ايميل بزن بهشون. منم زدم. بينم فردا جواب ميدن.
Printable View
ايميل بزن بهشون. منم زدم. بينم فردا جواب ميدن.
دوستان من امروز 256 نامحدود گرفتم سرعتم به 120 هم مي رسه
ميخواستم بدونم امروز كه روز اولمه اينجوريه يا بعدا كمش ميكنن؟
کدام را گرفتیم؟نقل قول:
- (256) - اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (139000 ريال + آبونمان)
- (256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا ) (219000 ريال + آبونمان)
- (256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) (339000 ريال + آبونمان)
نامحدود شركت 20نتنقل قول:
سرعت دانلود چنده؟سرویس 512 نامحدود سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
512 اطلاع ندارم ولي 256 از 32 تا 100 و خورده اي نوسان داره متوسطش 70-80 هستنقل قول:
بله من تماس گرفتم گفتن آسیاتک دانلود رایگان شبانه رو سرعت رو به نصف کاهش داده الان 512 شبانه بین 40 تا 50 بیشتر نمیده.
نقل قول:
اره از همه نصف شده تماس هم گرفتم گفتن بهم 512 بگیری باید 40 تا 50 باشه بیشتر ما نمیدیم ساعتهای رایگان رو میدونستم یکساله تمدید نکرده بودم.
منم همین اشتباهو کردم نمیدونستم که اینقدر بیصاحاب هست و هر کاری بخوان میکنننقل قول:
راستی دیگه چه شرکتایی رو فیبر نوری خدمات میدن ؟
اسیاتک سرعتش تو روز هم فاجعه شده
پینگ هم افتضاح ...
اشتباه کردم یک سال تمدید کردم
tapatalk
نه دادش کم شدنی در کار نیست من دیشب با دانلود منیجز متوسطم رو 90 بود اگر دانلود زیاد داری یکماهه 90 گیگ می تونی بگیری آدم وقتی نا محدود می گیره و سرعتش می بینه چقدر پشیمون پول برا حجم داده این مدتها تلافی کنید آقا تلافینقل قول:
درود
دوستان DNS مربوط به ISP شاتل چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام یعنی نامحدود 20 نت سرعتش به 90 کیلو میرسه؟نقل قول:
بلکه بیشتر! من با تورنت می گم دوستان گویا در بالا اشاره کردن 120 هم داشتن حالا خیلی هم تبلیغ نکنید خبر می شن سرعت رو محدود می کنن:|نقل قول:
با این وضعی که آسیاتک درست کرده همون بیست نت بهتره بگیریم.
سلام.من دیشب نامحدود 128 برنزی آسیاتک گرفتم 13 تومن.سرعت دانلودش هم صبح بالای 220 بود الان که کم شده بازم بالاتر از 100 هست.
کسی شیراز آسیاتک مشکل سرعت داره ؟ من سرعت روزانه ام حداکثر 60 هست - سرویسم محدود هست
باز دوباره یاهو مسنجر قطع شد و کانکت نمیشه
تسلیت عرض میکنم به شاتل خوش آمدیدنقل قول:
تا چند سال پیش که اینها بود
85.15.1.10
85.15.1.12
خیلی عجیبه !! الان نامحدود دارم... توی سایت باز کردن میلنگه ولی سرعت دانلود مشکلی نداره اصلا..........
من 10 روزه 2m گرفتم دو سه روز اول خوب بودنقل قول:
الان چند روزه سرعت دانلود حداکثر 50 یا 60 هست
شبانه هم افتضاح
شبانتون چه سرعتيه دوست عريز؟نقل قول:
لطفا دوستانی که از بیست نت نامحدود دارن سرعت دانلود رو اعلام کنند . ممنون
من هم آسایتک 2 مگ دارم ولی سرعت شبانم خوبه هرچند روزانه من اصلا دانلود نمی کنم که مطلع باشم سرعت چقدر هست ولی احساس می کنم پینگ بالا است و سایت ها کند شدند اما شب ها مشکلینقل قول:
ندارم و به روال گذشته هست ! سرعت هم بستگی مسقیم به سروری که شما از اون دانلود می کنید داره برای مثال اگه سرور سرعت خوبی داشته باشه تا 400 هم می رسه و اگه نه تا 60 یا 70
هرچند همان 60 یا 70 هم راه حل داره و اگه شما 4 تا لینک هم زمان بگذارید همه با سرعت 60 مثلا دانلود می شوند و معادل 240 اینها سرعت می رسه ! دیشب بهترین سرعت ممکن را من داشتم از زمان خرید و اون هم
به 460 رسیده بود اما باز نمیشه که پیش بینی کرد هرکسی که سرویس خواست بگیره چنین سرعتی داشته باشه من خاطرم هست دوستم از همین آسیاتک 512 داشت شبانش 10 تا 20 بود و من هم آن زمان 128
داشتم شبانم 40 تا 60 بود
من به علت کیفیت پایین آسیاتک چه در پشتیبانی چه در سرعت قصد رفتن داشتم اما سرویس 2 مگ با ماهی 5 گیگ رو گفتم برای یک ماه بگیرم و بعد به بیسنت کوچ کنم که الان 8 تا 7ماهه ماندگار شدم
ولی خدا نکنه کار به پشتیبانی برسه که اینفدر بی مسولیت و بی نظم هستند که عصبی شدن حتمیه :n13:
- (1544) - اينترنت 1544 کيلو بيت حجمي 5 گيگ در سال (482450 ريال + آبونمان) برای همه اس اومده و فعال شده؟
بچه ها به نظرتون 20نت با سرفه تره یا اسیاتک؟??
داداش نیا طرف اسیاتک که اوضاعش خرابهنقل قول:
tapatalk
.................نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه.
5 گیگ در سال!!! کی میتونه با 5 گیگ در سال اینترنت داشته باشه مگر گیگی اضافی بخره که بازم همون قیمت در میاد شاید حتی گرونتر.نقل قول:
من که 10 گیگ در ماه مصرف دارم:n02:نقل قول:
خدا لعنت کنه کل آسیاتک رو:n28:
سرعت دانلود من الان با طرح 12 برنزی حامی آسیاتک بالای 200 هست و تا 340 هم میرسه.
دمشون گرم با این طرح نا محدود من دیروز 3 گیگ دانلود کردم توی کمترین زمان که عصر بود سرعت دانلودش 120 بود ما بقیه زمان هم بین 180 تا 240.الان که ساعت 5 صبح هست بالای 300 هم میرسه
صد هزار مرتبه. ايكاش يك ساله تمديد نكرده بودم. لعنت به هر چي كلاهبردار دزده.نقل قول:
شما شیراز زندگی میکنید یا یکی از شهرهای دیگه استان فارس ؟نقل قول:
حق ماهایی که یک ساله تمدید کردیم از دست رفت ما چمیدونستیم اینکارو میکنن وگرنه طرح نامحدود مخریدیم سرعتمون خوب باشه.نقل قول:
سلام بر دوستان گل.......دوستان خدمات آسیاتک در مرکز دستغیب ( معالی آباد ) شیراز چطور هست؟؟؟
اگر بخوام نامحدود بگیرم حساب کتاب سرعت و ترافیکش چطوریه؟؟؟
نظر خودم رو 512 نامحدود هست....اگر ممکنه بگید این سه مدل نامحدود هر کدام چه مزایای و معایبی دارند؟؟؟؟؟
الان همیارنت دارم و اط سرعتش راضیم ولی ترافیکم زود دود میشه.....دارم ماهی 30 تومن خرج اینترنت محدود ماهی 3 گیگ میکنم....اگر قرار باشه ماهی 30 خرج کنم همون نامحدود برام به صرفه تره...
راستی تفاوت چالاک نامحدود بیکران طلایی ( 256 ) با چلچله نامحدود بیکران نقره ای ( 512 ) در چیه؟؟؟.......چرا 256 طلایی با 512 نقره ای یک قیمت هستند؟؟؟؟
آیا آسیاتک در صورت دانلود زیاد محدود میکنه سرعت رو....سرعت دانلود و چطوره؟؟؟؟؟پینگ اصلا برام مهم نیست چون اصلا اهل بازی نیستم.....فقط دانلود و پیج باز کردن
ممنون
راستی پیشاپیش عید همتون مبارک:n16::n16::n16::n16::n16::n16:
من نمیدونم اون دوستمون چطوری میگن سرعت خوبه من و چند نفر از دوستام که اسیاتک داریم با طرحهای جدید سرعت بسیار کاهش داشته شباهم دانلود رایگانش بین 30 تا 50 بیشتر نیستنقل قول:
در ضمن طرح 512 نامحدود جدیدش هم الان دوستم 45 تا 50 سرعت دانلودشه.
یعنب سرویس های نامحدودش هم به درد نمیخوره؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستم 512 نامحدود گرفته همین امروز رفتم اونجا با دانلود منیجر بین 45 تا 50 بود دانلودش ولی خودم که 5 گیگ در ماه رو خریدم سرعت بین 150 تا 200 هست اما وقتی بره روی ساعات رایگانش دانلود میشه 30 تا 40
بعد از حدود 1 ماه دانلود شبانه نداشتن امشب زدیم دانلود ویندوز اکس پی 2013 ... سرعت دانلود خوب بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]