نقل قول:
این امکان فعلا برای همه غیرفعال شده
پس کی قراره فعال بشه ؟
چرا هفته پیش خیلی ها گرفتن!
Printable View
نقل قول:
این امکان فعلا برای همه غیرفعال شده
پس کی قراره فعال بشه ؟
چرا هفته پیش خیلی ها گرفتن!
به زودی دوباره باز میشه ...نقل قول:
خب اون زمان گزارش باز بوده و بعضی ها گرفتند ولی حالا گزارش 428 رو بستند ....
یعنی ممکنه دوباره تغییر تحولاتی روی بده مثلا تا الان چندتا اطلاحیه دادندنقل قول:
در صورتی که دروس این ترمت توی اطلاعیه باشه آره ، ولی معمولا مربوط به رشته های ما نمیشه این تغییرات .نقل قول:
رفقا نمونه سوالات ترمای پیش رو (البته با جواب) ازکجا میتونم دانلود کنم؟
سلامنقل قول:
از این سایت میتونید استفاده کنید : Pnueb.com
کسی درس روانس سنجی رشته روانشناسی رو داره؟ دوتا کتاب داره؟
شما با دانلود وضعیت منابع رشته ی خودتون میتونید ببینید که درس چند تا کتاب داره :نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=8dacce4f-6572-4d2a-b338-cd5c959aac48
دوستان (بیشترEblis :n02:) یه سوال.
در چارت رشته ی من (مهندسی صنایع)، ارائه ICDL الزامیه، و طی صحبتی که کردم، گواهی یا باید از فنی حرفه ای (ادواری) باشه، که این حداقل یکی دو ماه طول می کشه؛ و یا از سازمان پژوهش بگیرم که اینو تو دو هفته میشه گرفت.
حالا سوالم اینه که این گواهی رو بعد از اتمام امتحانا هم میشه ارائه داد؟
سلام . آره اشکالی نداره ... بعد امتحانات ارائه بدهنقل قول:
ارزشيابي دانشجويان اساتيد
كليه دانشجويان مي بايست از تاريخ 16/2/92 لغايت 26/2/92 از مسير زير نسبت به ارزشيابي اساتيد اقدام نماييد .
ارزشيابي==>استاد ==>ارزشيابي
حالا این چیزی که گفتی الزامی است؟ یا اختیارینقل قول:
راستی دوستان من نمونه سوال اندیشه اسلامی 1 را میخام که 120 سوال باشه بعلاوه پاسخنامه اش
برای نمره میان ترم لازم دارم
لطف سریعتر کمک کنید
راستی بچه ها هنوز گزارش 428 برام باز نشده پس کی میخاد باز شه ؟
لعنت به این گلستان
نه الزامی نیست اما بهتره برین به استاداتون نمره بدین ...نقل قول:
از این سایت میتونی استفاده کنی : pnueb.comنقل قول:
به زودی باز میشه ....نقل قول:
چرا اینقدر عجله داری ؟
هرچه به امتحانات نزدیک میشیم احتمال اینکه باز شه هست
چون شانس ما است دیگه ترم اول باید با انتخابات یکی بشه و امتحانات پایان ترم جابجا بشننقل قول:
چیکار میشه کرد استرس دارم
مبادا امتحان هم شروع بشه اما هنوز این گزارش 428 را نگرفته باشم!
نه اینطور نیست .... امتحانات از خرداد ماه شروع و در همون ماه تموم میشه ..نقل قول:
به زودی هم گزارش 428 بازمیشه .....
حالا این ترم استثنا اینجوری شده و امتحانات کمی زودتر برگزار میشه.
میگم مشخص نیست این نیمسال ترم تابستونی ارائه میکنن یا نه؟
ترم تابستان همه سال هست !!!نقل قول:
منظورت چیه ؟
سلام
بچه ها این کتبا زبان تخصصی رو چطوری
لغتشو بخونم ؟ متنو بخونم ؟ درست و غلطهارو بخونم ؟ چی بخونم پــــــــــــــــــ ؟
سلام حمید جاننقل قول:
والا من خودم این ترم زبان تخصصی 1 حسابداری دارم ، فقط لغتها با معنی شو میخونم ... ریدینگ و بقیه ی مخلفات رو نمیخونم ... چون اکثر سوالها از لغت میاد ...
یه نگاه به نمونه سوالات ترم های پیش بنداز ، میتونی تا حدودی حدس بزنی سوالات تو چه زمینه های طرح میشه .
آقا شما هم بگو ما چطور معماری رو بخونیم ؟ این تمرینات آخر فصل ازشون میاد ؟نقل قول:
معماری که چند تا از فصلاش حذف شده
تمرینات آخر هر فصل هم خیلی مهمه مخصویا فصل 5 ..از فصل 10 و 11 بیشتر تستی میاد
1-2-3 حذفه + 13 ( که این 13 هم چیزی نیست ... حذف نمیکردن سنگین تر بودن )نقل قول:
خوندن طراحی خیلی برام راحت تره تا معماری :n15: ... نظریه هم که هیچی دیگه
حل المسائل معماری رو دارم بصورت PDF
این شعر امیر توی امضات ، آهنگش خیلی باحاله :n02::n06:
ممنون
بیشتر سوالات تشریحی اکثر دروس از مثال های خود کتاب میاد و تستی ها از تمرین ها
نقل قول:
سلام به همگي...
خوش ميگذره بچه ها؟!
آغا ما ديگه داريم فارغ التحصيــــــــــــــل ميشيم :n02:
اقا حميد من شديدا توصيه ميكنم براي زبان تخصصي 4-5 نمونه سوال رو بخوني.
نصف سوالاي امتحان ما عينا از نمونه سوالاي ترماي قبل اومده بود :n02:
بعد از نمونه سوال لغت و متن رو بخون.
به اميد موفقت همه ي پيام نوريا در امتحانات .
خب به سلامتی :) ... انشاءاله که موفق باشید و دیگه واسه مقطع ارشد یک دانشگاه خوب خوب درس بخونید :)نقل قول:
فارغ التحصیل شدید نرید دیگه پیداتون نشه هااا !!! ... اینجا هم گاهی اوقات سر بزنید تا ما از تجربه ها و راهنمایی های شما و کمک سایرین استفاده کنیم :)
ما که هنوز ترم 4 هستیم
ميگم دوستان اين شيوه ارائه مطالب علمي و فني من كنفرانسه رو دادم فقط مونده ارائه كتبي كه توش موندم. اينكه اول چي بذارم و چطوري باشه يكم سر در گمم، كسي پاس كرده اين درسو؟
قابل توجه كليه دانشجويان (دريافت كارت آزمون)
لطفا از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 428 "برنامه امتحان پايان ترم دانشجو" اقدام نماييد.
آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> دانشجو==> اطلاعات ثبت نام و امتحان
شايان ذكر است امكان دريافت گزارش براي دانشجويان بدهكار حداكثر 72 ساعت از زمان پرداخت شهريه ايشان مقدور مي باشد.
این درس زبان تخصصی که دوستان بحثش رو میکنن همون زبان اقتصاد و مدیریت هست؟
برای میان ترم این درس که جمعه ی آیندس استاد گفته دوسط انگلیسی میدم باید به فارسی ترجمه کنین
دو سطرم فارسی میدم باید به انگلیسی ترجمه کنین ولی من سوالات پایان ترم رو دیدم فقط از ریدینگ ها سوال اومده بود
نه زبان تخخصی با زبان اقتصاد و مدیریت فرق میکنه ، من زبان اقتصاد و مدیریت رو پاس کردم ( سوالای پایان ترمش تستی ) ، حالا استاد چرا میخواد تشریحی بگیره ازتون نمیدونم ....نقل قول:
بیشتر سوالات ( بالای 90 درصد ) از لغت ها میاد ....
سلام. من اول ترم شهريه م رو کامل پرداخت کردم و چندروز بعد توي خود سايت گلستان بدهيم صفر شد. حالا اين چند روز که گفتن بايد ايميلمون رو توي پروفايلمون اضافه کنيم يا همين گزارش ۴۲۸ که واسه امتحاناس براي من باز نيست.تنها گزارشي که برام بازه شهريه است که ۱۳۳هزار تومن زده درصورتيکه من بعد از انتخاب واحد ۱۸۰تومن شهريه رو دادم. کسي ميدونه جريان چيه؟ ممنون
سلام . خب شما زمانی که شهریه رو پرداخت کردین 180 تومن بود .... بعدش که شاید حذف و اضافه کردین یا بنا به دلایلی ، مبلغ 133 هزار تومن به شهریون اضافه شده و شما باید این مقدار رو پرداخت کنید تا گزارش 428 براتون باز شه .نقل قول:
نه حذف و اضافه نکردم.. فردا ميرم دانشگاه ببينم چي ميگن. ممنون از جوابتوننقل قول:
منظورتون رو دقیق متوجه نشدم.دقیقا یعنی پطوری سوال میدن؟نقل قول:
به دانشگاه مربوط نمیشه عزیز ... اونجا هم بری جوابی نمیگیری ... شهریه اضافه شده باید پرداخت کنی ، تا دسترسی شما بطور کامل باز شه.نقل قول:
شما چند دوره نمونه سوال ترم پیش رو ببین ، دستت میاد که چطوری سوال میدن .... بیشتر از لغات سوال میاد .نقل قول:
لطفا از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 428 "برنامه امتحان پايان ترم دانشجو" اقدام نماييد.
آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> دانشجو==> اطلاعات ثبت نام و امتحان
شايان ذكر است امكان دريافت گزارش براي دانشجويان بدهكار حداكثر 72 ساعت از زمان پرداخت شهريه ايشان مقدور مي باشد.
خب دوستان گلم ....
امیدوارم که درساتون رو خونده باشید ... چون دیگه کم کم داریم به امتحانات نزدیک میشیم .... همونطور هم که مشخص بود تاریخ ها عوض نشده و همون تاریخ های قبلیه .....
فقط امیدوارم که این ترم سوالات رو آسون تر طرح کنن ( به دلیل زمان کم و فشردگی امتحانات ) ... زودتر هم کارت ورود به جلستون رو بگیرید و تاریخ امتحانات رو چک کنید ...
موفق باشید ....
اگر رمز عبور گلستان رو فراموش کرده باشید برای بازیابیش چیکار میشه کرد؟! عجیب مشکل خوردم سر این مسئله :n13:
دوستان ما که مثلا پول رو واریز کنیم, بعدش سیستم چطوری میفهمه که ما واریز کردیم که حسابمون رو صفر کنه؟ فیش واریزی رو باید بدیم اداره آموزش؟
بعد حتما باید این فیش خودمون رو پرینت کنیم یا اگر از بانک فیش بگیریم و پر کنیم مشکلی نداره؟ اصلا مگر بانک این فیش های پرینت شده رو قبول میکنه؟