مرسی داداشنقل قول:
والا یه باطری اوربیتال پلاس سپاهان دارم امیر جان 3 سال و 3 ماهه اره دقیقا داره کار میکنه تازه تستر زدم 96 درصده توکار ایرانی موندم واقعا بعضی جنسای ایرانی سگش شرف داره به جنس چینی:n33:
Printable View
مرسی داداشنقل قول:
والا یه باطری اوربیتال پلاس سپاهان دارم امیر جان 3 سال و 3 ماهه اره دقیقا داره کار میکنه تازه تستر زدم 96 درصده توکار ایرانی موندم واقعا بعضی جنسای ایرانی سگش شرف داره به جنس چینی:n33:
قابل توجه همه ی کسانی که ماشین بنزینی و گازسوز دارند:
شمع رو کیلومتری عوض نکنین
شمع بعد از مدتی نیاز داره که با برس سیمی نرم (دارای موهای نازک) تمیز و براق بشه و گپش هم تنظیم بشه و نصب بشه
تا وقتی 2 ميلیمتر از الکترود مرکزیش وجود داره پس میشه از این شمع استفاده کرد فقط باید تمیز و تنطیم باشه
وقتی شمع نو میخرین مقاومت سر و الکترود مرکزیش رو با اهم متر اندازه بگیرین . مثلاً 20 کیلو اهم هست 20.000 اهم
هر 10.000 یا 7000 کلیومتر که بازش میکنین برای تنطیف و تنظیم , مقاومت رو هم اندازه بگیرین تا اگر نیم سوز شده و مقاومتش خیلی زیادتر از روز اول شده پس دیگه باید عوض بشه که دلیل یر بنجل بودنش هم هست . شمع باکیفیت نیم سوز نمیشه بلکه پس از 30 یا 40 هزار کیلومتر الکترود مرکزیش دیگه خیلی خورده و کوچک میشه و باید تعویض بشه
=================================
مطلب مهم دیگه:
در محکم کردن شمعها وسواس نداشته باشین .
با دست هم که شمعها رو سفت کنین موتور روشن میشه پس سغت کردن با آچار نباید زیاد باشه
شمعی که باز کردنش خیلی نیرو لازم داره پس بیش از حد محکم شده
سفت کردنِ بیش از حد 2 ضرر دیگه هم داره :
1- خراب شدنِ رزوه های سرسیلندر که ممکنه بکشه به تراشکاری و یا حتی تعویض سرسیلندر و مخارج ملیونی
2- شکستن شمع موقع بازکردنش و هزینه ی زیادِ تعمیر
=============================
شمع 2 پلاتینه و 3 پلاتینه و 4 پلاتینه در جرقه زنی فرقی با شمع تک پلاتینه نداره فقط چون تعداد پلاتینهاش (الکترودِ کناری) بیشتر هست پس روندِ خوردگی کندتر هست و عمرش بیشتره .
اگر خواستین چند پلاتینه بخرین بهتره 2 پلاتینه بخرین چون بیشتر از اون حتماً گرانتره و نیازی هم بهش نیست چون پلاتین مرکزی وقتی خیلی کوتاه بشه دیگه باید شمع عوض بشه حتی اگر 4 پلاتین اطرافش سالم باشند
من تقریبا شمع ها رو 5 هزار تا پیش عوض کردم
اما مشکلی که الان هست فکر می کنم از سیلندر 2 روغن کم می کنه اما هیچ دودی هم مشاهده نمی شه
این شمع ها به این وضعیت در اومده که تقریبا 3 تا مناسبه اما سیلندر 2 سرش انگار رسوب بسته
علت چی می تونه باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این سیاهی از دوده باشه ممکنه انژکتور اون سیلندر مشکل داره
اگر شک دارین میتونین با انژکتور سیلندر بغلیش جابجاش کنین و شمعها رو با برس سیمی نرم برق بندازین و تست کنین
اما اگر روغن سوخته باشه پس این سیلندر روغن میاد داخلش که ممکنه از کاسه نمد ساق سوپاپ باشه یا خرابی رینگهاش یا خرابی واشر سرسیلندر در اطراف همین سیلندر
