کدوم یکی از دوستان 512 نامحدود داره ؟! سرعت دانلودش را میخواستم بدونم ! من ماه دیگه میخوام این سرویس را بگیرم
Printable View
کدوم یکی از دوستان 512 نامحدود داره ؟! سرعت دانلودش را میخواستم بدونم ! من ماه دیگه میخوام این سرویس را بگیرم
من 512 نامحدود برنزی دارم که میانگین سرعت توی IDM معمولا 70 است. البته بگم همیشه من لینکهای دانلودم را در سایت mul مستقیم میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان من توی اطراف محل زندگی ما نمایندگی آسیاتک داره ، به من پیشنهاد کرده که سرویس 512 نامحدود بگیرمنقل قول:
خودش میگه که 60 کیلوبایت دانلود داره ....... خواستم مطمئن بشم ! ممنون دوست عزیز
بقیه دوستان مخصوصا دوستان ساکن تهران نظرشون را راجع به این سرویس بدن ممنون میشم
خوب خود من گقتم اینو برداشتم با طرح یکساله که برایم تمام شد 141 هزارتومان ( توی طرح شارژ کردم) الان یکساله اش 177 هزار است.نقل قول:
دوست عزیز من میدونم شما این سرویس را گرفتید . حتی از شما تشکر هم کردم ولی اگه جمله بالای تصویر را بخونی منظورم ساکنین تهران بود نه شمانقل قول:
من دیدم شما ساکن کرمانشاه هستی گفتم شاید سرعت ما با سرعت شما فرق کنه ، همین !
OK.................نقل قول:
دوست عزیز شما منطقه مخابراتی رو در نظر بگیر چون تو همین تهران هم آسیاتک خوب و بد دارهنقل قول:
اه اه چقدر قطع شدن هاش زیاد شده،زرت و زرت قطع میشه که این !!!!!
سرویس 1 مگ برنزی آسیاتک
قبل از ارائه عکس ها بگم که اصلا این سرعت برای این سرویس رضایت بخش نیست چون که 512 با سرعت تقریبی 70 دانلود میکنه و 1 مگ با 105 که از لحاظ قیمت به هیچ وجه نمی ارزه
الان چرا نمی ارزه؟ بعضی کاربرا شکایت میکنن که چرا سرعت سرویس محدودشون کمه... شما سرویس نامحدود داری نزدیک به سرعت واقعی بده؟نقل قول:
شما از سرویس 1مگ نامحدود چه انتظاری داری؟ 2مگ باشه؟ 1 مگ گرفتی، 1 مگ دارن میدن بت، پینگتم که تقریبا خوبه.
اغلب سرویس های نامحدود اگر شامل قنون FUP نباشن، سر سرعت واقعی بسته میشن.
یعنی ممکنه شما سرویس طلایی 1مگ هم ببندی، همین سرعت حالا یکم بیشتر بدن بت
من کی گفتم باید سرعت دو مگ برام بزنه، حرف حسابم اینه که این سرویس 25 درصد کمتر از مقدار واقعی یک سرویس 1 مگ سرعت بهت میدهنقل قول:
من قبلا یک مگ مخابرات داشتم سرعت کمتر از 130 برام نمیزد، اصلا قانون میگه یک سرویس 1 مگ نباید کمتر از 128 بزنه
دوستان آسیا جدیدا پورت زیاد کرده؟ یا اتفاق دیگه ای افتاده؟
مثلا برای منطقه آیت همین چند وقت پیش اینو میزد :
اما جدیدا :نقل قول:
توضيح: اختصاص پورت و راه اندازي سرويس در اين مرکز به علت محدوديت پورت با اولويت ثبت نام انجام ميشود
نقل قول:
توضيح: اختصاص پورت و راه اندازي سرويس در اين مرکز به صورت فوري امکان پذير است
سرویس CRA اشتراکیش اینطوری بود؟ یا نامحدود اصلیش؟نقل قول:
پینگ 260 خوبه؟!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! !نقل قول:
متاسفانه اینقدر از ما دزدی شده که فکر میکنیم این سرویس خوبهنقل قول:
من که دارم می رم شرکت دیگه !
پینگ من الان اینه ! فقط بگم خلی عالی هست الان
Pinging google.com [74.125.235.34] with 32 bytes of dat
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=783ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=772ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=739ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=705ms TTL=49
سرویس اشتراکی اشنقل قول:
اصلا توی 1.5 سالی که با مخابرات بودم همه سرویس هاشو حداقل برای یک ماه هم که میشد امتحان کردم ( همه سرویس ها اشتراکی بودن) که سرعت هایش به طور میانگین (با IDM) اینطوری بود:
64c: 7KB
128 :16KB
256 : 30 - 33KB
512 : 65KB
1024 : 125 - 130KB
2048: 200 - 230 KB
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=1862ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=1944ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=1943ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=2065ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=1537ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=1784ms TTL=49
Reply from 74.125.235.34: bytes=32 time=1743ms TTL=49
ای بابا! شانس ماست ! این برای کدوم یکی از سرویساشه ؟ محدود ؟ نا محدود ؟ چه سرعتی ؟ تهرانی شما ؟ من پنجشنبه درخواست دادم واسه کیمیا 10 گیگ یعنی کنسل کنم ؟نقل قول:
دوستان این آسیاتک خیلی پینگ اشغالی داره . کسانی که برای بازی آنلاین و سی سی کم میخوان از اینجا نگیرن . من خودم داشتم دهنم رو سرویس کرده بود تازه برای تخلیه هم خیلی اذیتم کردن و 45 روز اسیرم کردن . الان از مخابرات گرفتم اون هم اولاش خوب بود ولی الان پر تایم اوت شده چون مشترکهاش زیاد شده .
پینگ 260 با تهران یا انگلیس؟نقل قول:
با تهران که افتضاحه...
بله تهران هستم !نقل قول:
1 مگ ، 10 گیگ ترافیک !
الان داخل کشور رو اینجور دارم پینگ می کنم
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=1326ms TTL=54
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=1379ms TTL=54
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=1322ms TTL=54
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=1260ms TTL=54
Reply from xx.xx.121.20: bytes=32 time=1504ms TTL=54
نامحدود 256 تو تبریز کسی استفاده کرده؟
من انلاین از طریق crm.asiatech.ir خرید کردم ( اکانت داشتم ) چطور میتونم کنسل کنم پولو چطور برگشت میزنن ؟ فردا صبح ساعت چند هستن که زنگ بزنم بگم واسه رانژه اقدام نکنن( دوباره یه ماه سر تخلیه علاف نشیم).
برای سی سی کم مشکلی نداره با پینگ 350 و سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه هم براحتی وصل شدم ( البته من از سی سی کم های مجانی استفاده میکنم).نقل قول:
البته قبول دارم هر چی پینگ کمتر باشه و سرعت هم تا حدی بیشتر باشه راحت تر میتونه کدها را بگیره
اصلا اسیاتک دوشوازی نداره خیلیم عالیه چی خارج سرعتش بالاتر! تو خارجو نیشان من بده:n09:
در یک کلام سرعت و پینگ زاییده
سلام دوستان،
کسی سرویس چلچله یا چالاک نامحدود برنزی داره ؟
سرعتش چطوره ؟ چند کیلوبیت سرعت دانلودشه؟ چقدر افت سرعت داره؟
مرسی
لعنت بهت ! کلی ضرر زدی بهم !
کلی مشتری از دست دادم
جفت سرویسهای که گفتی را در چند صفحه قبل این تاپیک که بوسیله خود من در این یک هفته تست شده بودند (همراه با عکس) درج شده بود... به هر صورتنقل قول:
512 برنزی : 60 تا 70 میزنه
1 مگ برنزی : 90 تا 110 میزنه
فراموش نشه استان با استان و مرکز مخابرات هر منطقه با منطقه دیگر فرق داره
کسی اینجا مشکل منو داره؟ که چراغ لینک(adsl( مودم هر چند دقیقه یکبار میپره و پی در پی اینجور شه.اعصابم خراب شده دیگه هر شب وسط دانلود اینترنت قطع و و صل میشه :sq_10:
من 2 مگ برنزي دارم.نقل قول:
جالب نيست ، snr ام روي 10 است.
ديروز عصر ، سرعت دانلودم ميانگين 30 بود !
حداكثر سرعتش هم روي 130 هستش.
ديگه نميخوام تمديد كنم.
بهرحال به نظرم آسياتك 2 تا ويژگي بارز داره :
1) پشتيباني مودب (در عين حال كه تاحدودي مي پيچونن)
2) سرعت متناسب با سرويس (مثلا اگه 512 شبانه ، سرعتش x باشه ، 1 مگ شبانه ، سرعتش 2x هستش)
این مشکل را من 4 ماه پیش داشتم که فهمیدم از اسپلیترم بود که خراب شده بود. ( هر 5 دقیقه یکبار چراغ adsl خاموش و روشن میشد و روی اعصابم رفته بود)نقل قول:
شما یکبار بدون اسپلیتر به اینترنت وصل یشید ببنید خوب میشه؟
از پارس انلاین اومدم اسیاتک مثل سگ پشیمونم . پارس ، پینگ خدا سرعت 2 مگ که در روز ثبات داشت . اینجا پینگ که اصلا زیر 250 نمیاد بعضی موقع ها که تا 1600 میره سرعت لود صفحه ها افتضاح تو این 20 روز که اسیاتک گرفتم تا حالا 500 دفعه خطم قطع شده . دانلود هم 500 کیلوبایته که اصلا ثبات نداره از 7 شب تا 12 که رو 50 کیلوبایت دانلود میکنه . این یه ماه تموم شه دوباره برگردم پارس :-|
دو ماه هم باید بری و بیای تا سرویستو جمع آوری کنند :n02:نقل قول:
این status مودم من مشکل نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلودم از 400 شده 100
من بعد از اینکه سرویسم ازشون تموم شد همون روز درخواست دادم ولی 2 ماه بعد قطع کردن تازه هر روز هم زنگ میزدم . تا وقتی هم که اکانت تموم نشده به هیچ عنوان تخلیه نمیکنن چون من سه ماه قبل از اینکه اکانتم تمام بشد هم درخواست دادم قطع نکردن . آشغالترین شرکت از نظر پینگ تو ایران همین آسیاتکه .نقل قول:
اکثر یوزرها هم بخاطر مشکل جمع اوری سرویس هست که میسوزن و میسازننقل قول:
من کاری که کردم وقتی اکانتم تمام شد تمدید نکردم و از اکانت دوستم که دانشجو هست و اون هم از آسیاتک داشت و باید میرفت به شهر دیگه تو اون مدت-50 40 روز بین تخلیه و تمام شدن اکانت استفاده کردم چون اگر اکانت خودم رو تمدید کرده بودم تخلیه نمیشد .نقل قول:
خط شما که مشکلی نداره دلیل اینکه سرعتتون اومده پایین هم اینهک ه سرویستون رو روی 1 مگ بستننقل قول: