سلام
من ميخوام يه مودم وايرلس بخرم، تعداد پرت لنش هم زياد مهم نيست. نميدونم از چه ماركي باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنين.
Printable View
سلام
من ميخوام يه مودم وايرلس بخرم، تعداد پرت لنش هم زياد مهم نيست. نميدونم از چه ماركي باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنين.
فقط tp-link w8910g
سلام بچه ها من چون قسمتی برای اینترنت وایرلس پیدا نکردم مجبورم سوالم را اینجا بپرسم امیدوارم کمکم کنید من میخواهم اینترنت وایرلس بگیرم ولی تا جایی که من میدونم انتن وایرلس بیش از یک سیستم را ساپورت نمیکنه حال من مبخواهم این اینترنت را مثل کاری که مودم ای دی اس ال میکنه بین کامپیوتر و لپتاپ و تلویزیون هم بصورت وایرلس و هم بصورت با سیم شیر کنم کار منو چه دستگاهی را میاندازه که هم وایرلس باشه هم پورت لن داشته باسه قیمتش هم چقدره؟ با تشکر
سلام من مودم usb wiliess مدل d-link DWA-110 گرفتم الان میخوام راش بندازم نمیتونم البته اینو بگم دو نکته اصلی اینکه من اینترنیت دارم میخوام تبدیلش کنم به وایلس با همین تا با گوشیم بتونم وارد اینترنت بشم ویندوزم هم 7 هست البته xp رو هم میتونم گیر بیاروم فقط یکی باشه کمک کنه من قیلا این کار انجام دادم ولی ویندوزو عوض کردم دیگه یادم رفت هر کاری کردم نشد :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا هر کسی میتونه بهم کمک کنه .واقعا بدجوری کارم گیر کرده .
یعنی نخرم میکرونت را ؟نقل قول:
تو این قیمت چی بهتر ه
آقا جمع بندی نهایی واسه من:
میشه این سه تارو از نظر فنی و از نظر قیمت و کیفیت و امکانات مقایسه کنین؟
Linksys wag320n
Netgear dgn 3500
Billion 7800n
و اگر هم اون سه تا بالایی نبود:
Asus 11n
Asus 13u
یا اینکه اگرم پیشنهاد خرید مودم ADSL جدا و روتر وایرلس Gigabit - N serie (300 mbps) دارید چه ترکیبی رو پیشنهاد میکنین. ممنون
سلام
میشه آنتن مودم tp link 8901 رو عوض کرد و یه آنتن قوی تر روی اون نصب کرد تا بردش بیشتر بشه؟؟؟
سلام من می خوام یه مودم معمولی برای adsl (مخابرات اصفهان) بخرم چی پیشنهاد میکنید با چه قیمتی؟
فرق مودمهایی که به کارت شبکه وصل میشه با مودم usb را هم بگید؟
با تشکر.
دوستان من مودمم به روتر وایرلس USRbitic وصله و همین که ویندوز بالا میاد ، کانکت میشه .میخواستم بدونم اگه کسی با یه لب تاپ دیگه بخواد از اکانت وایرلس من استفاده کنه،می تونه؟(مخصوصا که این روزا حجم اکانتم سریع داره کم میشه و من خیلی به این قضیه مشکوکم.)من روتر رو چک کردم،تو قسمت security یه قسمتی هست pass phrase ، تو این قسمت پسوورد اکانتم ست شده.به نظرتون این کافیه؟یا بازم میشه توش نفوذ کرد؟
جالب این تاپیک همه برای خودشون دردودل میکنن و کسی جواب سوال کننده ها را نمیده... شده دفترچه خاطرات
اینطورا هم نیس دوست عزیز،من خودم از این تاپیک خیلی استفاده کردم .الان خوب وقت امتحاناته،سوالای این تاپیک هم هر کدومش یه تجربه متفاوته،برا پیدا کردن پاسخشون باید وقت گذاشت.در ضمن اینجا سوالا هم از همه جا بیشتره(8000 تا پست ... !)نقل قول:
من یه مودم kasda دارم درایوش تو win7 64 bit نصب نمیشه اگه میشه لطف کنید بزرگواری کنید یه راهنمایی بکنید ممنون میشم(kasda318EUI):41:
آقا من ميتونم يه اسپليتر جداگونه تهيه كنم وصل كنم به تلفن؟
آخه تلفن ما تو هاله، كامپيوترم تو اتاقه به خاطر همين تلفنو نميتونم به اسپليتر مودم وصل كنم
بله میشه .نقل قول:
اصلا اسپلیتر برای تلفنه و خود مودم را میشه مستقیم به خط تلفن وصل کرد .
