش هیچ مشکلی نداشته. عیبی که بتونم روش بذارم اینه که رنگش مشکی هست و اثر چربی انگشت روش می مونه که به نظر من مسئله مهمی نیست.
به همه دوستانی که تو این رنج قیمت قصد خرید دارن این مدل رو پیشنهاد میدم، سی پی یو که در حد عالیه، کارت گرافیکش هم جوابگوی جدیدترین بازی های حال حاضر هست با بالاترین کیفیت. یه مزیت دیگه ش هم اینه که سیستم عاملش داسه و شما بابت ویندوز پولتون رو هدر نمیدید.
سلام
آیا لپتاپ ASUS - N53Sv با کانفیگ زیر که در بازار هستند، ورژن جدیده یا از ورژنهای قدیمی که مشکل چیپست داشتند؟ از کجا باید تشخیص بدیم؟
ممنون
ASUS - N53Sv
ram: 4 g
hard:500 g
vga: 540
????????????نقل قول:
سلامنقل قول:
این مدل جدید ها مشکلی ندارن به شرطی که بری از نمایندگی بخری و برچسب اصلاح شده روی جعبه لپ تاپ باشه
استاد کامپیوتر رو بنداز بیرون!نقل قول:
در مورد دل باید بگم کهنه کار بازاره اما خیلی مشکلات داره
در مورد تقلبی بودن که اگه منظورشون چینی بودن هست که الان همه چینی هستند
شما خودت یه سونی رو بذار کنار یه دل 5010
بعد رو دوتاشون یک فیلم با کیفیت پخش کن
اگه دیگه سراغ دل رفتی!
سونی وایو اصلا یه چیز دیگست
فقط نکتش اینه که یکم سوسوله و باید مراعاتش کنی
ولی اگه نظر من رو می خوای دل پیشنهاد نمیدم
بهتره از جناب
Biostar
هم راهنمایی بخواهید
ایشون هم واردند و هم با تجربه(میتونید براشون پیام خصوصی بفرسید)
با سلام وخسته نباشید
دوستان خواستم منو راهنمایی کنید بهترین لپتابی که میشه با بودجه 1.5 خرید چه مدلیه؟
سلام داداشی^^نقل قول:
اوکی ممنون که روشنم کردی :27: الان بهشون خصوصی میدم :11:
سلام...نقل قول:
سلام
این مدل جدید ها مشکلی ندارن به شرطی که بری از نمایندگی بخری و برچسب اصلاح شده روی جعبه لپ تاپ باشه
ببخشید من از سازگار گرفتم.
میشه بگید قبلا چه مشکلی دارت همین مدل رو دارما قبلا می خوام بدونم مشکلش چی بود؟!
شما برای چه کاری میخوای لپ تاپ بخری گرافیک برات مهمه یا نهنقل قول: