میشه پست 8066 رو جواب بدید { در صفحه ی 807 }
میشه پست 8066 رو جواب بدید { در صفحه ی 807 }
منظورتون از تجهيزات امكانات خود لپ تاپ هست ؟؟نقل قول:
من فعلا بين 1640 و مدلهاي DV6 ميگم صبر كنيد 1640 جديد بياد ارزش پولي هم كه ميدين رو داره
دوستان بهترین مدلها رو تا سقف 1 میلیون واسه بازی و طراحی بگید+قیمت . ممنون
این 1537 هم کانفیگ خوبی داره ولی حیف گرافیکش intel هست. راستش همون ایسر رو میخواستم بگیرم که چند تا از دوستام که کارشون همینه گفتن این مدل از ایسر رو نگیر و زیاد جالب نیستن.حالا منم موندم! این 1537 با گرافیک دیگه ای گیر نمیاد؟ راستی اگر بازم گزینه مناسبی هست لطف کنید بگید؟نقل قول:
راستی به نظرتون اگه صبر کنم ممکنه مدلهای جدید تو این رنج قیمت (ماکسیسممش 30 +-850) گیر بیاد؟
با تشکر
اصلا میشه با نوت بوک 1 میلیونی خوب بازی کرد ، مثلا GTA IV ! البته رو مدیوم ؟
آره 1537 زير 800 با اينتل هست ولي اگه بتوني 900 بكني بودجه رو ميتوني با گرافيك ATI 3450 هم بگيري كه باز ارزش داره ، LED هم هست و با گارانتي زيگوراتنقل قول:
ظاهر بهتري هم داره نسبت به اون دوتا
فعلا كه بحث تو فروم سر همين مدل Acer هست ...
فكر نكنم بتونيد ، نهايتا بايد با گرافيك هايي نظير Geforce 8400 و ATI 3470 بسازيد ...نقل قول:
احتمالا آره میتونم.ولی در کل کیفیت ساخت ایسر خوبه؟ در کل اگر شما جای من بودید ایسر رو میگرفتید؟نقل قول:
طبق حرف هايي كه بچه هاي ميزنند و كساني كه خريدن خوب از آب در اومدهنقل قول:
براي اينكه اطلاعاتت كاملتر بشه برو اين تاپيك :
اين كاربر هم اطلاعات خوبي در مورد اين لپ تاپ دارند :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322488
H@mid-Vista
تو اون تاپيك هم خوب فعاليت ميكنند
پشتیبانی لپ تاپ های gateway تو ایران چطوریه ؟
کیفیت ساختشون خوبه ؟
سلام
من تا 1 ماه دیگه واسه ادامه تحصیل میرم سوئد
با کمی پرس و جو متوجه شدم قیمت لپتاپ تو ایران ارزونتره و بهتره از همینجا خرید کنم
حالا می خوام برم پاساژ پارسیان و پاساژ ایران ( چون قیمتاش نسبت به مثلا بازار رضا یا پایتخت و جاهای دیگه ارزون تر و منصفانه تره ) و یه لپتاپ بین 800-900 تومن بخرم
چیزی که واسم مهمه اینه که حداقل 2 سال واسم کار کنه و سرعتش هم خوب باشه ( واقعا تحمل یه لپتاپ کند از ساختن با یه زن بد سخت تره !!! )
زیاد هم اهل بازی نیستم فقط واسه درسم می خوامش
نظر خودم رو برند ASUS یا DELL ه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با سلام... من دانشجوی مکانیک هستم.میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا 1200000
میخوام نرم افزار های مکانیک رو به راحتی اجرا کنه مثل اتوکد 2010 و solidworks و ...
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ترجیحا dell باشه.من خودم سری inspiron مد نظرمه.
آیا خوبه؟کدوم مدلیش؟Latitude چی؟اون خویه یا inspiron ؟
قيمتها بالاست تا 700 تومان چيز خوبي در مياد؟نقل قول:
به سلامتينقل قول:
كمه 900 هزار تومن براي لپ تاپي كه با سرعت بالا كار كنه ، معمولا لپ تاپ هاي خوب با CPU هاي باس 1066 بالاي 1 ميليون هزينه برميدارن
اما ميتونيد لپ تاپ با پردازنده باس 800 بگيريد و بدون گرافيك اينتل
مثلا مدل 1537 دل با باس 800 و گرافيك ATi 3450 با قيمت 920 هزار تومن زيگورات
سلام ميخواستم Sony vaio FW 139 بگيرم
ميخواستم بدونم اين نوت بوک رو کسی تو اينجا خريده
و چند وقت از خرديش ميگذره و آيا راضی هست؟
در ظمن فرق اينا چيه؟
FW 390 JCB
FW 390 JCH
FW 390 JFB
FW 390 JQB
FW 390 JQB
FW 390 JHB
FW 390 NLB
اين سه حرف آخر به غير از نوع قطعات(cpu 2.4 يا مثلاً 2.53) چيز ديگه ای رو هم تعيين ميکنه؟
رنگ بندي و ورژن سيستم عامل و كشور سازنده رو هم معلوم ميكنهنقل قول:
كلا سيستم طبقه بندي سوني كاملا با دل متفاوت هست
توي دل شما 1510 رو مثلا با 10 تا كانفيگ مختلف پيدا ميكني كه تا مشخصات رو نخوني نميتوني فرقشون رو بفهمي
ولي سوني اينطور نيست مثلا FW 390 JFB فقط و فقط يك كانفيگ داره و با 390 JCH فرق داره
نقل قول:
میشه لطف کنید یه توضیحی درباره فرق گرافیک اینتل با ATI بدید ؟
من اصلا نمی فهمم مثلا X4500 با 3470 یا 3450 از لحاظ حافظه چه فرقی با هم دارن و کدوم یکیشون بهتره ؟ یا مثلا Gforce 8400-8600-9400
سوال بعدیم هم در مورد گارانتی بین المللیه
چون ایران نخواهم بود بالطبع گارانتی ایران به دردم نمیخوره
می خوام ببینم این گارانتی 3 ساله بین المللی که داره فقط مال خاور میانس یا اگه طوری بشه من تو سوئد هم می تونم از گارنتی بین المللیش استفاده کنم ؟
واقعا بابت وقتی که واسه جواب دادن به سوالات کاربرا میزارید ممنونم
ببينيد ما 3 توليد كننده چيپست هاي گرافيكي داريم ، nVidia و ATI يا همون AMD و INTEL
كمپاني هاي سازنده ATI و nVidia پردازنده هاي گرافيكي مستقل از CPU توليد ميكنن كه به CPU وابسته نيستن و پهناي باند اختصاصي خودشون بين CPU و ديگر اجزا رو دارند ولي اينتل اينطور نيست و همزمان با CPU پردازش انجام ميدهد ( پردازش موازي ) پس CPU را هم درگير خواهد كرد .
معمولا لپ تاپ هايي با گرافيك اينتل ارزان تر هستند و چون قدرت كمتري دارند مصرف پايين تري دارند .
اينتل ها اينها هستند : Intel GMA 950 - Intel X3100 - Intel 4500MHD - Intel 4700MHD و برخي ديگه كه منسوخ شده هستند و خيلي ضعيف
nVidia توي دو دسته توليد ميكنه : Geforce و Quadro
مدلهاي Geforce مثل 8400 - 8600 - 9200 - 9300 - 9400 - 9500 - 9600 - 9650 - 9800 و ...
مدلهاي Quadro مثل سري NVS = NVS130 - NVS150 و ... و سري FX مثل FX770
ATI هم تو دو دسته توليد ميكنه : Radeon و FireGL
مدلهاي FireGL مثل V5700
مدلهاي Radeon مثل 3470 - 3650 - 3670 - 4650 - 4530 و ...
اين از گرافيك هاي لپ تاپ ها ، اميدوارم مفيد بوده باشه در ساعت 2 نيمه شب !!
گارانتي بين المللي هم دقيقا در خارج از ايران به درد ميخوره !! ميتونين از نمايندگي هاي خود شركت استفاده كنيد
یک نوت بوک با مارک سونی و حداکثرقیمت 1/450000 همین امروز می خوام بخرم....
راستی لطفا میزان سی پی یو و رم و .... رو ذکر کنید.
سلام.
قیمت Aw 170 رو میخواستم.
با گارانتی اصلی.
قيمت AW 170 با گارانتي Persian Plaza هست 2.500.000
میشه یکی یکم اطلاعات درباره gateway بده ؟
این Persian Plaza گارانتی اصلیه؟نقل قول:
مگه ایران رهجو گارانتی اصلی نیست؟
لپ تاپ 4 کیلویی برای دانشجو سنگینه ؟
یعنی میشه جابجاش کرد ؟
یه گارانتی معمولیه که در پست دوم توضیح داده شده ...!نقل قول:
رفتند مرکز کامپیوتری Computer Plaza Dubai رو برداشتند و کردند persian plaza !
توی کدوم کشور اینقدر گارانتی نوت بوک وجود داره؟ واضحه ! فقط ایران !!! :2:
طرف تعمیرکار گوشیه ، همزمان روی نوت بوک هم کار میکنه ! :27:
خوب این Aw 170 با گارانتی اصلی ایران رهجو چنده؟
ايران رهجو سفارش آمريكا / كانادا رو وارد نميكنه ، مدلهاي سوني كه 3 رقمي هستند مثل همين AW 170 سفارش آمريكا/كانادا هستن و ايران رهجو سفارش عربستان/امارات رو وارد ميكنه كه 2 رقمي هستند مثل CS 26 ...
من 3 روز پيش پاييتخت بودم ليست قيمت ايران رهجو رو گرفتم سري AW رو نياوردن و دارن روي سري Z و FW بيشتر مانور ميدن
طرف ميگفت هيچ سري سوني به اندازه FW فروش بالايي نداشته كه راست هم ميگه
البته در كيفيت سفارش ها و مدل ها هيچ تفاوتي نيست ،سوني با همون خط توليدي كه براي آمريكا ميزنه براي امارات هم ميزنه
تازه مزيت ايران رهجو گارانتي و خدمات عالي ارائه شده اش هست
یعنی بهترین گارانتی برای AW 170 همون پرشین پلازاست؟
شما يه جسم 4 كيلويي رو به همراه يه جسمي كه 200 گرم باشه ( جاي شارژر )بزار توي كيف ببين ميتوني جابجا كني يا نه ، ممكنه براي كسي مهم نباشه و يكي هم نتونه جابجا كنهنقل قول:
من از مركز خدماتش خبر ندارم كه كجا هست ولي فروشگاه و نمايشگاهشون توي پاييتخت نميخورد كه گارانتي در پيت باشه ...نقل قول:
سايت اطلاع رساني شون هم انصافا كامل و بي نقص هست ...
به نظر من که سنگینه. من 1640 دارم که نزدیک 3 کیلو هستش (البته با کیف و پیزهای دیگه وزنش میره بالاتر) فکر می کنم اگه 400 500 گرم دیگه زیاد بشه دیگه اصلاً نمی تونم روی Portable بودنش فکر کنم.نقل قول:
"به نظر من که سنگینه. من 1640 دارم که نزدیک 3 کیلو هستش (البته با کیف و پیزهای دیگه وزنش میره بالاتر) فکر می کنم اگه 400 500 گرم دیگه زیاد بشه دیگه اصلاً نمی تونم روی Portable بودنش فکر کنم."
شما جابجاییتون در روز چقدره ؟
شما جابجاییتون در روز چقدره ؟نقل قول:
دارم یه لپ تاپ gateway میگیرم . کانفیگش فوقالعادس ! شرکت میرداماد جدیدا گیت وی وارد میکنه یه چیزایی شبیه اینکه گارانتی ایران داره گفت و اینکه تمام قطعاتش رو هم وارد میکنن !!!
شما بودین چیکار میکردین ؟ دنبال کانفیگ فوقالعدش میرفتین یا یه لپ تاپ سبکتر ؟
Cpu core 2Duo (P9800) 2.93 MHz 6Mb Cache
Graphic Geforce 9800 Gts DDR 3 ( 1024 MB Dedicated .2800 MB Share )
Ram : 4 Gig DDR 3 (FSB 1066)
H.D.D 640 7200RPM 16 MB Buffer
LCD 17 High Color
DVD Writer +Blueray .(Lable Flash Technology )
Webcam +BlueToth+E Sata+ HDMI+i Link
Battery 9cell
Vista Home Premium 64 Bit
Full Keyboard
17 اینچه و 4 کیلو وزنشه
مارکش gateway هست؟نقل قول:
مدلش چیه؟
قیمتش چنده؟
وزن تا یه حدی مهم نیست اما دیگه 4 کیلو واقعا خیلی زیاده. تازه من خیلی توی روز جابجایی ندارم و اکثراً با ماشین این ور و اون ور می رم اگر نه شاید همین هم سنگین باشه.نقل قول:
دقیقا نمی دونم ! زنگ زدم گفتن همین با 8 کانفیگ مختلف دارن !!نقل قول:
زیاد ظاهرش خوب نیست !!
2150000
شما بودی چیکار میکرد ؟ دانشجو ام ! باید بین خوابگاه و دانشگاه رفت آمد کنم !!!نقل قول:
کانفیگش وسوسه کنندس ! وزنشم زیاد !
آقا 4 کیلو خیلی زیاد. جابجاییش پدر آدم ئر میاره. من آدم ضعیفی از نظر بدنی نیستم ولی 2.5 کیلو رو با وسائل جابجا میکنم خسته میشمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
لب تاپ تا 1400 برای کارای گرافیکی چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه HP تو ایران گارانتی درست حسابی داره؟ اگه خراب بشه از نظر قطعات مشکلی نداره؟