آره، میشه.نقل قول:
اسپلیتر قیمت زیادی هم نداره. اصلا واسه چی به مودمت اسپلیتر زدی؟ مودم رو مستقیم بزن به پریز تلفن و اسپلیتر رو بزن به تلفن. اگه تعداد دستگاه تلفن خونتون بیشتر از یکیه واسه هر کدوم یه اسپلیتر تهیه کن.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
اختیار داری جناب. من خودم جواب سوالاتی که در مورد مودم داشتم رو از این تاپیک به دست آوردم.نقل قول:
من می خوام یه روتر بی سیم Linksys wrt320 n بگیرم ؟
از کجا بفهمم تقلبی نیست ؟
از اون حرفها زدی ها خوب گارانتی اصلی که جنس تقلبی نمیده که فردا واسش مشکل پیش بیاد. شما گارانتی ساخت سیستم بگیر جنست اصل چین میشه. این حرف رو می زنند چون خودشون جنس رو ندارند. چند قیمت گرفتی؟نقل قول:
WRT610N رو فکر کنم 205 .
مجتبی و هشت بهشت عزیز ممنونم که راهنماییم کردید اگه این یه مشکلمو هم حل کنید واقعا مدینتون میشم!
من هر وقت کامپیوترو روشن میکنم تعلامت ضربدر از رو اون دو تا کامپیوتر برداشته میشه ولی نمیره اینترنت یعنی اکپلورر هیچی نمیاره و مینویسه can not find server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باید با یه کانکشتی که میسازم و یوز پسورد میزنم مثل دیالاپ وصل شم اینترنت راهی هست که با اون وقتی کامپیوترو روشن میکنم مستقیم خودش وصل شه اینترنت؟
وقتی آی پیه 192.168.1.1 رو آدرس بار میزم هیچ صفحه ای رو نمیاره:41:
wrt 320 می گن 120 اینا هست //نقل قول:
بچه ها کسی اگر بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
سلام
ایا تلفن انالوگ روی adsl جواب میدهد؟
نقل قول:
2 راه داری:
1- از طریق پورت LAN مودم رو وصل کنی .
2- جدیدترین درایور مودم رو از سایتش دانلود و نصب کنی.:20:
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
نقل قول:
منظورتون از تلفن آنالوگ چیه؟ منظور شما گوشی تلفن های پالسی هست؟ اگر منظور این هست جواب که می ده منتها چون سوکت نمی خوره باید دستگاه اسپلیتر رو فقط به مودم متصل کنید تا نویز نده.
مشکل اینجاست که اصلا درایوش هیچجا نیست این مودم خیلی آشغاله:41:نقل قول:
اگه میشه لینک دانلود رو بدین
من هم سرچ کردم چیزی پیدا نشد حتی سایت سازندش هم درایوری نذاشته. گویا فقط این سیستم عامل ها رو ساپورت می کنه :
Operation System Support
Windows 98 / 98 SE, 2000, ME, XP, NT
Macintosh
Linux
یعنی حتی ویستا هم ساپورت نمی کنه. :13:
پس با این اوصاف 3 راه باقی می مونه:
1- اتصال با پورت LAN
2- نصب سیستم عامل لینوکس یا مکینتاش :31: یا سیستم عامل ویندوز ( XP به پایین) :13:
2- خرید مودم جدید ( من بهت TP Link TD 8811 رو پیشنهاد می کنم 21 تومن / پورت LAN + پورت USB + قابلیت پشتیبانی ADSL 2 و دارای Router )
یه راه دیگه هم الان یادگرفتم استفاده از برنامه Microsoft Windows Virtual PC Windows XP Mode For Windows 7 که متعلق به شرکت مایکروسافته.
با سلام ، آیا مودم تاثیری بر سرعت اینترنت داره ؟
منظورم همون تلفن پالسی است.نقل قول:
من فاصله بین کامپیوتر و تلفنم زیاده پس اگه یه اسپلیتر فقط به مودم وصل کنم مشکلی نداره؟
اگه اون تلفن روی کیفیت تاثیر می ذاره یه تلفن جدید بخرم؟
سلام به دوستان عزیز !!!
میخوام روی مودم ZyXel P-660RU-T1 v2 یه سری از پورت ها رو Forward کنم ... ای پی من که دینامیک هستش ولی به هر حال حاضرم هروقت ip تغییر کردم پورت ها رو دوباره فوروارد کنم ولی مشکل اصلی من اینه که در تنظیمات Port Forwarding قسمتی که از ما ip میخواد ( Server IP ) ... باید من IP اتصال کامپیوتر به روتر رو بنویسم یا External IP ? ...
جواب سوال منو ندادین !!!
نقل قول:
وقتی نویز ایجاد می شه کیفیت صدا گوشی تلفن به شدت کاهش پیدا می کنه اصلا فاصله بین کامپیوتر و تلفن روی نویز خط هیچ تاثیری نداره علت ایجاد نویز مربوط به کارکرد مودم ADSL هست کار اسپلیتر جدا کردن داده های صوت و دیتا از هم هست.
لازم نیست تلفن جدید بخرین قاعدتا باید با اتصال مودم به اسپلیتر مشکلی نداشته باشین.
نقل قول:
IP اتصال به کامپیوتر
همه پورت ها رو Forward نکن. فقط اون پورتی رو که لازم داری تو هر 4 قسمت Start و End عیناً وارد کن
در ضمن کاری به IP داینامیک نداره. اون قسمت IP کامپیوتر مد نظرش هست که میتونه همیشه ثابت باشه
سلام
ما تو خونمون 2تا رایانه (!) داریم. و یدونه مودم TP Link TD 8811 .
من اگه یه مودم دیگه بخرم امکانش هست هم زمان دو تا کامپیوتر تو اینترنت بریم؟
من همین مودم دارم این دارای Router یعنی چی؟نقل قول:
خرید مودم جدید ( من بهت TP Link TD 8811 رو پیشنهاد می کنم 21 تومن / پورت LAN + پورت USB + قابلیت پشتیبانی ADSL 2 و دارای Router )
با همون یه مودم هم میشه به 2 تا کامپیوتر متصل کرد چون 2 پورت داره.
" مسير ياب (ROUTER): مسير ياب از دو يا چند پورت براي ورود و خروج اطلاعات تشكيل شده است در واقع كنترل ترافيك در اينترنت به عهده آنها مي باشد. مسيرياب را مي توان مرتب كننده ي هوشمند بسته ها ناميد . همان طور كه از نامش پيدا است ، بهترين مسير را براي فرستادن قطعات به مقصد انتخاب مي كند و چك مي كند تا ببيند آيا بسته ها به مقصد رسيده اند يا نه. بر اساس مقصد داده ها ، بسته ها از يك مسير ياب ديگر از طريق بهترين راه فرستاده مي شوند . اين موضوع باعث مي شود تا به عنوان يك وسيله ي قدرت مند در شبكه هاي پيچيده مثل اينترنت استفاده شود در واقع مي توان اينترنت را به عنوان شبكه اي از مسير ياب ها توصيف كرد. انواع مسير ياب ها با جداول و پروتكل هاي مختلفي كار مي كنند اما حداقل اين كه هر مسير ياب در اينترنت بايد با پروتكل TCP/IP كار كند."
واسه رایانه رو نمی دونم ولی اگر دو تا کامپیوتر داری می تونی یکی رو با USB و دیگری رو با کابل Lan وصل کنی روی یک خط نمیشه یک مودم بیشتر نصب کرد.نقل قول:
سلام
من یک مودم adsl معمولی دارم با یک usb و یک LAN
می خواستم بدونم می تونم به بیشتر از دو کامپوتر وصل کنم؟
یا وایرلس؟
2-اگه مودمم به یک کابل تلفن وصل شده باشه می تونم جابجاش کنم جای دیگه؟
سلام به همگی!
امیدوارم یه نفر باشه که بتونه جواب من رو بده....
قضیه از این قراره که من یه مودم dlink dsl-2640T دارم که قابلیت وایرلس هم داره! کانکشنم از نوع PPPOE و همیشه به نت وصله، مشکلی که دارم اینه که بعد از یه مدتی wireless قطع میشه و وسیله ای از این طریق نمیتونه به مودم متصل بشه. ضمنا این مدت همیشه به صورت رندم تغییر میکنه، این در حالیه که ADSL وصله و من میتونم با کابل لینک به مودم وصل بشم. تنها راه حل مشکل هم اینه که مودم رو خاموش و روشن کنم. البته با وجود قطعی های مکرر این کار خسته کننده به نظر میاد. راه هایی مثل restart factory رو هم رفتم،firmware هم فکر کنم آخرین نسخه باشه....آیا باید پارامتری رو تنظیماتش تغییر بدم؟!! :41:
شدنش میشه ولی به صرفه تره چند تومن بیشتر خرج کنی و یک مودم جدید بگیری.نقل قول:
شما برای اینکار باید یک روتر وایرلس بگیرید.
اگه میشه بیشتر توضیح بدیننقل قول:
روتر وایرلس حدودا چند هست؟
میشه به سوال دومم هم جواب بدین؟
از 45 فکر کنم شروع بشه بره تا بالا.نقل قول:
یعنی چی میشه جابجاش کرد؟ مگه هارده که تکونش بدی بسوزه؟ بیرون کامیپوتر نصب میشه دیگه هرجا خواستی میگذاریش.
با سلام چرا به سوال من جواب نمی دهین ؟ 2 روز شد !!!
سوالم : آیا یک مودم خوب بر سرعت اینترنت تأثیر داره ؟ اگر داره چقدر ؟
سلام
من یه مودم وایرلس D-link مدل Dsl 2640u دارم و میخوام روش پسورد بذارم ..ممکنه راهنمایی کنید:11: