دوستان من الان چند وقتیه شبا اصلا نمیتونم دانلود کنم
2مگ مخابرات دارم تو روز 240 سرعت دانلودمه ولی شبا از 40 یا 50 بالاتر نمیره سرعت دانلودم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Printable View
دوستان من الان چند وقتیه شبا اصلا نمیتونم دانلود کنم
2مگ مخابرات دارم تو روز 240 سرعت دانلودمه ولی شبا از 40 یا 50 بالاتر نمیره سرعت دانلودم
سرويس idownload بخر ، تو گوگل سرچ كن
یه راه دیگش هم این هست که لینک های دانلود رو تو سرورهای ایرانی سایت هایی مثل uploadboy یا 4upld ریموت و سپس دانلود کنیم که نتیجه دقیقا مثل iDownload خواهد بود با این فرق که این هیچ هزینه ای نداره!نقل قول:
دوست عزیز میشه یه توضیح بدی که چجوری باید این کارو انجام بدم؟چجوری باید ریموت کنم؟نقل قول:
و البته چند روزیه که وضع مخابرات خرابتر شده. من که قبلنا قطعی نداشتم الان روزی 5-6 بار دیسکانکت میشه!
شما ابتدا باید تو این سایت ها ثبت نام (register) کنید (رایگان هستش)نقل قول:
سپس با اکانت خودتون وارد بشید.
یک قسمتی وجود داره به نام Remote Upload اون رو انتخاب کنید.
سرور رو +IR یا *IR انتخاب کنید
لینک فایلی که سرعت دانلودش پایین هست وارد کنید
بعد روی upload کلیک کنید و منتظر باشید تا فایل شما انتقال پیدا کنه . . .
در نهایت یک لینک جدید دریافت میکنید که از طریق اون می تونید فایلتون رو از سرور ایران دریافت کنید . . .
توجه:
این روش و نیز سرویس iDownload تنها زمانی میتونه سرعت دانلود رو بهبود بده که سرعت دانلود شما از سرورهای داخلی محدود نشده باشه! و مشکل فقط با ترافیک خارجی باشه . . .
- برای پی بردن به این قضیه هم کافیه در تایم رایگان یک فایل رو از سایت پی سی دانلود دات کام (که سرورش در ایران هست) دانلود کنید اگر سرعت دانلود همون ۵۰ تا ۶۰ بود یعنی روش های ذکر شده در بالا تأثیری در بهبود سرعت دانلود شما نخواهند داشت . . .
سلام و خسته نباشید.
این اینترنت مخابرات توو ارومیه سرویس های 5-10 مگابایتیشون شبانه رایگاناش حذف شده؟
یکیم اینکه برای بقیه ی دوستان هم اینطوریه که روزا 1مگابایت سرعت دانلود میده برای 10 مگ ولی به شبانه رایگان که میرسه میشه200kbp/s?
رفتم از مخابرات هم میپرسم میگن خوبه دیگه الان.شبا چون همه دانلود میکنن برای همون!!!
.نقل قول:
.
.
قطعی ندارم ، ولی سرعت پایین اومده یکم ...
من از Hiweb سرویس میگیرم!
تا 2~3 روز پیش Max Rate بالای 15~16 Mbps بود!
حالا اومده روی 2~3 Mbps !
و اینم چون کمتر از اکانت منه ، کلی کیفیت اینترنت پایین اومده هی دیسکانکت میشه!
این مشکل کلی هست یا فقط برای من پیش اومده؟
برای من فرقی نکرده این وضعیت من هست الان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تایم شبانه اینترنت مخابرات روشهای دانلود از سرور ایران و... جواب نمیده چون سرعت بر روی رنج آیپی و پورت بسته میشه ولی بعضی رنج آی پی های اروپا روی پورتهای خاص سرعت خوبی میده که برای منظور این باید از ... شکن استفاده کنید. حتی الان که سرعت مخابرات در بدترین وضع ممکن هست این روش جواب میده! :n12:نقل قول:
سلام دوستان،
من از پارس آنلاین سرویس دارم برای کارهام مجبورم از (اون چیز ها) استفاده کنم. اما چند ماهی هست که (اون چیزها) وصل میشه و بعد از مدتی قطع میشه!! و کلاً IP بلاک میشه تا چند ساعت!! کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
والا اینا ما رو از کار و زندگی انداختن! بابا شاید کسی نیاز داره واسه کاراش! اونوری ها که تا IP ما رو میبینن پدرمونو در میارن این وری ها هم اینطوری!!!!!!!!!!!
سایت برای شما هم باز نمیکنه؟؟؟؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
از softether استفاده کننقل قول:
سلام دوستان سرویس 5 مگ دارم مخابرات میخوام 10 مگ بگیرم چیکار کنم ؟ بهمون میدن ؟ جون دفعه ی پیش اون مهندسه خیلی گیر میداد که مثلا میخوای چیکار 5 مگ رو !!!
اینم وضعیت مودمم هست جطوره ؟
ADSL Line Status SHOWTIME. ADSL Mode G992.1 Up Stream 896 kbps Down Stream 5120 kbps Attenuation Down Stream 14 Attenuation Up Stream 7 SNR Margin Down Stream 30.6 SNR Margin Up Stream 7.0 Vendor ID RETK Firmware Version 3918ac30 CRC Errors 0 Up Stream BER 37e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 12.5 Down Output Power 19.5 Down Stream ES 0 Up Stream ES 1 Down Stream SES 0 Up Stream SES 0 Down Stream UAS 0 Up Stream UAS 0
.نقل قول:
.
.
منظورت اینه ؟!؟
تو دانلود با IDM چند سرعت میگیری شب ها ؟ مشکل صفر شدن سرعت و دوباره اوج گرفتن نداری شب ها ؟نقل قول:
سلام،
دوستان من معمولا سرویس 1 مگ از مخابرات اورمیه میگیرم، سرعت دانلودم در روز حدود kb/s 105-110 هستش، با سرویس 2 مگ هم حدود 120 میگرفتم!!! چند بارم زنگ زدم گفتم که مشکل داره و سرعت خیلی پایینه ولی رسیدگی نکردن! میخواستم بدونم از دوستان کسایی که از مخابرات اورمیه سرویس میگیرن، با همین سرویسهای 1 و 2 مگ چه سرعتی میگیرن؟
:»
یک عکس از صفحه Status مودمتون میذارید ؟:n01:نقل قول:
سرعتا تقریبی هستن:نقل قول:
سرویس 256 با دانلود 45k
سرویس 512 حدودا 90k
1 مگ 150k
و 2 مگ 240k
سرویس 1 مگ همون 110 تا 120نقل قول:
سرویس 2 مگ هم 250 تا 280
ببنید زمانی که 2 مگ کرفته بودید به علت اینکه دیتا ریتتون رو بالا نبرده بودن سرعتتون پایین بود.باید پیگیری بیشتر میکردید تا مشکل حل بشه.من خودم کارم به بازرسی تهران باهاشون کشید تا 2 مگ واقعی رو دادن.
این چه وضعیتی ــه باااااااو ، از ساعت 7 تقریبا حدود 30 - 40 بار دیکسانکت شدم ، اینترنت میدید یه اینترنت درست و درمون بدید ، نمی دید به درک :n21::n21::n21::n21:
خسته شدم اه ، حوصلم ندارم زنگ بزنم فحش بدم بهشون :n02:
دوستانی که مخابرات دارن چطوره وضعیتشون الان ؟
در عرض 3 دقیقه CRC Error حدودا 3000 میشه !!!
مشکل نویز دار بودن خط تلفن که از طرف مخابرات باشه ( نه از طرف خونه ) باید به کدوم بخش مخابرات شکایت کنم تا رسیدگی کنن ؟ باید به 2020 برم یا مرکز مخابرات منطقمون یا فلکه مخابرات ؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید .
میشه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد دیتا ریت چطور باید بالا ببرمش؟نقل قول:
والا داداش منم خیلی دنبالشو گرفتم ولی یه نفر کارشناس و کار بلد بینشون نبود، کارشناس اومد خونمون تست کرد (مثلا فکر کرد من بلد نیستم تست کنم!) گفت آره خیلی سرعت کم میگیری مشکل داره باید رسیدگی بشه ببینیم ایراد از کجاست، بعدا فهمیدم که رفته و اونجا زده که ایراد برطرف شد!!! هم مخابرات (فلکه مخابرات) هم مرکز پاسخگویی (خ امام) رفتم با مسئولش صحبت کردم، صحبت که چه عرض کنم یه جواب درست و حسابی و فنی نداد، طرف معلومه هیچی از اینترنت بارش نیست!
والا دیگه این روزا شورشو در آوردن، من دیروز از ساعت 1 شب تا 7 صبج گذاشتم مثلا دانلود کنه، صبح اومدم دیدم همش 300 مگ دانلود شده!!! یعنی افتضاح رو رد کردن. دوستم از مخابرات تبریز سرویس 1 مگ میگیره بیشتر از 2 Mb/s سرعت دانلودشه اینم سرویس 1 مگ مخابرات خراب شده اورمیست حتی 100 kb هم نمیگیریم! یه دفعه رفتم با به اصطلاح رئیسشون صحبت کنم، گفتم چرا سرعتتون اینقدر پایینه طرف یخورده هم از جلو برآمدگی کرد گفت در بین سرویس دهنده ها ما بهترین کیفیت رو داریم. :blink:نقل قول:
من نمیدونم یعنی هیچ سازمان و ارگانی نیست که بشه از این مخابرات شکایت کرد؟ فقط به خاطر این سیمهای فیبر نوری که انحصارا اینترنتش در اختیار مخابراته نمیتونم از ISP های دیگه سرویس بگیرم وگرنه هر کی در حالت عادی از اینا سرویس بگیره به خودش ظلم کرده. دیگه نامردی و بی کفایتی اینا دیگه از حد گذشته.
تو پنل منم بالای 10 تا port error و admin reset هست ، crc error هم رسیده به 450 !!!
معلومه دارن یه کارایی می کنن ، چون نت من هر 15-10 دقیقه یه بار قطع وصل میشه
سلام دوستان من چند وقتی بود با اینترنت مخابرات مشکل داشتم به هر جا و به هرکی گفتم اصل پیگیر نشدن . سه ماه بود مشکل داشتم ولی تو این سایت یه درخواست دادم فرداش بهم زنگ زدن از ارومیه ک شما مارو به دردسر انداختی از تهران زنگ زدنو این حرفا . منم گفتم سه ماهه مشکل دارم هیشکی ج نداد منم مجبورم شدم شکایت کنم . دوستان شما هم میتونین تو این سایت هر شکایتی از مخابرات ارومیه و اینترنتش دارین بنویسین تو چند روز حل میکنن . دوستمون بالا اشاره کردن تو تبریز طرف با 1 مگ 400 سرعت دانلودشه . اونم بخاطر Downstream خط هس . ولی ما اینجا Downstream از 2مگ بالا نمیره . تو تبریز همه مشترکین دان استریم یا 4مگ هس یا بالاتر از اون . ولی مال ما حتی دیدم رو 512 کیلوبایت هم میبندن . من اون سایت به خاطر این موضوع شکایت کردم . شما هم بنویسین این موضوع رو تا درست کنن . ممنون از دوستان .
لینک سایت شکایت :
سلام دوستان ارومیه ای خوب هستین چرا وضع اینترنتون انقدر خرابه شما مگه چقدر با تبریز که ما هستیم فاصله دارین ما که لا اقل با دو مگ دوست من سرعت دانلودش که همسایمونه سرعتش 950 هستش ولی مال شما چرا اینجوریه در مورد پشتیبانی هم اینجا هم اینجوریه زنگ زدم میپرسم چرا اینترنت قطعه میگه خطتون نویز داره میگم پس چرا 5 دقیقه پیش کار میکرد بعد قطع میکنن پشتیبانی در حد صفر
دوست عزیز 2 تا خانوم توی قسمت رایانه استان هستن.شمارشون رو توی اداره گم کردم وگرنه تقدیم میکردم.باید مرکز تلفنی که ازش دیتا میگیری به اونا نامه بزنن و اونها بررسی کنن و بالا ببرن .شما از توی تنظیمات مودمت فقط میتونی ببنی اونم تیو قیمت adsl هست.دیتا ریت تابلو هست میتونی راحت پیدا کنی.عدید که روش هست باید برای 2 مگ 2048 باشه تا 2 مگ سرعت بده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت برای شکایت هست.شما با سند و مدرک براشتون کامنت بزار.من این کار رو کردم و حتی زیر اب بازرسی استان اغ رو هم زدم.اومدن در خونه ازم امضای رضایت گرفتن.
در کل یک عده پشمک نشستن اونا که نمی دونن سرعت چی و هست.فکر میکنن اینترنت کلا یه چیز ثابت هست.بنده بعد از 1 ماه متوجه شدم که اصلا به غیر از ریس مخابرات شهرستان کسی نمی دونست روال بالا بردن دیتا ریت چگونه هست.الان حاظرم شرط ببندم کارمندای خود 2020 هم نمی دونن دیتا ریت چی هست و چطور باید بالا بردش
خیلی ممنون دوستان خوبم، خوشحالم که باز یه جایی هست که به این عملکرد مخابرات نظارت میکنه، حتما شکایت میکنم. :n06:
اگه اشتباه نکنم منظور شما همون line rate هستش درسته؟ اگه اینطوره فعلا برای سرویس 1 مگم، به این صورته:نقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 509
Line Rate - Downstream (Kbps): 1024
به نظر شما مقدار upstream پایینه؟
نه خیلی هم خوبه ، آپلود خاصی اگر دارید بگید روی 1 مگ ببندند :n01:نقل قول:
میخام از لایزر سرویس بگیرم، به نظرتون خوبه؟
لایزر فعلا که فقط در رشت و تبریز فعال ِ و نمیدونم قضیه این ثبت نامی که میگفتن تو نمایشگاه الکامپ اورمیه میکردن چیهنقل قول:
الان مثل هندونه سربسته ست و تا کسی استفاده نکنه نمیشه نظر داد
دفترش تو خیام هست من رفتم پرسیدم همه مراکز ارومیه هم سرویس میدن
خیام جنوبی جنب پاساژ خرم کوچه ی تربیت ساختمان علم جو واحد 4 اینم شمارش 32253287
دو تا هم مسئول دارن دفتر بزرگی هم دارن
قیمتاش به نسبت مناسبه من که باهاشون صحبت کردم گفتن دیتا رو از شرکت آسیا تک میگیرن و صاحب پنجاه درصد لایزر هم همین اسیاتک هست
تو سایتشون فقط نوشته مراکز مخابراتی ارومیه فعال هستن و هیچ حرفی در مورد اینکه سرویس میدن و آسیاتک نزده! اتفاقا یه جا نوشته در شمالغرب فعلا فقط تبریز فعال ِ با همکاری همارا سیستم!!!نقل قول:
.....
وضعیت تعرفه ها چطور بود؟ تا چندمگ پهنای باند میدادن؟
قضیه ی آسیا تک رو خود مسئولاش بمن گفتن همون همارا سیستم بهره بردار شمالغرب کشوره مثل اینکهنقل قول:
کلیه اطلاعات راجب سرعت و قیمت اینجا هست
دوستان مخابراتی؛ دانلود شبانه ۴ گیگ برای سرویس 2Mbps سر جاشه هنوز؟
من به امید دانلود شبانه دارم میام مخابرات . . . :n39: