با سلام به همه دوستان
من علیرضا هستم
ممنون میشم اگر کارت تخفیف را به من بدهید
من در تهران هستم
Printable View
با سلام به همه دوستان
من علیرضا هستم
ممنون میشم اگر کارت تخفیف را به من بدهید
من در تهران هستم
دوستان اين مشكل نشون دادن ترافيكي مصرفي كي حل ميشه؟
الان که دیگه مشکلی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که اومده بود سرویسم رو نصب کنه یدونه داشت ولی نمی دونم این کاری که میخوای می کنه یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پنل که چک میکنی در چه مرحله ای هست؟؟! خودشون نگفتن بهت چقدر طول میکشه؟ معمولا حداکثر 2 هفته طول میکشه. ولی برای بعضیا بیشتر هم میشه، به مرکز مخابراتی بستگی داره.نقل قول:
نوشته 76 درصد پیشرفت الان 7 روزه منتظر رانژه شدنمنقل قول:
خوشبختانه شاتل برای مرکز دیالمه شروع به دادن سرویس کرد
می خوام مودم dlink بخرم
شاتل با این مودم مشکلی نداره؟
خودشون میگن که با دیلینک کار نمیکنن شما خیال خودتو راحت کن یه Asus Am602 بخر همه شرکتها هم ساپورت میکنن....نقل قول:
خوب پس این مرحله مربوط به مخابرات هست. یه کم باید صبور باشید، به قول خود شاتل: تامل بفرمایید!:31:نقل قول:
کاملا موافق و پایه ام!!! از وقتی مگا رو خیلتر کردن موندم با دانلود شبانه چه کنم!:13:نقل قول:
راستی کسی جواب منو نداد در مورد استفاده از خیلتر شکن برای دانلود! حداقل بگید چطور میشه لینکا رو مستقیم کرد؟!
با تشکر از شما ehsan old
چشم حتما تماس میگیرم
باید یه جوری آدم رو اذیت کنن. مرض دارن:21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شما چرا به جاي استفاده از اكانت رپيدشير يا مگاشير و ... از سايت هاي مولتي اكانت استفاده نميكنيد؟
اگر حجم دانلودتون از اينترنت كم باشه، شك نكنيد كه بهترين سايت ها همين مولتي اكانت ها هستند كه محدوديت زماني هم ندارند.
آقا اين نامه از مدير گروه دردسرش چقدره؟
گير ميدن يا امضا ميكنن؟
من ميخوام بدم امضا كنه 512 بگيرم.
من اینجا گفتم بیاید همه ایمیل و زنگ بزنیم اعتراض کنیم کسی پایه نبودنقل قول:
من یه نرم افزار فیل شکن گذاشتم اما فک کنم چون بیش از 10 بار دان شد دیگه نمیشه
اسمشultra surf9.5 بگرد تو نت پیدا میکنی
البته یه چند روزی راحت باهاش کار میکردما اما الان نمیدونم چی شده دیگه لینکهای مگا رو دان نمیکنه
من خودم میدم رپید باز مستقیم شه
نقل قول:
گيري نداره كه
اگر خيلي طرف بخواد مته به خشخاش بذاره، شما بگو چند تا user از يه خط اينترنت همه با هم ميخواين همزمان استفاده كنيد و مجبوريد سرعت بالا بگيريد كه كم نياد.
معمولا گیر میدن و زیر بار امضا کردنش نمیرن. ولی شما تلاش خودت رو بکن.نقل قول:
دوستان غیر از مودم ایسوس چی خوبه
دوستان امروز از طرف شاتل اومدن که ADSL ما رو وصل کنن.
همین که طرف اومد تو خونه گفت که مخابرات شما امروز خرابه و Date نمیده.گفت باید اعلام خرابی بکنبم ببینیم چی میشه.
مخابرات ما خرازی اصفهان هست.
کسی میدونه درست میشه یا نه؟یعنی چش شده؟
مودم خوب که زیاد داریمنقل قول:
1- D-link که شاتل میگه ساپورت نمیکنیم
2- Billion که خود شاتل میفروشه و خود منم دارم و تا حالا مشکلی نداشته
3- Linksys
tplink هم تو مودم های ارزون قیمت خوبه
.
.
چه ضد حالی که نصاب تو خونه هم بیاد ولی adsl وصل نشه!نقل قول:
البته این شاتل اصفهان تو برنامه ریزی برای فرستادن نصاب یکمی ضعیف عمل میکنه
یعنی نمیدونستن که تو مرکز شما امروز data نمیده که نصاب اومده و بعد فهمیده!!!
چرا بابا.نقل قول:
یعنی نمیدونستن که تو مرکز شما امروز data نمیده که نصاب اومده و بعد فهمیده!!!
بیچاره نصابه میدونست.همین که اومد تو خونه گفت خرابه ولی من بازم اومدم که این جا رو هم چک کنم.
حالا کسی نمیدونه چقدر طول میکشه تا درست بشه؟
آقا adsl من هر چند دقیقه سند ریسیو قطع میشه ولی دیسکانکت نمیشه باید مودم رو خاموش روشن کنم دانلود رو resume کنم
پشتیبانی هم 1 ساعتی بحث کردم ولی نفهمید مشکل چیه شما براتون این مشکل پیش نیومده ؟!!!
راستی بر و بچ اگه حال دهنده فیلشکن خواستید ندا بدید نرم افزار دارم کره رد میکنه
فريم وير مودم رو آپديت كرديد تاحالا؟نقل قول:
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و متاسفانه اگر شب بالاسر مودم نباشی موقعی که قطع میشه دیگه دانلود تعطیل میشه ... با پشتیبانی هم چت کردم ولی خودشون رو به اون راه زدند ...نقل قول:
یکی دیگه از دوستان هم این مشکل رو داشت و چند صفحه ی قبل آپدیت مودم رو گذاشته ولی من مشکلم حتی با آپدیت هم همچنان باقیست:41: ولی خیلی کمه ! شبی یکبار قطع میشه ولی همون یکبار هم اگر بالاسر مودم نباشی دانلود تعطیل میشه:41:الان مودم رو بریج کانفیگ کردم تا ببینم چی میشه:13:
من دان کردم خیلی با حال بودنقل قول:
دوستان اگه میخاند بذارم رو راپید...
واسم پ خ کن.نقل قول:
مرسی!
منم همين مشكل رو داشتم، از سايت شاتل درايور رو گرفتم و آپديت كردم، از اون موقع تا حالا تقريبا قطعي نداشتم،نقل قول:
راستي اون قالب كَره رو هم زحمتشو بكشي ممنون ميشيم :)
سلامنقل قول:
همین جا شکرش باقیه که قطعیت کم شده
من از ultra surf 9.5 استفاده میکنم حالا شما بفرست ببینم چطوریهنقل قول:
میشه لینک صفحه ای که از اونجا دانلود کردی رو بزارینقل قول:
:11:
این آپدیت به جز قطعی فایده دیگه ای هم داره؟؟نقل قول:
پارسا جان باهاش از مگا آپلود تو این چند روز دان کردی؟نقل قول:
واسه من دیگه جواب نمیده
سلام ...
راستش من الان هر شب دانلود دارم و تازه مودم رو هم اپدیت نکردم ولی اصلا به این مشکل بر نمی خورم ...
واسه مگا نه ولی یه مدت که که راپید خیلتر شده بود واسه اون استفاده میکردم ...نقل قول:
امروز فردا یه تست میزنی لینک مگاآپلود رونقل قول:
تا مرحله دان برو
منظورم اینه که ببینی شروع به دان میشه
مرسییییییییییی
کاش یه لینک از مگا میدادی...نقل قول:
مشکل من که با آپدیت و نقل مکان از IDM به IDA کاملا رفع شدهنقل قول:
بفرمانقل قول:
لینک زیرنویس انگلیسی سریال پریزون برک
حجمش خیلی کمه
کد:http://www.megaupload.com/?d=64HYXI36
:40:ساعت 2 خورده ای :40:سرعت عالی:40:
به وقت شاتل:21: