پی دی اف هندسه تحليلی گاج رو ميخوام متأسفانه پيدا نکردم
تحليلی گاج بهتره يا الگو؟
تحليلی گاج چطوری هست؟ از 2 نفر خيلی تعريف منفی ازش شنيدم
پی دی اف هندسه تحليلی گاج رو ميخوام متأسفانه پيدا نکردم
تحليلی گاج بهتره يا الگو؟
تحليلی گاج چطوری هست؟ از 2 نفر خيلی تعريف منفی ازش شنيدم
ریاضیات تجربی واسه کسی که هیچی بلد نیست چی بخونه؟؟؟
تحلیلی جفتشون خوبه ولی الگو کمتر مباحث رو پیچونده.نقل قول:
واسه فیزیک پیش چی بگیرم رفتم سایت خیلی سبز فیزیکشو دیدم خیلی زیاده یه چیزی میخوام جم و جور باشه حد اکثر 2 جلد بیشتر واسه تست آخه معلممون خوبه.
دوستان سلام
من مخابرات خوندم حالا می خوام فوق لیسانس it بخونم کسی منابع خوب سراغ داره معرفی کنه
سلام دریا خانومنقل قول:
تحلیلی گاج معروفتره.تعریف منفی به احتمال زیاد به خاطر بالا بودن سطح بعضی از سولات این کتابه.این کتاب به درد هر کسی نمیخوره مخصوصا کسایی که میخوان با این کتاب تحلیلی رو شروع کنن این کتاب به کارشون نمیاد.ولی کسانی هم که ازش بهره بردند ازش تعریف خوب میکنن.مثل نفر اول 89.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
برای تست های کنکور به نظر من گاج سفید.البته خیلی سبز خیلی بیشتر طرفدار داره تو این سایت .نقل قول:
کدوم سطحش بالاتره؟ و باهاش بهتر ميشه تست کنکور زد؟نقل قول:
مبحث اول بردار ها رو از الگو تست زدم خيلی خوب بود:8: حالا نميدونم گاج چه جوريه؟ شک دارم که شايد گاج بهتر باشه
الگو مفهومی تر از گاج کار نکرده؟
سلام تفاوت این کتابارو یکی لطفا بگه:
دینی همگامان و خیلی سبز؟؟
دیفرانسیل ده استادو گاج؟
گسسته فار و گاج؟
واسه زبان فارسی هم یه کتاب معرفی کنید
ممنون
سلام
الان من یک ماهه که شروع کردم دینی 2 رو تموم کردم. زبانمم خوبه اصلا قرار نیست بخونم
ادبیات هم اوکی هست عربی هم عربی 1 رو تموم کردم چ.ن یادم رفته بود از اول دارم میخونم عربی رو. کلا عمومی های من زیر 70 نخواهد بود
من ریاضیم زیاد خوب نیست. در حد قبولی در امتحان مدرسه بودم
پارسال قبول نشدم کنکور. امسال دوباره کنکور میدم.
من حد و مشتق و اینا رو بلدم ولی قسمت تابع حسابان که دامنه ومثلثات زوج و فرد و ایناست بیشتر تستها رو نمینونم حل کنم کتاب آموزشی اینطور که من صفحات قبل خوندم همه میگن رمزینه حالا من حسابان بگیرم یا دیفرانسیل؟
راستی کلا چرا کسی از کتابهای کانون نمیگه ؟ مگه بده؟ من فیزیک 3 رو الان تا درس 3 خوندم تستها رو از آبی قلمچی زدم. بده؟
در مورد شیمی : من الان تا درس 3 شیمی 2 خوندم با تست کتاب شیمی پایه قلمچی از 500 تا تست شاید 10 20 نمیتونستم جواب بدم که پاسخشو نگاه کردم.
حالا کلا الان من با کتابهای کانون جلو برم یا ؟؟؟
دیفرانسیلم رمزینه؟ چون من الان درس یادم نیست باید یه مرور بکنم . بعد واسه تست چی؟ من 10 سال کنکور دارم
من الگو رو ندیدم . ولی اینو بدون اگه به سطحی برسی که گاج سفید رو باید شروع کنی بخونی و این کتابو تمومش کنی میشه تقریباگفت از پس تستای تحلیلی کنکور بر میایی.چون فکر کنم خیلی از داوطلبان قوی برای تسلط بر این درس این کتابو انتخاب میکنن.برای اموزش هم میتونی از فار استفاده کنی. البته من از گاج سبز استفاده میکنم و بعدا هم میخوام گاج سفیدو شروع کنم.نقل قول:
باز هم تحقیق کن. شاید نظر من جامع و کاملا درست نباشه.
سلامنقل قول:
عاطفه خانوم من همه ی این کتابارو نخوندم که بتونم مقایسه کنم ولی نظر این تاپیک برای این درسا این هاست:
دینی همگامان (سه نفر اول 89 هم اول این کتاب امضا کرده اند که از این کتاب استفاده کرده اند)-دیفرانسیل رمزینه (برای تست خودم هم نمیدونم دقیقا)-گسسته فار.زبان فارسی نشر دریافت (2جلده از دکتر هامون سبطی)- چند ماه دیگه هم اگه خواستی سرعت تست زنیت در این درس و تسلطت رو ببری بالا گاج سفید انتخاب خوبی میتونه باشه.
نقل قول:اصلا ادبیاتو شوخی نگیرید حتی اگه تو دبیرستان قوی بوده اید..تو عمومی ها درسی که بیشترین نیاز به تمرین و تست داره همین درسه به نظر من.چون از مباحث مختلفی در کنکور میاد که هم نیاز به سواد و تسلط کافی هست و هم سرعت بالا . مخصوصا زبان فارسی.به زبان ریاضی ،درصد 100 تو ادبیات تعریف نشده است.:13:
با توجه به اینکه از عربی 1 شروع کرده ای ،فکر کنم کتاب عربی به زبان ساده نشر مبتکران به دردتون بخوره.
این تاپیک اصلا رابطه ی خوبی با کتابای کانون ندره :31: یکیش هم خود من. اینقدر برای درسا کتابهای عالی و دوست داشتنی منتشر شده که کانون دیگه باید ...
فیزیک 3 خیلی سبز و کتابهای تست شیمی مبتکران رو بگیر بعد ببینم اون وقت درمورد کتابهای کانون چی میگی!!!
برای اموزش دیفرانسیل،رمزینه معروفه.
مرسی
فیزیک 3 که دیگه تقریبا تموم کردم فیزیک 2 . 3 4 فصل اولش با دوفصل اول پیش 1 مشترکه اصلا کتاب ندارم چی \یشنهد میکنید؟
واسه پیش 2 هم یه انیشه سازان دارم مال 85 خیلی خوبه ولی یه کتاب جدیدم معرفی کنید
من همه ی ترسم از ریاضیه به نظر خودم فیزیک و شیمی رو زیر 60 نخواهم زد و شاید جفتش بالای 70
ببین رفیق من کنکور 90 هیچی نخونده بودم از تاریخ ادبیات و املا ومعنی کلمه و دستور. فقط از قرابت معنایی که فکر کنم ذاتی بلدم 30 درصد زدم دستور زبانم میتونستم بزنم ترسیدم امسال فقط یه مرور میخوام که برم بترکونم ادبیات 100 تو 15 20 دقیقه غیر ممکنه بیشتر وقت باشه میشه 100 زد.
یه سوال در مورد انگلیسی
من پارسال 73/5 زدم. 15 سوال اول تو 7 دقیقه و کمتر جواب میدم. ولی ریدینگ با اینکه با یک دور خوندن جواب میفهمم بازم شک دارم یه دور دیگه میخونم کامل معنی میکنم .همین باعث میشه وقتم گرفته بشه. یعنی اگه نیم ساعت وقت باشه زبان 100 میزنم. ریدینگ زیاد تمرین کنم سرعتم زیاد میشه؟
یه سوال کلی من همش استرس دارم که الان مثلا شیمی 2 و فیزیک 3 که تموم کردم یادم بره. باید همش تست بزنم؟
مرسی
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
راستی عربی فوت و فن خیلی سبز دارم که پارسال خریدم ولی نخوندم ولی الان دارم میخونم خوبه. نیاز به کتاب جدید ندارم.
یه سوال دیگه کتاب خیلی سبز دینی قدیمی قسمت کتاب شناسی داشت ولی اینطور ک شنیدم چاپ جدیدش دیگه نداره یعنی نباید دیگه بخونیم؟؟؟
راستی معدل کتبی امسال تو کنکور اثر داره؟؟؟
مر۳۰ از راهنماییتون
برای اطلاع دقیق میتونید به فهرست کتب و منابع کنکور 91 که توسط سازمان سنجش اعلام شده مراجعه کنیدنقل قول:
هنوز در باره تاثیر معدل در 91 جلسه ای نداشتند.
ولی پارسال 25 درصد و انهم به صورت تاثیر مثبت بوده
موفق باشید ....
نقل قول:من که برای فیزیک پیش 1 که با فصلهای اول فیزیک 2 مرتبطه، از اندیشه سازان میخونم. برای تست های کنکورهای اخیر هم از گاج سفید و خیلی سبز.تستای فیزیک پیش 2 درسطح کتاب و معمولی میاد ولی خب باز هم برای تسلط روی قسمتهایی مثل ازمایش یانگ و ... بهتره در حد تستای کنکور کار کنی.من که ازگاج سفید استفاده خواهم کرد.سطح و فرم سوالات فیزیک پیش 2 مشخصه و سوالا داره تکراری میشه.1 هفته برای فیزیک پیش 2 کافیه به نظر من.البته دانش اموزان زیاد مفاهیم فیزیک پیش 2 رو خیلی خوب درک نمیکنن ولی تستاش از راحت ترین تستای فیزیک کنکوره.
برای ادبیات واقعا باید کار کرد. باز هم میگم روش وقت بذار اساسی.ضریب 4 داره.
وضعیت زبانتم هم مثل منه تقریبا.منم اگه یه خرده وقت زبان بیشتر باشه میتونم بالای 90 یا 100 بزنم.
برای ریدینگ و کلوز تست ،کتاب درک متن به زبان ساده انتشارات مبتکران به تالیف دکتر شهاب اناری رو بگیر.مهارت های متن خوانی رو بهت یاد میده . ریدینگ هاشو هم تو وقتش بزن.سرعتت بالا میره.متن های اولشو راحت میزنی و وقت هم اضافه میاری ولی اخراش ورق برمی گرده:27:.من که دیگه دارم تمومش میکنم و باز هم برای افزایش سرعت میخوام از یه منبع دیگه مثل ریدینگ گاج یا شبقره یا یه چیز دیگه استفاده کنم :5:
به نظر من ،معقول نیست که چون شیمی 2 و فیزیک رو 3 خونده ای ،بگی تا اخر سال همین دو منبع رو مرور کنی.تازه اون هم کتابهای کانون.(البته ناراحت نشی یه وقت:46:)کتاب تست شیمی مبتکران و فیزیک خیلی سبز رو بخر .مطمئنا تاثیرشو میبینی.
اگه با فوت و فن کارت راه میفته لازم نیست برای اموزش کتاب دیگه ای بگیری ولی برای تست از کتاب تست خیلی سبز استفاده کن.(اون که عکس صفحه کلید روشه)
شاید باورت نشه من پیش 2 ترم دوم افتادم . اصلا نخونده بودم سر کلاسم دوز بازی میکردم.واسه تقلب رفته بودم (کلا من و بچه های کلاسمون خوب تقلب میکردیم تفلبی که بهم حال داد تو حوزه نهایی بود. ترکوندیم. خیلی ها بدون درس خوندن دیپلم و پیش گرفتن ). گسسته هم معلمه بهم گفت از قصد انداختمت منم میخواستم فیزیک تک ماده بزنم ولی 4 روز مونده بود به امتحان گفتم یه نگاه بکنم دیدم آسونه خوندم رفتم 12 شدم. پیش 2 آسونه.
دوستان این رمزینه سایتی نداره؟
میخوام یه قسمتی از کتاب تست دیفرانسیلشو ببینم چیکار کنم؟؟؟
آدرس سایتش عوض شدهنقل قول:
ramzinebook.ir
توی گوگل به اسم پورتال انتشارات رمزینه بالا میاد.ولی آدرس جدیدش همینه که نوشتم
بچه ها سلام!
باتوجه به اینکه تو شهرما(اهواز)کتاب جدید گسسته وتحلیلی فار نیست حتی89 فقطچاپ اول88هست واز یکی از دبیران بنام تهران دربارشون پرسیدن تاییدشون نکرد.شما میگید چیکار کنم؟برا هر کدوم هم فقط یه کتاب میخوام یعنی نه یه تحلیلی فار بگیرم بعد گاج.
با این حرفا یرا گسسته گاج سفید یا صبر کنم شاید ویرایش جدیدشو فرستادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ها؟؟؟
براتحلیلی هم تازه میخوام تحلیلی شروع کنم گاج یا صبرکنم فار شاید بیاد(البته اگه هم خواستم یه مدت صبر میکنم اگه نیومد گاج میگیرم)سطحم هم بد نیست راستی فقطم یکی میخوام نه اول فلان بعدش بهمان.
یه چیزه دیگه همون دبیر برا گسسته و هندسه گاج سفید رو تایید کرد.
ممنونم
این کتاب دیف رمزینه اصلا نسبت به چاپ پارسال تغییر نکرده؟
این طور برام تعریف کردن تغییر کرده و به نظر می آید که کتاب هایی چاپ قدیمی خیلی بهتر و جذاب ترند تازه هم کتاب درسی تغییر نکرده فقط تو صفحه های 46 و 64 دو تا تعریف حذف و اضافه شدند :31:نقل قول:
من توی کتابفروشی سریع دیدم انگار که هیچ تغییری نداشته.اگه کسی دقیق میدونه لطفا بگه:10:
کسی از دین وزندگی تالیف محمد کریمی انتشارات معرفت اول چیزی میدونه؟
فقط تعریف حد عوض شده.که توی کتاب رمزینه به اون اشاره شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کتاب فیزیک پیش۱(آزمون) فار
آخر همین هفته منتشر خواهد شد
بعد از کامل شدن مجموعه کتابهای آموزش فیزیک پیشدانشگاهی،اکنون اولین کتاب از مجموعه کتابهای آزمون هم آماده شده است و نهایتا آخر همین هفته میتوانید در دستهایتان لمسش کنید!
با خواندن کتاب آموزش پیش و زدن تستهای این کتاب، دیگه واقعا به ساحل آرامش خواهید رسید!
رضا سبزمیدانی وعلیرضا ایدلخانی این کتاب را نوشتهاند...
کد:http://pharepub.com/download/20.pdf
در پاسخ به تغییر دوتا جملهی توی کتاب دیفرانسیل
سلام. اون دو تا جملهای که عوض شده، باعث میشه بعضی از تستها و جوابهاشون عوض بشن.
مثلاً چی؟
تست: حد تابع y=sqrt(x) در x=0 چند است؟
پاسخ طبق کتابهای قبلی: میگیم توی نقطهی صفر از سمت چپ حد نداره. پس کلاً توی صفر حد نداره.
پاسخ طبق کتابهای جدید: میگیم دامنهی تابع صفر بسته تا مثبت بینهایته. توی این دامنه هم فقط از راست میشه به نقطهی x=0 نزدیک شد. پس حد تابع برابر حد راستشته. یعنی صفر.
رمزینه رو این تغییرات رو قاعدتاً اعمال کرده. سبز هم هنوز دیف 1 چاپ نکرده. ولی فار توی سایتش گفته که تا آخر این هفته دیف 1 (آزمون) رو با توجه به تغییرات و اضافهشدن کنکورای 90 میده توی بازار.
فایل ویرایش جدید گسستهی فار توی سایتش هست. این آدرس دانلودش:نقل قول:
به نظرم من که ویرایش اولش هم از گاج بهتر بود. ولی این ویرایش جدیدش فوقالعادهس نسبت به گاج. حالا ولی اگه میبینی دیر میرسه بهت دیگه وقتت رو تلف نکن.کد:http://pharepub.com/download/11.pdf
کتاب حسابان سبز یا الگو یا حتی گاج!
تستهای سبز شاید یه کمی سخت باشن. ولی پاسخهاش خیلی بهتر از الگو هستن. در ضمن به حسابان گاج سفید هم یه نگاهی بنداز. در سطح کنکور بهترین کتابه توی بازاره به نظرم.
ديفرانسيل جديد خوشخوان منتشر شده؟
دوستان یک سوال ، کتاب آموزش شیمی 3 بهمن بازرگانی ، درس و نکته های بیشتری از کتاب تستش داره ؟
یعنی ارزشش رو داره که بخریمش ؟
مرسی ...
بعد از کتاب گسسته (درس و تست) خُب کتاب آزمون خود فار رو بزن. مثلاً برای فصل گراف هر دو تا کتاب روی هم میشه حدود 500 تست. بسه دیگه! آزمون بخشبهبخش داره. آزمون کلی هم آخر هر فصل داره. تستهاش هم در سطح کنکوره (کتاب آزمون فار) و اصلاً مولفاش جوگیربازی در نیوردن.نقل قول:
کتاب زبان فار رو نگاه بنداز. خیلی از صفر و پلهپله شروع کرده. شاید به درد دوستت بخوره:
کد:http://pharepub.com/download/13.pdf
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
من چهارشنبهی هفتهی پیش انقلاب بودم فقط رمزینه اومده بود. خوشخوان سایتی چیزی نداره؟نقل قول:
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
نه! فقط خیلی پایهایتر توضیح داده که اگه معلم سر کلاس داری، به دردت نمیخوره.نقل قول:
نه اصلانقل قول:
حتب برخی مطالب خارج از کتاب رو هم بدون اینکه اشاره ای به خارج از کتاب بودنشون بکنه تدریس کرده و ممکنه سردرگمتون کنه . بهتره همون کتاب تست رو بخونین
تازه بسیازی از جمع بندی ها و .... که برای واکنش های کتاب درسی توی کتاب تست داشته رو توی کتاب آموزش اصلا نداره
نقل قول:نقل قول:
نه! فقط خیلی پایهایتر توضیح داده که اگه معلم سر کلاس داری، به دردت نمیخوره.
الان به کدوم توجه کنم من ؟ :31:
هر دو عزیز گفتن "نه" دیگه :31: جفتش یکیه :31:نقل قول:
به هر دوتاش :31:نقل قول:
من تماس گرفتم با انتشارات رمزینه و مهندس مهربان از تغییر نکردن کتابهای دیفرانسیلشون پرسیدم گفتند که کتاب ما همون کتاب پارساله چون کتاب درسی دیفرانسیل فقط اشکالاتش رفع شده و ما این اشکالات رو در کتاب نداشتیم و به خاطر همین تغییر نکرده. اگر شما هم میخواهید تماس بگیرید و دقیق بپرسید واین جا به ما هم اطلاع بدید لطفا.شماره مهندس مهربان:09121448631
انتشارات رمزینه 02166488080
منم زنگ زدم همینو گفت منشیشون. ولی خُب همونطوری که قبلاً هم گفتم، با تغییر این دو تا جملهی کتاب درسی، جواب بعضی سؤالهای عوض میشه. مثل حد داشتن تابع y=sqrt(x توی x=0. اگه مهندس مهربان متوجه یک همچین تغییر واضحی نشده، واقعاً جای تعجب داره و طبیعتاً این کتاب رو نباید برای امسال تهیه کرد.نقل قول:
بچه ها کدوم برتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.درک متن به زبان ساده.شهاب اناری:5:
2...ونترسیم از متن.رضاکیاسالار:5:
3.اند ریدینگ.علیرضا جابری:5:
-لطفا هر کسی نظرشو بادلیل و کامل بگه و ذکر کنه چرا از دوتای دیگه بهتره!(میتونین اولویت بندی هم بکنین البته با دلیل و توضیح ودلیل برتری بر بقیه)
ممنون:11:
میشه یه نفر در مورد فار گسسته یه توضیحی بده و از نظر سطح سوالاش و چیزای دیگه با گاج مقایسه کنه........
ممنون
من امروز با فار تماس گرفتم. ویراست دوم گسستهشون همین امروز از چاپ در اومده و از فردا توی انقلاب و پخشیهای کتاب توزیع میشه. فایل دو قسمت از فصل گراف رو هم گذاشته توی سایتش. کاملاً مشخصه که این ویراست نسبت به ویراست اول تفاوتهای عمدهای داره.نقل قول:
بین کتاب قبلی فار و گاج سفید، به نظر من گاج سفید تنها مزیتی که داشت، این بود که هر فصل رو به بخشهای کوچکتری تقسیم کرده بود. همین و بس. وگرنه هم جوابهای تشریحی فار از گاج بهتر بود. هم تستهای بهتری داشت. از لحاظ سبک و سیاق هم گاج یه جاهایی تستهایی داره که امکان اومدنش توی کنکور خیلی کمه و فقط مولفش چون حال کرده آورده. ولی فار خیلی سعی کرده که سبک تستهاش از کنکور فاصله نگیره.
من با مولف فار شخصاً صحبت کردم. ویراست جدیدش چندتا فرق عمده کرده:
آموزشش بیشتر شده.
هر بخش توی کتاب قبلی یک خلاصهی آموزش داشت و بعدش 50 60 تا تست. ولی الآن آموزش کامل تکهتکه داره و بعد از هر قسمت آموزش و مثال آموزشی، 10 12 تا تست مربوط به اون بخش. یعنی کاملاً آموزش رو خرد کرده و کاملاً مشکل ویراست قبلی برطرف شده.
تستهای فصل نظریهی اعداد ویراست اول که سخت بوده حذف شده و با تستهای مشابه کنکور جایگزین شده. (بعضیها میگفتن نظریه اعداد فار سخته، راست هم میگفتن :دی)
تستهای کنکورهای 90 اضافه شده به این ویرایش
روش پاسخدهی به تستهای دور و مسیر و بعضی از تستهای نظریهی اعداد عوض شده. (راه سادهتری کلاً آموزش داده شده و جایگزین شده)
بدون اغراق فار ویراست جدید، از همه نظر از گاج و همهی کتابهای دیگهی بازار بهتره. خیلی هم بهتره.
تازه فار یک کتاب آزمون هم داره، که اگه این 1700 تا تست کتاب آموزش رو زدی، بری منطبق بر همون بخشبندیها، آزمونهای کاملاً استاندارد بزنی.
خود مولفش میگفت که بعضی از جاها توی کتاب آموزش، ممکنه سؤالهای سختتر از کنکور داده باشیم، ولی توی کتاب آزمون کاملاً استاندارد رعایت شده و سختی تستها دقیقاً در سطح کنکوره.
ولی خُب نظر هر دو تا مولفهای فار این بود که بعد از کتاب خودشون، گاج سفید بهترین کتابه. بعدش هم خوشخوان.
نقل قول:به هر حال خریدم و به بقیه دوستان توصیه میکنم نخرن ! :دینقل قول:
توی کتاب تست واقعا بهتر توضیح داده شده ! کادر بندی و ... توی کتاب تست واقعا بهتر و قشنگ تر هستش !