خوب سرسیلندر رو کامل نو 4 ماه نیست عوض کردم . با این تفاسیر بازم از سرسیلندر هست ؟یعنی ممکنه سر سیلندر سوپاپش کاسه نمد مشکل داره ؟نقل قول:
یا رینگ پیستون سیلندر هست ؟
شما خودتون خبر دارین از جرم و جنایتهائی که خودروسازها و قطعه سازها و بعضی مکانیکها انجام میدندنقل قول:
وقتی موتور صفرشون روغن سوزی داره , وقتی موتور و گیربکس تعمیری رو جای صفر میندازن روی ماشینهای به اصطلاح صفر , وقتی بعضی مکانیکها تعمیر میکنند اما مشکل به جای رفع شدن بیشتر میشه به علت خرابکاری یا قطعات بنجل آیا میشه به چیزی اطمینان کرد
همه ی اینها رو نوشتم تا بگم:
فکر نکنین چون نو هست , چون صفر هست , چون تازه تعمیر هست پس همه چیزش درسته
شما اول باید ببینین این سیاهی از چیه و ماهیتش چیه . از سوخت زیاد ؟ یا سوختن روغن ؟
بعدش باید عیب یابی رو شروع کنین
از ساده ترین چیزها شروع کنین تا دشوارترین و پر هزینه ها
==========================
یه راه دیگه هم دارین . مدارا کردن با این وضع و مهربان بودن با ماشینتون تا از این بدتر نشه یعنی نگازوندن , حرکت با شتاب کم , نراندن با دور موتور بیش از 3200 , استفاده از روغن و فیلتر خوب و تعویضشون به موقع , نریختن آب معمولی توی رادیاتور , تمیز نگه داشتن بیرونِ رادیاتور تا حرارت همیشه نرمال باشه و غیره
امروز دیسک ترمز و توپی چرخ جلو خریدم فروشنده گفت که لنت هم ببر چون دیسکهات نو هستن باید لنت جدید بندازی که خط نندازه درسته؟
دیسک ترمز مارک لاهیجان خریدم
توپی هم ارپیکو خریدم جنسش حرف نداره
لنت هم همیشه گولد میخرم این بارم گولد خریدم
قیمتا>>>دیسک لاهیجان 55 خریدم
توپی دونه ای 30 دوتاش شد 60 تومن
لنت جلو گولد هم 29 تومن
به همین راحتی 144 تومن امروز پیاده شدم:n02:
واسه چی عوضشون کردین؟؟ لرزش هنگام ترمز داشتین؟نقل قول:
در مورد لنت ها حرفشون توجیه خاصی نداره چون لنت با چند تا ترمز خودش رو با دیسک هماهنگ میکنه و ساییده میشه. به نظرم نگه دارید سری بعد استفاده کنید
رو سرعت 110 تا پا برا ترمز میبرم یه لرزش خفیفی دارم خیلی خفیف جلوبندی هم تازه امیرنیا انداختم 2 ماه پیش کامل کامل ماشین مدل 87 هست تا حالا دیسک و توپکی عوض نکردم گفتم یه جا همشو عوض کنم تا پول دستمه.مخصوصا تو سرپایینی گردنه اسداباد همدان اینطوری میشه چرخای جلوم لرزش خفیفی میگیره:n01:
انشالا درست شده دیگهنقل قول:
البته میتونستید دیسک های قبلی رو تراش بدید. کلا دیسک های ایرانی (تو سال های اخیر البته) شدیدا این مشکل رو دارن و وقتی داغ هست و وارد چاله آب یا کارواش بشه سریعا با تنش حرارتی تاب میفته. معمولا یک بار که اینطوری میشه تراش بره دیگه خیلی کمتر تاب بر میداره و مشکل چند سال حل میشه
دوستان واساتید عزیز این همه کمک میگیرم از شما دوستان سپاسگزارم اینم ماشینم مدل 1387 تیرماه(در موردش نظر بدین)
--------نقل قول:
به به آدم حال میکنه این طوری یه ماشینو ببینه، معلومه به ماشینت اهمیت میدی، کاشکی همه اینطوری بودن،
میتونم بپرسم با چی موتورتون رو این طوری کردین
سلام دوست عزیزنقل قول:
زیر کاپوت رو با چی تمیز کردین (تمامی موارد رو منظورمه)
با سپاس :n40:
درود بر عزیزان والا پارسال یه بار موتورشویی کردم با گازوییل و کف شستم.
واشر قالپاق عوض کردم واشرسرسیلندر عوض کردم.درب رادیاتور رو پلیمری انداختم.زیر کابوت رو با لونگ خیس تمیز کردم به طرز وسواس گونه ای تمیز ساووندمش.خخخخخخخ
اینم چندتا عکس دیگه از ماشین من.راستی فراموش نشه به اندازه کیا و سمندو پژو شتاب اولیه داره تو گردنه با 2 سرنشین دنا وسمند رو جا گذاشتم گردنه اسد اباد همدان و حیران اردبیل
سلام دوستان.علارغم این که دو هفته پیش سوالی رو دراین جا مطرح کردم هنور به پاسخی نرسیدم.گمان میکردم این جا محلی برای برطرف کردن سوالات و ابهامات افراد هست نه گالری تصاویر ماشین های ملت.
بگزریم.
الان مشکل سر رادیاتور خودروی روا 1600 مدل 86 هست.این رادیاتور وقتی ماشین گرمه و کار مکینه به اندازه پنج انگشت از بالا سرده و پایین رادیاتور هم گرمه.فعلا که مشکل گرم کردن برای ماشین پیش نیوده.از اساتید میتونن بگن مشکل میتونه از چی باشه.رادیاتور قسمت بالاش مصدود شده یا این که واتر پمپ نمتونه اب رو تا نهایت و بالای رادیاتور برسونه یا ترموستات کامل باز نمیکنه.اگر تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلامنقل قول:
همسایتیهامون اگر جواب رو بدونند دریغی ندارند در پاسخگوئی
عیب یابی اینترنتی هم احتیاج به تبادل اطلاعات و نوشتن و دنبال کردن داره که ممکنه فرصت کافی برای این کارها نداشته باشند
بگذریم
1- مطمئنید که کندنسر کولر رو به جای رادیاتور اشتباه نگرفتین . شاید اونی که میگین نصفش سرده کندنسر باشه . البته وقتی که کولر خاموشه
2- ماشینتون منبع انبساط داره ؟
3- اگه بله , آیا وقتی موتور سرده تا خط MIN کولانت داره ؟
4- آیا آب در منبع انبساط گردش میکنه یا ثابت و بی حرکته ؟
5- بخاری ماشین با موتور سرد , باد سرد داره و وقتی موتور گرم میشه بادش گرم میشه ؟
6- آیا آمپر حرارت در ابتدا روی سرده و با گرم شدن موتور میره روی متوسط و همونجا ثابت میمونه ؟
7- آیا پیچ هواگیری هم داره سیستم رادیاتور ماشینتون ؟ هواگیری شده ؟
8- رادیاتور ماشینتون درب داره ؟ اگر بله آیا پر هست تا بالای بالا ؟
اگر پاسختون به همه ی این سوالها بله هست پس مشکلی نداره
درضمن اگر آب معمولی توی سیستم خنک کننده هست باید در اولین فرصت کشیده بشه و جاش کولانت بریزین (کولانت یعنی مخلوط آب مقزر درجه یک با مقاومت بالای 200 کیلواهم و ضد یخ درجه یک به نسبت 50/50)
این تاپیک رو هم بهتون توصیه میکنم تدریجاً بخونین و به دیگران هم توصیه کنین بخونند
دوستان پراید 141 ی که 8 سال کار کرده رو در نظر بگیرید.
آمپر حرارتی ماشین دیروز بعد اینکه سربالایی رو با سرعت نسبتا زیاد بالا رفت تقریبا به قسمت انتهایی رسیده بود. در جلو رو باز کردم پروانه کار میکرد.
قبلا هم اینطوری شده بود حالا این سربالایی بهونه شد! قبلا ترموستات عوض کرده بودیم. حالا میگفتن ترموستات از اولشم درست کار نمیکرده ولی این اتفاق بعد 7 سال افتاد سال پیش.
دیروز حدس زدم از شمعش باشه. شاید هم مشکلی نداره. دوستان میتونن توضیح بدن این دردش چی هست؟
شمع چنده الان؟ میخوام قبل رفتن تعمیرکار از شما عزیزان بشنوم
درود برشما عزیز شمع الان 4 تاش 30 تومن مارک اکیوم فرانسه اصلی 2 پلاتینه مخصوص دوگانه سوز.نقل قول:
امپر درجه حرارتت هم تا اونجایی که من سرم میشه ربطی به شمع نداره.حالا اساتید بیشتر توضیح میدن:n01::n40:
دوگانه سوز نیست البه ولی بازم مرسینقل قول:
چرا گفتن احتمال زیاد شمع باید عوض بشه قبلا شنیدم.
اگر دوستان دیگر هم نظر دارند بدهند
بسیار خوب شمع اکیوم بگیر تک پلاتینه حدود 28 تا30 هست مخصوص تک سوز:n01:نقل قول:
منظورم شمع اب هست البتهنقل قول:
سلام.ممنون از توجهتون.پاسخنقل قول:
1- مطمئنید که کندنسر کولر رو به جای رادیاتور اشتباه نگرفتین . شاید اونی که میگین نصفش سرده کندنسر باشه . البته وقتی که کولر خاموشه.رادیاتور یه شبکه گنده هست جلوی ماشین پشت شبکه هست.امروز به رادیاتور ساز نشون دادم برای سیخ زدن که گفت عوض کنی بهتره یک بار مصرفه/
2- ماشینتون منبع انبساط داره ؟ نه نداره
3- اگه بله , آیا وقتی موتور سرده تا خط MIN کولانت داره ؟ منظورتون رو از کولانت تا خط مینی نمیدونم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین/
4- آیا آب در منبع انبساط گردش میکنه یا ثابت و بی حرکته ؟ تا زمانی که ترموستات باز نکرده ثابته ولی بعدش شروع به قل گرفتن میکنه که سریع درب رو میبندم.
5- بخاری ماشین با موتور سرد , باد سرد داره و وقتی موتور گرم میشه بادش گرم میشه ؟ بله وقتی سرد هست باد سرد میده و وقتی گرم هست گرما
6- آیا آمپر حرارت در ابتدا روی سرده و با گرم شدن موتور میره روی متوسط و همونجا ثابت میمونه ؟ بله مشکی با امپر در حالت روشن بودن ماشین ندارم.
7- آیا پیچ هواگیری هم داره سیستم رادیاتور ماشینتون ؟ هواگیری شده ؟ نمیدونم ولی فکر مینکنم نداره.اگه داشته باشه میشه بگین کجا ها هست تا نگا کنم یا عکس بگیرم ازش ؟
8- رادیاتور ماشینتون درب داره ؟ اگر بله آیا پر هست تا بالای بالا ؟ بله درب داره و تا انتها هم پر میشه.ولی من همیشه تا اون خطی که علامت زدن پر میکنم.
سوالی که برام پیش اومده اینه که کندانسور کجا هست ؟ داخل سینه ماشین هست یا جای دیگه که جلوی دیده و میشه دید.ممنون.نکنه کنداکسو با رادیاتور یکی باشه یعتی بالای رادیاتور کنداکسور باشه ؟اخه از وسایل کولر هم شیلنک اونده رفته داخل رادیاتور/
لطفا حذف شود . تکراری ........
سلامنقل قول:
طبق اطلاعاتی که نوشتین , ماشینتون منبع انبساط نداره
منبع انبساط یک منبع دو سه لیتری پلاستیکی نیمه شفاف هست که با چند شیلنگ وصله به موتور و رادیاتور
عکسهاش
ماشبنتون ظاهراً هیچ مشکلی نداره فقط اگر آب معمولی توی رادیاتور هست باید کشیده بشه و کولانت بریزین
در صفحه ی اول همون تاپیک صرفه جوئی جزئیاتش هست
رادیاتور باید کاملاً پر باشه اما منبع انساط باید تا علامتش پر باشه نه بیشتر
=========================
کندنسر کولر که همون خنک کننده ی گازِ کولر باشه مکانش جلوی رادیاتور موتور هست و لوله های گاز کولر بهش وصله نه شیلنگ آبی که از موتور اومده
ممنون از توجهتون.ایا خودروهای روا دارای منبع انبساط هستن ؟
میشه یه عکس از این خودرو که منبع داره بزارین.
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز خانواده اردی و روا منبع انبساط ندارن و مدار بسته هستن. اگر ماشین سالم باشه تنها کافیه آب تا جایی که تو رادیاتور شاخص داره پر بشه و دیگه نیاز به اضافه کردن نداره
باسلام خدمت اساتید
ماشین من405ومدلش82میباشدوهمانگونه که مستحضریددراین مدل خودروهایونیت فن وجودنداردباتوجه به موجودنبودن یونیت فن چگونه میتوانم باعث شوم تافن خودرودر83درجه دورکندش شروع به کارکند،اینهم خدمت دوستان عرض کنم که دزشرایط فعلی دورکندش در90یعنی درخط وسط راه اندازی میشود یکی دو روزی هم هست وقتی موتور گرم میشو کمی آب میدهد زیر ماشین در صورتی ک در جا کار کنه همچین اتفاقی میفته
سلام خدمت دوستان
بنده خودرو تیبا مدل 90 دارم 80 تا کارکرد دیروز ماشین رو بردم شیشه هاش رو دودی کنم.حدودا یک ساعت ماشین رو درجا کولر استفاده کردم.امپر پایین بود .ولی از دیروز تا حالا احساس میکنم سدای ماشین وقتی گاز میدی بیشتر شده.و ماشین تنبل شده.از طرفی متاسفانه چند باری که ماشین رو برای تعمیر بردم پیش تعمیر کار اون عیب رو با تعویض قطعه درست کرد ولی چهارتا عیب رو رو دستم گذاشت.بخاطر همین این بار گفتم از تجربه شما قبل از نشون دادن به تعمیر کار استفاده کنم.لطف میکنیین اگه یه راهنمای بکنید.
سلام خدمت دوستان
ماشین من پراید 89 دوگانه فابریک هست
از هفته پیش دیدم امپر آب رفت روی خظ سوم. در قمقمه شکسته بود البته. دیدم حدود 300 سی سی آب رادیاتور کم شده. تعمیرگاه نشون دادم گفت ترموستاتتو عوض کن 74 بنداز باز دیدم آب کم میکنه. .در قمقمه و در رادیاتور رو عوض کردم زمان بیشتری طول میکشه تا اب کم کنه.یه جای دیگه نشون دادم چک کرد گفت نشتی رادیاتور نداری ولی رد رادیاتور رو باز عوض کن. یه در سالم پیدا کردم انداختم روش. دیروز مسیر رفت کرج به تهران امپر رفت روی خط سوم و اب کم کرد که اضافه کردم اما مسیر برگشت نه امپر رفت بالا نه آب کم کرد. به مکانیک نشون دادم نمیدونست دلیلش چی میتونه باشه. از دوستان کسی ایده ای داره؟
سلام خدمت دوستان
ماشین من پراید 89 دوگانه فابریک هست
از هفته پیش توی تونل نیایش کولر گرفتم دیدم امپر آب رفت روی خظ سوم. در قمقمه شکسته بود البته. دیدم حدود 300 سی سی آب رادیاتور کم شده. تعمیرگاه نشون دادم گفت ترموستاتتو عوض کن 74 بنداز عوض کردم باز دیدم آب کم میکنه. .در قمقمه و در رادیاتور رو عوض کردم زمان بیشتری طول میکشه تا اب کم کنه.یه جای دیگه نشون دادم چک کرد گفت نشتی رادیاتور نداری ولی رد رادیاتور رو باز عوض کن. یه در سالم پیدا کردم انداختم روش. دیروز مسیر رفت کرج به تهران امپر رفت روی خط سوم و اب کم کرد که اضافه کردم اما مسیر برگشت نه امپر رفت بالا نه آب کم کرد. به مکانیک نشون دادم نمیدونست دلیلش چی میتونه باشه. از دوستان کسی ایده ای داره؟
سلامنقل قول:
به محض روشن کردن کولر باید فن رادیاتور روشن بشه . اگر نمیشه نباید کولر روشن کنین و باید مشکل برطرف بشه
کندنسر کولر هم اگر پر از حشرات و خاک و خاشاک باشه سیستم خوب خنک نمیشه و حرارت بالا میره چون مندنسر کولر جلوی رادباتور هست
توی رادیاتور باید کولانت باشه وگرنه سیستم درست کار نمیکنه
اگر منبع انبساط سالمه , دربش هم سالمه و سیستم چکه و ریزش آب و نم پس دادن نداره پس باید با ییستم تمیز , دو سومِ یک محلول نشتی گیر استفاده کنین
در این صفحه عکس و توضیحش هست
سلامنقل قول:
صدای زیاد و کم جون شدن موتور میتونه از خیلی چیزها باشه مثل تب و بیحالی که علامت دهها بیماری هست
متاسفانه با این اطلاعات کم نمیشه اینترنتی عیب یابی کرد
باید دنبال منبع صدا بگردین و نوع صدا
سلامنقل قول:
یونیت فن چی هست ؟
یعنی فن نداره ؟ با پروانه ای که با موتور میگرده خنک میشه ؟
آبی که میریزه شاید آب زیادی هست
منبع انبساط داره ماشینتون ؟ یا فقط رادیاتور ؟
توی رادیاتور آب معمولی هست یا کولانت ؟ (مخلوط آبمقطر و ضدیخ)
آقایون من مخیوام یه ماشین دست دو بگیرم
بعد از تست درایو دیدم نه توی منبع انبساط آب هست نه توی رادیاتور (خالی نبود ولی پر پر نبود)
ماشین نه دود میکنه چه سرد چه گرم، نه روغن شیری هست (روغن قدیمی هست) نه درب روغن شیری هست نه دمای موتور بالا میره، موتور ماشین 2 سال پیش بازسازی شده (ماشین پاترول هست) و شتاب و قدرتش عالی بود.
خود فروشنده گفت آب کم میکنه طبیعیه. میدونم طبیعی نیست ولی اگر به نظر میاد واشر سالمه پس کجا میتونه آب کم کنه؟ اتصالات خشک بود اطراف سر سیلندر هم خشک بود!
شاید خودش کم توش کولانت ریخته؟
سلامنقل قول:
اگه کولانت تمیز هست و تغییر رنگ نداده و نشتی هم دیده نمیشه پس میتونین از محلول نشتی گیر که در همین صفحه معرفی کردم استفاده کنین و مشکل رو حل کنین
اگر محلولش باکیفیت باشه همون روز نشتی رو میگیره
پس باید اول با موتور سرد ,کولانت کافی ریخته بشه توی سیستم تا خط MIN یا COLD
بعدش محلول اضافه بشه
چند روز بعد معلوم میشه مشکل حل شده یا نه چون اگر حل شده دیگه کولانت کم نمیشه
اگر کولانتش کثیفه پس اول باید سیستم رسوب زدائی و تمیز بشه بعدش کولانت و محلول ریخته بشه
تکراری . لطفاً حذف شود ....
اتفاقا از یکی هم شنیدم همین کار رو بکنم، حالا اگر قسمت بشه بگیرمش اول رادیواتش رو کامل تخلیه میکنم میشورم بعد با کولانت پر و سپس از همون محلول میریزم توش.نقل قول:
ممنونم از پاسختون
فقط من اصلا از ماشین کولر نمیگیرم ضمن اینکه تو این دو روز تا ماشین روشن میشه حرارت موتور خیلی میره بالا جوریکه نمیشه روی موتور دست گذاشت. بنظرتون از واشر میتونه باشه؟
البته دیروز بعد از خاموش کردن ماشین خیلی اتفاقی دیدم از در رادیاتور صدای سوت میاد که بخار اب بود در رو محکمتر کردم هوا زد تو قمقمه و اب بیرون زد. در رو عوض کردم بدتر شد. مکانیکی هم بردم نمیدونه مشکلش چیه :|:n27::n35:
سلام
کولر ماشین خراب بود امروز دادم درستش کردن ولی وقتی روشن میکنم دور موتور میره روی 2300
یه جا خوندم نوشته بود باید پیچ وکیوم تنظیم بشه ولی من نتونستم پیدا کنم. میشه با عکس توضیح بدید باید چیکارکنم؟
ماشین پراید کاربرات 82 هست.
سلام
از لاستیک سمت راننده یه صدای سوت مانند میاد, انگار دو تا آهن بهم سابیده میشن و تو دور زدن وقتی به سمت چپ دور میزنی(از سمت راننده) یه صدای تلق تلوقی میده
نمیدونم واسه بلبرینگه یا ...؟
ماشین هم پراید 89
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
برای صدای سوت باید جک بزنید و با دقت چک کنید، شاید یه بخشی از ورق پشت دیسک یا هر چیزی به جایی میسابه.
اگر اون صدای تق تق موقع دور زدن بصورت ریتیمک و پشت هم تا وقتی فرمون نزدیک به حالت صاف بشه بیاد، پلوس خراب شده
سلام دوستان وقت بخیر
من یک تیبای هاچ بک دارم که چند روزیه وقتی استارت می زنم عقربه دور ماشین خیلی به آرامی و آهستگی می رود بالا و بعد از چند ثانیه روی یک قرار می گیره. البته با گاز دادن سریعتر می ره بالا.
از نظر زمان هم فرقی نداره: روز و شب و یا صبح، موقع سرد بودن موتور و حتی موقع گرم بودن موتور هم شده که این اتفاق بیفته.