سلام دوستان
روزتون بخير
من Kis9 دارم و متاسفانه دسترسي به اينترنت ندارم كه آپديتش كنم،حدود 1ماه هستش
كسي مي تونه فايل آپديتشو اينجا برام بذاره تادانلود كنمو رو لپ تاپم آپلود كنم؟؟؟!!!!
چجوري و كجا بايد آپلود كنم؟!!
ممنون از همه
Printable View
سلام دوستان
روزتون بخير
من Kis9 دارم و متاسفانه دسترسي به اينترنت ندارم كه آپديتش كنم،حدود 1ماه هستش
كسي مي تونه فايل آپديتشو اينجا برام بذاره تادانلود كنمو رو لپ تاپم آپلود كنم؟؟؟!!!!
چجوري و كجا بايد آپلود كنم؟!!
ممنون از همه
لینک و توضیحات:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی :
موفق باشید.
اگه منظورتون این بود که مشکل با این پیام دارید.نقل قول:
از تنظیمات پرنتال کنترل رو خاموش کنید. یا در همین صفحه روی لینک ارائه شده کلیک کنید.
موفق باشید
سلام دوستان سریال نامبر اکتیو کردن کاسپر 2011 رو میخواستم خیلی واجبه . اگه کسی داره لطف کنه ممنون میشم
واسه این قسمت رو میگم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5524758&postcount=3182
دکتر هانیبال عزیز تاریخ سیستم درسته فایلی هم که گفتید رو پاک کردم حتی دوباره آنتی ویروس رو نصب کردم ولی باز هم جواب ندادنقل قول:
سروری رو که گفتید چطوری به کاسپر وارد کنم؟ ویندوز من 7 هست و آیکون اینترنت اکسپلورر رو دسکتاپ ندارم
اگر ممکنه منو دقیق راهنمایی کنید اصلا سر در نمیارم
بچه ها من کاسپر رو آپدیت کردم ولی الان ایطوریه . درسته ؟ اون دایره قرمزه نباید سبز بشه ؟
نقل قول:
با دوستان داریم مشکل رو بررسی میکنیم نتیجه رو میگم. یکم صبر کنید.
در خواست ریست رو تایید کنید.نقل قول:
از چه ورزنی استفاده میکنید اگه CF2 هست و مشکل اپدیت دارید یکم صبر کنید نتیجه اعلام میشه.
برای رفع مشکل دوست خوبمون dreamland پستشون رو میزارن.
موفق باشید
آموزش تصویری : http://tiny.cc/KasperCF2
سرور : ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/
به زودی توضیحات تکمیلی تر ...
سلام
میشه در مورد دو گزینه زیر توضیح بدین
دوست عزيز سلام.اين هشدار يعني بدافزاري پيد شده كه براي حذف كردن كامل از سيستم شما احتياج داريد كه سيستم ريستارت شود اگر گزينه اول را بزنيد.سيستم خودكار بعد از گند زدايي توسط كسپر ريستارت ميشود.اما اگر گزينه دومي را بزنيد سيتم ريست نميشود اما بهتر است زمانيكه به اين هشدار برخورديد گزينه اول را انتخاب كنيد تا گندزدايي و حذف كامل ويروس توسط كسپر انجام شود.دوست عزيز موفق باشيد.نقل قول:
سلام دوستان
من از KIS 9.0.0.736 استفاده می کنم
می خوام به یه ورژن جدیدتر ارتقاء بدم شما کدوم نسخه رو پیشنهاد می کنید؟
ورژن 2011 رو نصب کردم خیلی سیستمم کند شد
ورژن جدید تر همون 2011 هست که نسخه ی نهاییش تازه اومدهنقل قول:
11.0.0400 نسخه ی فعلی روی سایت و
11.0.2.556
هم نسخه ی فاینال هست
سیستم رو هم به اندازه ی ورژنی که شما داری کند نمی کنه
سلام
بچه ها دقت کردید سایت kaspersky.com با IP ایران و IP آمریکا چقدر تفاوت داره؟
اگه با چیز پی ان بهش وصل بشید میبینید چقدر ظاهر و مطالبش تغیر میکنه تا حدودی
حالا یه نکته جالب که من الان در مورد این ورژن جدید KIS فهمیدم انگار کلا از سایت برش داشتند احتمالا یه گندی بالا آوردند
به این دو تا عکس دقت کنید:
USA IP
IRAN IP
توی عکس میبینید که با آی پی آمریکا کلا این نسخه حذف شده و با آیپی ایران که همون آسیا حساب میشه فقط نسخه ژاپنی موجود هست
به نظرتون چرا؟
خوب شد ما دانلود نکردیم
ممنون :10::11:
حامد جان چیز خاصی نیست. شما با همون IP ایران وارد بشید. از سربرگ کشویی بالا کشور امریکا رو انتخاب کنید. میبینید که مورد مشکوکی نیست ، نوع مدیریت فرق داره به هر حال برای هر زبانی ورژن جدید در آینده گذاشته میشه.نقل قول:
موفق باشید.
ممنون دکتر جان
ولی نکته ای که برام جالب بود اینه که چند روز پیش نسخه انگلیسیش روی سایت بود چرا الان نیست؟
احتمالا مشکلی پیش اومده. پست های کاربران در مورد اپدیت نشدن ورژن جدید رو که میبینید. ;)نقل قول:
موفق باشی
سایت کسپرسکی هــک شد و به یک سایت آنتی ویروس تقلبی انتقال داده شد.
کد:http://countermeasures.trendmicro.eu/kaspersky-download-site-spread-fake-av/
کد:http://news.softpedia.com/news/Hacked-Kaspersky-Website-Infected-Users-with-Scareware-161818.shtml
يک هکر پس از نفوذ به شعبه آمريکايي سايت کسپرسکي به آدرس http://usa.kaspersky.com به اطلاعات حساس سايت دسترسي پيدا نموده است.
وي در اين حمله از شيوه SQL injection استفاده کرده است.
به گزارش CyberInsecure اين هکر چند screen shot از سايت هــک شده منتشر نموده است.
کارشناسان گفتههاي اين نفوذگر را تاييد کردهاند و بر هــک شدن سايت کاسپرسکي مهر تاييد زدهاند.
گفتني است شرکت روسي کاسپرسکي يکي از برندهاي مطرح امنيتي است و کاربران بسياري در کشورهاي مختلف، از محصولات ضدويروس آن استفاده مينمايند.
بر اساس اين گزارش، هکر يادشده گفته است که با انجام يک حمله ساده از نوع SQL injection توانسته است به ديتابيس سايت اعم از «اطلاعات کاربران، کدهاي فعال سازي، ليست باگ ها، مديران، فروشگاه ها و غيره» دست يابد.
Thomas Ptacek يکي از کارشناسان شرکت امنيتي Matasano ضمن تاييد ادعاي هــک شدن سايت کاسپرسکي گفته است که با انجام يک دستکاري (modification) ساده در URL سايت ميتوان به ديتابيس آن دست يافت.
وي ميگويد: «يکي از پارامترها را تغيير بده، آن گاه شما به هرچيزي از سايت دسترسي خواهي داشت! هرچيزي يعني: اطلاعات کاربران، کدهاي فعال سازي، ليست باگها، مديران، فروشگاهها و غيره.»
کاسپرسکي از اظهارنظر در اين خصوص خودداري نموده است.
CyberInsecure در ادامه گزارش خاطرنشان کرده که اين اولين باري نيست که سايت کاسپرسکي با استفاده از حملات SQL injection هــک ميشود. در ماه ژوئيه نيز شعبه مالزيايي کاسپرسکي و چند زيردامنه آن هــک و deface شد.
به گفته کارشناسان به نظر ميرسد اين رخنه امنيتي سايت، بسيار خطرناک و جدي است زيرا بالقوه اطلاعات مشتريان را فاش ميسازد و سايت کاسپرسکي را در معرض ديگر انواع سوءاستفادهها قرار ميدهد.
دیدید گفتم دیروز سایت کسپر یکم مشکوک میزد :19:
حالا هی دکتر میگفت طبیعیه :31: :40::10::11:
خوب این که خیلی بده برای کسپر
دیگه وقتی یه سایتی رو که خودش امنیت دیگران رو تامین میکنه -- بشه واقعا آبرو ریزیه و من از این مساله بسیار ناراحت میباشم
امیدوارم کسپر حرکتی بکنه
حالا من راست يا دروغش را نمي دونم اما از سايت سافت گذر يكي از كاربران در صفحه نظر بدهيد گفته بود كه شركت كسپر از هكرهاي روسي خبره استفاده ميكند تا از شر هك خلاص شودايا به نظر شما صحت دارد اين حرف
من هم ناراحت شدم از هك شدن سايت كسپر شعبه امريكا اما چكار بايد كرد.من در اين موندم چرا سايت اصلي را هك نكرده خدا ميدوند.اما بس جاي تاسف دارد.كه سايت كسپر با ان عظمت هك شده باشد.الان هم كه سايت امريكايي باز نميشود فكر كنم دارند درست و راستش ميكنند.با تشكر از شما.اما حالا خودمونيما با شنيدن اين خبر بقيه شركت هاي ضدويروس قند تو دلشان الاسكا ميشود.واز خوشحالي دارن ميميرند
حامد جان خدا ريشه اين هكر را بسوزاند كه اين سايت را هك كرده.اما تا چند وقت ديگه بايد شاهد هك شدن سايت هاي ضدويروس هاي ديگر هم باشيم.چون اين هكره انگار به دلش چسبيده كه سايت شعبه امريكايي كسپر را هك كردهنقل قول:
سلام........کسی اپدیت نداره واسه ی نرم افزار کاسپر ؟
سایت سافت گذر اگر یک سرچی بکنی میتونی اپدیت کسپر ورژن های 2010و2011را دانلود کنی.نقل قول:کد:www.---------.com
بنظرت احتمال اینکه کار رقبا باشه چقدر هست؟نقل قول:
درپیتهایی مثل نورتون ،ترندمیکرو،.....
چند وقت قبل هم ی مشکل تو آپدیتهای بیت دفندر بوجود آمد که دقیقا مشخص نشد چرا؟
البته هــک شدن یک وب سایت با هــک کردن سورس نرم افزار Kaspersky Inernet Security خیلی فرق میکنه و اصلا قابل مقایسه نیست. انگار یکی بیاد با تور ماهی گیری مورچه بگیره :31: اصلا خیلی مسخره میشه.نقل قول:
این سایت ها مشکلات امنیتی خودشون رو دارند, تا حالا سایت های دیگه ای هم مانند Avast و غیره برای مدت کوتاهی هــک شدند و دوستان نباید هــک شدن سایت مقابل کل بخش امنیتی کسپرسکی قرار بدند. هر چند که این مشکلات و هــک شدن سایت نباید بوجود میومد و این موضوع لطمه ای رو به اعتبار کسپرسکی در بین کاربران معمولی و عادی میزنه و تاثر گذار خواهد بود اما اینطور که در خبر اومده این حمله یک حملۀ ساده نبوده بلکه ساده توضیحش دادند تا کاربران عادی را توجیه کنند و بگند مسئله ای نبوده و مشکل کوجکی بود و رفع شد.
در اینکه دست رقبل هم در کار باشه بعید میدونم اینطور باشه. چون نورتون سبک محافظتش از سیستم با کسپرسکی فرق میکنه و Trand Micro هم با جفتشون فرق میکنه. نورتون سبک محافظتش از طریق اینترنت و توسط Sonar بصورت اتوماتیک انجام میشه. اما کسپرسکی از HIPS و KSN استفاده میکنه. TrendMicro هم برای محافظت اصلی اخیرا در نسخه های جدید به Cloud Scanning و URL&IP Blocking از طریق Cloud روی آورده. تنها نقطه مشترک بین این 3 آنتی ویروس دیتابیس سنتی و قدیمیشون هست که اونم تا چند مدت دیگه کلا از سیستم دفاعی آنتی ویروسها حذف میشه و بعید نیست جاشو با لیست سفید بجای لیست سیاه عوض بکنه.
با توجه به این توضیحات من اصلا نیازی نمیبینم ه این آنتی ویروسها بیان ریسک به این بزرگی رو با اعتبار چند ساله شون عوض بکنند. اگر فقط یک سر نخ از همکاری داشتن این شرکت ها معلوم بشه اونوقت مسئله فقط اعتبار نیست بلکه ممکنه کل شرکت Symantec و یا TrendMicro از طرف دادگاه بین المللی درش تخته بشه:46:
دوست من درصد اینکه این کار از شرکت های بزرگ دیگه اب میخوره خیلی کم است و یا درصدش صفر است چون اونا میدونند که اگر همچین کاری بکنند درصد لو رفتنشان زیاد است و نمیان با این کارها سابقه خودشون را خراب کنند این سایت هم که -- شده به احتمال زیاد بدست یک هکر جوان -- شده چون هکرهای سامورایی هکرهای خوبی هستند که کارشان نفوذ نیست بلکه اخطاربه ضعف سایتی است که -- میکنند و هکرهای سیاه هم به جایی رخنه میکنند که منافع و سودی برایشان حاصل شود که بدترین گروه هکری را هکرهای سیاه تشکیل میدهندنقل قول:
نقل قول:
البته دوست عزیز این هــک فقط برای نشون دادن ضعف امنیتی وب سایت کسپرسکی نبوده. بلکه کاربرانی که قصد دانلود کردن نسخه های Kaspersky Internet Security و بقیۀ نرم افزارهای امنیتی را برای Home User ها داشتند با کلیک کردن بر روی لینک دانلود به یک وب سایت آلوده به تروجان متنقل میشدند. کاربران هم به خیال اینکه دارند Kaspersky Internet Security را دانلود میکنند, تروجان و آنتی ویروس تقلبی را دانلود کرده و در سیستمشون اجرا میکنند. :46:
این نقل و انتقال از طریق سایت امریکایی کسپرسکی برای Home User ها به سایت آلوده انجام شده.
این هم عکسی از وب سایت آلوده ای که بعد از کلیک بر روی دانلود برای کاربران باز میشد.
اما اگر کاربرانی که میخواستند محصولات کسپر را از این سایت امریکایی دانلود کنند اقا مهران اگر باهوش باشند این انتی ویروس تقلبی را دانلود نمیکنند.1. انتی تقلبی با اسم محصولات کاسپر فرق میکنه 2.کسپر مانند شرکت هایی نیست که اول بیاد یک فایل 100کیلوبایتی به کاربر بگه دانلود کن وبعداز دانلود روی ان کلیک کن تا نرم افزار اصلی از طریق این برنامه دانلود شود مانند شرکت کوییک هیل و بیتدفندر 3.واین دیگه کاربر انتی ویروس را دانلود میخواهد بکند ونه اینکه سیستم را اسکن انلاین کند چون کاربر خبره میداند اسکنر انلاین انتی ویروس ها فقط برای اسکن فایل هاست ان هم با اپلود کردن برای انتی ویروس نه این که بیاد شرکت خودکار سیستم طرف را اسکن کند. پس اگر کاربر یکم هم باهوش باشد گیر این جک وجونور ها نمی افتد.
ی مقاله میخوندم در مورد رکود اقتصادی و تاثیر اون بر شرکتهای بزرگ ،فرض کن شما دارای شرکتی هستی با ارزش چند بیلیون دلار و 17500کارمند(دقیقا مثل symantec)بازار شمال قاره امریکا در اختیار داشته باشی ولی میبینی کاربرا دارن به سمت محصولی میرن که از محصول تو خیلی بهتره در استانه سال نو میلادی هستی نسخه جدید ارائه کردی ولی ........جای شک برانگیزش اینه چراسایت امریکایی کسپر؟اونم در استانه سال نو مسیحی و ارائه نسخه جدیدنقل قول:
من اصلا بحثم سبک محافظت نبود که ترند یا نورتن یا کسپر از چه روشی استفاده میکنن بحثم تاثیر این اقدام بر روی بازار بود وتبلیغات منفی ......شاید گری هندریکس،دنیس کولمن،گوردون ایوبنکس وقتی دیدن با تبلیغات و ارائه سونار و مونار:31:جواب نمیگیرن چرااز حربه های دیگه استفاده نکنن(البته کل موضوع بر اساس فرضیات هست ولی احتمال هرچیزی هست )
درصد وجود داشتن اين فرضيه دوست عزيز خيلي پايين است اما يكم موضوع پيچيده شده.من كه توش موندم چي بگم.من هم گفتم تو چندتا پست پيش چرا اقا هكر ساين اصلي را هك نكرده خداميدونهنقل قول:
مهران جان حق با شماست .اميد وارم هيچ سايت ديگري هك نشود چه معمولي وچه انتي ويروسنقل قول:
دوست عزيز اين هم سايت سافت گذر واين صفحه دانلود اپديت هاي كاسپر ازهمه نوع ورژني كه ميخواهي انتخاب كن.نقل قول:کد:http://---------.com/WebPage/Software.aspx?MCat=1&Cat=2&Title
خیلی خیلی ممنون داداش گلم
قابل شما را ندارد.داداشی همیشه شادو سر زنده باشینقل قول:
حامدجاننقل قول:
الان مثل قبل سایت امریکایی کسپر باز و مشکلی نداره. و به همون شکل قبل نسخه 400 برای دانلود وجود داره.
موفق باشی